Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

arkadaşlar bebişten fırsat bulup anca yazabiliyorum.
öncelikle hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkürler.
doğuma gelince: benim bebişin gelmeye pek niyeti yoktu aslında, 40. haftada daha aşağı bile inmemişti. ahmet bey 21 aralığa kadar bekleyelim belki sancın gelir olmazsa suni sancı veririz doğar dedi.
20 aralık bende hala tık yok, o gün konuştuk yarın sabah 5 gibi acilden girişini yap dedi. sabah yola düştük, ben tabi titriyorum heyecandan, kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. kaydirigubbakcemile3 sonra giriş yapıldı, dediler 16. kata çıkın, çıktık beni doğumhaneye aldılar, giriş o giriş. ben zannediyorumki odamda sancı çekcem eşim filan yanımda olcak özel hastane ya. girdim içerde sancı çeken biri var, benim psikolojiyi düşünün, o bağırdıkça ben ağladım odamda, çok kötüydü. mafoldumben
o ara ahmet bey geldi doğumu yaptırdı, sonra benim yanıma uğradı, ben tırmış durumda vazgeçtim yapamıcam dedim, vazgeçmek yok dedi ve gitti. neyse o ara muayene filan etti ebeler, lavman yapıldı,sancı için serum takıldı ama ben hala titriyorum. eşimi aradım dedim git konuş sezeryan yapsın veya epidural yapsınlar. eşim konuşmuş, ahmet bey demişki ben anladım onu ondan sabah çok yüz vermedim diye. kaydirigubbakcemile3 sezryan yapmam ama epidural yapılsın madem demiş. normalde 4 cm açıklık olunca epidural yapıyorlarmış ben dayanamayınca 3,5 cmde yaptılar, ben kıvranıyorum ama senin sancın yok deyip durdu yapan dr. neyse epidural tutmadı galiba sağ tarafımda sancı devam etti. en sonunda akşam 18.30 gibi doğum sandalyesine aldılar, ahmet bey geldi, ıkınamadığım için bebek gelemedi, kalp atışları bozulmaya başladı, ahmet bey bi yandan diyo bak bu kadar az kalmışken sezeryana mecbur bırakma diye, ebenin müthiş çabalarıyla sonunda çıktı oğlum. :kedi: dikiş attıktan sonra çıktı ahmet bey, adamcağızı çok sıkıntıya soktum ama :kedi:, dikişlerime pansuman yaparken ebenin söylediği bişey : vaybe süper dikmiş yine dr bey. kaydirigubbakcemile3
epidural dışında hastaneden memnun kaldım, ahmet bey için söylencek söz zaten yok, gayet güzel ilgilendi .
hastaneye 950 ödedik , (özel odada kaldım).
biraz uzun oldu galiba :kedi: unuttuğum ya da sizin sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım geldikçe.
görüşmek üzere opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım sen anlattıkça ben tırstım yine öncelikle tebrik ediyorum seni normal doğumla dünyaya gelmiş bebişin. epidural konusunda hastane pek başarılı değil galiba. allah bizlerede nasip etsin. sağlıkla bebiş kucakta eve dönmeyi. tekrar geçmiş olsun canım. allah analı babalı büyütsün.

erdemsciğim geçmiş olsun canım. ne güzel kavuştun yavruna.herşey gayet güzel geçmiş.darısı başımıza artık..

geçmiş olsun canım çok güzel anlatmışsın ve normal doğurmayı başarabilmişsin.canım nasıl normal doğum sancı çektinmi çok bide kaç kilo doğdu bebişin iyidir inşallah.ahmet bey değil de ebe mi doğurtturuyor canım.tekrar çok geçmiş olsun allah uzun ömürler versin minnoşa

hadi bakalım az kaldı oğlunu göreceksin. hayırlı haberlerle gel tatlım. öptm görüşüz.

canım nasılsın? akşam gittik ahmet beye.uzun uzun ilgilendi ve konuştu sağolsun.kafamdaki soruların hepsini giderdi ama bir soru işareti daha açarak.oğlumun suyu azalmış içeride.belki on defa tekrarladı bol su içmen lazım bol idrar çıkarman lazım diye.bebek ölümlerinin en çok olduğu haftalar dedi şuan idare eder suyu ama dikkat et daha fazla azalmasın dedi.hangi durumlarda acil aramam gerektiğini, söyledi. bu arada oğluşum 2075 gr olnuş boyuda 45 cm şuan canım.normal sınırlardaymış hepsi.hastane fiyatları içinde bizimde şuan pek bilgimiz yok ama fazla artacağını sanmam dedi canım.sezeryan istiyorum dedim sezeryanda olsa 38.hafta dolsun seni muayene edelim ondan sonra konuşalım dedi ama illada sezeryan dersen yaparız dedi.doğuma ablam girebilirmi dedim hemşire olduğu için.normal doğuma girebilir sezeryan olursa hafta içi sokamam ama hafta sonu yaparsak girebilir dedi canım.sağ tarafımdaki şişlik te myom muş baktı onada rahim duvarında 3cm bir miyom var.fazla büyük değil dedi,hamilelikte genelde büyür ve ağrı yapar myomlar dedi.sezeryan olursa alabilir heralde onuda. oğlum yüzünü göstermemekte çok ısrar etti,çok sağ sol döndük, ahmet bey vurdu falan kıpırdasın diye son anda biraz açtı yüzünü görebildik.aynı bana benziyormuş.yüzünü kapattı oğlum ama alt tarafı açmış herkese gösteriyordu.öylede resmini çekip verdi.ve başından beri kız bekleyen eşim o resmi görünce tamamen emin oldu erkek olduğuna. çocuk doğacak hala belki kızdır diye bekliyordu eşim.neyse canım benden bu kadar.15 gün sonra yine gideceğiz bakalım.öptümmmm

