- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.901
merhaba kızlaar epeydir giremedim........Elif bütün zamanımı alıyor,arada girip okusam da yazmaya vaktim olmuyor...Mecbuecim iyi olmana sevindim,hem senin hem Ecrinin....ne güzel büyüttünüz valla yapraknille ikiniz kızları,büyüttünüz de bi de diş çıkartıyo sıpalar maaşallah...şaka maka benimki de nerdeyse 2 aylık olucak yaaaa zaman nasıl çabuk geçiyo..benim kanamam epey azaldı çok şükür...nazar değmesin Allahım,iyi hissediyorum kendimi...annem 1 hafta sonra gidecek,iyi bir bakıcı bulana kadar tek başımayım eyvahedigeldismile inşallah beceririm...annemleyken de çoğu şeyi ben yapıyorum,hele hele 2-3 haftadır ama en azından o var diye çoooook rahattım...bi de ev işleriyle nerdeyse hiç ilgilemedim hep annem yaptı ben toparlanayım diye canım annecim...diğer durumlar evde bayaa düzeldi çok şükür...alkisalkisalkis çok uğraştım ama iki taraf için de...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hogelmişleeeeeeeer topiğimize....bu arada limonnncumu heyecandan sıcak basıyomuş okudum...kendini hazırla,emzirmenin ilk günlerinde süt ateşi denen olaydan dolayı bi süre daha bu sıcak basmalarını yaşayacaksın...ben de senin gibi fazla sıcakatan ve terden nefret ederim,ama 2 hafta içinde düzene giriyo merak etme...hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz.....
canım pek bir sebebi yok,normal yapabileceğime inanmıyorum kendime güven,m yok.birazda korkuyorum,çocuğun boynunda kordon dolalı,bende miyom var.bide ağrı eşiğim çok düşük kolumu çarpsam düşüp bayılıyorum normal doğuma kalkışsam kaç defa bayılırım o sancıyla bilemem.en azından sezeryandan sonra sancıdan bayılsam bile oğlum doğmuş olacak ona zarar gelmez.yoksa doğmadan bayılırsam oksijensiz kalır bir sorun olur.ne bileyim güvenmiyorum kendime o yüzden canım
saol canım iyiz şükür ama felaket huysuzlanmaya başladı dün gece saat başı uyandı ve ağladı sersem gibiyim artık ağrı kesici ve jel sürüp yatırdım ama fayda etmedi maşallah elifimizde büyümüş annesi artık oda girmiştir düzene sende toparlamaışsın maşallah baya bi talihsizlikler yaşadın malesefki doğumda ve sonrasında neyse sağlık olsun inş içine sinebilecek bi bakıcı bulursun aslında bakıcıdan ziyade evde olacaksan bence temizlikçi bulsan bebeye sen bakarsın evin işlerini ve yemek o yaparsa sorun olmazmerhaba kızlaar epeydir giremedim........Elif bütün zamanımı alıyor,arada girip okusam da yazmaya vaktim olmuyor...Mecbuecim iyi olmana sevindim,hem senin hem Ecrinin....ne güzel büyüttünüz valla yapraknille ikiniz kızları,büyüttünüz de bi de diş çıkartıyo sıpalar maaşallah...şaka maka benimki de nerdeyse 2 aylık olucak yaaaa zaman nasıl çabuk geçiyo..benim kanamam epey azaldı çok şükür...nazar değmesin Allahım,iyi hissediyorum kendimi...annem 1 hafta sonra gidecek,iyi bir bakıcı bulana kadar tek başımayım eyvahedigeldismile inşallah beceririm...annemleyken de çoğu şeyi ben yapıyorum,hele hele 2-3 haftadır ama en azından o var diye çoooook rahattım...bi de ev işleriyle nerdeyse hiç ilgilemedim hep annem yaptı ben toparlanayım diye canım annecim...diğer durumlar evde bayaa düzeldi çok şükür...alkisalkisalkis çok uğraştım ama iki taraf için de...
yeni gelen arkadaşlar olmuş,hogelmişleeeeeeeer topiğimize....bu arada limonnncumu heyecandan sıcak basıyomuş okudum...kendini hazırla,emzirmenin ilk günlerinde süt ateşi denen olaydan dolayı bi süre daha bu sıcak basmalarını yaşayacaksın...ben de senin gibi fazla sıcakatan ve terden nefret ederim,ama 2 hafta içinde düzene giriyo merak etme...hepinizi çok öpüyorum,görüşürüz.....
tşk ederim
gitmeyi düşünüyorum,
şimdi zübeydenin doktoruna özelde gidiyorum
ama testler için fln yine kendimi zübeyde de buluyorum.
dr.ahmet in adını burda çok duydum bilgi alayım dedim
hem kendisi, hem testler nerde nasıl oluyor, hem fiyatlar hakkında diye
2kere bebeğimi kaybettim, bu ay tekrar deniyoruz
inşallah canım yarın olsada gidip görsek büyüdümü durumu nasıl,suyu falan düzeldimi.inşallah bidaha haftada bir çağırır da görmek için uzun süre beklemeyiz.zaten az kaldı ama birşey olacak dşye korkuyorum,son günlerinde bile anne karnında ölen bebekler varmış okudumda.allah korusun bebişlerimizi inşallah sağlıkları iyidir hayırlısıyla doğarlar uykusuz kalmalara razıyım.
