Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

zelcancım bu arada sende hoşgeldin topicimize tam okuyamadım kızım uüzünden ama doktorundanmı memnun deyilsin ahmet beyemi gidiyosun yoksa gitmekmi istiyosun

ay canım benim ya
farketmez, zelcana da yaptırabilirsin önemli değildi
ama ben de seve seve yaparım yani.

canım son adet tarihi gerekli ya
onu verebilirsen hemen yapıcam.vereliniortak

canım 12 mayıs son adet tarihim.hadi bakalım benim bebişiminde takvimi olsun da ordan takip edelim son ayı bari canım.

bu arada çarşamba günü 7,15 e randevumu aldım.limonncum sende o güne denk gelirsen görüşürüz belki seninle

http://lbdf.lilypie.com/LpAYp2.png

sevinçcim yaptım canım ama inşallah olmuştur ve beğenirsin.
şimdi bu linki al ve kopyala
profilinde kilo doğum takip çizelgesinin oraya yapıştır canım.
eğer olmazsa yarın tekrar deneriz vereliniortak.
birazdan misafirim gelecek çünkü hemen çıkmak zorundayım.
bu arada çarşamba inşallah çok güzel haberlerle gelirsin bize.

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş ya bayıldım.çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sanada ama çok şirin bişey olmuş ya çok güzellll

merhaba kızlaar epeydir giremedim........Elif bütün zamanımı alıyor,arada girip okusam da yazmaya vaktim olmuyor...Mecbuecim iyi olmana sevindim,hem senin hem Ecrinin....ne güzel büyüttünüz valla yapraknille ikiniz kızları,büyüttünüz de bi de diş çıkartıyo sıpalar maaşallah...şaka maka benimki de nerdeyse 2 aylık olucak yaaaa zaman nasıl çabuk geçiyo..benim kanamam epey azaldı çok şükür...nazar değmesin Allahım,iyi hissediyorum kendimi...annem 1 hafta sonra gidecek,iyi bir bakıcı bulana kadar tek başımayım eyvahedigeldismile inşallah beceririm...annemleyken de çoğu şeyi ben yapıyorum,hele hele 2-3 haftadır ama en azından o var diye çoooook rahattım...bi de ev işleriyle nerdeyse hiç ilgilemedim hep annem yaptı ben toparlanayım diye canım annecim...diğer durumlar evde bayaa düzeldi çok şükür...alkisalkisalkis çok uğraştım ama iki taraf için de...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hogelmişleeeeeeeer topiğimize....bu arada limonnncumu heyecandan sıcak basıyomuş okudum...kendini hazırla,emzirmenin ilk günlerinde süt ateşi denen olaydan dolayı bi süre daha bu sıcak basmalarını yaşayacaksın...ben de senin gibi fazla sıcakatan ve terden nefret ederim,ama 2 hafta içinde düzene giriyo merak etme...hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz.....

zelcancım bu arada sende hoşgeldin topicimize tam okuyamadım kızım uüzünden ama doktorundanmı memnun deyilsin ahmet beyemi gidiyosun yoksa gitmekmi istiyosun

tşk ederim
gitmeyi düşünüyorum,
şimdi zübeydenin doktoruna özelde gidiyorum
ama testler için fln yine kendimi zübeyde de buluyorum.
dr.ahmet in adını burda çok duydum bilgi alayım dedim
hem kendisi, hem testler nerde nasıl oluyor, hem fiyatlar hakkında diye
2kere bebeğimi kaybettim, bu ay tekrar deniyoruz

Son düzenleme:
bu arada çarşamba günü 7,15 e randevumu aldım.limonncum sende o güne denk gelirsen görüşürüz belki seninle

canım ben daha randevu almadım. eşimin izin durumuna bağlı. bugünde gidebiliriz bakalım. eşimden haber bekliyorum. yada cumartesi gideceğiz bilmiyorum belli değil canım. bakalım eşimden bir haber çıkarsa haber vvereceğim sana canım.

mrb canım. ohhhhhhhhh ne güzel sen doğurdun. kızın 2 aylık oldu bile. darısı bizlerin başına. valla beni ateşler başıyor terliyorum. hergün banyodan çıkmıyorum. bide diyorlar dğumu kolaylaştırırmış erken doğurcam diyede korkuyorum hergün suyun içinde. benim hormonlar hep iş başında. desene doğumdan sonrad ateşle basacak. bakalım hele bi doğursam allahın izniyle.iyi olmana çok sevindim canım. çok şükür toparlanmışsın artık bundan sonrası daha kolay olacak. zor gnler geride kaldı. bizde seni çok öpüyoruz. görüşürüz.

