Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

herkese selam,
bugün kimseler gelmemiş,
herkes dün akşamın yorgunluğunu atmaya çalışıyor sanırım.
hamileler fırsat bu fırsat güzelce uyuyup dinlenin
ben bu aralar çok az uyuyabiliyorum
benim huysuz prensesimin yeni dişleri geliyor sanırım.
gece saat başı uyanıyor e tabi bizde.
o yüzden uykusuz ve yorgunum.
inşallah en yakın zamanda düzene girer.

teşekkür ederim canım. :kedi: kaydirigubbakcemile3
asıl bundan sonra başlıyo tatlı sıkıntılar galiba. zemuszemus benim bıdıkta senin prenses gibi pozlar verir inşallah. kaydirigubbakcemile3

evet canım doğduktan sonrası daha uğraş verici
ama onların bir gülücük atması bütün yorgunluğa ve zahmete değer :icecream:

inşallah sen de bebişinin fotolarını koyarsın böyle.

uyu canım bol bol uyu.
sonrasında bu kadar fırsat olmuyor uyumak için.
boşver tombik ol, sonra verirsin nasıl olsa.
ben fırsat buldukça geliyorum canım, sizleri merak ediyorum çünkü.
mecbure Allah'a emanet. inşallah kötü bişey yoktur.
böyle sessiz sedasız ayrılmış olması beni çok düşündürüyor açıkçası.:gitme:

evet canım, artık az kaldı.
sen ahmet beyin talimatlarına uy, çok dikkat et.
2-3 lt su iç mutlaka. sol tarafa yatmaya dikket et.
inşallah hayırlısıyla alacaksın kucağına.
ablan da girsin tabi, sağlık personeli, izin verirler diye düşünüyorum.
sezeryan olursan evet miyom da temizlenir, sen de rahat edersin.
mecbure Allah'a emanet. bilemiyorum ki
derdi neydi, niye böyle yaptı, ne oldu :sm_confused:

evet canım mecbure epeydir yok.acaba interneti falanmı kapattırdı da yok.evde olsa ve neti olsa girerdi healde.yada bilgisayarı bozulmuştur.kötü bişey yoktur umarım.belki tatildedir pazartesi döner yazar canım bekleyelim bakalım biraz daha.senin prensesin dişleride zor çıkıyor demekki sürekli uyanıyor minnoş.inşallah çabuk çıkarır da iyileşir hemen.onun için daha zordur ağrı çekiyor ki uyanıyor sürekli.allah yardımcınız olsun canım

medicalden mesaj geldi bu arada bana 2009daki fiyat politamız 2010 yılındada değişmeyecektir diye. yani fiyatlar değişmeyecek. oh çok şükür.

merhaba kızlar,yeni yılınız kutlu olsuun...sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar inşallah...

mrb canım. seninde yeni yılın kutlu olsun. kızınla birlikte sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle. nice senelere....mutlu yılllar.......

medicalden mesaj geldi bu arada bana 2009daki fiyat politamız 2010 yılındada değişmeyecektir diye. yani fiyatlar değişmeyecek. oh çok şükür.

banada geldi canım fiyat fark politikamız değişmeyecek diye.ama doğum kampanyadaydı inşallah kampanya bitti deyivermezler canım

inşallah canım, bir problem olmasın, iyi olsunlar da
ne zaman isterse o zaman gelsin.

evet canım, bu dişler hem bebişimi hem de bizi çok yordu
çıksalar biran önce de biraz dinlenme fırsatı bulabilsek biz de.

kızlar herkese iyi seneler herşey gönlünüzce olsun.

sağol canım, sana da iyi seneler. sağlıklı ve mutlu nice yıllar dilerim.

iyi ya, öyle yaparlarsa kendileri kazanır.
fiyatlarını iki katına çıkaracak olan hastaneler de sinek avlamazlar umarım.
gerçi medical bu durumda çok kalabalık olur ama
fazladan para vermeye de gerek yok yani. biraz sıra bekleriz.

banada geldi canım fiyat fark politikamız değişmeyecek diye.ama doğum kampanyadaydı inşallah kampanya bitti deyivermezler canım

inş. canım. şansımıza artık ben buna bile çok sevindim. bide kampanya dvm ederse süper olur. ama kalabalık olur gibi geliyor bana çok. teselli edecek tarafı var. ahmet bey'de doğumu yapabileceğiz. en azından doktor değiştirmek zorunda kalmayacağız canım.

yani ben msjı alınca çok sevindim. çok kafama takılıyordu bu konu. inş. çok kalabalık olmaz. ama en azından doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmayacağız.

yani ben msjı alınca çok sevindim. çok kafama takılıyordu bu konu. inş. çok kalabalık olmaz. ama en azından doktorumuzu değiştirmek zorunda kalmayacağız.

canım kalabalık olsada sezeryan olursa gün belli olur zaten.özel odada da kalırsak kalabalık etkilemez bizi.ocağada girdik bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…