paricim ya maaşallah kacaman oldu bile bebişin bak 2 ay çabucak geçmiş.sende iyileşmişsin artık herşey bütün korkular geride kaldı.allah bizede nasip etsin hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı canım.inşallah iyi bir bakıcı da bulursun herşey daha da güzel olur
saol canım iyiz şükür ama felaket huysuzlanmaya başladı dün gece saat başı uyandı ve ağladı sersem gibiyim artık ağrı kesici ve jel sürüp yatırdım ama fayda etmedi maşallah elifimizde büyümüş annesi artık oda girmiştir düzene sende toparlamaışsın maşallah baya bi talihsizlikler yaşadın malesefki doğumda ve sonrasında neyse sağlık olsun inş içine sinebilecek bi bakıcı bulursun aslında bakıcıdan ziyade evde olacaksan bence temizlikçi bulsan bebeye sen bakarsın evin işlerini ve yemek o yaparsa sorun olmaz
sen bugünmü gidecektin ahmet beye sevinçcim nasıl heyecanlısınız dimi ayyy yeni doğmuş bebek kokusunu özledim vallahi yakın olsaydınızda gelip koklasaydık bebişlerinizi gaz çıkarmadada iyi sayılırım ona görekaydirigubbakcemile5kısmet olursa yazın inş görüşürüz belki tabi yapraknille bizim kızlarımız abla olmuş olacaklar o zaman siz yeni dişleri kaşınıyo dişi çıkacak olayında olacaksınız allah kısmet ederse
çok üzüldüm ama inş bu ay bize müjde verirsin bebiş geliyo diye doktor seçimi çok önemli o yüzden içine sinmiyosa ahmet bey yada başka bi doktora tereddüt etmeden git bende ilk 3 ay düşük tehlikesiyle kanamam oldu sürekli yattım serumla beslendim derken 6 buçuk aylıkkende doğum yaptım
ahh canım benim diş çıkarmak zor hakkaten...yan komşumun kızı 6 aylık şu anda,çok zorlandı o da...jeller bayaa işe yaramıştı onda,bi de buzdolabında soğutulan sulu diş kaşıyıcılar var,onlar da iyi oluyomuş..bakıcı bulmam şart canım,hem de ev işlerinde yardımcı olacak...tek başına yapmam mümkün değil bilmiyorumkismile .özellikle bakıcı olsun diyorumki,6 aylık süre içinde alışsın da rahatlıkla bırakabileyim işe başlayınca,benim de içim rahat olsun..çok öpüyorum canım bebeğini de seni de..olumunekankayizsmile
canım yarın gideceğim 7,15 te kısmetse.bugün doluymuş.evet yaza görüşürüz inşallah bebişlerimizi alıp.sizinkiler bizimkileri oynatır artık abla olacakları için. bizde inşallah büyüyüp diş çıkardığı günleri görürüz canım.her döneminin ayrı bir güzelliği vardır zorda olsa yeterki sağsalim kucağımıza alalım.
sende çok zor dönemler geçirmişsin ama maşallah bebeği de büyütmüşsün
dün eşimle görüştük, şimdi bu dr. geçmişimizi biliyor. son bebeği de o aldı. testleri yaptı vs.
biraz daha devam edelim baktık gerçekten memnun değiliz ozaman değiştiririz
şu an aslında sorun denecek bişey de yok ortada zırt-bırt da dr. değiştirmek istemiyorum tekrar herşeyi anlat vs. yoruyor (psikolojikman) insanı
inşallah bu ay olmadı önümüzdeki ay müjde verebilirim Allahım izin verirse
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım yaza inş sizinkiler başlar diş çıkarmaya doğsunlar gerçekten zaman su gibi akıp geçiyo onların her dönemini yaşamak çok güzel tabi huysuzda olsalar cadılıkta yapsalar her halleri çok tatlı mesela ecrin şu anda kucağımda ağzıyla tükürüklerini köpük yapıyo
ayy canım ya bencede her halleri güzeldir bir anne için.dişleri çıkıyor tabi napsın köpükcükler yapıyo ağzıyla demek oda.tam sevilecek zamanları canım ya olsada yanımızda sevsek biraz
sende çok zor dönemler geçirmişsin ama maşallah bebeği de büyütmüşsün
dün eşimle görüştük, şimdi bu dr. geçmişimizi biliyor. son bebeği de o aldı. testleri yaptı vs.
biraz daha devam edelim baktık gerçekten memnun değiliz ozaman değiştiririz
şu an aslında sorun denecek bişey de yok ortada zırt-bırt da dr. değiştirmek istemiyorum tekrar herşeyi anlat vs. yoruyor (psikolojikman) insanı
inşallah bu ay olmadı önümüzdeki ay müjde verebilirim Allahım izin verirse
evet çok cadı oldu şu anda bilgisayarın klavyesine gözünü dikti vermeyince sinir oluyo bu aralarda baba demeyi öğrendi gece baba gündüz baba
maaşallah canım ya artık babada diyor desene,erken konuşacak senin prenses galiba.anne de diyormu canım yoksa ilk baba demeyimi öğrendi.eee bütün gün baba çalışınca bebekler babayı özlüyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?