bende doğurdummmm :)29 hazirn 17:20 spinal sezeryan ile. bebişler esir aldı bizi. bilgisayarın dibinde olmama rağmen açamıyorum :) iyisinizdir inşallah. biz iyiyiz. yiyiyoz, yapıyoz, yatıyoz :) 3 y kuralı. ye, yap, yat. :) hepinizi çokk öptük.
maşaallah Nazar,nazar değmesin,Allah analı babalı büyütsün.gönülirem Allah yardımcın olsun,bizi habersiz bırakma :)Arkadaşlar seçkin38 adlı arkadaşımız bebeğini dünyaya getirmiş.... Bunun dışında bilgim yok,darısı bizlerin başına ,kısmetse bende 14üne kadar doğum yapacağım.... Yavaş yavaş bebekler geliyor.....:)Eki Görüntüle 219628 maşallah barikallah subanallah........seçkinin bebeği........
bende doğurdummmm :)29 hazirn 17:20 spinal sezeryan ile. bebişler esir aldı bizi. bilgisayarın dibinde olmama rağmen açamıyorum :) iyisinizdir inşallah. biz iyiyiz. yiyiyoz, yapıyoz, yatıyoz :) 3 y kuralı. ye, yap, yat. :) hepinizi çokk öptük.
kızlar ben bugün doğuruyodum ya haberiniz yok
sabah kalktım çamaşırımda kan vardı şüphelendim doktorumu aradım bi kaç soru sordu sonra gel bi göreyim dedi allahtan eşim evdeydi hemen gittik ultrasondan baktı ilk önce sonra muayeneye aldı enfeksiyon ve 1cmlik açılma var dedi enfeksiyon vardı zaten fitil kullanıyodum içeride kanama yok korkma dedi açılmadan dolayı olmuştur dedi nst ye yolladı sonra sancı var mı diye uzun tutsunlar dedi nst çekildi normal dedi çok küçük küçük sancın olmuş dedi 3tane iğne yazdı 2si 1şırıngaya karıştırılp yapıldı o erken doğumu engellemek için 1tanede bir hafta sonra yine vurulacak. 1tanede erken gelirse doğduğunda nefesi iyi alabilsin diye ciğerlerini geliştiriyomuş ondan vuruldum. 35inci haftada doğumdan pek hoşlanmıyoruz 37den sonra problem yok dedi ama senin bebeğin zaten3hafta önden gidiyo o yüzden hiçbi problem olmaz dedi bende zaten erken olsunda normal olsun istiyodum dedim
doktorda tam bi tedavi uygulamıcam zaten okadar riskin yok 2hafta bize yeter dedi.
böyle oldu işte arkadaşlar içimde hiç korku olmadı hep gelsin istedim eşimle baya heyecanlandık zehra geliyo diye ama daha varmış demekki
evdede görümcem vardı hemen eşyaları yıkamış dün fuardan almıştık ya bizde tekrar fuara gittik bugün beşiğide aldık pazartesi yada salı gelicek eve gelince eşyalarıda ütüledik yerleştirdik çantamıda hazırladık sadece bikaç eksik var onlarda çok önemli şeyler değil herşey hazır yani CANIM KIZIM GELEBİLİR ARTIK
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişidoğurdum kız. yani sezeryan ie doğum yaptım. çok iyiyiz. ama bebişten pek gelemez oldum buralara.
hayırlısı neyse öyle olsun canım o ağrı ve kasılmalar bende de hep oluyo hala tık yok bakalım ne zaman gelicek zırtapozcumyok arkadaşlar ben daha doğurmadım ama benim kız çok sabırsız sıra beklicek gibi değil
bugün sağlık ocağındada kontrolüm vardı ebede aynı şeyi syledi aşşa düşmüş acelesi var bunun dedi kısmet artık hayırlısı nasılsa öyle olsun
bide karnımda sertleşmeler oluyo doğum yaklaştığı için mi acaba gönülirem seninde oluyo mu
bebeği olan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün anne babasına hayırlı evlat olsunlar inşallah darısı bizim başımıza Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aminnnnnnnn.... beklemedeyiz......
ayy evet bende...:):)
iyiyiz şekerim ama neden sezeryan oldunki:S:S ama çok sevindim sağ salim doğdu.... bu arada faceden arkadaşlık gönderen benim Gonul Gurer Er
evet canım artık gelsede kötü bir durum olmaz zaten doktorununda dediği gibi kilosuda gayet güzel maşallah stres yapma gelecekse gelir sal gitsin
bende bugün kontrole gittim nstye girdim bebeğin kalp atışında anlık bir düşüş saptandı doktor önemli değil ama her ihtimale karşı 3 gün sonra yine bakalım dedi.ben epidural normal doğumu düşünüyorum ama kısmet bakalım
Maşşallah canım.. ALLAH analı babalı büyütsün inşalllahhhhhh.böylesi daha hayırlıymış.normal yoldan gelmek istese çoktannn gelirdi... keyfi yerindeymiş baksana zorla geldi benim oğlumda öyleydi beklesek 1 - 2 ay daha gelmezdi heralde :)))
evet pek bi rahatmış içersi şimdiki hareketlerinden belli. keyfine pek düşkün bir kızım var. bi görseniz.
bursa hamişleri günaydın arkadaşlar fuardan mobilya aldım bebek için orası büyük alan ya anlayamamışım çok büyükmüş odanın yarısı kapandı firmayı aradım deiştirelim diye onlarda kabul etmedi cok moralim bozuk teselliye ihtiyacım var
bursa hamişleri günaydın arkadaşlar fuardan mobilya aldım bebek için orası büyük alan ya anlayamamışım çok büyükmüş odanın yarısı kapandı firmayı aradım deiştirelim diye onlarda kabul etmedi cok moralim bozuk teselliye ihtiyacım var
canım sıkma canını olan olmuş artık büyüksede bebeğin rahatla yatar orasını düşün. hangi f irmadan aldın merak ettim bende fuardan aldım nasıl güzel mi teyzeleri
Eki Görüntüle 221330
3. bebek haberini bekliyoruz ohhhh ne güzel.
1. bebeğimiz burcu erpak'ın oldu.
2. bebeğimiz seçkin38'in
3. gonuliremde sıra
Kızlar doğum hikayeleriniz bekliyoruz. Neler yapıyorsunuz bebişlerle, bebiş bakmanın yöntemlerini falan yazmanız lazım. Bizlerde öğrenelim demi
:):):) bende 7/7/2011de saat 15_30da normal olarak doğum yaptım kızlar:) 3 saat süre sancı sonucu bebeğimi epiduralsiz doğurdum suni sancıda aldım1 saat:) bebeğim 3300 kg ve 50 cm doğdu.... darısı sizlerin başına...öpüyorum... doğumum sürpriz oldu onuda anlatacağım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?