Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet arkadaşlar geldim.beni merak etmişsiniz.doğum yaptım.daha yeni iyileşiyorum.sezeryanla doğumyaptım.terstiya düzelmedi.çok giremem bu aralar.iyileşince yazarım size.500 tuttu fiyatı toplam hastanenin.öptüm hepinizi

Rabiaberil,Erdems Allah bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler versin,size de geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda tam anlamıyla iyleşir,sağlıkla bebeklerinize,evinize rahat rahat bakabilirsiniz...ben annemle bakıyorum hala minişime,2 hafta sonra gidecek bakalım ne yapıcam o zaman...çok öpüyorum hepinizi...

canım allah analı babalı büyütsün allah sağlık sıhat versin ikinize de.iyileşince anlatırsın canım nasıl geçti çok ağrı çektinmi,ahmet beyin ilgisi nasıldı canım.çok sevindim canım ya ne güzel sende sonunda kurtuldun ve sağlıcakla bebeğini kucağına aldın.darısı bizim başımıza inşallah

canım geçmiş olsun allah uzun ömürler versin.evet darısı artık bizim başımıza bakalım. sen normal doğum yaptığın için erken iyileşmişsindir heralde canım.canım ahmet bey ve hastaneden memnun kaldınmı,hastanede yattınmı hiç.sancın olmadığı içinmi sacı verip yaptırdılar canım.doğumda neler yaşadın anlatırsan bizde bilgilenmiş oluruz.tekrar geçmiş olsun canım

canım bu parmağını emen yoksa senin prensesmi ne güzel çıkmış öyle nazar değmesin.ya mecbure hala yok,limonnda yokmuş bugün.herkes iyidir inşallah.

canım senin kaç haftalıkken yaptı sezeryanını.iki kişilik odalarda mı kaldın 500 tl tuttu canım.neyse iyileş anlatırsın allah acil şifalar versin

ay çok sevindim canım, hayırlı olsun bebeğiniz.
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, analı babalı büyüsün inşallah.
valla bravo sana normal doğum yapmışsın alkisalkisalkis
ben kesinlikle cesaret edemedim ve sonuçta da sezeryan oldu zaten.
iyisin sanırım, bebişin de iyidir inşallah.
fırsat buldukça gelip doğum serüvenini yazarsın bizlere.

canım sana da geçmiş olsun, bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, analı babalı büyüsün inşallah.

seni epey merak etmiştik, ama doğum yaptığını tahmin ettik.
iyi olduğunda girip yazarsın canım.
arkadaşların epey soruları olacak sana. fiyat da gayet iyiymiş.
sevinçle, limona da aynı fiyatlar denk gelir inşallah.

canım sen de epey toparlandın sanırım.
giderek daha iyi olacaksın inşallah.
kontrole gittinmi ahmet beye merak ettim.
sonucu yazarsan seviniriz. ama ben bir sorun olduğunu sanmıyorum ya.
2 hafta daha annen buradaymış. 2 hafta sonra sen iyice toparlanırsın merak etme.
ev işleri için birini ayarlarsın o zaman. bebişine kendin bakabilirsin.
işe başlayacakmısın bilmiyorum, o durumda bakıcı da gerekir tabi.
ama bir süre daha dinlen bence.

canım bu parmağını emen yoksa senin prensesmi ne güzel çıkmış öyle nazar değmesin.ya mecbure hala yok,limonnda yokmuş bugün.herkes iyidir inşallah.

evet canım, avatardaki parmağını emen benim maviş prensesim.
inşallah yakında sizler de buralara bebişlerinizin fotolarını koyarsınız.

