- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.841
canım evet bebek olmadan bi çare bul onun oda sıcaklığı hep aynı olmalı ama 27 derecede çok fazla.ben nefes alamam 27 derece olsa.23-24 e çıksa hemen bunalıyorum. bebek içinde iyi değil kış ayında 27 derecede duracak dışarı doktora falan götürsen hemen hasta oluverir allah korusun.sen önlemini şimdiden aldır canım
kızlar bu arada biriyle konuştum. geçen hafta sezeryan ile doğum yapmış. ilk defa sezeryanı bu kadar iyi anlatan birine rastladım çok şükür. çevremdeki herkes kötülüyordu. yok öyle yok böyle falan diye biraz moral buldum. ama o bahar hastanesinde doğum yapmış. bir gece yatırmışlar. ücret 500 tl tutmuş ve çok memnun kalmışlar. hemşireler sık sık gelir hem bebeği hem anneyi kontrol ediyorlarmış. çok güzelmiş. inş. medicalde öyledir bizde memnun kalırız.. gerçi şu zamana kadar sezeryan olan hamişler hiç biri iyi bişey anlatmadı ama bakalım biz ne olacağız.
10 gün sonra adetimi bekliyorum
o geçsin artık Ahmet beye mi gideriz yoksa şu anki drç özeline devam mı ederiz eşimle birdaha görüşelim.
benimle beraber düşündüğünüz için çok tşk. insan bazen çok bunalıyor
doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor derler ya aynen öyle
Allahım size kolay ve sağlıklı bir doğum göstersin :)
nedemek istediğini anlıyorum zaten benim dr. la beş-çayı muhabbetine ihtiyacım yok
sadece beni bilgilendirse ve düzgün takip etse yeter
daha önce gelişim geriliği varmış son gebeliğimde bunu dr. bana hiç söylemedi
BEN gelişmesi nasıl diye sorduğumda ise bu 20 haftalıkken belli olur diye beni geçiştirdi
bu jimer'de oldu bu gibi şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum onun için daha dikkatli olmaya çalışıyoruz
10 gün sonra adetimi bekliyorum
o geçsin artık Ahmet beye mi gideriz yoksa şu anki drç özeline devam mı ederiz eşimle birdaha görüşelim.
benimle beraber düşündüğünüz için çok tşk. insan bazen çok bunalıyor
doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor derler ya aynen öyle
Allahım size kolay ve sağlıklı bir doğum göstersin :)
yapraknilcim ben iyiyim çok şükür.senin işin bizden zor canım yorgun ve uykusuz.biz bolbol uyuyoruz bu sıralar.ee uyuyamayacağımız günlerin acısını şimdiden çıkaralım diyoruz.
ilayda iyidir inşallah.her bebek böylemi oluyor canım diş çıkarırken.bizimkilerde böyle olursa bakalım uykusuz ne yapacağız o zaman
yok jimerde önce bir bayan dr. vardı Jasmine diye ikinci gittiğimde ayrıldığını duydym ve dr. Recep Aydoğan (soy adından pek emin değilim) ona söylemiştim üstüne basa basa daha önce bebeğim karnımda öldü gelişimi nasıl filan diye.
o bebek öldükten sonra araştırMAmayı önerdi nasıl olsa bişey çıkmaz diye !!!!!!!!!!!!
sonra, biz serhat beye gittik kürtajı ve testleri o yaptırdı
sonuçlar eline gelince ve ii çıkınca tekrak hamile kalabilirsiniz diye izin verdi
bu arada 3 kez adet gördüm
sağol canım iyi sayılırız işte
bebek olunca yorgunluk ve uykusuzluk kaçınılmaz tabi
dişten mi başka bir sorun mu var ben de anlayamadım
geceleri böyle huzursuzlanmaya devam ederse dr randevusunu öne alıcam biraz.
her bebek böyle olmaz canım merak etme, bazıları çok daha uslu ve herşeyi düzenli oluyor.
sizler son haftaların tadını çıkarın, bol bol dinlenin
uyuyun, kitap vs okuyun sonra zor yani korkutmak gibi olmasın
yapraknill: başka birşey sorcam
sen bu ticker varya nasıl ekledin ben deniyorum format uygun değil diyor
nerden eklediğini anlatırmısın?
