Bursa hamişleri buraya :)

ayyyyy hadi gözün aydın darısı bizlerin başına aminn ALLAH kolaylık versin

hadi gözün aydın.3. bebişimiz de geldi ne güzel ya sıra bizlere geliyor doğum hikayeni bekliyoruz dört gözle. Bizde dün doktora gittik kontrole 3.400kg olmuş oğlum 10 gün sonraya randevumuzu aldık geldik.Şu an için herhangi bir ağrım sızım yada kasılmam yok. Doktor erken gelse de problem olmaz dedi. Kilolu bir bebek olacak galiba bu gidişle sezercik olacak gibiyiz bizde

maşallah cnm ya

Gönülcüm hayırlı uğurlu olsun. Darısı kalanların başına. Rabbim bizleri de bir avazda kurtarır inşallah. Ah şu doğacağı gün bir an önce gelse. Çatlayacağım artık

maşallaah
Allah bagıslasın yavrunu gozunuz aydın
darısı bızlerın basına

allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah
vaktin olunca doğum hikayeni tavsiyelerini bekliyoruz
darısı bizim başımıza:18:

kızlar boğazlarım çok kötü öksürürken doğurcam çocuğu ne yaptıysam geçiremedim ıhlamur içiyorum ballı limon yiyorum keydrops kullanıyorum doktorda gargara verdi antibiyotik kullanmıyorum ama bi türlü geçmiyo bana önereceğiniz bişeyler var mı ben bu halde doğuma gidersem tam yanarım:18:

cvbın için teşekkürler cnm o kadarda ölçtüm güya ama orda alan büyük ya anlayamamışım ama dün kayınvalidemle görümcem gelip düzene soktular şimdi içime sindi uyku seti falan yok daha oda gelsin resmini cekip koycam ahsen mobilyadan aldım ben belis markası büyüyen beşik aldım ondan cok büyükmüş senin beşiğinde cok hoş sen hangişsinden aldın tepsinde cok hoş kopya ceksem kızarmısın bende özendim kızıma yapayım teyzesi

bol bol elmalı limonlu ıhlamur iç cnm ben öyle gecirdim

hayırlı uğurlu olsun cnm doğum hikayen benim için ayrı önem taşıyo doktorumuz aynı en kısa zamanda bilgi bekliyorum hem doğumla ilgili hem doktorla ilgili

bende ahsenden bebek arabasını aldım ama ordaki kız çok ilgilenmişti beşiğide bebexi den aldım beşik ilk geldiğinde banada çok büyük geldi ama uyku setini falan yerleştirince daha iyi oldu
tepsiden kopya çekebilirsin tabiki hiç kızar mıyım beğenmene çok sevindim

kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini yapıcam ama ben daha fena oldum gribe dondürdü sanırım boğazım yetmmezmiş gibi bide burnum akmaya başladı sesim kısıldı hep yatıyorum çok kotüyüm çoooook

Rabbim bu ne sıcak yawwww. Geceleri cam kapı heryer açık gene uyuyamıyorum gündüzler zaten çok sıcak uyku daha bebişlerden doğmadan haram oldu :84: 19 unda doğum şeklimiz belli olacak gergin bir bekleyiş içindeyim

Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı,uzun ömürlü olsun inşallah,ne güzel herşey istediğin gibi oldu bak:80:

katılıyorum sana canım benim evimde çok sıcak sauna gibi ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum hep yarım saat bir saat uyuyup uyanıyorum daha fazla uyuyamıyorum şimdiden uykusuz geceler başladı bebişler olmadan uykuya doyabilseydik. sen nasıl doğum istiyosun canım

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Darısı başımıza..

geçmiş olsun nuray,adaçayı iyi geliyor ama,hamilelikte kullanılabilirmi bilmiyorum,bi doktora görün istersen,kullanabileceğin ilaçlar vardır mutlaka.:94:kızının beşiğini ve tepsini çok beğendim,güle güle kullan,bende yapayım kızıma:80:

evet sıcaklarda hamilelik zor ama,en azından kapı,cam,vantilatör açılabiliyor.doğumdan sonra onuda yapamıyorsun,oğlum ağustosta doğmuştu ve son katta oturuyordum,o yıl döktüğüm teri bidaha dökmedimrahat ol,hayırlısı için dua et:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…