- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.821
canım bizim evin sıcaklığı 26-28 derecelerde geziyor şuan. bebek doğunca pek değişiklik olmayacak ama ben napacağım bilmiyorum. çok kötü yaaaaaa. patlıcam resmen.
ah mecbure ah
tam sopalıksın sen valla alsanaalsanasmile
öldürdün kızım bizi meraktan ya
aklımıza binbir türlü şey geldi valla
senin o kocaya da aferin yani kötükedihüso
diyemedin mi, birkaç arkadaşıma haber vermem lazım
beni merak ederler diye
en son ecrini doktora götürücem demiştin sonra birdaha yok oldun.
aklıma binbir türlü şey geldi :gitme:
burda kızlarla bir sürü senaryolar ürettik.
her ne kadar kötü düşünmemeye çalışsak da
insanım aklına türlü şeyler geliyor
bidaha böyle yapma canım
gideceksen de mutlaka bir şekilde haber ver vereliniortak
bende zübeydeden bir dr.özeline gidiyorum
serhat tatlıkazan aylık 150 tl veryorum ve deiğin gibi özeldeki halinden zübeydede eser yok
pek memnun değilim onun için başka dr. araştırıyorum.
peki ilk medicala gidip sonra mı özeline gidiyorsun tam olarak nasıl oluyor
canım sizin ev normal değil gerçekten çok sıcak sen o yüzden terliyorsundur bence
yok canım direkt özeline gidebilirsin randevu alıpta.yapılacak testlerin varsa onlar için yollar seni medicale veya daha uygun yaptırabileceğin varsa orada yaptırabilirsin. senin kaç haftalık canım bebiş
herkese selam,
bugün nasılsınız güzel hamişler opuyorumnanaktan
ben her zamaki gibi yorgun ve uykusuzum kafamçokkarıştı
ama sizler bana güç veriyorsunuz
ay pek bir sahne sanatçısı tarzında mı konuştum ne :roflol:
zelcan merhaba canım, hoşgeldin.
doktorundan memnun değilsen, kafanda soru işaretleri kalıyorsa
değiştirmek en doğal hakkın tabi.
ben de zübeydeden Özer Kutlu'da yapmıştım doğumumu
gebelik takiplerimi de o yapmıştı ama
gerek özelinde gerekse hastanede olsun çok ilgiliydi sağolsun
doğumda da hiç bir sorun yaşamamıştım çok şükür alkisalkisalkis
ama doktoruna göre değişiyor sanırım. öyle yapmamalrı gerekiyor aslında
hele ki sen onun özel hastasıysan hastanade de aynı ilgi ve alakayı göstermeli bence
ahmet bey de çok iyi bir doktordur, çok kibar, nazik, ince düşünceli biridir
ama o da çok güler yüzlü ve konuşkan değildir. gerçi senin ve bebeğinin sağlığıyla ilgilensin önemli olan bu bence, fazla içli dışlı muhabette de gerek yok. senin için söylemiyorum sakın yanlış anlama, serhat beyi de tanımıyorum yaptığını da doğru bulmuyorum, ama işte bazı kişiler doktorlarla çok fazla muhebbet kurma içli dışlı olmayı seviyor. doktor onlarla özel muhabbete giriyorsa o doktor çok iyi doktor oluyor. neyse ben daha fazla konuşmıyayım. yanlış anlaşılmasın. ohaoldumsmile
canım sizin ev normal değil gerçekten çok sıcak sen o yüzden terliyorsundur bence
oyyyyyyyyyyyyy topic şenlendi. kimsecikler yoktu haftasonu.vereliniortakvereliniortakvereliniortak
haklısınızda akşam arkadaşıyla gelmiş eşim zaten oyun oynarken hoşuma gitmiyo bu diyip duruyodu ama nerden bileyim hemen vereceyini hadi getir çantasını adam bekliyo aşağıda dedi hop çantaya attığı gibi götürdü pcyi bende komşuya gidip bi kullanabilirmiyim diyemem tabi dün gece kurdu en son işte bende girdim hemen haber vereyim diye ecrin iyi şükür doktoru herşeyin şimdilik yolunda olduğunu söylüyo dişimiz çıktı küçücük diyeride şişti ama o ne zaman çıkar bilmem bende oruç tuttumu bu aralar 9 gün geriye kaldı 28 gün orucum:)böyleydi bendeki geelişmeler siz ne yaptınız mavişle gene huysuz dimi vallahi banada kök söktürüyop ecrin
malesef ben 2x kaybettim bebeğimi ikiside karnımda öldü yaklaşık 10 haftalıkken
2009'un ocak ve eylül ayında
nedenini araştırdık ama bişey çıkmadı
onun için iice araştırmak istiyorum
bu ay tekrar düşünüyoruz (deniyoruz)
senin bahsettiğin zübeyde deki dr adı neydi ?
