Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba canım,
ayy ayyy ALLAH analı babalı bütsün inşallahhh sağlıkla, sıhatle...
ohh sende kurtardın. benim 1 ayım kaldı :)) kasımın 20 siyle 25 i arası...
ALLAH hepizin yardımcısı olsun...

canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün bebisini

ayy ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:)

hepiniz çok sağolun nurr sende güle güle büyüt saglıklı sıhhatli inşallah canım.herkes saglıkla kavuşur inşallah bebeğine.biz iyiyiz,büyüyoruz yavaş yavaş.göbeğimiz düştü,banyo yaptık.artık dört kişilik bir aileyiz:16herkese sağlıklı günler dilerim

arkadaşlar yaa kafayı yemek üzereyim 2 ayım kaldı doğuma ama hala karar veremedim demetinde geleceği yok gerçi gelse de gitmek istemiyorum artık da esentepeye mi gideyim yoksa medicabile devam edip zuhal hanıma mı başlayayım sanki medicabilde doğum yaparsam pek ilgilenilmeyecekmiş gibi geliyo esentepe deki doktor da tecrübesiz gibi ne yapacağım yaa çıldırmak üzereyim yardım edin

arkadaşım bence hiç kafanı karıştırma,zuhal hnma devam et.inan bana demet hnm dan daha ilgili ve bilgili.bir kere muayeneye git farkı görüceksin zaten.hastanedede gayet güzel ilgilendiler.çok memnun kaldım ben.yüzü asık kimseyle karşılaşmadım.için rahat olsun.

ameliyat sırasında,dr.un dediğine göre bulantılar normalmiş.sonradan konuşmadım dr.la.eşimede aynı şeyi söylemiş.

nurr canım fıyatı nasıl ındırmeyı basardınız kımle pazarlık yaptınız:)

biraz canım sıkkın dunku kontrolde zuhal hanım bebgın kalbının bıraz buyuk oldugunu söyledi sorun teşkıl etmeye bılır ama sız cocuk doktoruna hatırlatın ve bunu sıze daha once solemedılermı dedı?
acaba o mu ole gordu bu zamana kadar bahar hanım nasıl bakıyordu bebegıme de bunu gormedı?
ne yapabılırım bu konuda acaba? baska bır doktora gostersekmı acaba?

bozma moralini canım ama istersen başka birine daha git.değişik fikirler almak iyi olu yor.

slm hamişlerrrrr geç oldu biraz ama sonunda aranızdayım :)) 15. haftanın içerisindeyim Doruk'ta Melike Hanıma gidiyorum....bayramdan sonraki hafta randevum var ve büyük ihtimalle bebişimizin cinsiyetini öğrenicez :) Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Selam arkadaşlar bende Bursadayım Sat a göre 7+4 olmam gerekiyor ama geçen cuma dr gittiğimizde doktorum 6 hafta olarak hesap yapalım dedi büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur dedi.Doruk Tıp Yıldırımda Gizem hanıma gidiyorum...Açıkcası çok konuşmuyor sorarsan cevap veriyor.Önceki muayenede bi daha ki gelişinizde kalp atışlarını duyarız demişti 1 hafta sonra kontrole çağırdı gittik. eee hani kalp atışlarını duyacaktık dedim. ben duyuyorum dedi ama ses seda yoktu. belki ekranda falan mı gördü atışlarını bilemiyorum canım çok sıkıldı kendimi şartlandırmıştım olmayınca da üzüldüm.dedi ki ilk 3 ay biz zaten dinletmiyoruz yok bilmem ne çok sakıncalıymış çok ısı veriyomuş falan dedi ama ben kalp atışını duymayınca hiç bişeyi duyamaz oldum...Normalmidir sizce arkadaşlar benden tecrübelisinizdir???

canım hıc sıkıntı yapma kendıne bende 8haftayı gectık ama gec dollenme oldugu ıcın 7hafta gozukuo cuma gunu doktora gıttıgımızde embıryoyu gordu kalp atışları var dedı bende dınlıyım dedım daha kucuk bıdahakı ay dınlersek daha ıyı olur dedı bı kac kere sordum sorun yok demı dıye benı rahatlatmk ıcın elınden gelenı yaptı. bız bıras pıpırıklıyız. bende gıdene kadar kacgun uyumadım acaba kalbı atıomudur bos gebelıkmıdır dıe ama hem kendımızı hem bebeıslerımızı uzuoruz sen doktoruna bak bence ben artık ole yapıorummm.. iyi dusun ii olsun cnm bıan once zaman gecsede hepımı bebeıslerımızı kucagımıza alsak:)))))))

Sağol canım içime su serptin aşağı yukarı aynı dönemlerdeyiz ve benimde geç döllenme oldu...Hafta sınu Allahtan İstanbuldan arkadaş grubum geldi onlarda kafamı dağıttı ama senin söylediklerin bide diğer topicte bi kaç kişi de aynı şeyi söyleyince bi oh dedimmmm....Sen kime gidiyorsun canım

ben bahar hastanesı nagıhan hanıma gıdıorum cnm :)))))) bırass hastası fazla beklıorum ama cok ıyı bı doktor cok memnunum. cok ılgılı herhangı bısey hıssedersen hemen ara cekınme bana bılgı ver dıo. oncekı doktorum bırak numarasını acıklama bıle yapmıodu.

onu da duymuştum ama doruk tıp evime çok yakın diye Gizem e gidiyorum...Zaten İstanbulda da bi doktorum olacak doğumu orada düşünüyorum bakalımmm kısmet

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza diyelim...
benim de muhtemel doğum tarihim 30 aralık :))
sık dişini kızım bi kaç gün daha diyorum 2012 bebeği ol diyorum ama hayırlısı

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza diyelim...
benim de muhtemel doğum tarihim 30 aralık :))
sık dişini kızım bi kaç gün daha diyorum 2012 bebeği ol diyorum ama hayırlısı

sagol canım hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende...

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı zuhal hanıma gittim kontrolden sonra üst kata çıktık orda demet hanımla karşılaştık konuştuk biraz ayrılıyormuş hastaneden doruka gidiyormuş kasım sonu gibi başlayacakmış çekirgeye mi yıldırıma mı dedim belli değil henüz dedi

merhaba arkadaşlar ! bayramınız kutlu olsun! bende bebeğime kavuştum 3.11.2011 tarıhınde normal doğum oldu , zuhal hanımdan ve hastaneden çok memnun kaldım darısı tüm hamişlerin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…