- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.561
slm bayanlar ben daha dün katıldım aranıza gayem hem azda olsa arkadaşlık kurabılmek hemde buradan bakıcı arayanlar varsa onlara seslenebılmek şimdiden teşekürler:=))ayrıca bebiş çok tatlı bende parmağımı emıordum ama ondan buyuktum zor bıraktım emmeyi parmağımı :=)))
bebeğim 2880 gr 49 cm baş çevresi 34 doğdu
kızlar bu mecbure nerelerde ya, :sm_confused:
üye olduundan beri hiç bu kadar gelmemezlik yapmamıştı.
çok merak ettim çok, eğer geçerli bir sebebi yok da gelmiyorsa valla benden çekeceği var.
ya net bağlantısı gitti, ya pc bozuldu ya da bebişten fırsat bulamıyor.
kötü bişey aklıma getirmek istemiyorum.
mecbureeeee canııııım nerelerdesin ya, bir ses ver tatlım.
iyiym, bir sorun yok merak etmeyin de yeter :gitme:.
sağolasın canım benim :1hug:
ben sana bir ara bebişin fotolarını yükliycem.
bir tanesi avatarda hatta şu an. ama o eski fotosu birkaç ay oluyor çekeli.
ben usg lerden falan başlayarak yükliycem sayfaya senin için. aklımda yani merak etme de
mecbure yi çok merak ettim ya.
inşallah kötü bişey yoktur.
adresi, teli falan da yokki arayalım.
yok canım ya öyle düşünüp strese sokma şimdiden kendini.
inşallah gerek kalmaz. ama mecbur kalırsan da zübeydeden bir doktorun özeline gidersin son haftalarda ve doğumda ilgilenir seninle merak etme.
ben orda doğum yaptım, hiç bir sorun olmadı çok şükür ve çok memnun kaldım.
gerekirse sana kendi doktorumu öneririm.
ama bak medicalde fiyatlar çok değişmiyecek diyorlar. bekleyin bakalım.
boşverin ya,
serummuş, iğneymiş, sondaymış
bunlar faso fiso şeyler
sizler için çok daha önemlisi var işin sonuç kısmı
inşallah nur topu gibi bebeklerinizi alacaksınız kucaklarınıza
bundan daha güzel daha mutluluk verici bişey var mı vereliniortak
o yüzden hepsi geçip gidiyor ama kucağınızda mis kokulu bir bebeğinizle eve gelmek gibisi yok. sizler de hep bunu düşünün. boşverin sondayı. gerekirse taktırmayın salın gitsin :1shok: :roflol:
evet canım bunca bekledikten sonra artık kavuşmayı da nasip etsin allah. neler çekmiyoruz ki hayatta ve kimbilir nelerde çekeceğiz.sonunda böyle mutlu olacağımız acılar olsa herşey.yapraknilcim ya benim bu oğlan hep sağ tarafımda duruyor.karnımın diğer yarısını hiç kullanmıyor neden anlayamadım.belki 2 haftadır hep sağda sıkıştırıp duruyor beni doktora da soracağım bakalım neden diye.sende de böyle bir şey oldumu hamileliğinde yoksa sadece benmi böyleyim
merhaba arkadaşlar,
uzun bir süredir yazamıyordum ama fırsat buldukça okuyordum yazdıklarınızı.
Allah'a şükür pazartesi günü oğlumu kucağıma aldım..
darısı tüm hamiş arkadaşların başına yerimseniben
tam miadımda ahmet beyin tavsiyesiyle suni sancı ile normal doğum oldu. şahsen hastaneden çok memnun kaldım.
bende hayatımda kalçamdan dahi iğne olmamıştım ama emin olun rabbim o sıkıntıların gayretini öyle bir veriyorki o anda inanamazsınız.
