Bursa hamişleri buraya :)

ınatla sezeryan oldu demek neyse sukur kavustun bebegıne saglıklı hayırlı uzun omurler dılerım gozunuz aydın

maşaallah Nazar,nazar değmesin,Allah analı babalı büyütsün.gönülirem Allah yardımcın olsun,bizi habersiz bırakma :)

burcu Allah analı babalı büyütsün,ne mutlu sağ sağlim kucağında bebeğin,darısı başımıza :) nuray sen nerelerdesin?sakın doğurayım deme,sıranı bekle ;D

yok arkadaşlar ben daha doğurmadım ama benim kız çok sabırsız sıra beklicek gibi değil
bugün sağlık ocağındada kontrolüm vardı ebede aynı şeyi syledi aşşa düşmüş acelesi var bunun dedi kısmet artık hayırlısı nasılsa öyle olsun
bide karnımda sertleşmeler oluyo doğum yaklaştığı için mi acaba gönülirem seninde oluyo mu

bebeği olan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün anne babasına hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı bizim başımıza Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

doğurdum kız. yani sezeryan ie doğum yaptım. çok iyiyiz. ama bebişten pek gelemez oldum buralara.
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişi
hayırlısı neyse öyle olsun canım o ağrı ve kasılmalar bende de hep oluyo hala tık yok bakalım ne zaman gelicek zırtapozcum

Maşşallah canım.. ALLAH analı babalı büyütsün inşalllahhhhhh. böylesi daha hayırlıymış.normal yoldan gelmek istese çoktannn gelirdi... keyfi yerindeymiş baksana zorla geldi benim oğlumda öyleydi beklesek 1 - 2 ay daha gelmezdi heralde :)))

slm kızlar neden kimse yok kimse bişey yazmıyo
benim bu sabah yine kanamam oldu doktoru aradım gel dedi herşey normal dedi karnın sertleşmiş gelecek heralde artık gelmek istiyosada gelsin dedi :)
3.250gr olmuş kızım
bende artık gelsin istiyorum çok zorlanıyorum artık evimde çok sıcak eşimde bu hafta gece çalışıyo dün gece evimde kaldım kuzenimle ama ondan onceki günler gorümcemde kaldım bu akşamda anneme gidicem evimde kalmak istiyorum müsade yok yalnız bırakmıyolar doğursamda kurtulsam hayırlı olsun benim için dua edin

evet canım artık gelsede kötü bir durum olmaz zaten doktorununda dediği gibi kilosuda gayet güzel maşallah stres yapma gelecekse gelir sal gitsin
bende bugün kontrole gittim nstye girdim bebeğin kalp atışında anlık bir düşüş saptandı doktor önemli değil ama her ihtimale karşı 3 gün sonra yine bakalım dedi.ben epidural normal doğumu düşünüyorum ama kısmet bakalım

epidural benimde aklıma geliyo ama hiç araştırmadım eşimede hiç bahsetmedim bi bilgim yok yani

bursa hamişleri günaydın arkadaşlar fuardan mobilya aldım bebek için orası büyük alan ya anlayamamışım çok büyükmüş odanın yarısı kapandı firmayı aradım deiştirelim diye onlarda kabul etmedi cok moralim bozuk teselliye ihtiyacım var

evet pek bi rahatmış içersi şimdiki hareketlerinden belli. keyfine pek düşkün bir kızım var. bi görseniz.

keşke ölçü alıp gitseydin cnm ya benimde odam çok küçük hatta evlenirken sadece perde ve halı aldım herkesde çok takdir etti tabi boş bıraktığımı görünce bi sürü olumsuz şeyde söyleyen var ama neyse ikizim olacak ALLAH ın izniyle dışarıdaki bebek eşyası satan yerlere baktım ikea dan almayı düşünüyorum çünkü eşyaları boyutları küçük odalara ve evlere göre bakalım kısmet yinede bende gördüğüm kadarıyla çok devasal boyutları var mobilyaların

canım sıkma canını olan olmuş artık büyüksede bebeğin rahatla yatar orasını düşün. hangi f irmadan aldın merak ettim bende fuardan aldım nasıl güzel mi teyzeleri

teyzoşları buda kızıma bakmaya geldiklerinde çikolata ikram edeceğimiz tepsimiz kendim yaptım nasıl olmuş sizinde fikrinizi almak istedim

:):):) bende 7/7/2011de saat 15_30da normal olarak doğum yaptım kızlar:) 3 saat süre sancı sonucu bebeğimi epiduralsiz doğurdum suni sancıda aldım1 saat:) bebeğim 3300 kg ve 50 cm doğdu.... darısı sizlerin başına...öpüyorum... doğumum sürpriz oldu onuda anlatacağım.....

Oyyyyy maşşallahhhhhhh canım maşşallah değmesinnnnnn... ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnnnnnnnn... resmini bekliyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…