meraba kızlar kimsecikler gelememiş bugün herkes meşgul heralde daha.ben peknuyuyamadım gece dişim ağrıdı,ilaçta içemedim.kaplama yaptırmıştım 1 yıl önce ne oldu anlamadım dünden beri sancıyıp duruyor..bu haftalarda dişçiye gitsem oda birşey yapamaz heralde ilaçta veremez geçmezse ne yaparım bilmem.neyse görüşürüz kızlarrrr

canım sen erken gidersen doğumu falan sor bakalım sana da bekle daha erken mi diyecek.ben yarın gidince yine diyeceğim sezeryan yapalım diye inşallah tamam der.bakalım sana ne diyecek canım haber verirsin gidersen

canım sen erken gidersen doğumu falan sor bakalım sana da bekle daha erken mi diyecek.ben yarın gidince yine diyeceğim sezeryan yapalım diye inşallah tamam der.bakalım sana ne diyecek canım haber verirsin gidersen

canım merak ettim neden sezeryan istiyorsun? genelde normal doğum tercih ediliyor ama bi sebebi vardır muhakkak

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş ya bayıldım.çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sanada ama çok şirin bişey olmuş ya çok güzellll

önemli değil canım ya, zahmet olurmu, ne demek.

ama gerçekten çok yakışmış doruğumuza alkisalkisalkis
inşallah doğduğunda da yeni takvimini yaparız.

paricim merhaba canım,
evet bizizmkiler epey büyüdü ama gel bi de sen bize sor
hele son zamanlarda diş çıkarma ve hareketlerin artışı derken
ne uyku var, ne rahat ama sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
ben de eskisi kadar gelemiyorum zaten, ilayda fırsat vermiyor.

ama seninki de büyümüş bak, 2 aylık olmuş bile maşallah ona
sen de iyiymişsin, şikayetlerin azalmış çok şükür.
evdeki durumlar da düzelmiş. aman nazar değmesin canım.
inşallah istediğin gibi bir bakıcı da bulursun, o yönden de için rahat eder

canım, senin evinde hamammış yani
o evde kime olsa sıcak basar, hele ki senin gibi hamile birine
sıcak basması gayet normal
ben hamileyken kış ortasında camları açıyordum hormonlar çok çalışıyor gerçekten
ama siz evinizin sıcaklığı için bir çare bulun en azından 24 lere falan sabitlesinler
bak bebiş de gelecek, terlememesi lazım. şimdiden konuşun.

hadi inşallah sevinç de sen de güzel haberlerle gelirsiniz :Saruboceq:

inşallah canım yarın olsada gidip görsek büyüdümü durumu nasıl,suyu falan düzeldimi.inşallah bidaha haftada bir çağırır da görmek için uzun süre beklemeyiz.zaten az kaldı ama birşey olacak dşye korkuyorum,son günlerinde bile anne karnında ölen bebekler varmış okudumda.allah korusun bebişlerimizi inşallah sağlıkları iyidir hayırlısıyla doğarlar uykusuz kalmalara razıyım.

önemli değil canım ya, zahmet olurmu, ne demek.

ama gerçekten çok yakışmış doruğumuza alkisalkisalkis
inşallah doğduğunda da yeni takvimini yaparız.

bencede çok yakıştı takvimi oğluma canım ellerine sağlık yapraknil teyzesinin.doğsun yeni yakışıklı bi takvimde o zaman yaparız inşallah

canım merak ettim neden sezeryan istiyorsun? genelde normal doğum tercih ediliyor ama bi sebebi vardır muhakkak

canım pek bir sebebi yok,normal yapabileceğime inanmıyorum kendime güven,m yok.birazda korkuyorum,çocuğun boynunda kordon dolalı,bende miyom var.bide ağrı eşiğim çok düşük kolumu çarpsam düşüp bayılıyorum normal doğuma kalkışsam kaç defa bayılırım o sancıyla bilemem.en azından sezeryandan sonra sancıdan bayılsam bile oğlum doğmuş olacak ona zarar gelmez.yoksa doğmadan bayılırsam oksijensiz kalır bir sorun olur.ne bileyim güvenmiyorum kendime o yüzden canım

ay aman Allah korusun
düşünme sakın böyle şeyler yasakkelimeyasakkelime
inşallah sağlıkla gelecek yavrun,
büyümüştür annesi, annesine el bile sallar belki gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…