Bursa hamişleri buraya :)

medikabile gidiyorum canım ama ben normal doğumdan bahsettim sezeryandan değil

ben dün aradım randevu almak için,izne çıkmış bahar hanıma aldım mecburen.eylülde gelicek dedi telefondaki bayan.bende duymuştum odayı süslediklerini ve bebek hediyesini,ama görmedim.süper olur valla,bende özeniyordum.nuray kimsenin anlattığına bakma,herkez ayrı konuşur,kişiden kişiye değişir epidural doğum.her konuda olduğu gibi.bu arada bizim yeni anneler nerelerde bir iki satır bişeyler yazsınlar yaww:80:

Pek yeni anne adayları yok :) burdaki annelerde yolun sonuna gelmek üzere sanırım, benimki daha 10+1 günlük yani yolun başındayım 2 hafta sonrada 2li tarama testim var

eveeeet işte benim doğum hikayem:)

günlerden perşembe 7/7/2011.... herzamanki gibi rutin haftalık kontrolümüze gittik ,39 haftalık olmuştuk....ve ogün hiç bir rahatsızlığım olmadan gittim doktora...neyse bu arada doktorumuzun 14 temmuzda izine çıkacağını öğrendik ve eğer bebeğin 13üne kadar doğmassa suni sancıyla doğurtulmasını konuşmaya karar verdik... neyse ... muayeneye girdik doktor la gülüşüp konuşuyorduk talebimiz kabul etti, ama ben yinede bir çatı muayenesi yapayım dedi... birde baktı ki ;rahim 4cm açılmış ,ve bebek başını bastıryor... Gönül bebek doğmaya çalışıyor rahminde açılmış ağrın yokmu ? diye sordu doktor yok ağrım şaka mı yapıyorsunuz dedim.. yok ciddiyim dedi ,usgden keseye baktı sıvı azalmış kese eskimeye başlamış,doğum eylemi başlamış ,yatırmam gerek ve suni sancı verip doğurtmam gerek dedi.... hayıııırrrr dedim ben hazır değilim bugün gidedlim yarın geliriz dedim,olmaz dedi...ısrar ettim nstye gir sancı sıklığına göre karar veririz gidip gitmemene dedi...neyse nstye girdim... 2 dkkada bir sancım geliyor.(muş) sonra yavaş yavaş ben belimde ağrı hissetmeye başladım.... yatışım yappıldı... benim kendi sancılarım gelmeye başlayınca doktor suni sancı vermekten vazgeçti saat 12 de başlayan sancılarımın ardından rahim hızla açıldı ve saat 14-30da suni sancı takıldı saat 15 te doktor keseyi patlattı,ve saat 15_15te rahim 6cm açılmıştı,saat 15-30da da doğumum gerçekleşti....ve doğumhaneye girmem çıkmam sadece 15 dakika sürdü ben bilke anlayamadım neye uğradığımı:)sadece 3 saatin içinde sancılandım ve doğurdum.... ve doğumdan rahim rahat açıldığı için kesi bile atılmadı:) çok şükür Allah'a ALlah herkeze böytle doğum nasip etsin inşallah.... Bir YOKMUŞ,Bir De VARMIIIIIŞŞŞŞ:) hoşgeldin elif bebek 3,310grm 50 cm bücürük:)

arkadaşlar güzel temennizleriniz için hepiniz çok teşekkür ederim dilerim silerinde doğumlaerı benimki gibi hızlı ve koılay olur.... bu arada gülşah sormuş;sattan önde veya sonda giden bebek ne zman doğar diye .. o belli olmuyor canım benim sata gçre 9 glişime göre 14 temmuzdu ama bebek 7 temmuzda geldi... 10 gün önce yada sonra doğabilir.....

hayırlı uğurlu olsun cnm doğum hikayen benim için ayrı önem taşıyo doktorumuz aynı en kısa zamanda bilgi bekliyorum hem doğumla ilgili hem doktorla ilgili

valla doktordanda hastanedende çoooook ama çooook memnunum ALlah onlardan binkere razı olsun... doktor çok candan .... ebelerde öyle .. doğumhane desen günlük güneşlikti .... çok menunum çoook ....ben sadece doğuruken bağırdım ''doktor dediki rahat ol çığlık atabilrsin biz laışığız:):),ilgi alaka süper güler yüzlüler....valla yine doğursam yine doruktıpa lkoşarım gizem hanıma,ayrıca doğumuma doktor ve 4 ebe girdi....Allah hepisnden razı olsun.....psikolojimi morelimi hep yüksek ve pozitif tuttular.....

canım çok saol..... seni de sormuştıum o gün doktora doktor dayanamadı kızcağız sezeryan istedi ve yaptık dedi.... zor olmuş senin ALlah a şükür öyle yada böyle meleklerimiz kucaklarımızda:) senin tarihi kaptım şekeri 7/7/2011:):):) kızlarımm........maşallah......

