ben de 12 haftalık hamileyim ve feride hanıma gidiyorum ne tesadüf...Merhaba arkadaşlar bende 11+1 haftalık hamileyim.Pembe Mavi Dr.Feride Hanıma gidiyorum.
çok memnunum doktor arayışında olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim.bahar hastanesine nagihan güler'e gidiyorum. Bence ilgili bir doktor. Gerçi daha yolun başındayım ilk hamileliğim. Ama doktor ve doğum yapıcağım hastane konusunda biraz fazla titizim galiba.çünkü doğum beni baya bir korkutuyor.belki sizlerden biriyle aynı doğumhanede karşılaşırız.
18+3 haftalık hamileyim ama dünden beri bebişimin hareketlerini pek hissetmiyorum sanki korkuyorum
korkmana gerek yok canım aynı aylardayız bende 18+3 üm ve bugün doktoruma bunu sordum en belirgin olarak 20. haftasından sonra daha iyi hissetmeye başlarsın dedi allah korusun meleklerimizi
benimde kızım olucak canım ben çok pipirikliyim devamlı onu dinliyorum hep kötü şeyler geliyo aklıma sağ salim bi dünyaya gelse bebişim
korkmana gerek yok canım aynı aylardayız bende 18+3 üm ve bugün doktoruma bunu sordum en belirgin olarak 20. haftasından sonra daha iyi hissetmeye başlarsın dedi allah korusun meleklerimizi
medical parkta özlem hanıma gidiyorum ben ama özlem hanıma giden yok galiba hiç medicalde bide bahar hanım var o nasıl acaba hastane olarak nasıl medical giden arkadaşlar memnun mu
canım bahar hanım artık medikabilde değil medical parka geçti, ben medikabilde zuhal hanıma gidiyorum memnunumda
bende medical parkta özlem hanıma gidiyorum ama hiç giden yok ona galiba bahar hanım medicalde evet medicabilden memnun musun
arkadaşlar 35. haftama girdim ve hem heyecanım hemde korkularım acayip arttı dualarınızı eksik etmeyin olur mu
ben hastahaneden memnun doğumuda orda düşünüyorum
doğum yaklaştıkça heyecanda artıyo haliyle, inş. rahat bi doğum geçiririz senin normalmi sezaryanmı belli oldumu vede nerede doğum yapcaktın sen
hangi doktora gidiyosun cnm
amin amin inşallah doğumum da zor olmaz öyle korkuyorum ki canım şimdilik herşey normal gittiği için doğumu da normal düşünüyoruz medicabile gidiyorum zuhal hanıma doğum da orda olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?