merhaba arkadaşlar ! bayramınız kutlu olsun! bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....
merhaba arkadaşlar ! bayramınız kutlu olsun! bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh. hastaneden memnun kalmana çok sevindim. bende medicabil de 10-11 gün sonra doğum yapıcam memnuniyetleri duyunca daha rahatlıyorum.
güle güle büyüt bebeğini,sağlıklı uzun ömürlü olur inş.bende kavuştum kızıma çok şükür. medikabil hastanesinde 21 ekimde 11.15 de sezeryanla dünyaya geldi.ameliyat sırasında çok kötü oldum,epidural oldu.ama galiba son zamanda uyuttular.sonrasını çok rahat geçirdim.ilgiden çok memnun kaldım.ben çıkmak istemedim ama 1 gece yatırdılar.biraz kovalanır gibi hissettim doğrusu.kalırsak ücrete tabiymiş.neyse iyiyiz şimdi çok şükür.darısı başınıza :))
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 13 haftalık hamileyimve bahar hastanesi güler yıldıza gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve çok açıklayıcı bi kişilik herşeyi çok güzel en ince ayrıntısına kadar anlatıyoo...dün 2 li test yaptırdım sonuçları çarşamba çıkıcak inş iyi çıkkarr...
merhaba arkadaşlar ! Bayramınız kutlu olsun! Bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....
arkadaşlar.uzun.zamandır.giremiyodum.maviş.sen.doğurmadın.mı.yahu.medikailden.baharda.demette.gitmiş.diye.duydum.sen.şimdi.kie.gidiyosun.bak.size.kızımın.fotosunu.koyayım.büyüdü.cimcime
Eki Görüntüle 287117
arkadaşlar.uzun.zamandır.giremiyodum.maviş.sen.doğurmadın.mı.yahu.medikailden.baharda.demette.gitmiş.diye.duydum.sen.şimdi.kie.gidiyosun.bak.size.kızımın.fotosunu.koyayım.büyüdü.cimcime
Eki Görüntüle 287117
Merhaba canım, az kaldı azzzzzmedicabilde doğum yapıcam. ama ordaki doktorlarla değil.oğlumu dünyaya getirmeme yardımcı olan doktorum,faruk dinçşahin'le yapıcam.cuma günü son kontrolüme gidicem ve tam gün vericek. ya 21,i yada 22-23 ya 22 sine kadar akrep burcu,23 ünden sonra yay burcu hangisi olsa karar veremedim :44:
maşşallahhhh maşşallahhh çok tatlı olmuş annesiiiiiii maşşallahhhh
canım sen karar verdinmi doğum tarihine inş. sorunsuz doğum geçirirsin. sağ salim alırsın bebşini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?