selam kızlar,
bugün temizliğim var evde
o yüzden çok vaktim yok, bir bakayım size dedim.
herkes iyi sanırım.

sevinçcim maşallah bebeğine canım, büyümüş annesi
suyun azalması gebeliğin son haftalarında olabiliyor sanırım
ama bebeği ve seni çok tehlikeye atacak bir boyutta olsa
hemen alalım derdi ahmet bey, idare edecek kadar sanırım.
sen bol bol su iç, sıvı şeyler al. hava güzel kendini yormadan çıkıp hava al.
bak o korktuğun şey de miyommuş, sezeryan olursa evet onu da temizler
sen de kurtulmuş olursun, hadi için rahat olsun biraz. son haftaların keyfini çıkar.
bebeğin doğunca yorgunluk, uykusuzluk falan hiçbişeye fırsat kalmıyor.

erdemscim canım, ne güzel anlatmışsn hikayeni
araya espriler falan katarak çok hoşuma gitti a.s.
hayırlısıyla kavuştun ya bebeğine, en güzeli o.
Allah ona sağlık, sıhhat ve uzun ömürler nasip etsin inşallah.

geçmişi çok okuyamadım,
sılanın annesi de gelip gitmiş. sıla da epey büyümüş maşallah.
21 haftalık olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

limoncum sen nasılsın canım, herşey yolunda sanırım, bir yaramazlık yok.

mecbure yine kayıplarda, inşallah bebeği de kendisi de iyidir

ben çıkıyorum kızlar, fırsat bulursam gelirim yine. kendinize iyi bakın.

sağol canım, darısı başına inşaallah. :Saruboceq:
canım ya korkma ben doğumdan çıktığımda bi dahamı dedim ama şimdi düşününce oğluma bakınca diyorumki herşeye değer bu varlık. yine hamile kalsam bi sorun olmadığı sürece yine normal doğum yaparım.

sağol canım, darısı başına. :Saruboceq: toplam 12 saat sancı çekmiş oldum ama epidural olunca en azından bi tarafım pek hissetmedi. kaydirigubbakcemile3 benim bıdık 3280 gr, 52 cm doğdu. ahmet bey doğurtuyor ama ebede oluyor yanında yardımcı olmak için, zaten ebe olmasaydı ben doğuramazdım heralde, sürekli bebeği itti aşağı doğru, görseniz sanki ben değil o doğurdu, kızcağız helak oldu valla. kaydirigubbakcemile3

canım ya benimde 33. haftada bebeğin suyu azalmış demişti ahmet bey, bide benimkinin kordonu dolanmıştı boynuna 2 defa, kilo almamıştı, nst ye soktu bi sıkıntı çıkmadı çok şükür bi dahada girmedim zaten nst ye.
neyse bozma moralini sadece bebişe odaklan, ben suyun azalmış dedikten sonra acayip su içtim, ve çok şükür 41. haftaya kadar bi sıkıntı çıkmadan kaldı içerde bıdık. :lepi:
inşaallah seninde bi sıkıntı olmaz, Allah korusun zaten su çok azalırsa acil doğuma alıyorlar. sen kendini sıkma ki bebişte üzülmesin. :sinifsinif:

teşekkür ederim canım. :kedi: kaydirigubbakcemile3
asıl bundan sonra başlıyo tatlı sıkıntılar galiba. zemuszemus benim bıdıkta senin prenses gibi pozlar verir inşallah. kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ne olsun. bugün bol bol uyuyorum valla kafayı kaldıramıyorum iyice miskin oldum. kafandaki sorulara cvp bulmana sevindim canım. suyunun azalması konusunda çok ciddi bi durum olsa idi bebeği alalım derdi yada seni hastaneye yatırırdı serum falanda veriliyor bildiğim kadarı ile bu gibi durumlarda. sen dikkat et tatlım bol bol su iç ve meyve ye süt iç. ben su şişesini hiç düşürmüyorum elimden. sonra bütün gün tuvaletteyim. hangi durumlarda acil aramak gerekiyormuş canım anlatırsan bende bilgilenmiş olurum. eşim eğitime gidecek bu hafta o yüzden ben bu kontrol için geç gideceğim gibi görünüyor. oğlunda büyümüş. maşallah çok şükür herşey yolundaymış.fiyatlar konusunda bilgilerinin olmaması ilginç. zaten yılbaşına ne kaldı sonuçta. yeni gelen arkadaş mail geldi demişti. fiyatla değişmeyecek diye. ama bakaım ne olacak. yani sezeryan istersek yapacak sevindim bu duruma ama sende miyom söz konusu olduğu için ikisini birlikte almak için sezeryanı tercih edecek diye tahmin ediyorum ben. evet bebişler bu haftalarda yüzlerini göstermezlermiş genelde yerleride giderek daralıyor. bebeişler büyüyor. sağlıklı olsunlarda doğduklarında bol bol seyredeceğiz kuzucukları. darısı sonraki kontrollerin başına. sonuna kadar herşey yolunda gider umarım. bol su içmeyi unutma. öptm.

