- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.861
bütün zorluklar geride kalır canım takma kafana taktıkça dahada kötü olursun.olumlu düşün herşey güzel olsun.ama dediğin gibi zübeyse gerçekten çok kalabalık insan içine girince strese giriyor adeta.yani ben daha önce pek doktora gitmediğim için öyle kalabalık görünce korkuyordum.kan falan verirken kuyrukta dakikalarca bekliyorsun bide ne bileyim orda daha çok canım yanıyordu korkudan heralde.ama herkeste aynı değil tabi memnun kalanlarda çok doktorun ilgiliyse zübeydede de aynı ilgiyi gösterip seni kolluyorsa sorun olmaz
Limoncum evet benim bir ark.epidural sezeryan yaptı yeni hemen ayağa kalktım dedi çok iyi geçmiş.bende hep kötü şeyler duymuştum ama o izmirde.tamamen anestezi uzmanıyla alakalı birşey bence.umarım iyi anestezi uzmanı denk gelir sevincin de dediği gibi acı çekme derecesi var herkesiz ağrı eşiği o yüzden herkes farklı şeyler yaşıyor.
cnm bende yusuf yusuf olmaya başladım zaman yaklaştıkça çok gerginimeyvahedigeldismile
saol cnm inşallah.evet bana benzio sanırım açtı azıcık:)
cnm karından muayene etti aslında 10 gün sonra gel demişti geçen hafta gittiğimde sonra da haftada bir geliceksin dedi ama ben 2 haftaya aldım yine yani haftaya salı gidicem tekrar doğumla ilgili konuşucaz dedi anlatıcakmış bilgilendiricekmiş sonrada doğurucaz zaten bişi kalmadıkaydirigubbakcemile3
dediğin gibi bunalıyorum içerde zaten 150 tl aylık veriyorum doktora bide bu çileyi neden çekiyorum diye düşünüyorum bazen
evet ya bende çok kötü şeyler duydum afedersin ama köpek gibi azarliyorlarmış hemşireler
sen sancı çekerken senin bağırmanı mı dinlicem bilmem ne
eltim doğum yaptı çok olmadı daha ordan biliyor ve korkuyorum
bu arada başardım aşağıdakiini eklemeyi :)
aaa canım çok güzel olmuş gerçekten artık bana yapraknilll arkadaşımız yapıverir ilayda kız uyuyunca
artık öğrendim istersen senin için de yapabilirim
tamam canım haklısın birden sevinçten aklıma gelmedi ona sormuştun
ama baya uğraşıp yapamayınca nasıl sevindim, para bulsam bukadar sevinmezdim :)
ben biraz takıntılıyım birşeyi kafama taktıysam artık kaçarı yok
fazla hırslıyım sanırım. sonuç görmeden pes etme huyum yoktur :)
canım teşekkür ederim şimdi yapraknile söyledim o yapıverir bir ara ama seninkide çok süper olmuş.inşallah bu sefer herşey iyi olur
kızlar bu arada biriyle konuştum. geçen hafta sezeryan ile doğum yapmış. ilk defa sezeryanı bu kadar iyi anlatan birine rastladım çok şükür. çevremdeki herkes kötülüyordu. yok öyle yok böyle falan diye biraz moral buldum. ama o bahar hastanesinde doğum yapmış. bir gece yatırmışlar. ücret 500 tl tutmuş ve çok memnun kalmışlar. hemşireler sık sık gelir hem bebeği hem anneyi kontrol ediyorlarmış. çok güzelmiş. inş. medicalde öyledir bizde memnun kalırız.. gerçi şu zamana kadar sezeryan olan hamişler hiç biri iyi bişey anlatmadı ama bakalım biz ne olacağız.
yakaladım seni mecbure ohaoldumsmile
kızım masa üstü bilgisayar daha iyi inan
şimdi bizim bu cadılar hareketlendi ya
ben ilayda uyuyunca açıyorum ancak dizüstü bilgisayarı
yoksa gelip çekiştiriyor orasını burasını
Allah korusun düşer falan, zarar verir.
masa üstündekine pek erişemiyor daha.
akşam eşim geldiğinde ilaydayla ilgilenirken
ben de masaüstünü açıyorum.