evet ya mecbure hiç böyle yapmazdı.
önemli bişey oldu kesin de ne :sm_confused:
inşallah sağlık problemi falan değildir.
bilgisayarla ya da netle alakalı bir sorundur.
ben de çok merak ettim valla. keşke telini falan alsaydım.:uhm:

canım merhaba,25.gün yaşadığım kanamanın ardından,1 hafta sonra falan kontrole gittim Ahmet beye,içerde kanamanın olmadığını ama ilaç içmeye devam etmem gerektiğini söyledi.3-4 gündür ilaç da içmiyorum kanamam yok denecek kadar az,normal lohusa kanaması yani...yılbaşından sonra rutin kontrole gidicem,40 ım dolmuş olucak...inşallah orda da güzel haberler alırım...bakıcı aramaya başladık bakalım,evin yakınlarında bulursak iyi olucak.umarım sen ve bebişin de iyidir,kendine iyi bak çok öpüyorum seni....

slm bayanlar ben daha dün katıldım aranıza gayem hem azda olsa arkadaşlık kurabılmek hemde buradan bakıcı arayanlar varsa onlara seslenebılmek şimdiden teşekürler:=))ayrıca bebiş çok tatlı bende parmağımı emıordum ama ondan buyuktum zor bıraktım emmeyi parmağımı :=)))

Merhaba arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.sizler nasılsınız görüşmeyeli.bebeğim annesine geldi sonunda kavuştuk en güzel bir şekilde.gayet sağlıklı ama şimdi birazcık sarılık olmaya başladı.perşembe gece saat 3.30 da suyum geldi.çok telaşlendık.çok heycanlandım ya anlatamıyorum.yaşayanlar beni anlıyordur.yaşamayanlarda yaşayınca anlıcaktır.sonra doktoru aradık.hemen hastaneye gelin dedi.hemen gittik bizde.hala suyum geliyordu.beni yukarı çıkardılar.birtane hemşire vardı.beni nst ye bağladı.ilk o normal sandı.çok önemsemedi.ben tersti dedim.aaa falan dedi.sonra baktı eliyle alttan karnımdan falan evet ters galiba dedi.doktoru aradı.doktorda geldim hemen hazırlayın demiş heralde.diğer hemşireleri çağıdı.üç tane hemşire geldi.sonda taktılar.üzerimde herşeyi çıkarttılar mavi önlük giydirdiler.amaliyathaneye götürdüler.sancılarım yavaş yavaş başladı.amaliyatta 5 kişi falan vardı.bir kişi sürekli benimle konuşuyordu.ben çok heycanlıydım bide ağlıyorum çok.diğerleride beni hazırlıyordu.üstümü kaople çıkardılar soğuk bişey sürdüler komple vücuduma.doktor ahmet bey bide çocuk doktoru nuri koloğlu geldi.korkma falan dediler.başımdaki şimdi bayılcaksın dedi sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda yine başımdaki beni tokatlayarak uyandırıyordu.beni yukarı çıkardılar.iki kişilik oda.o araları çok hatırlamıyorum hala ayılamadım heralde.bir ara bebeğimi getirdi hemşire biraz emzirdiler yine gerisini hatırlamıyorum.biraz sesini duydum.6.10 da doğmuş.ben 7.15 te çıkmışım amaliyattan.bebeğim doğduğunda bebek doktoru nuri koloğlu tamamen heryerini kontrol etmiş.ondan sonra küveze koymuşlar yukarı çıkartmışlar.eşimle ablası bebeğimle gitmişle.çok ağlıyormuş.yıkamışlar.giyindirmişer.sonra ben amliyattan çıkıp odaya götürdülr beni.o gün doktor geldi.geçmiş olsun nasılsın dedi.hiçbişey yemek içmek yok dedi.akşama doğru seni yürütücekler ondan sonrada büsküvi meyve suyu falan içebilirsin dedi.akşam oldu hemşireler geldi beni yürütüp sondayı çıkarıcaklardı.beni kaldırdılar ayağa çooook kötü oldum çoook bağırdım sonra bayılmışım.ayıldığımda sondayı çıkarmamışlar.gece bidaha kaldırırız demişler.ben çok kötü oldum ama çoook ağlıyordum yine.hemşireler geldi.benimle ilgilendiler.konuştular falan ama korkuyordum hala.bidaha kaldırdılar.yine kalkamadım.aslında dayanıklıydım acıya ama değilmişim demekki hiç böyle bir acı hayatımda yaşamadım.hiç ayağa kalkamıcam sandım artık.ben artık kalkamıcam diye hep ağlıyorum.bebeğim desen sürekli ağlıyor.hemşireler emzirmeye çalışıyor.bana sürekli iğne serum uyutuyorlar.neyse işte çok uzun oldu.yavaş yavaş kalktım sonra.şimdi biraz daha iyiyim.artık kendim desteksiz kalkabiliyorum.başka ne yazacağımı bilmiyorum arkadaşlar.siz sormak istediğinizi sorun ben girdikçe cevap yazarım.sevgiler hepinize.limon ve sevinç korkmayın.hastane hemşireler ve doktorlar çooook iyi.ben memnun oldum.

