maşallah kuzuna topikin 4. Bebeğide doğmuş oldu böylece 3 kız bir oğlan olmuş oldu.... Umarım güzel bir doğum olmuştur..... Allah analı babalı büyütsün inşallah.....
gönülcüm nasılsınız_? uzun zamandan beridir takip edemiyorm topiği malum kuzucuğumla ilgileniyorum.
dün itibariyle ben işe başladımkızıma babaannesi ile ananesi bakıyor. şimdilik alışmaya çalışıyorum bu zorlu sürece.
sen neler yaptın çok sayfa olduğu için hepsini okuyamadım. doğuma az kaldı diye hatırlıyorum.. tabi eğer hala doğurmadıysan :)
gönülirem doğum yaptı cnm sen kaçıncı ayında başladın ki işe
canım şuan kızım 2,5 aylık.
ücretsiz izin kullanamadım maalesef. raporum bitince iş başı yaptım.
gönül için çok sevindim inş. erken doğum yapmamıştır. senin ne kadar kaldı canım?
kızlar herkese merhaba uzun zamandır takip edemedim burasını sizlere bişi sormak istiyorum 15+3 haftalık hamişim jimerde nuray sözeri ye gidiyorum ama hastanenin fiyatları çok yüksek olduğu için medicabil demet hanıma geçmek istiyorum şimdi son kez jimere gideyim cinsiyeti öğreneyim diyorum ama demet hanımda bildiğim kadarıyla şuanda doğum izninde eylülde dönücekmiş acaba ne zaman dönecek bilgisi olan var mı beni kabul edermi ki jimerden nuray hanımdan memnunum ama fiyatları çok yüksek orda doğum yapamam lüten bana yardımcı olun:18:
kızlar herkese merhaba uzun zamandır takip edemedim burasını sizlere bişi sormak istiyorum 15+3 haftalık hamişim jimerde nuray sözeri ye gidiyorum ama hastanenin fiyatları çok yüksek olduğu için medicabil demet hanıma geçmek istiyorum şimdi son kez jimere gideyim cinsiyeti öğreneyim diyorum ama demet hanımda bildiğim kadarıyla şuanda doğum izninde eylülde dönücekmiş acaba ne zaman dönecek bilgisi olan var mı beni kabul edermi ki jimerden nuray hanımdan memnunum ama fiyatları çok yüksek orda doğum yapamam lüten bana yardımcı olun:18:
canım istersen medikabilde bahar hanıma başla, demet hanım işe başlayınca ona devam edersin , eğer öyle yaparsan kabul etmemezlik yapmaz sanırım ama yinede senbilirsin
bende cinsiyetlerini öğrnince bırakmıştım jimerde türkan hn gidiyodum belli olmuştur seninde benim 14+5 belli olmuştu
canım bahar hanımla başlarsam demet hanım geldiğinde ona geçersem bahar hanıma ayıp olmaz mı bahar hanımında ii olduğunu duydum ama ne bileyim demet hanım daha çok içime sindi gibi onun için demet hanımla başlayayım diyorum yinede yardımlarınızın devamını bekliyorum canlarımmmm
anladım cnm erken doğum yapmadı yanlış hatırlamıyosam 39 haftalık falan işte benimde rapor 20 ağustos gibi bakalıım kısmet olursa doğumda zaten ekim sonu ama ikiz ya benim belli olmaz cnm raporumu alıp işe gelmek istiyorum tabi iyi hissedersem kendimi işim rahat evde zaten tadilat olucak 2 hafta içinde daha çok stress valla evde olmakinşallah böyle devam ederde işyerimde daha çok rahatım yani nasip olursa doğumdan sonrada anca raporumu tamamlarım ücretsiz kullanamam bende öle sanıyorum zaten zar zor idare etçekler evim yakın olduğu için ayrılmakta istemiyorum kısmet işte
işinin evine yakın olması çok büyük bir avantaj canım. benim 1 saatim yolda geçiyor. gün içerisinde de gidip gelebilirsin evine emzirmek için.
