Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar mecbure konusunda epey endişelenmeye başladım valla,
eğer pc problemi falansa internet cafeden falan haber verebilse keşke
iyi olduğunu bilelim yeter.

limoncum da yok birkaç gündür,
doğum yapmış olamaz dimi daha erkendi onun için.
herkes yılbaşı teleşına falan mı düştü acaba.
benim de yılbaşında misafirlerim gelicek
yarın temizlikçi gelip evi temizliyecek
perşembe de bebişten fırsat bulduğum kadarıyla bişeyler hazırlıyacağım
hazırlayamazsam da dışardan hazır bişeyler alıcaz artık.
yani 2-3 gün giremezsem de merak etmeyin demek istedim.
ama yeni yılınızı kutlamak için bir şekilde girip yazarım yine :icecream:

celsa canım, ben sana özel mesaj atmıştım okudun mu bilmiyorum.
inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım,
Allah yardımcın olsun.
bursalı bayanların takıldığı topiklere not bırak.
bir de bakıcı ve kreş diye bir başlık var, sitede yenisin bulabilecekmisin bilmiyorum
ama doğum ve sonrası kısmında sanırım.
bir de orada konu aç, bulamazsan ya da yapamazsan yine yardımcı olmaya çalışırım.

sağol canım, evet parmağını emen benim bebişim, ilayda.
2-3 aylıktan beri baş parmağını emiyor
emzik almadı, kabul etmedi, biz de zorlamadık.
umarım büyüdükçe bırakır bu parmak emme işini.

bebeğim 2880 gr 49 cm baş çevresi 34 doğdu

rabiacım, zorlu da olsa atlattın çok şükür
ve bebeğin de sen de iyisiniz, sağlıklısınız.
sarılık yeni doğan bebeklerde oluyor canım, benimkinde de olmuştu
çok endişelenme, zamanla geçiyor.
bebeğinin kilosu boyu da iyi maşallah, zaten çok çabuk büyüyorlar.
avatardaki de senin bebeğin sanırım . Allah bağışlasın
çok tatlı maşallah, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah

evet canım ya onu çok merak ediyorum bende neredeki inşallah iyidir kötü bişey yoktur öyle düşünelim.

tamam canım fırsat bulduğunda yüklersin ben çok merak ediyorum .

mecbueyi bende merak ediyorum inş. en kısa zamanda gelir belki bir yerlere gitmişlerdir. iyi düşünmek istiyorum.

inş. değişmez devlete gitmek zorunda kalmayız. ama gitmek zorunda kalırsakta bi bakacaz bakalım ocakta fiyatlar bi belli olsun ona göre zübeydede bi doktorun özeline gideceğim. doğuma kadar azda olsa tanışmış oluruz doktorla. yapacak başka çare kalmıyor.

inş. canım sonu güzel olsun allah bebişlerimizle sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin. sonda işi için yapacak bişey yok olmazsa seni dinleriz salıveririz gitsin :roflol::roflol::roflol:

canım benimde tekmeler hep sağ tarafımda. hatta sağ tarafım daha şiş. sağ elim sağ bacağım sağ ayağım hemde fark edilir derecede. bir ara nefes alırken sıkıştırıyordu beni çok şimdi kendiliğinden geçti. önemli bişey değil sanmıyorum. ben geçince doktora hiç sormadım. az kaldı doğuma. önümüzdeki ay göbek biraz aşağı iner diye düşümüyorum. bizde rahatlarız biraz tabi dönerlerse. benim bebiş dönmedi daha.

allah analı babalı büyütsün canım. ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun bebişe. darısı başımıza inş.

allah analı babalı büyütsün tatlım. çok şükür kavuştun bebişe.evet canım merak ettik gelmeyince doğum yaptığını düşündük. perşembe doktora gideceğim ondan sonra belli olacak falan diyordun ya o yüzden şaşırdım. perşembeden çnce gittin sanırım canım. sancın falan mı tuttu suyun mu geldi acil sezeryana aldılar yoksa planlı mı oldu. eeeeeeee anlat fırsat bulunca ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını. bizide bilgilendir canım. darısı bizim başımıza...