ben jimere gidiyordum öldüğünü öğrenince Serhat Tatlıkazanı önerdiler
ama dediğin gibi zübeydede hiç ilgilenmiyor sade özelinde bakıyor yüzüne
acaba AYNI dr. olma ihtimali varmı?
yok canım ben ismail küçükerdoğana gidiyordum,ilgi göremeyince bıraktım.zaten zübeyde çok kalabalık bir yer oraya gidince moralim bozuluyordu sıra bekle ilgilenen yok ne bileyim bana biraz korkunç biyer geldi.şimdi medical parkta doğum düşünüyoruz.daha rahat olur diye inşallahta öyle olur. canım senin araştırılman lazım bence.hamile kalmadan git sen doktora anlat durumunu belki kan uyuşmazlığı bişey vardır.sebepsiz yere niye ölsün bebişler.hamile kalmadan git konuş canım inşallah herşey güzel olur bu sefer
nedemek istediğini anlıyorum zaten benim dr. la beş-çayı muhabbetine ihtiyacım yok
sadece beni bilgilendirse ve düzgün takip etse yeter
daha önce gelişim geriliği varmış son gebeliğimde bunu dr. bana hiç söylemedi
BEN gelişmesi nasıl diye sorduğumda ise bu 20 haftalıkken belli olur diye beni geçiştirdi
bu jimer'de oldu bu gibi şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum onun için daha dikkatli olmaya çalışıyoruz
limon o ne ya 26-27 derece mi :1shok:
canım bizde bebek varken 20-21 dereceyi geçmiyor evin sıcaklığı
maviş de sıcağı sevmiyorzaten ara kat olduğu için de belki çok soğuk olmuyor
ama sizinki aşırı sıcak. merkezi falan sanırım ama o sıcakta insan sucuk gibi terler
yarın bebek de gelecek yavrucak terleyip hasta olur Allah korusun.
bence bu işe bir çözüm bulmalısınız. bizim gibi bireysel kombiyse zaten kısarsınız
merkezi ise de yöneticiyle falan konuşun yazık günah yani :sinifsinif:
evet evet bence de güzel oldu
hep böyle olur umarım :içelim:
ah senin o eşin, ne diyeyim bilmem ki alsanaalsanasmile
neyse canım bundan sonra böyle yok olma
biryere gideceksen ya da bir sorun olduğunda mutlaka haber ver
tabi acil olmuş bu seferki ama korkuttun bizleri gerçekten.
ecrin de iyiymiş çok şükür opuyorumnanaktan.
maviş evet huysuz, geceleri sürekli uyanıyor.
ben de yakında götürücem arif beye.
randevumuz aslında ocak sonu şubat başı gibi ama
yani bu kadar huzursuz olmasına anlam veremiyorum ya :sm_confused:
canım ne orucu tutuyorsun sen
Allah kabul etsin oruçlarını :Saruboceq:
evet bizim merkezi bende diyorum konuş yöneticiyle çok sıcak oluyor diye görsen nasıl terliyorum çok fena. bir soyunuyorum bir giyiniyorum. bebek olunca daha kötü. tabi çok sıcak hasta olur yavrucak. bakalım nasıl olcak böyle.
evet ya bende nefes alırken bile zorlanıyorum zübeydede o kalabalık ve basık hava pffff
biz yaptırdık tüm testleri bunlara eşimin ve benim genetik testlerimizde dahil ama sonuçlardan birşey çıkmadı tıbben bir sorun yok görünüyor.
bu ay artık gebe kalabilirsin dedi dr. ama tereddütteyim dr. konusunda olurda kalırsam kimde kontrole başlayayım diye
ahh canım işte bu doktorlar görevlerini tam yapsalar kimseler üzülmeyecek ama.bazen bilmiyorum gözlerinden mi kaçıyor nedendir söylemiyorlar önmeli şeyleri. sende gelişimini takip edersin canım her gidişte sana boyunu kilosunu söyler bebeğin.internetten bakıp takip edebilirsin gelişimi nasıl diye.şüphelendiğin durumlarda doktorla konuşur yada başka doktorların da fikrini alabilirsin. sadece doktora bırakma işi araştır canım.niye 10.haftada bebek ölürmüş,yapılması gereken testler varsa yaptır.gideceğin doktora tekrar tekrar söyle nedeni nedir araştıralım diye
evet ya bende nefes alırken bile zorlanıyorum zübeydede o kalabalık ve basık hava pffff
biz yaptırdık tüm testleri bunlara eşimin ve benim genetik testlerimizde dahil ama sonuçlardan birşey çıkmadı tıbben bir sorun yok görünüyor.
bu ay artık gebe kalabilirsin dedi dr. ama tereddütteyim dr. konusunda olurda kalırsam kimde kontrole başlayayım diye
evet kendimde takip edeceğim ultrasonda zaten kaç haftalık olduğu vs. yazıyor
ve yaptırdık tüm testleri,eşimle beraber genetik tetsi rahimin özel röntgenini filan
ama tıbben hiçbir sorun görünmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?