Bursa hamişleri buraya :)

merhaba arkadaşlar ! bayramınız kutlu olsun! bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....

♥ Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun♥

canım ne güzel bayram hediyesi gibi hoşgelmiş sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah uzun ömürler versin Rabbim...

merhaba arkadaşlar ! bayramınız kutlu olsun! bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....

hayırlı olsun canım...allah bebeğini sağlıklı ve sıhhatle büyütmeyi nasipo etsin...

güzel anneler ve anne adayları bayramınızı kutlar sevdiklerinizle beraber nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim....

ben de bayramınızı en içten dileklerimi kutluyorum arkadaşlar.bu bayramla birlikte sağlık ve huzurla dolu günler geçirirsiniz inş.her gününüz bayram olması duasıyla .hayırlı bayramlar...

merhaba güzel annişler ,bende miniğimden dloayı bir türlü fırsat bulup nete giremez oldum bağışlayın geçmiş bayramınız en içetn dileklerimle kutluyorum,bebeği olanları kutlarım Allah analı babalı büyütsün anneler ve anne adayları içinm en büyük temennilerimden biri gazsız bebekleri olur dilerim...
sevgiler...

Merhaba arkadaşlar bende 11+1 haftalık hamileyim.Pembe Mavi Dr.Feride Hanıma gidiyorum.
çok memnunum doktor arayışında olan arkadaşlara tavsiye ederim.

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh. hastaneden memnun kalmana çok sevindim. bende medicabil de 10-11 gün sonra doğum yapıcam memnuniyetleri duyunca daha rahatlıyorum.

Allah analı babalı,sağlıklı büyütmeyi nasib etsin.acil şifalar diliyorum sanada elifcim.kızlar benim bacaklarımda dizden yukarısında doğumdan buyana yorgunluk ağırlık var.geceleri çok rahatsız ediyor.epiduralden sonra bunu yaşayan varmı?

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh. hastaneden memnun kalmana çok sevindim. bende medicabil de 10-11 gün sonra doğum yapıcam memnuniyetleri duyunca daha rahatlıyorum.

arkadaşlar.uzun.zamandır.giremiyodum.maviş.sen.doğurmadın.mı.yahu.medikailden.baharda.demette.gitmiş.diye.duydum.sen.şimdi.kie.gidiyosun.bak.size.kızımın.fotosunu.koyayım.büyüdü.cimcime

nurrcum.sağlıkla.gazsız.büyüt.inşallah.bebişini.doktorun.kimdi.epiduralini.kim.yaptı

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 13 haftalık hamileyim ve bahar hastanesi güler yıldıza gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve çok açıklayıcı bi kişilik herşeyi çok güzel en ince ayrıntısına kadar anlatıyoo...dün 2 li test yaptırdım sonuçları çarşamba çıkıcak inş iyi çıkkarr...

merhaba hamilelik haftamız ve drumuz aynı:) bende perşembe günü aptıracağı testi hayırlısıyla.İyi cıkar inşallah souclar

merhaba arkadaşlar ! Bayramınız kutlu olsun! Bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....

allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza artık doğum için ne kadar ödedin sezeryan olsaydı kaç diye konuşmuştunuz öğrenebilir miyim acaba

Merhaba canım, az kaldı azzzzz medicabilde doğum yapıcam. ama ordaki doktorlarla değil.oğlumu dünyaya getirmeme yardımcı olan doktorum,faruk dinçşahin'le yapıcam.cuma günü son kontrolüme gidicem ve tam gün vericek. ya 21,i yada 22-23 ya 22 sine kadar akrep burcu,23 ünden sonra yay burcu hangisi olsa karar veremedim :44:

maşşallahhhh maşşallahhh çok tatlı olmuş annesiiiiiii maşşallahhhh

maşallah kızına nekadar büyümüş kocaman olmuş

canım sen karar verdinmi doğum tarihine inş. sorunsuz doğum geçirirsin. sağ salim alırsın bebşini kucağına

canım sen karar verdinmi doğum tarihine inş. sorunsuz doğum geçirirsin. sağ salim alırsın bebşini kucağına

21-11-2011 pazartesi sabah 07:de medicabil hastanesinde yatışım olacak. 8- 9 arası ALLAH'ın izniyle bebişim doğmuş olacak.
ALLAH hepimize sağ salim bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

selam bende 18 haftalık hamileyim benim de ikinci paşam olacak inşallah...
benim dr um cenk bey biraz pipirikli ama idare ediyorum :)) hepimize sağlıklı ve huzurlu hamişli günler diliyorum..
hamilelik çok güzel ve doğa üstü bü olay ...hepimiz keyfini çıkaralım...iyi pazarlar...

kızlar yeni doğum yapan annelerimiz bebişleriniz sağlıkla büyüsün inşallah
yeni hamilelerede bebişleri sağlıkla doğsun kızlar bizde yolu yarıladık 5. ayımıza girdik çok şükür kızlar
medikabilde doğum ücreti ne kadar dışarıdan doktorla doğum yapabiliyoruz dimi ???

merhaba kızlar bende 18+3 haftalık hamileyim medicalde özlem hanıma gidiyorum.ilk önce baharda nagihan hanıma gidiyordum ama hiç memnun kalmadım çok kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…