ben yer açısından düşünüyorum ama eşim masaüstünde ısrarcı olunca iyi dedim bende zaten çok fırsatta verecek gibi deyil bu cadılar hamileler şimdi bi doğsalar diye bekliyolar ben olsam onların yerinde bol bol uyurdum ayaklarımı havaya diker yatardım şişene kadarkaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuş takvimin canım
güle güle kullan
inşallah gebelik ve bebeğinin takvimlerini de görürüz yakında
Merhaba arkadaşlar.bugün biraz daha iyiyim.sizler nasılsınız görüşmeyeli.bebeğim annesine geldi sonunda kavuştuk en güzel bir şekilde.gayet sağlıklı ama şimdi birazcık sarılık olmaya başladı.perşembe gece saat 3.30 da suyum geldi.çok telaşlendık.çok heycanlandım ya anlatamıyorum.yaşayanlar beni anlıyordur.yaşamayanlarda yaşayınca anlıcaktır.sonra doktoru aradık.hemen hastaneye gelin dedi.hemen gittik bizde.hala suyum geliyordu.beni yukarı çıkardılar.birtane hemşire vardı.beni nst ye bağladı.ilk o normal sandı.çok önemsemedi.ben tersti dedim.aaa falan dedi.sonra baktı eliyle alttan karnımdan falan evet ters galiba dedi.doktoru aradı.doktorda geldim hemen hazırlayın demiş heralde.diğer hemşireleri çağıdı.üç tane hemşire geldi.sonda taktılar.üzerimde herşeyi çıkarttılar mavi önlük giydirdiler.amaliyathaneye götürdüler.sancılarım yavaş yavaş başladı.amaliyatta 5 kişi falan vardı.bir kişi sürekli benimle konuşuyordu.ben çok heycanlıydım bide ağlıyorum çok.diğerleride beni hazırlıyordu.üstümü kaople çıkardılar soğuk bişey sürdüler komple vücuduma.doktor ahmet bey bide çocuk doktoru nuri koloğlu geldi.korkma falan dediler.başımdaki şimdi bayılcaksın dedi sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda yine başımdaki beni tokatlayarak uyandırıyordu.beni yukarı çıkardılar.iki kişilik oda.o araları çok hatırlamıyorum hala ayılamadım heralde.bir ara bebeğimi getirdi hemşire biraz emzirdiler yine gerisini hatırlamıyorum.biraz sesini duydum.6.10 da doğmuş.ben 7.15 te çıkmışım amaliyattan.bebeğim doğduğunda bebek doktoru nuri koloğlu tamamen heryerini kontrol etmiş.ondan sonra küveze koymuşlar yukarı çıkartmışlar.eşimle ablası bebeğimle gitmişle.çok ağlıyormuş.yıkamışlar.giyindirmişer.sonra ben amliyattan çıkıp odaya götürdülr beni.o gün doktor geldi.geçmiş olsun nasılsın dedi.hiçbişey yemek içmek yok dedi.akşama doğru seni yürütücekler ondan sonrada büsküvi meyve suyu falan içebilirsin dedi.akşam oldu hemşireler geldi beni yürütüp sondayı çıkarıcaklardı.beni kaldırdılar ayağa çooook kötü oldum çoook bağırdım sonra bayılmışım.ayıldığımda sondayı çıkarmamışlar.gece bidaha kaldırırız demişler.ben çok kötü oldum ama çoook ağlıyordum yine.hemşireler geldi.benimle ilgilendiler.konuştular falan ama korkuyordum hala.bidaha kaldırdılar.yine kalkamadım.aslında dayanıklıydım acıya ama değilmişim demekki hiç böyle bir acı hayatımda yaşamadım.hiç ayağa kalkamıcam sandım artık.ben artık kalkamıcam diye hep ağlıyorum.bebeğim desen sürekli ağlıyor.hemşireler emzirmeye çalışıyor.bana sürekli iğne serum uyutuyorlar.neyse işte çok uzun oldu.yavaş yavaş kalktım sonra.şimdi biraz daha iyiyim.artık kendim desteksiz kalkabiliyorum.başka ne yazacağımı bilmiyorum arkadaşlar.siz sormak istediğinizi sorun ben girdikçe cevap yazarım.sevgiler hepinize.limon ve sevinç korkmayın.hastane hemşireler ve doktorlar çooook iyi.ben memnun oldum.
evet canım haklısın
fırsat yok artık, en rahat dönem 4-6 ay arası
6 aydan sonra hareketler arttıkça zorluk da artıyor
2-3 yaşına kadar da böyle gidecek sanırım.
Allah sağlık versin de uğraşıcaz artık napalım.
canım hamile arkadaşlar da kendilerince haklı tabi
bir şekilde doğuracaklar, ama sezeryan ama normal
korkmaları da gayet doğal, ben de öyleydim
çok korkuyordum, çok stresli ve endişeliydim
ama bir şekilde yaşanıyor ve geçiyor, onlarınki de hayırlısıyla geçecek inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?