- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.881
ay canım benim ya
farketmez, zelcana da yaptırabilirsin önemli değildi
ama ben de seve seve yaparım yani.
canım son adet tarihi gerekli ya
onu verebilirsen hemen yapıcam.vereliniortak
http://lbdf.lilypie.com/LpAYp2.png
sevinçcim yaptım canım ama inşallah olmuştur ve beğenirsin.
şimdi bu linki al ve kopyala
profilinde kilo doğum takip çizelgesinin oraya yapıştır canım.
eğer olmazsa yarın tekrar deneriz vereliniortak.
birazdan misafirim gelecek çünkü hemen çıkmak zorundayım.
bu arada çarşamba inşallah çok güzel haberlerle gelirsin bize.
zelcancım bu arada sende hoşgeldin topicimize tam okuyamadım kızım uüzünden ama doktorundanmı memnun deyilsin ahmet beyemi gidiyosun yoksa gitmekmi istiyosun
bu arada çarşamba günü 7,15 e randevumu aldım.limonncum sende o güne denk gelirsen görüşürüz belki seninle
merhaba kızlaar epeydir giremedim........Elif bütün zamanımı alıyor,arada girip okusam da yazmaya vaktim olmuyor...Mecbuecim iyi olmana sevindim,hem senin hem Ecrinin....ne güzel büyüttünüz valla yapraknille ikiniz kızları,büyüttünüz de bi de diş çıkartıyo sıpalar maaşallah...şaka maka benimki de nerdeyse 2 aylık olucak yaaaa zaman nasıl çabuk geçiyo..benim kanamam epey azaldı çok şükür...nazar değmesin Allahım,iyi hissediyorum kendimi...annem 1 hafta sonra gidecek,iyi bir bakıcı bulana kadar tek başımayım eyvahedigeldismile inşallah beceririm...annemleyken de çoğu şeyi ben yapıyorum,hele hele 2-3 haftadır ama en azından o var diye çoooook rahattım...bi de ev işleriyle nerdeyse hiç ilgilemedim hep annem yaptı ben toparlanayım diye canım annecim...diğer durumlar evde bayaa düzeldi çok şükür...alkisalkisalkis çok uğraştım ama iki taraf için de...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hogelmişleeeeeeeer topiğimize....bu arada limonnncumu heyecandan sıcak basıyomuş okudum...kendini hazırla,emzirmenin ilk günlerinde süt ateşi denen olaydan dolayı bi süre daha bu sıcak basmalarını yaşayacaksın...ben de senin gibi fazla sıcakatan ve terden nefret ederim,ama 2 hafta içinde düzene giriyo merak etme...hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz.....
canım ben daha randevu almadım. eşimin izin durumuna bağlı. bugünde gidebiliriz bakalım. eşimden haber bekliyorum. yada cumartesi gideceğiz bilmiyorum belli değil canım. bakalım eşimden bir haber çıkarsa haber vvereceğim sana canım.
canım sen erken gidersen doğumu falan sor bakalım sana da bekle daha erken mi diyecek.ben yarın gidince yine diyeceğim sezeryan yapalım diye inşallah tamam der.bakalım sana ne diyecek canım haber verirsin gidersen
canım ellerine sağlık çok güzel olmuş ya bayıldım.çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sanada ama çok şirin bişey olmuş ya çok güzellll
merhaba kızlaar epeydir giremedim........Elif bütün zamanımı alıyor,arada girip okusam da yazmaya vaktim olmuyor...Mecbuecim iyi olmana sevindim,hem senin hem Ecrinin....ne güzel büyüttünüz valla yapraknille ikiniz kızları,büyüttünüz de bi de diş çıkartıyo sıpalar maaşallah...şaka maka benimki de nerdeyse 2 aylık olucak yaaaa zaman nasıl çabuk geçiyo..benim kanamam epey azaldı çok şükür...nazar değmesin Allahım,iyi hissediyorum kendimi...annem 1 hafta sonra gidecek,iyi bir bakıcı bulana kadar tek başımayım eyvahedigeldismile inşallah beceririm...annemleyken de çoğu şeyi ben yapıyorum,hele hele 2-3 haftadır ama en azından o var diye çoooook rahattım...bi de ev işleriyle nerdeyse hiç ilgilemedim hep annem yaptı ben toparlanayım diye canım annecim...diğer durumlar evde bayaa düzeldi çok şükür...alkisalkisalkis çok uğraştım ama iki taraf için de...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hogelmişleeeeeeeer topiğimize....bu arada limonnncumu heyecandan sıcak basıyomuş okudum...kendini hazırla,emzirmenin ilk günlerinde süt ateşi denen olaydan dolayı bi süre daha bu sıcak basmalarını yaşayacaksın...ben de senin gibi fazla sıcakatan ve terden nefret ederim,ama 2 hafta içinde düzene giriyo merak etme...hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz.....
mrb canım. ohhhhhhhhh ne güzel sen doğurdun. kızın 2 aylık oldu bile. darısı bizlerin başına. valla beni ateşler başıyor terliyorum. hergün banyodan çıkmıyorum. bide diyorlar dğumu kolaylaştırırmış erken doğurcam diyede korkuyorum hergün suyun içinde. benim hormonlar hep iş başında. desene doğumdan sonrad ateşle basacak. bakalım hele bi doğursam allahın izniyle.iyi olmana çok sevindim canım. çok şükür toparlanmışsın artık bundan sonrası daha kolay olacak. zor gnler geride kaldı. bizde seni çok öpüyoruz. görüşürüz.
canım ben daha randevu almadım. eşimin izin durumuna bağlı. bugünde gidebiliriz bakalım. eşimden haber bekliyorum. yada cumartesi gideceğiz bilmiyorum belli değil canım. bakalım eşimden bir haber çıkarsa haber vvereceğim sana canım.
canım, senin evinde hamammış yani
o evde kime olsa sıcak basar, hele ki senin gibi hamile birine
sıcak basması gayet normal
ben hamileyken kış ortasında camları açıyordum hormonlar çok çalışıyor gerçekten
ama siz evinizin sıcaklığı için bir çare bulun en azından 24 lere falan sabitlesinler
bak bebiş de gelecek, terlememesi lazım. şimdiden konuşun.
hadi inşallah sevinç de sen de güzel haberlerle gelirsiniz :Saruboceq:
önemli değil canım ya, zahmet olurmu, ne demek.
ama gerçekten çok yakışmış doruğumuza alkisalkisalkis
inşallah doğduğunda da yeni takvimini yaparız.
canım merak ettim neden sezeryan istiyorsun? genelde normal doğum tercih ediliyor ama bi sebebi vardır muhakkak
inşallah canım yarın olsada gidip görsek büyüdümü durumu nasıl,suyu falan düzeldimi.inşallah bidaha haftada bir çağırır da görmek için uzun süre beklemeyiz.zaten az kaldı ama birşey olacak dşye korkuyorum,son günlerinde bile anne karnında ölen bebekler varmış okudumda.allah korusun bebişlerimizi inşallah sağlıkları iyidir hayırlısıyla doğarlar uykusuz kalmalara razıyım.
bencede çok yakıştı takvimi oğluma canım ellerine sağlık yapraknil teyzesinin.doğsun yeni yakışıklı bi takvimde o zaman yaparız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?