Bursa hamişleri buraya :)

geçmiş olsun cnm ben de fuara gittim ama hiçbişey beğenmedim çokta cazip değildi ne bileyim çarşıda bile bi dünya şey var fiyat araştırması yapmadan hayatta bişey almam o yzden fiyatlar aynı geldi bana

Kızlar fuara bende gittim bazı şeyler evet uygun bazılarıda değildi..Hastane çıkışları ve battaniyeler uygundu.Birde ben nivea nın setini aldım..Atta çantası ile birlikte içinde su geçirmez alt açma bebe yağı şampuan kremli sabun ıslak mendil ve pişik kremi vardı 40 tl ydi fiyatı bundan aldım hastane çıkışı ve battaniye aldım..Galiba geri kalanını Ceke teks. ten alıcam eşimin tanıdığıymış o yüzden daha fazlasına bakamadım onlar bize ekstra indirim yapcakmış..Ama fuar güzeldi yaa..

benimde cmtesi ayrıntılı usg vardı çok şükür bişey çıkmadı erkek dayıya benziyo kız olanda yüzünü göstermedi utangaç olcak galiba

benimde cmtesi ayrıntılı usg vardı çok şükür bişey çıkmadı erkek dayıya benziyo kız olanda yüzünü göstermedi utangaç olcak galiba

Oy maşşallahhhh nazar değmesinnn... senin kızın utangaç yüzünü göstermedi, benim kızım utanmazzz bacaklarını havaya dikti nelerini gösterdi :)))) baksana poza :)))

ayy maşallah benimde cinsiyetleri belli olduğunda direk önlerini dönmüşlerdi valla ama kızım pek kibar olcak galiba yaaa
Oy maşşallahhhh nazar değmesinnn... senin kızın utangaç yüzünü göstermedi, benim kızım utanmazzz bacaklarını havaya dikti nelerini gösterdi :))))Eki Görüntüle 218934 baksana poza :)))

geçmiş olsun nuray,kızın sabırsız olucak heraldebahar hnm da ilgilenmiş anladığım kadarıyla.işlerinide bitirmişsin negüzel,zehra gelene kadar dinlen artık:80:
Oy maşşallahhhh nazar değmesinnn... senin kızın utangaç yüzünü göstermedi, benim kızım utanmazzz bacaklarını havaya dikti nelerini gösterdi :))))Eki Görüntüle 218934 baksana poza :)))

nasıl bi poz öyle,kafayıda uzatmış bakıyobenim kızımında 21 haftalıkken (ayrıntılı ultrasonda) belli oldu nihayet.demet hnm kesin bişey söyleyememişti daha önce.şimdide yüzünü göstermiyor,güzel bir resim almak istiyorum ama henüz olmadı.:80:

Arkadaşlar seçkin38 adlı arkadaşımız bebeğini dünyaya getirmiş.... Bunun dışında bilgim yok,darısı bizlerin başına ,kısmetse bende 14üne kadar doğum yapacağım.... Yavaş yavaş bebekler geliyor.....:) maşallah barikallah subanallah........seçkinin bebeği........

maşallah ALLAH nazarlardan korusun

Allah nazarlardan korusun masallah cok tatlııı..normal olmustur heralde dımı
darısı hepımızın basına

Oyyyyyy kurban olurum seni veren ALLAH a darısı başına canımm.

Allah analı babalı büyütsün. Bugün aldığım 3. bebek haberi bereketli birgün bugün. Sıra sende mi yoksa gonulirem

bende doğurdummmm :) 29 hazirn 17:20 spinal sezeryan ile. bebişler esir aldı bizi. bilgisayarın dibinde olmama rağmen açamıyorum :) iyisinizdir inşallah. biz iyiyiz. yiyiyoz, yapıyoz, yatıyoz :) 3 y kuralı. ye, yap, yat. :) hepinizi çokk öptük.

Oyyyyyy kurban olurum seni veren ALLAH a darısı başına canımm.
aminnnnnnnn.... beklemedeyiz......

Allah analı babalı büyütsün. Bugün aldığım 3. bebek haberi bereketli birgün bugün. Sıra sende mi yoksa gonulirem
ayy evet bende...:):)
iyiyiz şekerim ama neden sezeryan oldunki:S:S ama çok sevindim sağ salim doğdu.... bu arada faceden arkadaşlık gönderen benim Gonul Gurer Er

meraba kızlar doğum yapanlara allah sağlık sıhhat versin yapacak olanlarıda allah kurtarsın ben doğumu mu medical parkta nuray hanımla yapmıştım çok iyi bi bayan şimdi oğluşum 3 bitip dörde girdi bende nuray hanım jimere geçmiş diye duydum

yarın bende test yaptırcam 10 günden beri beyaz bi akıntım var resmen adet bitimi gibi hamile olmaktan korkuyorum 2 ciyi düşünmüyorum eşim şimdiden zilleri taktı oynuyo eğer hamileysem en fazla 10 günlük felendır aldırmanın zorluğu olurmu hapla atarmı günah olurmu

merhaba arkadaşlar ben de medicabil demet hanıma gidiyorum, çok memnunum... 17 eylül de doğumum, eğer erken gelmezse bebeğim demet hanım yetişecek doğumuma inş...
bu konuyu da yeni farkettim. Herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın inşaallah. yeni doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum...

3. bebek haberini bekliyoruz ohhhh ne güzel.

1. bebeğimiz burcu erpak'ın oldu.
2. bebeğimiz seçkin38'in
3. gonuliremde sıra

Kızlar doğum hikayeleriniz bekliyoruz. Neler yapıyorsunuz bebişlerle, bebiş bakmanın yöntemlerini falan yazmanız lazım. Bizlerde öğrenelim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…