Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

yani patlayacak çocuk sıcaktan ben böyle iken. bakalım yöneticiyle konuşur eşim herhalde.

canım hgerkeste bir olmuyor işte onun bünye epey sağlammış demek acı sızı etkilememiş.belkide acıya dayanıklıdır dah önce ameliyat falan oldu ise.inşallah bizimde öyle olur.benim duyduğum kadarıylada ilk gün çok şiddetli ağrı çekiyorsun sonrasında baya toparlıyorsun.ama herkes dayanılmaz bir acı diyor oda başka,bide daha hiç iğne bile yemeyen biz için bilemiyorum nasıl bir acıdır

herşeyde bir hayır vardır tatlım böyle düşün. zor olduğunu biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış.umudunu yitirme. kendin için en doğru kararı sen vereceksin canım. güzel dileklerin için çok tşkler. rabbim sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip edecek inş.

çok çok geçmiş olsun canım
inşallah birdaha yaşamazsın böyle talihsizlikler
benzer bir durum mecburenin de başına gelmişti
neyse ki son anda bebeğini kurtarmış Ahmet bey.
tabi önce Allah sonra da doktorlarımız çok önemli
ama senin durumunun çok iyi araştırılması gerek.
mutlaka bir sebebi vardır. hadi 1 kere olsa tesadüf denir de 2 kez olmuş sanırım.
iyi ve alanında uzman bir doktor lazım sana. inşallah karşına çıkar.
ahmet bey iyidir, özer bey de riskli gebelikler konusunda çok tecrübelidir aklında olsun.
ama sen detaylıca araştır, içine sinen bir doktora git mutlaka
dediğin çok doğru 5 çayı muhabbeti lazım değil, önemli olan sağlıklı olarak bebeğini kucağına almana yardımcı olacak bir doktor gerekli sana. Allah yardımcın olsun canım.

amin canım sanada sağlıkla kucağına alacağın tatlı bir bebiş versin.düşünüp eşinle kararı siz verin canım.şuanki doktorun jimerin doktorumu.orda en çok faruk dinçşahini methediyorlar nasıldır bilmiyorum ama.bende ahmet beyi internetten araştırıp buldum ve memnunum.hakkında kötü hiçbirşey yazılmamış.doktorunu araştır canım yorumları oku ona doğum yaptıranlar nasıl anlatmış doktorunu

yok jimerde önce bir bayan dr. vardı Jasmine diye ikinci gittiğimde ayrıldığını duydym ve dr. Recep Aydoğan (soy adından pek emin değilim) ona söylemiştim üstüne basa basa daha önce bebeğim karnımda öldü gelişimi nasıl filan diye.
o bebek öldükten sonra araştırMAmayı önerdi nasıl olsa bişey çıkmaz diye !!!!!!!!!!!!
sonra, biz serhat beye gittik kürtajı ve testleri o yaptırdı
sonuçlar eline gelince ve ii çıkınca tekrak hamile kalabilirsiniz diye izin verdi
bu arada 3 kez adet gördüm

yapraknill: başka birşey sorcam
sen bu ticker varya nasıl ekledin ben deniyorum format uygun değil diyor
nerden eklediğini anlatırmısın?

sağol canım iyi sayılırız işte
bebek olunca yorgunluk ve uykusuzluk kaçınılmaz tabi
dişten mi başka bir sorun mu var ben de anlayamadım
geceleri böyle huzursuzlanmaya devam ederse dr randevusunu öne alıcam biraz.
her bebek böyle olmaz canım merak etme, bazıları çok daha uslu ve herşeyi düzenli oluyor.

sizler son haftaların tadını çıkarın, bol bol dinlenin
uyuyun, kitap vs okuyun sonra zor yani korkutmak gibi olmasın

canım memnun kaldıysan devam et doktoruna.izinde verdiyse sorun yok demek.zaten anlamışsındır konuşmalarından gerçekten ilgili bir doktor mu diye.ben hiç duymadım daha önce serhat beyi nasıldır bilemiyorum inşallah iyi bir doktordur ve sana yardımcı olur

evet canım farkındayım uykusuz gecelerin bizi beklediğinin.ama şimdi daha zor canım son haftalar birşey olacak diye.sürekli dinliyorum hareket ediyormu diye.en azından doğsa birşeymi olacak diye telaş yapmam.napalım uykusuz kalırız yeterki sağlıklı doğsunlar ve doğunca da sağlıklı olsunlar da.heralde bebek ağlar ben ağlarım gibi geliyor.yeğenim var benim o küçükken 1 e giderken ben çalıştırıyordum onu.yapamadıkça ağlıyordu bende yanında niye yapamadı diye ağlıyordum gülüyorlardı bana.herlade oğlum ağlar ben ağlarım oğlum güler ben gülerim artık.