Allah kolaylık versin canım ben tekiyle zorlanıyorum valla seninkiler ikiz.. maşallah..
kim bakıcak canım sen işe başlayınca.?
merhaba gülser,bende demet hanımın hastayım,geçen hafta ilk kez bahar hanıma gittim,çok memnun kaldım,demet hanımdan daha sıcak davrandı,daha fazla konuştu,bende kararsız kaldım ama nuray arkadaşın doğumunu merak ediyorum,o memnun kaldımı acaba?önemli olan doğumda memnun kalmak.:80:canım bahar hanımla başlarsam demet hanım geldiğinde ona geçersem bahar hanıma ayıp olmaz mı bahar hanımında ii olduğunu duydum ama ne bileyim demet hanım daha çok içime sindi gibi onun için demet hanımla başlayayım diyorum yinede yardımlarınızın devamını bekliyorum canlarımmmm
herkese merhabalar,bu forumu yaklaşık 8 aydır üye olmadan takip etmekteydim,ben de bursalı bir hamişim,beni de aranıza alırsınız umarım..
34. haftanın içindeyim şuan, ve doruk hastanesinde gizem hanım a devam etmekteyim.
sorunlu sayılabilecek dönemleri kendisiyle birlikte atlattık çok sükür,iyi bir doktor,herkese tavsiye ederim,
bebişine kavuşan özellikle gönül irem basta olmak üzere tüm arkadaşları tebrik ediyorum,yolun basında olanlara sıhhat,yolun sonuna yaklasanlara da hayrlı dogumlar dılıyorum
demet hanım Eylül 15 gibi döneceğim demişti bana... ben de şimdilik bahar hanıma geçicem...inş. doğumuma yetişir diye umut ediyorum.. Ben de nurayın hikayesini çok merak ediyorum. Galiba güzel şeyler anlatmayacak. Ama ben çok zorlu bir hamilelik geçirdim. Evrim hanıma gidiyordum ilk aylar, nedense sevemedim (aslında çok güleryüzlü,sıcak) demet hanıma geçtim. çok çok memnun kaldım, eğer ona geçmeseydim şimdi bebeğimi kaybetmiş olacaktım
merhaba gülser,bende demet hanımın hastayım,geçen hafta ilk kez bahar hanıma gittim,çok memnun kaldım,demet hanımdan daha sıcak davrandı,daha fazla konuştu,bende kararsız kaldım ama nuray arkadaşın doğumunu merak ediyorum,o memnun kaldımı acaba?önemli olan doğumda memnun kalmak.:80:
hoşgeldin semra,az kalmış seninde doğumuna,gizem hanımın methini çok duyduk sitede:94:.sende bebişini sağ sağlim kucaklarsın inşallah:80:
merhaba gülser,bende demet hanımın hastayım,geçen hafta ilk kez bahar hanıma gittim,çok memnun kaldım,demet hanımdan daha sıcak davrandı,daha fazla konuştu,bende kararsız kaldım ama nuray arkadaşın doğumunu merak ediyorum,o memnun kaldımı acaba?önemli olan doğumda memnun kalmak.:80:
hoşgeldin semra,az kalmış seninde doğumuna,gizem hanımın methini çok duyduk sitede:94:.sende bebişini sağ sağlim kucaklarsın inşallah:80:
demet hanım Eylül 15 gibi döneceğim demişti bana... ben de şimdilik bahar hanıma geçicem...inş. doğumuma yetişir diye umut ediyorum.. Ben de nurayın hikayesini çok merak ediyorum. Galiba güzel şeyler anlatmayacak. Ama ben çok zorlu bir hamilelik geçirdim. Evrim hanıma gidiyordum ilk aylar, nedense sevemedim (aslında çok güleryüzlü,sıcak) demet hanıma geçtim. çok çok memnun kaldım, eğer ona geçmeseydim şimdi bebeğimi kaybetmiş olacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?