Cnm Allah Anneli babalı büyümek nasip etsin:Saruboceq: sanada en kısa zamanda sağlık diliyorum kolay atlatırsın inşallah.epidural tercih etmedinmi??ben çok kararsızım bu konuda.anlattıklarını okuyuncada ürkmedim desem yalan olur:1shok:

tebrikler cnm uzun ömürlü sağlıklı bir yaşam diliyorum.:Saruboceq: epidural normalmi yaptın sanırım çabuk toparlandın öylemi walla sorucak öyle şey varki sen detaylı bir doğum hikayesi yazsan en iyisikaydirigubbakcemile3

bebeğim 2880 gr 49 cm baş çevresi 34 doğdu

maaşallah canım allah sağlık sıhhat versin.cok güzel anlatmışsın herşeyi.sende atlattın bak canım.allah bizede nasip etsin eve döndüğümüz günleri görmeyi.canım sonda takılırken canın yandımı takmayın falan dedinmi takılmasa olmuyormu acaba.ameliyat sonrası da epey acı çekmişsin demekki ayağa bile kalkamamışsın.çok iğne vuruyorlar mı canım ameliyattan çıktıktan sonra kalçadan. ya iki gün hastanede çok şeyler yaşanıyor desene.her türlü acıyı yaşıyosun.annelerin yeri ödenmez gerçekten

caım tam olarak kaç haftalıkken doğdu bebişin 38 olmuştun galiba.

selam canım,
iyi olmana sevindim. inşallah gittikçe daha da iyi olacaksın.
ben sana özel mesaj göndermiştim okudun mu bilmiyorum.

bak celsa arkadaş da bakıcı olarak çalışıyormuş.
onunla da özelden bir görüş istersen.
umarım istediğin şartlarda birini bulabilirsin.

seviiiiiinç, seviiiiinç
çok kasıyorsun kendini
acımayacağı varsa da acıyacak bak klava:
sen de atlatıcaksın merak etme.

bebeğin gelicek tatlım, kolay mı öyle
aslan parçası doğuracaksın inşallah
biraz acı da olsun yani.
çok fiyat farkı olmazsa epidural sezeryan istersin.
benim öyle olmuştu rahat geçti. sonradan ağrı sancı oluyor tabi
ama ağrı kesici falan yapıyorlar merak etme.
sondayı da çok takma
ne diyorum sana bana 3 kere üstüste takıldı
2 si patladı, 3. de tuttu düşün yani
sadece korkudan ve panikten basbas bağırdım
çok acımıyor yani, ilk seferde patlamasaydı hiç bir problem yoktu yani
ama bu da bana denk geldi, olabilir.
sen doğum sonrası gelip buraya yazıcaksın,
oğlum doğdu çok şükür, ikimiz de iyiyiz. bir problem olmadı
biraz ağrım sancım var ama zamanla geçicek falan diye görürsün bak yerimseniben.
fiyatlar da çok değişmeyecekmiş sanırım.
ayrıca özer bey 4 ocakta hastanedeymiş, uzun süre kalmıyacak yani amerikada
hastalarını çok uzun süre bırakamaz yani alkisalkisalkis, onu da haber vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…