Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

dediğin gibi bunalıyorum içerde zaten 150 tl aylık veriyorum doktora bide bu çileyi neden çekiyorum diye düşünüyorum bazen

hadi bakalım canım hayırlısı.senle aramda 2 gün var benim.bak benide korkuttun şimdi yusuf yusuf deyipte.bende bugün alacağım randevu yarın veya öbür güne artık. doğumla ilgili ne konuşacak acaba.benle bu hafta konuşsa ne iyi olur ben yine derim sezeryan yapalım diye ama acele etme hele 38.hfta gelsin diyor.inşallah herşey kolayca olup biter canım.limon sen ve ben aynı haftada sayılırız

dediğin gibi bunalıyorum içerde zaten 150 tl aylık veriyorum doktora bide bu çileyi neden çekiyorum diye düşünüyorum bazen

evet canım bende öyle diyordum hem özeline para verip hem çile çekiyorum diye.inan çıkınca sinirime ağlamıştım özelime gelde konuşuruz deyince doktor.bulursun gelirim bidaha demiştim ve gitmedim ben. beni öyle sancılı bıraktı ve kaç ay oldu bak bir kere arayıp ne oldu diye sormadı.bide özeline gidiyorsun ilgilensin diye.bence hastalarını takip etmeli gelmeyenleri aramalı sorun mu var diye.en azından sekreterine arattırabilir ama yok işte.bıraktım zübeydenin doktorunu da kafam rahat şimdi.yoksa doğumda da zübeydede ki hemşirelerle papaz olurduk heralde çünkü çok kötü davranıyorlarmış diye duydum

evet ya bende çok kötü şeyler duydum afedersin ama köpek gibi azarliyorlarmış hemşireler
sen sancı çekerken senin bağırmanı mı dinlicem bilmem ne
eltim doğum yaptı çok olmadı daha ordan biliyor ve korkuyorum

bu arada başardım aşağıdakiini eklemeyi :)

aaa canım çok güzel olmuş gerçekten artık bana yapraknilll arkadaşımız yapıverir ilayda kız uyuyunca

tamam canım haklısın birden sevinçten aklıma gelmedi ona sormuştun
ama baya uğraşıp yapamayınca nasıl sevindim, para bulsam bukadar sevinmezdim :)

tamam canım haklısın birden sevinçten aklıma gelmedi ona sormuştun
ama baya uğraşıp yapamayınca nasıl sevindim, para bulsam bukadar sevinmezdim :)

ne güzel canım ufak şeylerede seviniyorsun demek uğraşınca oluyormuş ben denedim biara olmadı bırakmıştım yapamıyorum diye çabuk pes ettim demek

ben biraz takıntılıyım birşeyi kafama taktıysam artık kaçarı yok
fazla hırslıyım sanırım. sonuç görmeden pes etme huyum yoktur :)

ben biraz takıntılıyım birşeyi kafama taktıysam artık kaçarı yok
fazla hırslıyım sanırım. sonuç görmeden pes etme huyum yoktur :)

çok güzel olmuş takvimin canım
güle güle kullan
inşallah gebelik ve bebeğinin takvimlerini de görürüz yakında

canım teşekkür ederim şimdi yapraknile söyledim o yapıverir bir ara ama seninkide çok süper olmuş.inşallah bu sefer herşey iyi olur

ay canım benim ya
farketmez, zelcana da yaptırabilirsin önemli değildi
ama ben de seve seve yaparım yani.

canım son adet tarihi gerekli ya
onu verebilirsen hemen yapıcam.vereliniortak

yakaladım seni mecbure ohaoldumsmile

kızım masa üstü bilgisayar daha iyi inan
şimdi bizim bu cadılar hareketlendi ya
ben ilayda uyuyunca açıyorum ancak dizüstü bilgisayarı
yoksa gelip çekiştiriyor orasını burasını
Allah korusun düşer falan, zarar verir.
masa üstündekine pek erişemiyor daha.
akşam eşim geldiğinde ilaydayla ilgilenirken
ben de masaüstünü açıyorum.

limoncum bu kadar gözünüzde büyümesin sezeryan yada normal doğum bi şekilde geçiyo ben sezeryandan sonra bi 4 saat kadar sıkıntı yaşadım sonra iğne yapıldı sonra bi kalktım bidahda hiç yatmadım zaten lavaboya bile kendim gittim hastanedeyken dahi bi gece yatıp çıkmanız sizin açınızdan kötü olur neden çünkü 12 saat sonra kalkıyosun tabi hemşireler gözetiminde sargıların açılıyo vs vs o yüzden iki gün iyi bence tabi sezeryan için ben gene hamile kalsam ve maddi durumum yeterli olsa gene medicalde doğururum memnun kaldım ben ama 10 doğumdan önce yattığım için hastane personelini ve hemşirelerini artık tanıyodum hemşire bana kendi çatlak kreminden dahi vermişti kullanmam için pompayla süt sağarken

ben yer açısından düşünüyorum ama eşim masaüstünde ısrarcı olunca iyi dedim bende zaten çok fırsatta verecek gibi deyil bu cadılar hamileler şimdi bi doğsalar diye bekliyolar ben olsam onların yerinde bol bol uyurdum ayaklarımı havaya diker yatardım şişene kadarkaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın
fırsat yok artık, en rahat dönem 4-6 ay arası
6 aydan sonra hareketler arttıkça zorluk da artıyor
2-3 yaşına kadar da böyle gidecek sanırım.
Allah sağlık versin de uğraşıcaz artık napalım.

canım hamile arkadaşlar da kendilerince haklı tabi
bir şekilde doğuracaklar, ama sezeryan ama normal
korkmaları da gayet doğal, ben de öyleydim
çok korkuyordum, çok stresli ve endişeliydim
ama bir şekilde yaşanıyor ve geçiyor, onlarınki de hayırlısıyla geçecek inşallah .

geçmiş olsun canım yeni okudum ben daha allah analı babalı büyütsün inş senin doğumda zor olmuş yani demekki bünyeden bünyeye deyişiyo neyse sonu güzel bitmiş önemli olnada o bebişin sağlıklıya gerisi boş zaten

işin açıkçası ben o duyguyu yaşamadım doğuma girerkenki tek korkum kızımın yaşayamamasıydı o yüzden ne sezeryandan ne doğumdan korkmadım ben sürekli dilede getirmekte istemiyorum ama gerçekten bunu yaşamayan bilemez onlar için birer lütuf 40 haftayı tamamladıktan sonra bebeklerini kucaklarına almak doğum yapıpta bebeyini kucaklayamamak onu görememek kadar kötü bi duyguyu yok bu asla tarif edilemeyen ve insanın ömrü oldukça unutamayacağı bişey o yüzden gerçekten bence hiç korkuya gerek yok çok sıkılıp kasılmasınlar

bu arada erdemsde doğum yapmış canım senin bebişide allah analı babalı büyütsün hemen büyüyüp bol bol yorsunlar sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…