özeldeyken ii memnunuz gerçi bazı şeyleri sormadan kendi anlatmıyor ama Allah bize ağız vermiş soruyoruz söylüyor adam orda bir sorun yok ama
zübeydede sanki başka bir dr. zaten oranın sistemi çok kötü -duymuşşunuzdur-
belkide ben mi abartıyorum biraz zor günler geçiriyorum.... kafam çok karışık
sizide yoruyorum ama ...
canım alttaki bebekle ilgili takvimi mi diyorsun
nasıl bişey yapacaksan bilgileri bana özelden yolla ya da buradan yaz
ben sana yaparım
evet canım farkındayım uykusuz gecelerin bizi beklediğinin.ama şimdi daha zor canım son haftalar birşey olacak diye.sürekli dinliyorum hareket ediyormu diye.en azından doğsa birşeymi olacak diye telaş yapmam.napalım uykusuz kalırız yeterki sağlıklı doğsunlar ve doğunca da sağlıklı olsunlar da.heralde bebek ağlar ben ağlarım gibi geliyor.yeğenim var benim o küçükken 1 e giderken ben çalıştırıyordum onu.yapamadıkça ağlıyordu bende yanında niye yapamadı diye ağlıyordum gülüyorlardı bana.herlade oğlum ağlar ben ağlarım oğlum güler ben gülerim artık.
yapraknilcim banada yaparmısın ya ben becerememiştim.gerçi artık neredeyse doğacak ama takvimi olsun 34 hafta 6 günlük canım şuan oğluşum
özeldeyken ii memnunuz gerçi bazı şeyleri sormadan kendi anlatmıyor ama Allah bize ağız vermiş soruyoruz söylüyor adam orda bir sorun yok ama
zübeydede sanki başka bir dr. zaten oranın sistemi çok kötü -duymuşşunuzdur-
belkide ben mi abartıyorum biraz zor günler geçiriyorum.... kafam çok karışık
sizide yoruyorum ama ...
canım yaparım tabi. olsun son dönemde de olsa bir takvimin olsun
doğduğunda da doruk paşa için yenisini yaparız.
alta üste ne yazılmasını istiyorsun onu da yaz bana
erkek bebeğe göre bişey yaparım.
benim yaramaz uyandı yalnız şu an çıkmak zorundayım
bilgisayarı çekiştirip duruyor. sonra gelirim yine vereliniortak
canım hgerkeste bir olmuyor işte onun bünye epey sağlammış demek acı sızı etkilememiş.belkide acıya dayanıklıdır dah önce ameliyat falan oldu ise.inşallah bizimde öyle olur.benim duyduğum kadarıylada ilk gün çok şiddetli ağrı çekiyorsun sonrasında baya toparlıyorsun.ama herkes dayanılmaz bir acı diyor oda başka,bide daha hiç iğne bile yemeyen biz için bilemiyorum nasıl bir acıdır
slm canım.
bugün biraz ağlamaklı, biraz duygusal, biraz heyecanlı
ya ne bileyim işte öyle bişey zemuszemus
siz bebişlerle ilgilenmekten bizde hormonlardan uyamıyoruz bu aralar
asıl bizler gücümüzü sizden alıyoruz şekerim. opuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun. sevindim önemli bişey değilmiş.az kaldı tatlım biraz daha sabır. inş. zamanında sağlıkla gelir bebişler. canım benim kasıklarımda değilde ayıptır söylemesi apışaram ağrıyor çok yürüdüğümde sancı yapıyor.ama dinlendiğim zaman normale dönüyorm. su çok önemli canım. bol bol içmemiz lazım. az kaldı inş. sağlıkla kavuşacağız. kızında yüzünü açmış bu defa ne güzel. sanada iyi pazarlar tatlım. görüşürüz.
canım geçmiş olsun.banada çok su iç demişti.nasıl muayene etti canım baktımı aşağıdan yoksa ultrasonla mı baktı sadece.kızını gördüğüne sevindim.ne zaman çağırdı bidaha haftada birmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?