soru sormak isteyen olursa cevaplamaya çalışırım taze tecrübelerimle kaydirigubbakcemile3
evet arkadaşlar geldim.beni merak etmişsiniz.doğum yaptım.daha yeni iyileşiyorum.sezeryanla doğumyaptım.terstiya düzelmedi.çok giremem bu aralar.iyileşince yazarım size.500 tuttu fiyatı toplam hastanenin.öptüm hepinizi
Rabiaberil,Erdems Allah bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler versin,size de geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda tam anlamıyla iyleşir,sağlıkla bebeklerinize,evinize rahat rahat bakabilirsiniz...ben annemle bakıyorum hala minişime,2 hafta sonra gidecek bakalım ne yapıcam o zaman...çok öpüyorum hepinizi...
evet canım ya onu çok merak ediyorum bende neredeki inşallah iyidir kötü bişey yoktur öyle düşünelim.
tamam canım fırsat bulduğunda yüklersin ben çok merak ediyorum .
mecbueyi bende merak ediyorum inş. en kısa zamanda gelir belki bir yerlere gitmişlerdir. iyi düşünmek istiyorum.
inş. değişmez devlete gitmek zorunda kalmayız. ama gitmek zorunda kalırsakta bi bakacaz bakalım ocakta fiyatlar bi belli olsun ona göre zübeydede bi doktorun özeline gideceğim. doğuma kadar azda olsa tanışmış oluruz doktorla. yapacak başka çare kalmıyor.
inş. canım sonu güzel olsun allah bebişlerimizle sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin. sonda işi için yapacak bişey yok olmazsa seni dinleriz salıveririz gitsin :roflol::roflol::roflol:
canım bu parmağını emen yoksa senin prensesmi ne güzel çıkmış öyle nazar değmesin.ya mecbure hala yok,limonnda yokmuş bugün.herkes iyidir inşallah.
canım sana da geçmiş olsun, bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin, analı babalı büyüsün inşallah.
seni epey merak etmiştik, ama doğum yaptığını tahmin ettik.
iyi olduğunda girip yazarsın canım.
arkadaşların epey soruları olacak sana. fiyat da gayet iyiymiş.
sevinçle, limona da aynı fiyatlar denk gelir inşallah.
evet canım, avatardaki parmağını emen benim maviş prensesim.
inşallah yakında sizler de buralara bebişlerinizin fotolarını koyarsınız.
evet ya mecbure hiç böyle yapmazdı.
önemli bişey oldu kesin de ne :sm_confused:
inşallah sağlık problemi falan değildir.
bilgisayarla ya da netle alakalı bir sorundur.
ben de çok merak ettim valla. keşke telini falan alsaydım.:uhm:
canım merhaba,25.gün yaşadığım kanamanın ardından,1 hafta sonra falan kontrole gittim Ahmet beye,içerde kanamanın olmadığını ama ilaç içmeye devam etmem gerektiğini söyledi.3-4 gündür ilaç da içmiyorum kanamam yok denecek kadar az,normal lohusa kanaması yani...yılbaşından sonra rutin kontrole gidicem,40 ım dolmuş olucak...inşallah orda da güzel haberler alırım...bakıcı aramaya başladık bakalım,evin yakınlarında bulursak iyi olucak.umarım sen ve bebişin de iyidir,kendine iyi bak çok öpüyorum seni....
