Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

valla yapraknilcim kasıyorum galiba gerçekten çok. inşallah geçer gider herşey sonraki bikaçgün acıdan sonrasını çekeriz zaten hastaneden çıktığımız günleri görelim de.inşallah dediğin gibi yazarız doğumdan sonra iyiyiz diye.özer bey 4 ocakta gelecekse ahmet beye diyeyim de bakıt derse sağ tarafıma zübeydede bi radyoloji uzmanına baktırayım tekrar.ona göre yapılacak birşey varsa sezeryanda halledebilirse ahmet bey halletsin artık..fiyatlarda değişmesse çok iyi olacak. canım mecbure yok sende yok olacaksın bikaçgün herkes yok oluyor yılbaşı üstü.ama iyi olunda gelip yazarsınız elbet bi vakit önemli olan sağlık

canım bende yoğunlıktan giremedim bir kaç gün. merak etmeyin şimdi artık toparladım. misafir yok. yazarım artık. mecburde en kısa zamanda gelir inş. iyidir. sondadan geçtim valla bu doğum hikayelerinden sonra ya. ayıldıktan sonra kızların anlattıkları paride bayılmış rabiaberilde. çok korkuyorum valla çok. ne yapcaz hiç bilmiyorum. uykularım kaçmaya başladı şimdiden.

hadi bakalım canım. geldiğin gibi yaz bize.iyi haberlerle gel tatlım. inş. kocaman olmuştur. sağlıklıdır. canım ben işten güçten gelemedim. misafir geldi ancak fırsat buldum yazmaya ço şükür iyiyim.

sevinç valla senle ben ne yapcaz bilmem doğumda. çok evham yapıyoruz. allah yardımcımız olsun. artık zaman hiç geçmiyor. gece uykularım hep doğum bebek. durmadan doğuruyorum rüyalarımda yada birilerini doğurtuyorum. allah yardımcımız olsun zaman çabucak geçsin inş.

evet canım herkes bayılıyor ameliyattan sonra ayağa kalkarken kan kaybından heralde.ameliyattan önce yine bi kanımıza baktırmak lazım çok düşükmü yoksa normalmmi.bide ben kesin bayılırım normalde kolumu çarpsam biryere düşüp bayılıyordum zaten heralde o acıda epey bayılıp ayılırım.alışkınım yanı bayılmaya bayılmaktan korkmuyorum da bakalım.

evet limonnncum bakalım bide aynı haftaya gelecek büyük ihtimalle seninle. geceleri arada bende görüyorum doğum yaparken falan ama çok kötü rüyalar görüyorum ya erken doğum olmuş eve oluyor çocuğun durumu kötü falan çok korkunç yani.heralde erken olur diye korktuğumuz için böyle.bazende görüyorum hiç acı çekmeden doğurmuşum sevip duruyorum oğlumu.inşallah güzel rüyalar gibi güzel olur herşey.zaman çok daraldı.ocağa girdikmi gerisi hemen geçecek

bimiyorum ki neden böyle oluyor. sezryanla doğum yapanlar ayılırken çok acı olduğunu söylüyorlardı da böyle bayılmaktan hiç bahsetmediler.ben korkarım bayılmaktan.. yaaaa sevinç biz ne yapsa boş bebişler bir şekilde çıkacak kaçış yok. ben bol bol dua ediyorum. allah yardımcımız olsun. ama gerçekten annelik zor sıkıntı stres. ne diyelim en kötü günlerimiz böyle olsun. allah klay doğum nasip etsin.

ben geldim canım. işten güçten fırsat bulup yazamadım. bebişin kıyafetlerini toparladım. çantanın eksiklerini hazırladım. misafir geldi onlarla uğraş derken yazmaya fırsat olmadı canım.

