evettt bende doğumumu yaptım. kızım bugün 9 günlük oldu. medicabil den çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnun kaldım. bütün çalışanlardan hemşirelerden. temizlik personelinden herkestennnnnn başta kendi drum FARUK DİNÇŞAHİN' den ALLAH hepsinden razı olsun...
Eki Görüntüle 298829 Eki Görüntüle 298837 Eki Görüntüle 298836
cnm maşallah çok tatlı bebişin ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN inşallah bizde görürüz o günleri
allah razı olsun kızlar allah kimseye yaşatmasın hiçbir belirti yoktu çok şükür ki erken farkedildi kontrol günümde allahım sağlıklı hayırlı bebekler versin cümlemize
mavisiscim bebeişne maşallah sağlıkla büyüsün
canım gözünüzaydın, Allah analı babalı büyütsün inş.
evettt bende doğumumu yaptım. kızım bugün 9 günlük oldu. medicabil den çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnun kaldım. bütün çalışanlardan hemşirelerden. temizlik personelinden herkestennnnnn başta kendi drum FARUK DİNÇŞAHİN' den ALLAH hepsinden razı olsun...
medikabilde doğum yapan arkadaşlar en çok hastahane ne lazım oluyor acaba, birde bebek doğduğunda hastanede yıkanıyormu çok merak ettim
maşalah çok tatlı nazar değmesin küçük hanıma...
En çok meyva suyu bisküvi falanben 2 gece kaldım. 2 takım picoma takımı giyindim. altlı üstlü ilk gün 7-8 saat yatıyosun zaten sadece üstünü giyiniyosun.yüriyceğin zaman altına giyiniyosun. ertesi günde 1 takım giyindim atlet ve alt çamaşır 3,4 tane yeterli ve orkit yerine bebek bezi koydular bide kendilerinin verdiği pedi. ben uzun orkit almıştım 2. gün onu kullandım.
2 gün boyunca sabah öğle akşam 1 kase çorba içiyosun 2. gün 1 tanede yoğurt verdiler.
hemşireler diyo bol bol meyva suyu ve bisküvi falan ye diyo haliyle gecede acıkıyosun ben kaç paket bitirdimbaşka bişey lazım olmadı bana
canım kalça ultrasonu eziyetli bişey değil bacağını büküp ultrasonu bacağına koyup ekrandan bakıyo aynı gün yaptırabilirsin ben öyle yaptırdım hatta aşıdan hemen sonra ultrasona girdik ama maşallah benim kızım pek ağlamadı kucağa gelince sustu seninki çok ağlamış önce ultrasonu çektir sonra aşıyı yaptır bence zaten ultrason sonucunu doktor da görmek istiyomerhaba arkadaşlar,bende uğrayamaz oldum,bebeklerini kaybadenlere çok üzüldüm,allah sabır versin.gönülirem bebeğin çok tatlımavişş güle güle büyüt bebeğini.nursena sanada benim gibi zor geldimi 2. bebek.rahata alışmışım galiba.arkadaşlar ben kızıma ilk aşısını sağlık ocağında yaptırdım.bidaha dr.a götürmedim.kalça ultrasonu için götürmek istiyorum.onun için ayrı gün mü veriyorlar.eziyetli bişeymi?aşıda katıldı ağlamaktan kızım.ikinci aşıda napıcaz bilmiyorum,3 taneymiş hemde.:18:
evet canım özel hastaneler verem aşısını yapıyo 2. ay aşıları 2 bacaktan karma aşı birde koldan verem aşısı oluyo ama verem aşısından sonra 3 ggün bebeği yıkamamk gerekiyo o yüzden banyo yapıpta gidin birde verem aşısı açıldığı zaman bilmem kaç çocuğa vuruluyo aynı aşı şimdi sayısını hatırlamıyorum o yüzden hastanelerin de aşı günleri var doktorun verdiği tarihte git biz bi gün sonra gitmiştik bacaktan karmaları vurdu veremi vuramadı sağlık ocağına gittim onlarda dündü dedi ve haftaya vurdular gecikmesi çok önemli değil ama tekrar tekrar canı yanmamış olurözel hastaneler verem aşını yapıyormu bılıyormusunuz?yoksa sağlık ocagınamı gıdıtmemız gerekiyor??
2. ay hangi aşılar olcak bebeklerimize?
canım maşallah büyümüş çokta tatlı bi kız olmuş bu maşallah suphanallah
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunevettt bende doğumumu yaptım. kızım bugün 9 günlük oldu. medicabil den çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnun kaldım. bütün çalışanlardan hemşirelerden. temizlik personelinden herkestennnnnn başta kendi drum FARUK DİNÇŞAHİN' den ALLAH hepsinden razı olsun...
