canım benim tebriklermerhaba bayanlar bende henuz 7 haftalık hamıleyım ve bursadayım.Acıbademde Aylin karahasan a gidiyorum ama tavsiyeler cok onemlı ..12. haftadan once muhtemelen degıstırecegım dr.u..tavsıyelerınızı takıp edecegım...hepınıze saglıklı bebekler dılıyorum
drumu sevıyorum bır sorun yok ama calıstıgı hastanede dogum yapma sansım olmayacak sanırım
arkadaşlar bugün çok güzel haber aldım:)bir kızım vardı,şimdide bir oğlum olacakmış,veled nasıl kıpırdıyordu ,ablasına el bile salladı, çok mutluyum her şey yolunda gidiyor....
canım kıyaksın valla,bu gece sen mutlu olucaksın belli ki,bu da şu demektir ki,bebişte mutlu olacakTebrik ederim Canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Yılbaşında neler yapcaksınız Kızlar??? Bizde Tüm aile fertleriyle evde kutlayacağız. (Annemler ,Kayınvaldemler vs.) Malum sandalye tepelerinde pek duramicam dışarlarda...
Bir de bir güzel Pişmiş Hindi siparişi verdim Metro Gross Marketten, Kestaneli iç pilav ile doldurulmuş. Ailecene kutlicaz bakalım.
Dr. da 1 kadeh şarap izini verdi onu da artık tüm geceye yayarım...
canımmm demek gördün yaramazını yavrum benim yeyim ben onu,bak çok hareketli olacak hazırlıklı ol canım kendine çok dikkat et yol uzunsa 2 saatte 1 mola verip yürü Allah rast getirsin.. Gizemi sevmişsindir umarım ,bana hak vermişsindir umarım bitanem
evet cok ıyı anlaştık bana sabredebıldı bısuru soru sordum hepsinde ıkna ettıbenı cınsıyetını sordum bu kadar acele etme dedı bu hafta sonu kontrolum var belki soyler senınde ogluşun oluyormuş maşallah bende kız ıstıyorum ama kısmet artık hayırla glesınde sağ salım
evet cok ıyı anlaştık bana sabredebıldı bısuru soru sordum hepsinde ıkna ettıbenı cınsıyetını sordum bu kadar acele etme dedı bu hafta sonu kontrolum var belki soyler senınde ogluşun oluyormuş maşallah bende kız ıstıyorum ama kısmet artık hayırla glesınde sağ salım
merhaba arkadaşlar bende bursalıyım ve bende hamileyim Rabbim bu duyguyu bana yeniden tattırdı inş sonunu güzel yapar bu sefer kzııma kavuşurum ben.ben 17 haftalığım şuan ve bi kızım olucak yeniden Rabbim inş yüzümü güldürür kızımı kucağıma alıp sağlıklı ve ömürlü bir şekilde eve gelmeyi nasip eder....aminnnnnnnnn....
hepinizinde inşallah kcağınız dolar yavrularınızla...
Selam arkadaşlar.Ben teste ikinci çizgiyi diğerine göre biraz silik gördüm.ertesi gün tekrar test yaptım o ilkine göre daha belirgin çıktı ama diğeri kadar net değil.acaba hamilemiyim ?
Kesinleştirmek için doktora gitmeyi düşünüyorum ?Adetimi kaç gün geçtikten sonra doktora gitmeliyim?Çekirge doruğu düşünüyorum ama doktorda kararsızım.
Hem tecrübeli hemde ilgili olsun istiyorum iyi olursa eğer hamileysem doğumumuda onda yapmak isterim.Çünkü bir doktorun baştan itibaren takip etmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sevil Paker ve Evrim Aydın arasında kararsızdım şimdi burda Gizem hanıma gidenlerde iyi diyor hiç karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
Selam doktorundan memnun olduğuna sevindim.Gizem hanımı seçmendeki neden neydi?Bende çekirge Doruğu düşünüyorum ama doktorda kararsızım.Bu sitede Sevil Pakeri birde Evrim hanımı çok duydum sende Gizem hanımdan memnunsun iyice kararsızım.Ben hem tecrubeli hemde ilgili bir doktor istiyorum.Evrim hanım doğum izninde diye duymuştum geldimi acaba?
