Bursa hamişleri buraya :)

cnm ben önce baharda nagihan hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım çok kalabalık bide istediğin zaman ulaşamıyorsun doruğa giden çok var yorumlara bi bak istersen

evet bahar a kalabalık oluyo diyorlar artk bakacağım canm şimdi randevu alacağım hangisi olursa bakalım gitmeden anlayamıyorum...

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 7+5 günlük hamileyim hangi doktora gideceğime karar veremedim herkes şuan medikal park ahmet yılmazı öneriyor gidenler varsa beni bilgilendirirmisiniz.Kafam çok karışık medikal park ile ilgili karar veremiyorum (

arkadaşlar bugün doktara gittim dünden beri hatta sabaha kadar başım çok kötü ağrıdı bende migren var ve sürekli istifra ettm...sabaha kadar ağladım sabah erkenden doktora gittik medical e gittik orda bahar hanım varmş randevu alamadığımz için şansımıza o çıktı..sonra anlattm şikayetlerimi migren den dolayı ağrıdığını söyledim.baş bağrısı için sadece parol içebilirsn başka bi ilaç alamazsın dedi bende minoset diye duymuştm dedim ikiside aynı şey dedi bende yeni öğreniyorum.sonra baya konuştuktan sonra bebişe baktık kalp sesini dinledik ellerini ayaklarını oynatıyo çok duygulandm onu göörünce...:)) çok farklı bi duyguymş... bu arada ikili test için kan verdim pazartesi çıkacakmş sonuçlar inşallh bişey çıkmaz..böyle işte arkadaşlar sizinle paylaşmak istedm :))

merhaba arkadaşım ben bugün gittim medicale benim eşim erkek doktor istemediği için bayan a gidiyoruz ama bugün sıra beklerken bi bayanla tanştk ahmet beye gelmiş nasıl diye sorduk çok ii bir doktor sorunlarımızı çözüyo sağolsun ilgileniyo kesinlikle tavsiye ederm dedi...bayanın da günü bitmş ikizmş bebeği biri kız biri erkek çarşamba günü sezeryan olacakmş...muayne ücreti de 60 mış...bilgin olsn canm..

merhaba arkadaşım ben bugün gittim medicale benim eşim erkek doktor istemediği için bayan a gidiyoruz ama bugün sıra beklerken bi bayanla tanştk ahmet beye gelmiş nasıl diye sorduk çok ii bir doktor sorunlarımızı çözüyo sağolsun ilgileniyo kesinlikle tavsiye ederm dedi...bayanın da günü bitmş ikizmş bebeği biri kız biri erkek çarşamba günü sezeryan olacakmş...muayne ücreti de 60 mış...bilgin olsn canm..[/QUOTE]

sağol canım cvp için medikal parkın ssk anlaşması devam ediyormu yoksa tamamen özelmi ?

sağol canım cvp için medikal parkın ssk anlaşması devam ediyormu yoksa tamamen özelmi ?[/QUOTE]

devam ediyor sanırım..

Selam arkadaşlar ben 5 ay önce doğum yaptım size nacizane tavsiyem zübeyde hanım hastanesinin kapısının önünden bile geçmeyin ben orada doğum yaptım çok pişmanım

ben kararsızım arkadaşlar. mart sonu doğum görünüyor. şevket yımaz mı orası mı bilmiyorum. bir keresinde mayeneye zübeyde hanıma gittim orada çalışan görevli kızlar çok ilgilenmişti. bilmiyorum kararsızım

arkdaşlar bende şevket yılmazda doğum yaptım 2 çocuğumuda biri genel biri spinal çok memunum doktorum nihat gök tavsiye ederim

merhaba
Nihat Gök özel hastanede doğuma gidebiliyor mu? biliyor musunuz?
Ben Jimer'e g,d,yorum Cenk Aşkali doktorum çok çok memnunum ama doğum ücreti abartı yüksek. 3500 TL
Acaba iyi bir başka doktor hastane bulabilir miyim diye araştırıyorum.
Bu arada yeni yıl her kese beklediğini gönlüne göre getirsin dilerim.

nihat bey 3 sene önce dorukta doğum yaptırmak için 2 000 istemişti sanırım özelde doğum yaptırabiliyor
şimdi kaç ister tabi bilemiyorum
bu arada herkese mutlu yıllarrrr

Merhaba, ben ilk doğumumu jimerde dr.faruk dinçşahinle yapmıştım.2. olunca yine oraya gitttim ama fiyatı yüzünden bıraktım. madicabil hastanesine gittim. 8 aylıkken dr.lar ayrıldı.bende drum faruk dinçşahinle anlaşıp medicabilde doğum yaptım.
drum çok iyi ALLAH ondan binkere razı olsun.benim sezeryandı.epiduralle sezeryan oldum.toplamda 1600tl ödedik.
benim drum özel olduğu için 1600 ama o hastanedeki dr.lara gidersen sezeryan 1000tl.
hastane ve personeli mükemmel hele ameliyathanedekiler sanki arkadaşın önceden tanıdığın insanlarmış gibi rahat oluyosun.
tavsiye ederim.muayne ücretide 32tl tahlillerde uygun. jimerle aralarında fiyat konusunda dünya kadar fark var.

medikabilin muayene ücreti 35 TL olmuş gitmek isteyenlerin bilgisine

Hayırlısıyla yolu yarıladık.günler dahada hızlı gecmeye başladı..artık hazırlıklar ıcın nereden ne yapsak gibisinden düşünlerde belirdi...Her isteyen bu duyguları yaşasın sağlıkla bebeklerini kucağına alsın nşallah.........

merhabalar benımde doktorum faruk dıncsahın ona gıdıyorum 2 hafta falan kaldıdoguma bende medıcabil de yapıcam kısmet olursaa....ama dogum yapan arkadaslar hastane nasıl ılgı alakalrı nasıl epıduralden cook korkuyrum yasamıs arkadaslar lutfen yardımcı olurmusunuzz...

canım hastaneden ayrılan her dr özel hastanelerde doğum yaptırıyporlar benim doktorumda ziya çetin doğum evinden ayrıldı özelde yaptırınca 600 la 800 arası para alıyormuş en fazla doruk konur acı badem vatan jimer medicabil bunlara geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…