bencede bir kaç gündür çok sessiz ben hasta olduğum halde giriyorum kızlar nerdesiniz neler yapıyosunuz anlatın biraz
Geçmiş olsun canım. Ben de şimdi doktordan geldim nst ye girdim her şey yolunda çok şükür. Beklenen Doğum tarihimiz 5 Ağustos. Son haftalar geçmek bilmiyor :97: Çok sabırsızım ben. Bi diyorum Allahım biran önce doğsun oğlum sağ salim, Bi de diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman. İyice saçmalamaya sabırsızlanmaya başladım
Bu arada bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var. Gelişimi Önden (boy-kilo) giden bebek, sat' a göre beklenen doğum tarihinden önce geliyor mu acaba? Bilen var mı?
aynı duyguları yaşıyoruz canım bende artık kızımı kucağıma almak onu koklamak istiyorum neye benzediğini çok merak ediyorumama hasta olduğum için bir hafta daha sabret diyorum kızıma babasıda çok sabırsız hep konuşuyo onunla hadi gel kızım diyo sonra biraz daha dur annen iyileşsin öyle gel diyo :)
benimde doğum tarihi 4 ağustostu ama 3 hafta önden gidiyo bebeğimin gelişimi ama doktorum bebeğin iri olması erken doğumu tetiklemez demişti bende 4kilonun üzerine geçerde sezeryan olursa diye korkuyodum o yüzden erken gelsin diye dua ediyodum geçen erken doğum riskim oldu 1cmlik açılma oldu doktor 37 hafta dolsun yeter zaten önden gidiyo dedi iğne vurulduk anlıcan artık bekliyoruz gelsin diye herkes sabırsızlık içinde anane dayılar halalar hep gelsin istiyo sürekli sancı var mı diye soruyolar bana hiçte sancım yokşuan allahtan dileğim şu hastalığı atlatayım sonrada meleğim zehra gelsin hayırlısıyla
yani doktorumun bana soylediği bebeğin iri olması erken doğumu tetiklemiyomuş. senin bebeğinde mi onden gidiyo
Evet canım benim oğlan da önden gidiyo 2 hafta kadar. Kısmet artık Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman doğsunlar. Sağlıklı olsunlar da biz yine bekleyelim
:):):) bende 7/7/2011de saat 15_30da normal olarak doğum yaptım kızlar:) 3 saat süre sancı sonucu bebeğimi epiduralsiz doğurdum suni sancıda aldım1 saat:) bebeğim 3300 kg ve 50 cm doğdu.... darısı sizlerin başına...öpüyorum... doğumum sürpriz oldu onuda anlatacağım.....
geçmiş olsun canım iyi yapmışsın bol bol ıhlamur iç iyi geliyo gerçekten banada bu sene kışın hasta olmadık yazı griplerle geçiricez galiba annemde aynı durumda senin gibibencede bir kaç gündür çok sessiz ben hasta olduğum halde giriyorum kızlar nerdesiniz neler yapıyosunuz anlatın biraz
Geçmiş olsun canım. Ben de şimdi doktordan geldim nst ye girdim her şey yolunda çok şükür. Beklenen Doğum tarihimiz 5 Ağustos. Son haftalar geçmek bilmiyor :97: Çok sabırsızım ben. Bi diyorum Allahım biran önce doğsun oğlum sağ salim, Bi de diyorum ne zaman hayırlıysa o zaman. İyice saçmalamaya sabırsızlanmaya başladım
Bu arada bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var. Gelişimi Önden (boy-kilo) giden bebek, sat' a göre beklenen doğum tarihinden önce geliyor mu acaba? Bilen var mı?
bizim bebişte iri erken gelse de sorun olmaz dedi doktorumuz. Ağrım sızım yok benim daha nstye de girmedim hiç.19 unda çatı muayenesi olacağım orada belli olacak doğum şekli. Bende normal doğum istiyorum ama bebiş kilolu olacak gibi belki sezeryan yolu görünebilir bana
arkadaşlar slm sizin zamanınız gelmiş artık nasıl beklicez diyosunuz biz 31 deyiz daha nasıl beklicez bilmem havalarda cok sıcak napcaz bilmem eşyalarını neyle yıkadınız bebişlerin kızlar ben sabun tozuyla dalinin bebe yumuşatıcısını aldım bide şampuan falan chicconun iyimidir alayımmı pişik kremi falan
kızlar bizim bebişte 4 kiloyu geçecek muhtemelen. bende kansızlık var kanamalı bir doğumda kan vermemiz gerekebilir dedi doktor ama normal doğum yapabilirsin diyo şimdilik bana açıkçası riskli bir durum gibi geliyo ya doğum anında kanamadan dolayı fenalaşırsam ve bebek oksijensiz kalırsa allah korusun sonradan pişman olmak istemiyorum doktorumla konuşup sezeryan isticem gerekirse .perşembe günü kontrolüm var büyük ihtimal belli olur bu sefer normalmi sezeryan mı
merhabalar uzun zaman oldu yazamadım düğünler tatil derken birsürü yeni haberler okudum.maviş kızın için sevindim hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah.benimde 29 aylık oğlum,bir oğlum daha olacak inşallah. seçkin,gönül,burcu bebeklerinizi kucagınıza aldınız saglıklı uzun hayırlı ömürleri olsun güle güle büyütün, darısı bize... nuray aldıkların çok güzel geçmiş olsun buarada.son aylarda bünye zayıf oluyor,kendine dikkat et.sıcak içecekler iyi gelir herkese sağlıklı günler diliyorum,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah......
kızlar bu sabah kontrole gittim 1 hafta kaldı doğuma doktor aşağdan muayne yaptı rahim baya gerideymiş koluna kadar soktu resmen o acıyı unutamam biraz kanamam oldu doktor önemli değil aşağıdan muaynelerde oluyo dedi bir risk yokmuş epidural normal doğum yapıcam şimdilik öyle sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl bizimkinin çıkmaya niyeti yok doktor istesem bugün akşama kadar doğurturum dedi ama daha var günümüz haftaya kadar beklicem tabiki
kızlar bu sabah kontrole gittim 1 hafta kaldı doğuma doktor aşağdan muayne yaptı rahim baya gerideymiş koluna kadar soktu resmen o acıyı unutamam biraz kanamam oldu doktor önemli değil aşağıdan muaynelerde oluyo dedi bir risk yokmuş epidural normal doğum yapıcam şimdilik öyle sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl bizimkinin çıkmaya niyeti yok doktor istesem bugün akşama kadar doğurturum dedi ama daha var günümüz haftaya kadar beklicem tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?