allah bidaha yaşatmasın inşallahkızlar geçen gün yazmıştım 5. ayımıza girdik diye detaylı ultrason günü bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik ve ertesi gün normal doğumla bebeğim alındı inşallah bugünleri atlatıp tekrar hemile haberimle burda olurum
yeni doğum yapan annelerimize hayırşısı olsun yeni hamişlerinde bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah
canım çok üzüldüm o anneyi düşenemiyorum bile allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok zorMerhaba arkadaşlar bunu sizler ile paylaşmayı kendime borç bildim… Ben sadece yaşayan insanın acısını görüp,başkalarınıda canının yanmasını istemediğim için bu yazıyı yazıyorum…
Yakın komşum ikinci bebeğine,kızına hamileydi;benimde iki kızım var hatta küçük olan daha bebek… komşumla hep hayaller kuruyorduk,yeni geleck bebeğin üstüne…saçlar boyanmadı kati suretle çay ,kahve v.b ürünler tüketilmedi çok iyi beslenildi ,saçlar boyanmadı,kesilmedi,yeni ciciler alındı,ablaya kardeş sevgisi aşılandı….ilk doğumu sezeryan olduğu için ikinciside mutlaka sezeryan olacaktı….. gel zaman git zaman 8 ay bitmişti ve doğum 15 kasım 2011 de gerçekleşecek denilmişti…heyecanla bebeğin beşiği geldi,ev temizlendi,hastane çantası hazır edildi,doğum fotoğrafçısıyla anlaşıldı…. Annanne geldi ve tarih 14 kasım 2011 oldu,doktora gidildi,doktor bebeğin iyi durumda olduğunu(38+3 günlük gebelik), haftaya kadar beklemenin iyi olacağını söyleyerek aileyi ikna ediyor,anne ağrılarının olmasına yatak döşek yatma ihtiyacı duymasına(ki doktor biliyor) karşın,tüm tedirginliklerine rağmen yeni tarihi kabul etmişti… neyse 15i16sına bağlayan gece annenin ağrısı şiddetlenmeye başladı,anne dayanamayarak,16kasım2011de doktoruna öğlen saatlerinde gitti,(doktor kendi adına çalışan,işinin ehli olduğu düşünülen bir doktor) doktor;bu ağrılarına karşılık anneye 17kasım 2011 sabah 08-30da sezeryan yapacağını söyledi!!!(yine erteliyordu) anne buna dayanamayacağını bugün mutlaka doğumun olmasını istediğini söyleyince;’’doktor 16 kasım2011 saat 16 ya sezeryan randevusu veriyor,anneiyi evine sonrada hastaneye yolluyor,anne iki büklüm halde evine geliyor,hazırlanıp hastaneye gidiyor…çok heyecanlıydı bebeğinin ilk anını görecekti epidural anesteziyi seçmişti doğum fotoğrafçısıda oradaydı,bebek doğdu ancak ;ters giden bir şeyler vardı,doktorlar kendi aralarında konuşuyorlardı,bebek kakasını yutmuştu,ve zehirlenmişti,anneyide zehirlemişti,hiç beklenmeyen bir durumdu bu!! Bebeği anneye hiç göstermeksizin apartopar götürdüler..ve ameliyat 2 saat sürmüştü anne şaşkındı ,olanı biteni anlayamamıştı…Ailedeki herkez şaşkındı,şakamıydı bu!! Bebek kuveze alındı(başka hastaneye götürüldü),ve gerçeği annede öğrenmişti,bebek kakasından zehirlenmişti ve anneyide zehirlemey başlamıştı,doktor; bu durumun 2-3 saat içinde gelişebildiğini söylemişti…anne perişan ,herkez perişan dualar bebek içindi….
Ama 17kasım akşamı acı haber geldi aileye bebek artık yoktu melek olup uçmuştu…..
Ertesi sabah eli kolu bomboş hastanedn çıkan anne apar topar bebeğinin olduğu hastaneye koştu,ve yavrusunu ilk ve son kez gördü….
TABİKİ ALLAH’IN EMRİ ,TAKDİR-İ ANCAK,doktor İHMALKARLIĞI BUNUN BAŞLICA NEDENİ ÖYLE DEĞİLMİ… insan hayatı bu kadarmı ucuz bizler onların gözünde insanlığımızdan ziyade birer sıradan müşterimiyiz ,sağlığımızı neden bu kadar hafife alıyor bazıları….
canım 5. gün çağıdılar gittim 1. ay kontrolünede gittim işitme testi de orda oldu ek ücret almadı işitme testi için sonra doktoru çok beğenmedim soğuk geldi sonra esentepe tıp merkezine başladım cemil beye kalça ultrasonunu da oraya çektirdim 10 lira aldılar muayene 12 lira aşılar ücretsiz canımsağol nuraycım,maşallahçok güzel bi kızın var,bizde o kadar büyüsekde biraz rahatlasak.dr.um zuhal hnm dı.epidurali aysun hnm yaptı.bu arada tecrübelerini ve tavsiyelerini bekliyorum.kalça çıkığı ultrasonunu medikabildemi yaptırdın?muayeneye ek ücret alındımı?aşıları ordamı yaptırıyosun?
merhaba arkadaşlar..
ben 16+1 haftalık hamileyim. ben şevket yılmazın doktoru cenk aşkalli ye gidiyorum.
Bahar hastanesindeki doktorlar hakkında bir bilgim yok maalesef.
çok sevindim güle güle büyüt canım geçmiş olsun.herkes saglıkla kavusur inşallah bebeğine.
Bizde büyüyoruz arada gazımız olsada idare ediyoruz.buralara gelemiyorum artık eskisi gibi ama olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
merhaba arkadaşlar,bende uğrayamaz oldum,bebeklerini kaybadenlere çok üzüldüm,allah sabır versin.gönülirem bebeğin çok tatlımavişş güle güle büyüt bebeğini.nursena sanada benim gibi zor geldimi 2. bebek.rahata alışmışım galiba.arkadaşlar ben kızıma ilk aşısını sağlık ocağında yaptırdım.bidaha dr.a götürmedim.kalça ultrasonu için götürmek istiyorum.onun için ayrı gün mü veriyorlar.eziyetli bişeymi?aşıda katıldı ağlamaktan kızım.ikinci aşıda napıcaz bilmiyorum,3 taneymiş hemde.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?