canım benim yaa Rabbim ne de güzel kolaycacık bir doğum nasip etmiş. Zorluk çekmemişsin çok şükür. Rabbim bizlere de seninki gibi kolaycacık bir avazda kurtulabileceğimiz hayırlı doğumlar nasip etsin. Çok mutlu oldum senin adına tekrardan Meleğin hayırlı bir evlat olmasını dilerim. Çok güzel maşallah Rabiim hayırlı zamanda bizleri de kurtarır inşallah.

ne güzel ALLAH herkese böyle doğumlar nasip etsin inşallah maşallah cnm

maşallah maşallah bende bursa hamişiyim ne güzeel bi doğum hikayesi allah tüm hamişlere böyle kolay doğumlar nasiip etsin benim daha çok var ama şimdiden doğumu düşünmeye başladım bile ama böle güzel kolay doğum hıkayelerı okudukça cesaret geliyor. kızlarınızla ailenizle sağlıklı huzurlu mutlu yıllar .

Maşşallah canımdeğmesin kızlarınaaaaaaaaa... çok rahat ve güzel geçmiş ne mutlu sana.inşallah hepimizinki ister normal ister sezeryan böyle güzel geçer.

Dünyaya gelen bebişlere hoşgeldiniz diyorum ve annişlere de geçmiş olsun diyorum.. çok güzel bir ömür geçirirler inşallah...
ben de 16. haftama girdim bakalım cuma günü kontrol var, benim miniş gösterecek mi cinsiyetini :))

canım okadar güzel anlatmışsınki doğurasım geldi korkularım bir nebze kayboldu cesaret verdin anlatman çok iyi oldu çevremde kim görse beni başlıyo doğumunu anlatmaya. yaaa kardeşim bi tanesinin mi iyi geçmez doğumu psikolojimi bozdular iyice bi yandan doğurmak kurtulmak istiyorum kızımı kucağıma almak istiyorum sabırsızlanıyorum bi yandanda anlatılanlar yüzünden tırsıyorum :26: bazen kızıyorum insanlara ne kadar acımasızlar diyorum anlattında ne oldu beni korkutmaktan başka bi işe yaradı mı diyorum kendi kendime sonra da beni korkuttuğunun farkında değil bilgilendirdiğini zannediyo diyorum en iyisi hiç oralı olmucan dinlemicen
inşallah allah hepimize seninki gibi güzel hatırlayabileceğimiz başkalarınada iyi şekilde anlatabileceğimiz bi doğum nasip eder
gönül vaktin olunca doğumdan sonrasını da anlatır mısın o güzellikleri de duymak istiyorum 2. olanlar biliyodur ama benim daha ilk bebeğim olacak evlat sahibi olmak nasıl bişey bilmiyorum o güzellikleri duymaya ihtiyacım var anlatır mısın doğumla ilgili birazda güzel şeyler duymak istiyorum bebeğini görünce emzirince neler hissettin ağladığında güldüğünde ne hissettin???????

canım hayırlı olsun senin bebeğinde allah kucağına almayı nasip etsin

valla doğumdan sonraki duygunun tek tarifi var asla vazgeçilemeyeck bir aşka tutulmak.......kendinden bile önemli birine bağlanmak...... aşk aşk aşk..

cnm allah hayırlı evlat etsin öncelikle gözün aydın öyle güzel anlatmışınki doğum korkum kalmadı resmen benim 4 haftam var gizem hanımda bugün randevum vardı daha doğmadan dediğin gibi cok büyük aşkı yaşamaya başladım resmen bişey merak ediyorum kesi olmadan nasıl oldu doğum tam ne kadar acılma oldu ikinci doğumun olmasının etkisi oluyomu acaba bide illk doğumda dikişin varmıydı

herkeze merhaba dün bahar hnm a randevum vardı.demet hnm izinde oldğu için ilk kez gittim.çok ilgili ve sıcak davrandı.çok beğendim,bundan sonra onamı devam etsem diyorum:96:.demet hnm ayda 1 çağırıyordu.bahar hnm 3 hafta sonra gel dedi.acaba hamileliğim ilerlediği içinmi? doktordan çarşıya çıktım,pijama sabahlık takım baktım,istediğim gibi bulamadım.hep düz renkler var,çok süslüler,mevlütlük gibi,hastanede giyilirmi bilmm.birde düz renkde leke falan olursa çok belli olurmu diyorum,ben desenli ama resimsiz istiyorum.sezeryanda pijamamı gecelikmi daha iyi olur acaba,siz neler aldınız?nerden?fikirlerinizi istiyorum:80:

Merhabaaaa, aa ne güzel mennun kalmana sevindim... ben sezeryan olduğumda alt üst picoma takımı giydim çok rahat ettim.geceliği tavsiye etmem. hem emzirmek için daha rahat oluyo, hemde wcde daha rahat... bu doğumumdada alt üst giyinicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…