ya bende nagıhan hanıma gıdıorum dedıgın gıbı gecen randevum 4teydı ancak 5bucukta gırebıldım. yandakı guler hanımda o kadar yogunluk yok farkettıysen ne bılıyım nagıhan hanımdan memnunum. herseyı acıklıo bana o yuzden de bırakmak istemıorum. dedıgın gıbı fıyatlarıda uygun benım esımede uygun geldı oraya devam edıoz. pekı dogum fıyatlarını bılıomusun bı fıkrın varmı?
Merhaba kızlar ben henüz çok taze hamişim haftaya ilk muayenemi olucam.Benim doktorum Pembe mavi de Dr. Feride Avdıcı,harika,arkadaş gibi bir doktor,ne istersem soruyorum içtenlikle cevaplıyor,cebinden bile rahatlıkla arıyorum aklıma bişey takıldığı zaman şiddetle tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar herkes nasıl??ben bebeğime kavuştum 19 ekimde,bahar hastanesinde oldu.çok şükür sağlıklıyız ikimizde.uykusuz geceler başladı ama düzene girecek inşallah.normal doğum oldu,gönül hanım girdi doğuma.memnun kaldım ama akşam olduğu içinmi bilemiyorum çokta özel alaka göremedim devlete göre.(ilk doğumum devlette olduğu için)yinede hepsinden önemlisi sağlıklı olması bebişimin.inşallah sizlerde kavuşursunuz yavrularnıza sağsalim....
merhaba arkadaşlar herkes nasıl??ben bebeğime kavuştum 19 ekimde,bahar hastanesinde oldu.çok şükür sağlıklıyız ikimizde.uykusuz geceler başladı ama düzene girecek inşallah.normal doğum oldu,gönül hanım girdi doğuma.memnun kaldım ama akşam olduğu içinmi bilemiyorum çokta özel alaka göremedim devlete göre.(ilk doğumum devlette olduğu için)yinede hepsinden önemlisi sağlıklı olması bebişimin.inşallah sizlerde kavuşursunuz yavrularnıza sağsalim....
inşallah perşembe gunku yuksek cıkmaz kafana takma! teşekkürler sevindim paylaştığın için bende randevumu alayım ozaman
merhaba arkadaşlar bende bursa hamişlerindenim :) 11 haftalık hamileyim.. bahar hastanesine gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı
güle güle büyüt bebeğini,sağlıklı uzun ömürlü olur inş.bende kavuştum kızıma çok şükür. medikabil hastanesinde 21 ekimde 11.15 de sezeryanla dünyaya geldi.ameliyat sırasında çok kötü oldum,epidural oldu.ama galiba son zamanda uyuttular.sonrasını çok rahat geçirdim.ilgiden çok memnun kaldım.ben çıkmak istemedim ama 1 gece yatırdılar.biraz kovalanır gibi hissettim doğrusu.kalırsak ücrete tabiymiş.neyse iyiyiz şimdi çok şükür.darısı başınıza :))
herkese günaydın.ben de bursalı bir hamişim.11+6 yım.mayıs 6 doğum günümüz.bu ikinci gebeliğim ilkini istanbulda normal yapmıştım.fakat doğumdan bir kaç saat sonra kaybettim.cerrahpaşa kayıtlarına göre "anoksi" olmuş.doktorumdan memnundum.şimdi bahara arkadaş tavsiyesi üzerine nagihan hanıma gidiyorum.lakin doğumlar çıkınca devletten farkı kalmıyor. geçen 3 teki randevuya 5 te girdim.Allahtan kitap okuyunca zaman geçiyor.ilk doktoruma göre fena değil yalnız hasta yoğunluğu beni rahatsız ediyor.özel gibi değil. fiyatlarının uygunluğu eşimi cezbetmiş durumda .istanbulda bunun iki katını veriyorduk. doruktaki gizem hanım daha açıklayıcı geldi.lakin tahlil ücretleri biraz pahalı... şu an nasılım biliyor musunuz boş vermiş bir halde.gidiyorum ya bir yere.her şey normal seyrinde ya.artık daha da irdelemiyorum.bu arada şevket yılmazı da denedim. acil bir sıkıntıyla gitmeme rağmen ultrason temposu bizi germeye yetti. o hastanenin odalarına o makinelerden lazım. ultrason sonucu çıkıncaya kadar gün geçiyor.herkese sağlıklı hamişlikler diliyorum.
bu arada zuhal hanımı da tavsiye eden arkadaşlarım oldu.lakin bahardan ayrılacağını duyunca vazgeçtim.o olsaydı ona da giderdim.hastalarıyla iletişimi ve açıklamaları nagihan hanıma göre daha iyiymiş. ben de herkes gibi önemsiyorum bana anlatılmasını. yeni yerinde ona giden arkadaşlar içi rahat gidebilirler.
sende dene bir kere derim ona göre karar verirsin artık zamanında daralmaya başlamış
valla cnm ben nagıhan hanıma gıdıyorum memnunumda sadece tek sıkayetım cok hastası var muayne saatını gecebılıo onun dısında cok ıyı bı doktor tavsıye ederım guler hanımda var ondada kuzenım dogum yaptı oda memnun kaldı:)
güle güle büyüt bebeğini,sağlıklı uzun ömürlü olur inş.bende kavuştum kızıma çok şükür. medikabil hastanesinde 21 ekimde 11.15 de sezeryanla dünyaya geldi.ameliyat sırasında çok kötü oldum,epidural oldu.ama galiba son zamanda uyuttular.sonrasını çok rahat geçirdim.ilgiden çok memnun kaldım.ben çıkmak istemedim ama 1 gece yatırdılar.biraz kovalanır gibi hissettim doğrusu.kalırsak ücrete tabiymiş.neyse iyiyiz şimdi çok şükür.darısı başınıza :))
sağol narin.evet zuhal hnm girdi,epidurali aysun hanım yaptı.doğum ücreti 1000 tl.ödedikgözünaydın canım, doğuma zuhal hanım girdimi vede doğum ücreti ne kadardı
teşekkürler elif,darısı başınıza.nurrr gözün aydın canım bebeğini sağlıklı büyütüsün inşallah.....
Hayırlı olsunnnnnnnnnn... ALLAH analı babalı büyütsün. ameliyat sırasında kötü oldum demişsin.nasıl kötü oldun?
demet hanımda bahar hanımda aynı şeyi demiştiler. 2 gece değil 4 gece de kalsan fiyat değişmez diye.
hastaneyi dr. lar yönetiyo galiba. herkes kendi kural koyuyo.
anadolu hastanesinde de sezeryanda 1 gece kalınıyomuş.1 gece daha kalmak istersen bi okadar daha ödüyosun.1 geceliği 400 küsürdü. 2-3 aydır yeni dr. gelmiş. ve nekadar ucuz bu paraya muayne olunuyo demiş veee 1 geceliğini 900 küsür yaptırmışmedikabildede öyle olmuş demekki.
sağol cnm,bende öyle biliyordum ama dr.kalmama gerek görmeyince taburcu verdi.gecelik ücret 90 tl miş.eşim kal istersen dedi ama,kalsamda göze batıcam gibi geldi.neyse bugün muayenemiz vardı.herşey yolunda çok şükür.ameliyat sırasında,hiç heyecanlı değildim.bendenmi onlardanmı kaynaklandı bilmiyorum,midem çok bulandı,istifra ettim,çarpıntım oldu,kalbim boğazımda çarptı sanki.zuhal hnm uğraştıkça hissettim,dayanamıcam zannettim,müdahale ettilerde rüyalara daldım.çok zordu.ikincide böyle olması normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?