canım ya bizde daha bebişinde benimde çantayı hazırlayamadık.herşey yıkanıp ütülenecek daha.sen hazırlamışsın ne güzel.bende mevlit şekerleri falan yapıyorum hastane içinde yapıyorum orada gelenlere vermek için.kapı süsünü falanda kendim yapıyorum bitireyim gösteririm sizede

evet canım aynı haftaya gelecek kısmetse bi aksilik olmazsa yani doğumdan sonra birbirimizi bilgilendiremeyeceğiz sanırım. çünkü 3 gün var aramızda yanlış hatırlamıyorsam. rüyalar piskolojik canım. hep kafamızda doğum var çünkü. allah yardımcımız olsun. ohhhh çok kola oldu diyenlerden oluruz inş. zaman azaldı ama bana günler geçmiyor canım. korku stres heyecan. bide ağırlaşıyoruz günden güne. ellerimayaklarım tombik tombik oldu. bakalım şubata kadar daha neolcak.

amin canım.keşke normal doğurabilseydik te hemen agrısız ayağa kalkabilseydik ama ona hiç cesaret edemiyorum.ya biz çok korkağız heralde bu korkuyla nasıl doğacak bu çocuklar bilmem.ama derler ya allah çekemeyeceği yükü vermezmiş kuluna demek bizde çekebiliriz,zamanı bu zamandı ve olacak.allah aratmadı ya ona şükürler olsun

evet canım toparladık çok şükür korkuyorum acil bişy olursa eşim bulamaz diye. hazırladım çantalarımızı. bebişi bekliyoruz. hadi bakalım şekerleri ve süsleri bitirince gösterirsin bizede fikir olur canım.

evet canım ya banada top gibi oldun diyorlar yüzümde toparlacık oldu.kendimi hiç böyle görmemiştim eşime diyorum bolbol böyle resmimi çek belki bidaha böyle beni göremezsin diye.çok garip birşey ya birden böyle şişivermek.şunata kadar bakalım daha ne oluruz

canım acı çekmeden olmuyor işte normal de olsa sezeryanda olsa ikisindede acı çekiliyor. normal doğumda öncesi sezeryanda sonrası sancılı oluyor. bakalım biz iki korkak ne yapacağız. evet çok şükür allah aratmadı. sağlıklı olsunlar yeterki hiç bir acı sonsuz ve çaresiz değil.

inş. kiloları çabuk veririz. doğumdn sonra çok kilomuz kalmaz. evet bol bol resim çekilmek lazım hatıra. zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım sen ahmet beye dedinmi sezeryan istiyorum diye.ben bu akşam söylemeyi düşünüyorum heralde oda acele etme dur daha karar verme der ama ben kararlıyım.başından beri buna hazırladım kendimi

canım ben kaçıyorum. yemek yapayım. karnımız acıktı kızımla. sende doktordan gelince hemen yaz merakta bırakma. iyi haberlerlegel inş. canım.

inş. kiloları çabuk veririz. doğumdn sonra çok kilomuz kalmaz. evet bol bol resim çekilmek lazım hatıra. zemuszemuszemuszemuszemuszemus

doğumdan sonraki 3 günde yaklaşık 6 ile 8 kilo gidiyormuş zaten canım.sonrasıda çabuk gider ameliyatlıyken acı zayıflatır insanı bebişler 6 ay emsinde sonra onlar ek gidalara geçtimi bizde yeme düzenimizi değiştirir veririz hemen diye düşünüyorum bakalım.bide bu akşam kaç kilo olmuşum ne kadar almışım göreceğiz inşallah b-çok almamışımdır

canım sen ahmet beye dedinmi sezeryan istiyorum diye.ben bu akşam söylemeyi düşünüyorum heralde oda acele etme dur daha karar verme der ama ben kararlıyım.başından beri buna hazırladım kendimi

ben 24. haftada söylemiştim. erken daha demişti. şartlama kendini dedi. ama bende sezeryan istiyorum. konuşmadım henüz. sanada acele etme diyebilir. bide bebeğin duruşuna bağlı tabi. ama zorlada normal doğum demez. bende allah kısmet ederse sezeryan olacağım. ona hazırladım kendimi. inş. gönlümüzce ve rahat bi doğum olur. opuyorumnanaktan

canım ben kaçıyorum. yemek yapayım. karnımız acıktı kızımla. sende doktordan gelince hemen yaz merakta bırakma. iyi haberlerlegel inş. canım.

gece yazarım canım anneme geçeceğim ordan büyük ihtimalle. bizde yemegimizi yapıp yiyip hazırlanalım.öptüm canım görüşürüzzz

inş. canım. hadi bakalım hayırlı haberlerle gel tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…