slm canım. iyiyiz çok şükür şimdilik. bol bol uyuyorum. miskinleşiyorum giderek ve şişiyorum. eller ayaklar şişti. tombik tombik oldum. çok şükür şimdilik bi yaramazlık yok. mecbueyi bende çok merak ediyorum. nerelerde bakalım yılbaşı bi geçsin belki ondan sonra gelir. önemli bişey yoktur umarım. fırsat bulduğunda gel bizleri unutma canım. sende kendine ve meleğine iyi bak. iyi seneler.

laelaelaelaelae
canım allah neyi kısmet eder bilmiyorum ama ben sezeryan olmak istiyorum. çünkü normal doğumdan çok korkuyorum. tabiki en doğrusu ve sağlıklısı normal doğum ama benim gözüm hiç kesmiyor. ama yinede büyük konuşmak istemiyorum. allah hayırlısı ne ise onu kısmet etsin inş. canım. allah bizlerede nasip etsin. oğluna ve sana sağlıklı bir ömür diliyorum.

canım şuan idare edecek kadar varmış suyu ama daha fazla azalmaması için bolbol suı iç yoksa tehlikeye girer dedi.benimkininde boynunda kordon dolalı canım 1 defa galiba.eskiden çok ileri gidiyordu kilosu sonraları normale düştü heralde ondan.artık bidaha gidişte suyu ne durumda göreceğiz.acil birşey olursa o zaman söyler heralde canım.inşallah bizimkilerde son zamanlarına kadar dururlar karnımızda.maaşallah canım bebeciğinin kilosu da boyu da iyiymiş.çabucak büyür inşallah

canım valla şimdiden sezeryanı düşünme 38 haftada kontrol ederiz ona göre karar veririz dedi.ama illada istersen yaparım dedi.ben heralde konrtol falan istemeden normal istemiyorum sezeryan yapalım diyeceğim.normal yapamam heralde.hem alabilirse myomu da alsınki bidaha acı çekmeyeyim diyorum. canım medical park doğumu kredi kartına taksitlede yapıyormuş haberin olsun.bide acil durumları sormuşsun canım.bana karnının ortasında toplanma olursa çok sertlik oluşursa sürekli, gözünün önünde bişeyler uçuşuyormuş gibi olursa, karaciğerinin orda geçmeyen ağrın olursa, ayaklarından akacak şekilde su gelirse, düzenli ve sıksık giren ağrıların olursa,çocuğun hareketlerini 5 saatten fazla hissetmessen,yüzünde veya vücudunda çok şişmeler olursa 15 günü bekleme hemen ara ve gel kontol edelim dedi.ama özellikle şu su konusunu günde 2 litre idrar çıkaracak kadar iç önemli bir durum dedi.ben eskiden hiç içmiyordum bugün su içmekten yoruldum inan.inşallah bidahaki gidişte düzelmiş olur suyu canım yoksa belkide allah korusun 38 i bile beklemeden alabilir.sende bolbol su iç canım.öptümm

canım teşekkür ederim evet büyüyorlar yavaş yavaş,her haftanın başka bir sorunu oluyor ama inşallah bizde 38.haftayı tamamladığımızı görürüz.artık daha cok dikkat ediyorum. sadece sol tarafa yatmam gerekiyormuş,bol su içmem gerekiyormuş yapacağız artık 1 ay dediklerini.inşallah herşey güzel olur canım sonunda.sezeryandan bile korkmuyorum artık hayırlısı ile doğduğunu göreyim de çekerim hepsini.hem ablamda girecek ameliyata.başka bir güven olur oda bana.neyse,senin prenses iyidir inşallah.mecbure de yok ama inşallah önemli birşey yoktur.çok uzun süre oldu gelsede 2 satır yazsa rahatlasak canım.öptüm minnoşu

biz de kızımla birlikte
hepinizin yeni yılını kutluyor,
sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllar diliyoruz.
inşallah yeni yılda hepinizin beklentileri, hayalleri gerçek olur a.s.

[/URL][/IMG]

biz de kızımla birlikte
hepinizin yeni yılını kutluyor,
sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllar diliyoruz.
inşallah yeni yılda hepinizin beklentileri, hayalleri gerçek olur a.s.

[/URL][/IMG]

tatlımmm benim ne güzel bir yılbaşı kartpostalı o öyle maaşallah.sizinde yeni yılınız kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…