Bursa hamişleri buraya :)

Aminnnnnn ALLAH bidaha yaşatmasın... seninde güzel haberlerini almak nasip olsun hepimize...

maviş tebrikler allah analı babalı büyütsün:) maşallah çok tatlımı tatlı:) ,bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma en kısa sğrede yeni beişler diliyorum... ve büyük sabır diliyorum gerçekten çok zor....

medikabilde doğum yapan arkadaşlar en çok hastahane ne lazım oluyor acaba, birde bebek doğduğunda hastanede yıkanıyormu çok merak ettim

medikabilde doğum yapan arkadaşlar en çok hastahane ne lazım oluyor acaba, birde bebek doğduğunda hastanede yıkanıyormu çok merak ettim

En çok meyva suyu bisküvi falan ben 2 gece kaldım. 2 takım picoma takımı giyindim. altlı üstlü ilk gün 7-8 saat yatıyosun zaten sadece üstünü giyiniyosun.yüriyceğin zaman altına giyiniyosun. ertesi günde 1 takım giyindim atlet ve alt çamaşır 3,4 tane yeterli ve orkit yerine bebek bezi koydular bide kendilerinin verdiği pedi. ben uzun orkit almıştım 2. gün onu kullandım.
2 gün boyunca sabah öğle akşam 1 kase çorba içiyosun 2. gün 1 tanede yoğurt verdiler.
hemşireler diyo bol bol meyva suyu ve bisküvi falan ye diyo haliyle gecede acıkıyosun ben kaç paket bitirdim başka bişey lazım olmadı bana

Eki Görüntüle 300749 bakın bu benim bıdıkım elif:)
maşalah çok tatlı nazar değmesin küçük hanıma...

çok sevindim güle güle büyüt canım geçmiş olsun.herkes saglıkla kavusur inşallah bebeğine.
Bizde büyüyoruz arada gazımız olsada idare ediyoruz.buralara gelemiyorum artık eskisi gibi ama olsun sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

merhaba arkadaşlar,bende uğrayamaz oldum,bebeklerini kaybadenlere çok üzüldüm,allah sabır versin.gönülirem bebeğin çok tatlı mavişş güle güle büyüt bebeğini.nursena sanada benim gibi zor geldimi 2. bebek.rahata alışmışım galiba.arkadaşlar ben kızıma ilk aşısını sağlık ocağında yaptırdım.bidaha dr.a götürmedim.kalça ultrasonu için götürmek istiyorum.onun için ayrı gün mü veriyorlar.eziyetli bişeymi?aşıda katıldı ağlamaktan kızım.ikinci aşıda napıcaz bilmiyorum,3 taneymiş hemde.:18:

verdiğin bilgiler için cok tşklr

bebekleri ölen arkadaşlara allah sabırlar versın çok üzüldüm...

mavisis bebeğini güle güle büyüt inşallah.

gönül irem adaşım çok şekermiş:)

bende oğlumun hepatit b aşısını yaptırdım medicabilde dr faruk fıdana gidiyoruz. ocak ayı içerisine kalca ultrosonu için randevu aldık bakalım ...

özel hastaneler verem aşını yapıyormu bılıyormusunuz?yoksa sağlık ocagınamı gıdıtmemız gerekiyor??

2. ay hangi aşılar olcak bebeklerimize?

canım kalça ultrasonu eziyetli bişey değil bacağını büküp ultrasonu bacağına koyup ekrandan bakıyo aynı gün yaptırabilirsin ben öyle yaptırdım hatta aşıdan hemen sonra ultrasona girdik ama maşallah benim kızım pek ağlamadı kucağa gelince sustu seninki çok ağlamış önce ultrasonu çektir sonra aşıyı yaptır bence zaten ultrason sonucunu doktor da görmek istiyo
özel hastaneler verem aşını yapıyormu bılıyormusunuz?yoksa sağlık ocagınamı gıdıtmemız gerekiyor??

2. ay hangi aşılar olcak bebeklerimize?
evet canım özel hastaneler verem aşısını yapıyo 2. ay aşıları 2 bacaktan karma aşı birde koldan verem aşısı oluyo ama verem aşısından sonra 3 ggün bebeği yıkamamk gerekiyo o yüzden banyo yapıpta gidin birde verem aşısı açıldığı zaman bilmem kaç çocuğa vuruluyo aynı aşı şimdi sayısını hatırlamıyorum o yüzden hastanelerin de aşı günleri var doktorun verdiği tarihte git biz bi gün sonra gitmiştik bacaktan karmaları vurdu veremi vuramadı sağlık ocağına gittim onlarda dündü dedi ve haftaya vurdular gecikmesi çok önemli değil ama tekrar tekrar canı yanmamış olur
Eki Görüntüle 300749 bakın bu benim bıdıkım elif:)
canım maşallah büyümüş çokta tatlı bi kız olmuş bu maşallah suphanallah
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
allah bidaha yaşatmasın inşallah
canım çok üzüldüm o anneyi düşenemiyorum bile allah yardımcısı olsun allah sabır versin çok zor
canım 5. gün çağıdılar gittim 1. ay kontrolünede gittim işitme testi de orda oldu ek ücret almadı işitme testi için sonra doktoru çok beğenmedim soğuk geldi sonra esentepe tıp merkezine başladım cemil beye kalça ultrasonunu da oraya çektirdim 10 lira aldılar muayene 12 lira aşılar ücretsiz canım

size kızımın fotosunu koyayım

öncelikle bebeğini kaybedenler, ilk bebeğini doğumdan sonra kaybeden biri olarak acil sabırlar diliyorum. bir an evvel madden ve manen toparlanırsınız inş.
doğum yapan arkadaşlara gelince ,verdikleri rahatlık dolu güzel cümleleri için teşekkür ediyorum... ne de olsa doğum bu... sizin verdiğiniz haberlerle doğumu daha rahat bekler oluyoruz.
melekleriyle arzı endam edenlere gelince ,tek duam "41 kere maşallah"
5. ayımdayım...devam ediyoruz çok şükür her şey yolunda,ne kadar dikkat etsem de kilo alımını kontrol edemiyorum.Bursa da bildiğiniz gidebileceğim bir spor merkezi var mı...

merhaba arkadaşlar..
ben 16+1 haftalık hamileyim. ben şevket yılmazın doktoru cenk aşkalli ye gidiyorum.
Bahar hastanesindeki doktorlar hakkında bir bilgim yok maalesef.

Merhabalar bende 7 haftalık gebeyim cenk beye gidiyorum jimere şimdilik memnunum çok arkadaşımda kendisinde doğum yaptılar referansları çok iyidir bende

Sağol canım teşekkür ederim. aminnnnnnn inşallahhh...

Sağol canım beraber büyüyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…