Ben daha önce Özer Kutlu ya kontrol amaçlı gitmiştim çok iyi ama çok yoğun bir doktor özel muayenesinde bile randevulu olmama rağmen 1 saat bekledim.İstediğin zaman ulaşmak çok zor.Sorunlarım olduğunda daha kolay ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.Sen hastaneye gittiğin için belki fikir edinmişsindir bana yardımcı olursan sevinirim.
canım ben ikinci yavrumu kucaklayacağım kısmetse ve her ikisinde de test aynı sendeki gibi sonuç verdi bana da ,çizgilerden bbiri varla yok arası bişeydi.. bu yinede pozitif demek oluyorhiç şüphen olmasın hayırlı olsun hamilesin aramıza hg hcg hormon seviyen şuanda düşük olduğu için ki muhtemelen 3 haftalık falan hamilesin,çizgi silik çıkıyor ama sonuç mutlaka pozitif benim yakın iki arkadaşım da Sevil Paker e gittiler hatta biri 3 hafta önce doğum yaptı(normal) sevil hanımdan kesinlike çok memnun,hastaneden herşeyden çok memnun ,ve kadının hafızası çok iyi ve çok zeki bir kadın kesinlikle seni yormayacak bir kadın... sevgiler ... bende çekirge doruktayım ama ben Melikedeyim hımm bu arada adetin 10 gün geciktiyse bir sağlık kurumuna git kan testi yaptır,son adetinin ilk gününden itibaren hamilelik sayılıyo buna göre 6 -7 haftalıkken dr a git ki bebeği görebilesiniz,aksi halde boşuna para ödemekle birlikte sadece kese görebilrsin..
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.Allah hayırlısıyla sana bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Darısı inşallah benim başıma.Doktor hakkında da bilgilendirdiğin için çok sağol.Biraz daha bekleyeyim haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.Sevil Hanım hakkında forumda hep iyi şeyler yazıyor ama ona giden kimseyle görüşmediğim için biraz araştırmak istedim.Senin arkadaşlarının gidip memnun kaldıklarını bilmem iyi oldu.Sanırım Sevil hanımın Sgk la anlaşması yokmuş muayene ücreti daha yüksek diye yazmışlar forumda.Ama tahliller de falan sgk dan yararlanırız heralde?Birde çok yoğunmuymuş acaba randevu almak zor olmaz inşallah.Ben çalıştığım için zaman önemli oluyor.
canım sevil hnm gerektiği kadar kontrole çağırıyor,ve 70 tl ücreti de, ilk yaptırılacak tahlillerin ücreti 150yi buluyor,100 tl tutarı hastanede geri kalanını sağlık ocağında yaptırabiliyorsun...yaa sen hesapla 6-7 haftalık ne zaman olursun o tarihe şimdiden randevu alırsan sorun olmaz tekrar tebrikler
slm kızlar bugun gızem hanımla tekrar gorştuk tam 1 saat bebişimi gosterdı bana saolsun başka hastası yokmuş benden sonra oyuzden cok ılgılendı buyuk ıhtımalle erkek dedi bebişimize ben kız ıstıyordum ama hayırlısı olsun saglıklı olsunda bide kızım olur inşallahhhh gizem hanım gercekten cok ıyı bır doktor cok sabırlı cok hanımefendı herşeye acık bı kadın sorulara sabırla asala baştan savma olmdan tek tek cvp verıyor doktor arayan arkadaşlara kesinlikle tavsıye ederım benım kadar pipirik bırını bıle ıkna ettıyse düşünün artık
evet canım aynen öyle bir kadın,ben eğer gebeliğimin ilk randevusunda ona gidebilseydim çok şanslı olacaktım ama malesef o doğum izninden yeni döndü,bende kızımda gittiğim doktora gidiyorum artık yolumu o doktorla yürüyeceğim,o da çok iyi bir doktor fakat gizem daha mükemmel bir doktor,ayrıca tebrike ediyorum,Allah hakkında hayırlı olana gönlünü razı etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?