yağmurcum demet hanıma kaç aylıktın geçtiğinde ben hesaplıyorum da hani bahar hanım değilde demet hanımı beklersem eylül 15 kadar yaklaşık 5.5 aylık falan olucam yani kabul eder mi ki ? ben ne çok taktım bu kabul edip etmeme olayını ay ortada kalmam inşallah
ne anlamda söledin cnm bebği kaybetmiş olcaktım diye merak ettim..
Eki Görüntüle 231074 mavisis maşallah kızına,allah sağ salim kavuştursun inşallahbu da benim oğluşum:)maşallah bebişime:)
Bebeklerimin ikiz olduğunu evrim hanım anlamamıştı. demet hanıma muayene olduğumda' siz bana ikiz dememiştiniz değil mi? ' diye sordu..Eşimle biz şok olduk tabi ki... ama maalesef bebklerimden birinin kalbi ve kafası yoktu ama vucüdu büyüyüp gelişmeye devam ediyordu. ( buna akardiak ikiz eşi deniliyormuş. ) sağlıklı olan bebeğim hem kendisi hem de kardeşi için benden kan pompalıyordu. böyle devam etseydi kalbi yorulup bir süre sonra duracaktı... Demet hanımın yönlendirmesiyle istanbul çapa da bir operasyon geçirdim.diğer bebeğin göbek kordonunu yaktılar.Büyümeden içimde duruyor o da. ( İstanbul olmasının nedeni de bu operasyonu Türkiye'de iki prof. yapıyormuş sadece ikisi de çapa da idi... hatta eşim ve babam çok araştırdı bursada hangi doktora sorsalar doğru yönlendirildiğimizi söylediler... ) Operasyon sonrası demet hanıma devam ediyorum.. Artık oğlum çok sağlıklı herşeyi normal, inşallah son 50 gün de böyle geçer...
Bebeklerimin ikiz olduğunu evrim hanım anlamamıştı. demet hanıma muayene olduğumda' siz bana ikiz dememiştiniz değil mi? ' diye sordu..Eşimle biz şok olduk tabi ki... ama maalesef bebklerimden birinin kalbi ve kafası yoktu ama vucüdu büyüyüp gelişmeye devam ediyordu. ( buna akardiak ikiz eşi deniliyormuş. ) sağlıklı olan bebeğim hem kendisi hem de kardeşi için benden kan pompalıyordu. böyle devam etseydi kalbi yorulup bir süre sonra duracaktı... Demet hanımın yönlendirmesiyle istanbul çapa da bir operasyon geçirdim.diğer bebeğin göbek kordonunu yaktılar.Büyümeden içimde duruyor o da. ( İstanbul olmasının nedeni de bu operasyonu Türkiye'de iki prof. yapıyormuş sadece ikisi de çapa da idi... hatta eşim ve babam çok araştırdı bursada hangi doktora sorsalar doğru yönlendirildiğimizi söylediler... ) Operasyon sonrası demet hanıma devam ediyorum.. Artık oğlum çok sağlıklı herşeyi normal, inşallah son 50 gün de böyle geçer...
kızlar merhaba nasılsınız ??
ben şuan şoktayım ve mutluyum
bugün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim hayırlısıyla büyüsün bebişler inşallah
kızlar merhaba nasılsınız ??
ben şuan şoktayım ve mutluyum
bugün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim hayırlısıyla büyüsün bebişler inşallah
çok güzel bir haber, tebrik ederim,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)
canım hayırlısı olsun, inş. rahat hamilelik geçirirsin, bebişini sağ salim kucağına alırsın
teşeşkkür ederim sağolun :) hapimiz sağlıklı sağ salim alalım bebişlerimi kucaklarımıza
bugün öğrendim kısmetse 4 gibi doktoruma gidicem inşallah herşey yolunda gider
sevgili nurhan,hikayeni merak ediyorduk,onca işin arasında yazdığın için teşekkür ederim öncelikle,geçmiş olsun,güle güle büyüt yavrunu inşallah,medicabil miydi hastanen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?