canım sen nasılsın iyileştin mi? kanaman nasıl düzeldi mi? bizde seni çok öpüyoruz. dikkat et kendine.

evet canım ya onu çok merak ediyorum bende neredeki inşallah iyidir kötü bişey yoktur öyle düşünelim.

tamam canım fırsat bulduğunda yüklersin ben çok merak ediyorum .

mecbueyi bende merak ediyorum inş. en kısa zamanda gelir belki bir yerlere gitmişlerdir. iyi düşünmek istiyorum.

inş. canım sonu güzel olsun allah bebişlerimizle sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin. sonda işi için yapacak bişey yok olmazsa seni dinleriz salıveririz gitsin :roflol::roflol::roflol:

inşallah ya limoncum, hiç böyle yapmazdı o.
belki deiğin gibi acil olarak biryerlere falan gitti, memlekete falan.
iyidirler inşallah.,sen de gelmedin birkaç gündür seni de merak ettik valla.
çok uzun süre girmemek de iyi değil.
mesela psilokum da arada geliyor ama onu biliyorum, çalışıyor işleri yoğun.
bizler hemen hergün gelip yazıyoruz. arada 1-2 gün gelmediğimz de oluyor tabi.
yeni doğum yapanlar da iyileşme süreci, bebeğin bakımı falan onlar da çok fırsat bulamıyor, ama mecbure hep buradaydı dikket edersen yani o yüzden bu kadar merak ettim.profiline de baktım en son 21 aralıkta girmiş sanırım. yani 1 haftayı geçmiş. inşallah bir sorun yoktur.

evet canım ya sondaı mondayı takmayın bu kadar, tamam biraz acıyor, hiç acımıyor değil de onlar işin ayrıntısı önemli olan doğumun güzel geçmesi, sizlerin ve bebeklerinizin doğum sonrası sağlıklı olması.
fiyatlar da çok uçuk olursa dediğin gibi zübeydeden bir dr un özeline gidip konuşursunuz, doğumu orada yaparsınız. hallolur yani merak etmeyin. sizler ve bebekleriniz iyi olsun yeter.

fotoları yükliycem canım, bir toparlıyayım. hepsi biryerlerde. yani birkaç tane ekliycem ama güzel olsun diye bakmam lazım yani.
çıkıcam birazdan. yarın öbürgün de gelemeyebilirim. ama yeni yılınızı kutlamak için uğrarım yine de.

canım bu parmağını emen yoksa senin prensesmi ne güzel çıkmış öyle nazar değmesin.ya mecbure hala yok,limonnda yokmuş bugün.herkes iyidir inşallah.

ben geldim canım. işten güçten fırsat bulup yazamadım. bebişin kıyafetlerini toparladım. çantanın eksiklerini hazırladım. misafir geldi onlarla uğraş derken yazmaya fırsat olmadı canım.

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inş. fiyat uygun gerçekten. inş. bizede bu fiyatlar olur.

bende çok merak ediyorum. inş. boşuna evham yapıyoruzdur. önemli hiç bişey yoktur.

geçmiş olsun canım. sevindim kanamanın geçmesine. umarım kontrole gittiğindede herşey iyi çıkar. güzel haberler alırsın.

sen bütün sorulara cvp vermişsin canım. ama ben iyice tırstım bu işten. sende bayılışsın ayağa kaldırdıklarında. neden bu sezeryandan sonra bayılıyor hastalar o beni çok korkutuyor ya .

bu akşam 7 de ahmet beyle randevum var kızlar.bakalım bizim ufaklık ne kadar büyümüş nasılmış göreceğiz.inşallah kocaman olmuştur.bir sorunda yoktur. limonncum sende yoktun bikaçgündür sorun yok umarım

yok yok iyiyim allah korusun erken doğum yaptırmayın beni kızlar iyiyim işlerden gelen gidenden fırsat bulup yazamadım. ama mecbueyi çok merak ediyrum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…