Bursa hamişleri buraya :)

Aroretta

ayyy maşallah çok güzelll , hayırlısı neyse o olsun ama bende kız istiyorum..
Bu arada Cenk beyle ctesi randevum gayet iyi geçti, kendisi yoğun bi doktor galiba. Randevudan önce biraz bekledik, ultrasonda kısa sürdü ama şuan çok küçük olduğu için herhalde, büyüdükçe ultrason süreleride uzar diye tahmin ediyorum..

Merhaba ben Bursa'da oturuyorum bebişimin olmasını istiyorum. Hamilelik öncesi hem muayene olmak hemde beni psikolojik olarak rahatlatacak doktor arıyorum. Öneride bulunur musunuz. Bu konuda çok tecrübesizim iyi bir doktorum olsun istiyorum. İlk hamileliğim olucak inşallah.

herkese merhaba,

Ben Bursa lı değilim ancak, iş gereği 1 yıl Bursa da kalacağım , Jimer de Cenk Aşgalli ye giden ve memnun kalan oldu mu ?
Merhaba.tüp bebek ile ilk hamileliğim.tedavi mi İst.da oldum.bursada doktor arıyorum.cenk beyden gecrn yil ark.im cok memnundu.hayirlidi ile kurtilun inş.
jimerde suat Hazer i düşünüyorum bende.tup bebek uzmanı olarak Tavsiye eder misiniz, bilginiz var mi? Az cok hastanenin genel yapısı hasta memnuniyeti nasıl? Doktorumuz netleştirmek lazim yardımcı olursanız çok sevinirim

benimde iilk gebeliğim hemde ikiz her olasılığı anlatıyor sorduğun her soruyada tatmin edici cevaplar veriyor.memnun kalacağını düşünüyorum
Merhaba.ayni hastanedesiniz sari civcivle.dilerim banada yardımcı olursunuz. İkiz gebeliginize masallah
Normal yolla sanırım sizin.benimde iki kese çok şükür. Çok acıkıyorum ben.yemek konusunda ikiz gebelikte birşey belirtti mi doktorunuz.
Her açlık hissettiğinde yersem bi dünya olurum gibime geliyor.Rabbim sağlıkla kucaklarimiza doldursun inş

ben jimerden de Cenk Beyden de çok memnunum.Normal yolla oldu benimkiler canım.Acıktıkça yedim ama hamur işinden tatlıdan kaçındım.Bol bol meyva yiyorum yemek yiyorum ekmeği tam tahıllı yiyorum günde 1 lt süt içiyorum.Şimdiye kadar 10kilo filan aldım ama normal dedi dr

Maşallah canım ya.aklıma bayağı yatti.muayene değil hastene olsun istiyorm.bende şekere dikkat ediyorum 4 aydır yasakların var.buğday kepek yiyorum..1 litre süt çok değil mi.sabah peynir öğlen yoğurt aksam sut iciyorum bende.Rabbim sağlık la kurtarsın hepimizi.çok sagol

merhaba,
Bende Cenk bey den memnun kaldım, aslında Bursa da herkes Ziya Çetin i önerdi ama onun özel muaynanesi var bende onu tercih etmedim. Hastane olsun istedim.

inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

sevgiler.

İnş gidicem içime siner.çok tercihim yok benim doktor konusunda.ziya cetine gitmistim bende.hic sorun yaşayan bi hastayla karsilasmayip isim yapmış bursada.eşimin ve benim akrabalarından herkes ona gidiyor.ama beni gereksiz yere oyaladi.değerlerimizin kotu old.söyleyip direkt tüp bebek demeliydi bence. Herşey nasip, bugunume çok şükür diyorum.onları da yaşaman gerekiyor muş. Çok sağolsun cevaplarınız için.

Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin inş..kimseyi annelik duygusuna hasret birakmasin inş..

Merhaba,
Op. Dr. Gizem YILDIRIM'a gidip memnun olmayan var mı? Birde gebelik öncesi muayene için acaba regl bitiş tarihinde mi gidilmeli yoksa herhangi temiz olduğun bi zamanda gidilebilir mi? Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımınızı istiyorum.

Temiz bi zamanda gidebilirsin

Kızlar

Burada sezeryanyanlisi yani yapan hastasini yormadan özelde bi doktor biliyomusunuz,lütfen cevap, benim doktorun normalci ve ben yapacak durumda degilim,..

Kizlarrrr

Murat aslan yada ziya çetin bilen var mi

Ziya Çetin bildiğim kadarıyla Bursa da tanınmış bi doktor , memnun olanlar kadar olmayanlarda var, 36.haftlarda alttan muayne yaparak doğumu hızlandırıp normal doğum şansını ortadan kaldıran bir doktor yorumlarını okumuştum.. Ama çok memnun kalıp 2. yada 3. doğumunu da ona yaptıran var. Birazda kişiden kişiye göre değişen bi durum, doktorla hasta arasındaki enerji bence.
Murat Aslan ı hiç duymadım , ben Cenk Aşgalli ye gidiyorum.

Hormon testleri genelde adetin 3.günü yapılıyor diye biliyorum o yüzden randevu alırken doktorunun hemsiresinden fikir almani tavsiye ederim :)

Jale gurluler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…