Bursa hamişleri buraya :)

selam,bende bugün bahar tıp ta muayenemi oldum ve bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunuda öğrendim 18+3 olmuşuz bu arada,doktorum ayşe erol ve gayette memnunum,ayrıca ben bundan 4 yıl önce açık kalp ameliyatımıda bahar tıpta olmuştum gerçekten memnun kaldığım bir hastane

kızlarrrr sizden fikir istiyorumm,bebeğimin cinsiyeti belli olduğu için iki isim arasında öyle kararsız kaldımki ayşegülmü yaseminmi derken çokkkk kararsızımmmmm eşimde karışmıyor tamamen bana bırakıyor:26:

18+3 haftalık hamileyim ama dünden beri bebişimin hareketlerini pek hissetmiyorum sanki korkuyorum

korkmana gerek yok canım aynı aylardayız bende 18+3 üm ve bugün doktoruma bunu sordum en belirgin olarak 20. haftasından sonra daha iyi hissetmeye başlarsın dedi allah korusun meleklerimizi

korkmana gerek yok canım aynı aylardayız bende 18+3 üm ve bugün doktoruma bunu sordum en belirgin olarak 20. haftasından sonra daha iyi hissetmeye başlarsın dedi allah korusun meleklerimizi

benimde kızım olucak canım ben çok pipirikliyim devamlı onu dinliyorum hep kötü şeyler geliyo aklıma sağ salim bi dünyaya gelse bebişim

medical parkta özlem hanıma gidiyorum ben ama özlem hanıma giden yok galiba hiç medicalde bide bahar hanım var o nasıl acaba hastane olarak nasıl medical giden arkadaşlar memnun mu

medical parkta özlem hanıma gidiyorum ben ama özlem hanıma giden yok galiba hiç medicalde bide bahar hanım var o nasıl acaba hastane olarak nasıl medical giden arkadaşlar memnun mu

canım bahar hanım artık medikabilde değil medical parka geçti, ben medikabilde zuhal hanıma gidiyorum memnunumda

merhaba arkadaşlar, ben henüz hamile değilim, ya da hamileyim ama henüz bilmiyorum
size soracağım bursada aşılama yaptırabileceğim iyi bir hastane ve güvenilir bir doktor tavsiyeniz var mı?
şayet aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsam da devam edebileceğim bir doktor öneriniz var mı?

oğlumla ilgilenmekten bir türlü giremedim arkadaşlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim...darısı sizlerin başına....

doğum yaklaştıkça heyecanda artıyo haliyle, inş. rahat bi doğum geçiririz senin normalmi sezaryanmı belli oldumu vede nerede doğum yapcaktın sen

amin amin inşallah doğumum da zor olmaz öyle korkuyorum ki canım şimdilik herşey normal gittiği için doğumu da normal düşünüyoruz medicabile gidiyorum zuhal hanıma doğum da orda olacak gibi

hangi doktora gidiyosun cnm

canım zuhal hanıma gidiyorum ben

amin amin inşallah doğumum da zor olmaz öyle korkuyorum ki canım şimdilik herşey normal gittiği için doğumu da normal düşünüyoruz medicabile gidiyorum zuhal hanıma doğum da orda olacak gibi

cnm bişey sorcam sana çatı muayenesi için bişey dedimi ne zaman yapılıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…