özeldeyken ii memnunuz gerçi bazı şeyleri sormadan kendi anlatmıyor ama Allah bize ağız vermiş soruyoruz söylüyor adam orda bir sorun yok ama
zübeydede sanki başka bir dr. zaten oranın sistemi çok kötü -duymuşşunuzdur-

belkide ben mi abartıyorum biraz zor günler geçiriyorum.... kafam çok karışık
sizide yoruyorum ama ...

yapraknill: başka birşey sorcam
sen bu ticker varya nasıl ekledin ben deniyorum format uygun değil diyor
nerden eklediğini anlatırmısın?

canım alttaki bebekle ilgili takvimi mi diyorsun
nasıl bişey yapacaksan bilgileri bana özelden yolla ya da buradan yaz
ben sana yaparım

canım tabiki zübeyde özel hastaneye benzemez
özellerdeki ilgi alakayı göremezsin oralarda
hoş gerçi şimdi birçok hastane sgk ile anlaşmalı olduğu için
neredeyse zübeyde ayarına geldi sayılır da
yine de özeller farklı tabi
ama zübeydede de doktorun sağlamsa inan bir problem yaşamıyorsun
yaşayacak olsan da doktorun hemen müdehale ediyor
ben bir sorun yaşamamıştım çok şükür

canım alttaki bebekle ilgili takvimi mi diyorsun
nasıl bişey yapacaksan bilgileri bana özelden yolla ya da buradan yaz
ben sana yaparım

yapraknilcim banada yaparmısın ya ben becerememiştim.gerçi artık neredeyse doğacak ama takvimi olsun 34 hafta 6 günlük canım şuan oğluşum

haklısın canım
sen çok iyi bir anne olacaksın inşallah a.s.

yapraknilcim banada yaparmısın ya ben becerememiştim.gerçi artık neredeyse doğacak ama takvimi olsun 34 hafta 6 günlük canım şuan oğluşum

canım yaparım tabi. olsun son dönemde de olsa bir takvimin olsun
doğduğunda da doruk paşa için yenisini yaparız.
alta üste ne yazılmasını istiyorsun onu da yaz bana
erkek bebeğe göre bişey yaparım.
benim yaramaz uyandı yalnız şu an çıkmak zorundayım
bilgisayarı çekiştirip duruyor. sonra gelirim yine vereliniortak

bütün zorluklar geride kalır canım takma kafana taktıkça dahada kötü olursun.olumlu düşün herşey güzel olsun.ama dediğin gibi zübeyse gerçekten çok kalabalık insan içine girince strese giriyor adeta.yani ben daha önce pek doktora gitmediğim için öyle kalabalık görünce korkuyordum.kan falan verirken kuyrukta dakikalarca bekliyorsun bide ne bileyim orda daha çok canım yanıyordu korkudan heralde.ama herkeste aynı değil tabi memnun kalanlarda çok doktorun ilgiliyse zübeydede de aynı ilgiyi gösterip seni kolluyorsa sorun olmaz

merhaba tşk ederim bir türlü kendim denedim ekleyemedim
ben : lilypie sitesine giriyorum
trying to conceive, den bir ticker eklemek istedim
son adet tarihim: 21-12-2009 süre 31 gün
başkada bilgi istemiyor zaten
ama bu kadınlar kulubune nasıl ekleyeceğim orda takılıyorum malesef
profin düzenleye giriyorum formata uygun değil diyor vs.
yardımcı olabilirsen sevinirim

sevgiler

---------kusura bakmayın mesaj sayım henüz 50 olmadığı için özel msj gönderemiyormuşum onun için burdan yazıyorum artık----

canım olsun sonra yap ilaydayla ilgilen şimdi sen. sağlıcakla gel oğlum yazabilirz canım.tek isteğim o çünkü.ne zaman müsait olursan o zaman yap canım.öpüyorum ilayda prensesi

Limoncum evet benim bir ark.epidural sezeryan yaptı yeni hemen ayağa kalktım dedi çok iyi geçmiş.bende hep kötü şeyler duymuştum ama o izmirde.tamamen anestezi uzmanıyla alakalı birşey bence.umarım iyi anestezi uzmanı denk gelir sevincin de dediği gibi acı çekme derecesi var herkesiz ağrı eşiği o yüzden herkes farklı şeyler yaşıyor.

cnm bende yusuf yusuf olmaya başladım zaman yaklaştıkça çok gerginimeyvahedigeldismile

saol cnm inşallah.evet bana benzio sanırım açtı azıcık:)

cnm karından muayene etti aslında 10 gün sonra gel demişti geçen hafta gittiğimde sonra da haftada bir geliceksin dedi ama ben 2 haftaya aldım yine yani haftaya salı gidicem tekrar doğumla ilgili konuşucaz dedi anlatıcakmış bilgilendiricekmiş sonrada doğurucaz zaten bişi kalmadıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…