- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.621
teşekkür ederim canım. :kedi: kaydirigubbakcemile3
asıl bundan sonra başlıyo tatlı sıkıntılar galiba. zemuszemus benim bıdıkta senin prenses gibi pozlar verir inşallah. kaydirigubbakcemile3
slm canım. iyiyiz çok şükür şimdilik. bol bol uyuyorum. miskinleşiyorum giderek ve şişiyorum. eller ayaklar şişti. tombik tombik oldum. çok şükür şimdilik bi yaramazlık yok. mecbueyi bende çok merak ediyorum. nerelerde bakalım yılbaşı bi geçsin belki ondan sonra gelir. önemli bişey yoktur umarım. fırsat bulduğunda gel bizleri unutma canım. sende kendine ve meleğine iyi bak. iyi seneler.
canım teşekkür ederim evet büyüyorlar yavaş yavaş,her haftanın başka bir sorunu oluyor ama inşallah bizde 38.haftayı tamamladığımızı görürüz.artık daha cok dikkat ediyorum. sadece sol tarafa yatmam gerekiyormuş,bol su içmem gerekiyormuş yapacağız artık 1 ay dediklerini.inşallah herşey güzel olur canım sonunda.sezeryandan bile korkmuyorum artık hayırlısı ile doğduğunu göreyim de çekerim hepsini.hem ablamda girecek ameliyata.başka bir güven olur oda bana.neyse,senin prenses iyidir inşallah.mecbure de yok ama inşallah önemli birşey yoktur.çok uzun süre oldu gelsede 2 satır yazsa rahatlasak canım.öptüm minnoşu
Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar
tatlımmm benim ne güzel bir yılbaşı kartpostalı o öyle maaşallah.sizinde yeni yılınız kutlu olsun
evet canım, artık az kaldı.
sen ahmet beyin talimatlarına uy, çok dikkat et.
2-3 lt su iç mutlaka. sol tarafa yatmaya dikket et.
inşallah hayırlısıyla alacaksın kucağına.
ablan da girsin tabi, sağlık personeli, izin verirler diye düşünüyorum.
sezeryan olursan evet miyom da temizlenir, sen de rahat edersin.
mecbure Allah'a emanet. bilemiyorum ki
derdi neydi, niye böyle yaptı, ne oldu :sm_confused:
merhaba kızlar,yeni yılınız kutlu olsuun...sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar inşallah...
medicalden mesaj geldi bu arada bana 2009daki fiyat politamız 2010 yılındada değişmeyecektir diye. yani fiyatlar değişmeyecek. oh çok şükür.
merhaba kızlar,yeni yılınız kutlu olsuun...sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar inşallah...
evet canım mecbure epeydir yok.acaba interneti falanmı kapattırdı da yok.evde olsa ve neti olsa girerdi healde.yada bilgisayarı bozulmuştur.kötü bişey yoktur umarım.belki tatildedir pazartesi döner yazar canım bekleyelim bakalım biraz daha.senin prensesin dişleride zor çıkıyor demekki sürekli uyanıyor minnoş.inşallah çabuk çıkarır da iyileşir hemen.onun için daha zordur ağrı çekiyor ki uyanıyor sürekli.allah yardımcınız olsun canım
kızlar herkese iyi seneler herşey gönlünüzce olsun.
medicalden mesaj geldi bu arada bana 2009daki fiyat politamız 2010 yılındada değişmeyecektir diye. yani fiyatlar değişmeyecek. oh çok şükür.
banada geldi canım fiyat fark politikamız değişmeyecek diye.ama doğum kampanyadaydı inşallah kampanya bitti deyivermezler canım
sağol canım, sana da iyi seneler. sağlıklı ve mutlu nice yıllar dilerim.
iyi ya, öyle yaparlarsa kendileri kazanır.
fiyatlarını iki katına çıkaracak olan hastaneler de sinek avlamazlar umarım.
gerçi medical bu durumda çok kalabalık olur ama
fazladan para vermeye de gerek yok yani. biraz sıra bekleriz.
yani ben msjı alınca çok sevindim. çok kafama takılıyordu bu konu. inş. çok kalabalık olmaz. ama en azından doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?