Merhaba arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.sizler nasılsınız görüşmeyeli.bebeğim annesine geldi sonunda kavuştuk en güzel bir şekilde.gayet sağlıklı ama şimdi birazcık sarılık olmaya başladı.perşembe gece saat 3.30 da suyum geldi.çok telaşlendık.çok heycanlandım ya anlatamıyorum.yaşayanlar beni anlıyordur.yaşamayanlarda yaşayınca anlıcaktır.sonra doktoru aradık.hemen hastaneye gelin dedi.hemen gittik bizde.hala suyum geliyordu.beni yukarı çıkardılar.birtane hemşire vardı.beni nst ye bağladı.ilk o normal sandı.çok önemsemedi.ben tersti dedim.aaa falan dedi.sonra baktı eliyle alttan karnımdan falan evet ters galiba dedi.doktoru aradı.doktorda geldim hemen hazırlayın demiş heralde.diğer hemşireleri çağıdı.üç tane hemşire geldi.sonda taktılar.üzerimde herşeyi çıkarttılar mavi önlük giydirdiler.amaliyathaneye götürdüler.sancılarım yavaş yavaş başladı.amaliyatta 5 kişi falan vardı.bir kişi sürekli benimle konuşuyordu.ben çok heycanlıydım bide ağlıyorum çok.diğerleride beni hazırlıyordu.üstümü kaople çıkardılar soğuk bişey sürdüler komple vücuduma.doktor ahmet bey bide çocuk doktoru nuri koloğlu geldi.korkma falan dediler.başımdaki şimdi bayılcaksın dedi sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda yine başımdaki beni tokatlayarak uyandırıyordu.beni yukarı çıkardılar.iki kişilik oda.o araları çok hatırlamıyorum hala ayılamadım heralde.bir ara bebeğimi getirdi hemşire biraz emzirdiler yine gerisini hatırlamıyorum.biraz sesini duydum.6.10 da doğmuş.ben 7.15 te çıkmışım amaliyattan.bebeğim doğduğunda bebek doktoru nuri koloğlu tamamen heryerini kontrol etmiş.ondan sonra küveze koymuşlar yukarı çıkartmışlar.eşimle ablası bebeğimle gitmişle.çok ağlıyormuş.yıkamışlar.giyindirmişer.sonra ben amliyattan çıkıp odaya götürdülr beni.o gün doktor geldi.geçmiş olsun nasılsın dedi.hiçbişey yemek içmek yok dedi.akşama doğru seni yürütücekler ondan sonrada büsküvi meyve suyu falan içebilirsin dedi.akşam oldu hemşireler geldi beni yürütüp sondayı çıkarıcaklardı.beni kaldırdılar ayağa çooook kötü oldum çoook bağırdım sonra bayılmışım.ayıldığımda sondayı çıkarmamışlar.gece bidaha kaldırırız demişler.ben çok kötü oldum ama çoook ağlıyordum yine.hemşireler geldi.benimle ilgilendiler.konuştular falan ama korkuyordum hala.bidaha kaldırdılar.yine kalkamadım.aslında dayanıklıydım acıya ama değilmişim demekki hiç böyle bir acı hayatımda yaşamadım.hiç ayağa kalkamıcam sandım artık.ben artık kalkamıcam diye hep ağlıyorum.bebeğim desen sürekli ağlıyor.hemşireler emzirmeye çalışıyor.bana sürekli iğne serum uyutuyorlar.neyse işte çok uzun oldu.yavaş yavaş kalktım sonra.şimdi biraz daha iyiyim.artık kendim desteksiz kalkabiliyorum.başka ne yazacağımı bilmiyorum arkadaşlar.siz sormak istediğinizi sorun ben girdikçe cevap yazarım.sevgiler hepinize.limon ve sevinç korkmayın.hastane hemşireler ve doktorlar çooook iyi.ben memnun oldum.
bebeğim 2880 gr 49 cm baş çevresi 34 doğdu
kızlar mecbure konusunda epey endişelenmeye başladım valla,
eğer pc problemi falansa internet cafeden falan haber verebilse keşke
iyi olduğunu bilelim yeter.
limoncum da yok birkaç gündür,
doğum yapmış olamaz dimi daha erkendi onun için.
herkes yılbaşı teleşına falan mı düştü acaba.
benim de yılbaşında misafirlerim gelicek
yarın temizlikçi gelip evi temizliyecek
perşembe de bebişten fırsat bulduğum kadarıyla bişeyler hazırlıyacağım
hazırlayamazsam da dışardan hazır bişeyler alıcaz artık.
yani 2-3 gün giremezsem de merak etmeyin demek istedim.
ama yeni yılınızı kutlamak için bir şekilde girip yazarım yine :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?