Bursa hamişleri buraya :)

selam annişleeerrr...
Her güzel kadının bir kızı olmalı demişler..
bizim küçük hanım nazlanarakta olsa cinsiyetini belli etti

kızlar kaç gündür yoktum hiç merak etmemişsiniz beni aşk olsun
kızımı aldım kucağıma çok tatlı maşallah alah sizlerede göstersin
lütfen maşallah demeyi unutmayın

nuray çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün yavrunu,sağlıklı uzun ömürlü olur inşaallah.çok tatlı maşaallah,çok merak ettim doğum hikayeni,umarım kolay olmuştur,hastaneden,dr.dan memnun kaldınmı?mutlaka (fırsat bulunca) yaz ))

maşallah kuzuna topikin 4. Bebeğide doğmuş oldu böylece 3 kız bir oğlan olmuş oldu.... Umarım güzel bir doğum olmuştur..... Allah analı babalı büyütsün inşallah.....

Nuraycım hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. MAŞALLAH Darısı bizlerin başına. Sıra kimde acaba, kim doğuma en yakın bakalım İnşallah benimdir. Çünkü oğlumu çok merak ediyorum, o cennet kokusunu içime çekeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

hepiniz sağolun arkadaşlar allah sizlerede göstersin sizlerede yaşatsın bu duyguyu doğum hikayemi pek anlatmaktan yana değilim sizlere yardımcı olmaz
Ama medikabile giden arkadaşlar için müsait bi zamanda hastane ve doktor hakkında anlatabilirim yardımcı olmak amacıyla kendinize ve bebişlere iyi bakın

Amin canım sağol, inşallah iyi geçmiştir.hastane ve doktorla diyaloğun:44: en kısa zamanda bekliyorum cevabını

maşallahhh prenseseeee gozun aydın canımm allah bağışlasınnn yavrunu bu sıcakta amma gıydırmısınız cocugu ben bı cıtcıtlı badı gıydırıyorum okadarrr o halde bıle isilik oldu cocukum

neden öyle dedinki,bak şimdi iyice merak ettim.vakit geçmeden anlatta bi çaresine bakalım gerekirse.biliyosun şu an doktorumuz aynı.

gercekten cok güzel bi bebek cnm gözünaydın maşallah sağlıkla bi ömür ayrılmayın inşallah doğum hikayeni merakla bekliyorum anlatmıyayım deyince korktum gercekten hadi bekliyorum haberlerini bebişten fırsat bulunca tabi

aman nazar değmesin Allah sağlıklı uzun ömürler versin çok şeker pembeler içinde maşallahhadi bakalım darısı bizim başımıza hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah,sıcaklarda son aylar zor geçecek gibi,Rabbim kolaylık versin hepimize...:80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…