cnm ben önce baharda nagihan hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım çok kalabalık bide istediğin zaman ulaşamıyorsun doruğa giden çok var yorumlara bi bak istersen
kızlar bu hastane çantası ne zaman hazırlanıyor
canım ben yeni başladım hazırlamaya bebişin eşyalarını yıkadım yarında ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 7+5 günlük hamileyim hangi doktora gideceğime karar veremedim herkes şuan medikal park ahmet yılmazı öneriyor gidenler varsa beni bilgilendirirmisiniz.Kafam çok karışık medikal park ile ilgili karar veremiyorum(
o zaman daha erken benim için eşyalarını neyle yıkadın cnm
merhaba arkadaşım ben bugün gittim medicale benim eşim erkek doktor istemediği için bayan a gidiyoruz ama bugün sıra beklerken bi bayanla tanştk ahmet beye gelmiş nasıl diye sorduk çok ii bir doktor sorunlarımızı çözüyo sağolsun ilgileniyo kesinlikle tavsiye ederm dedi...bayanın da günü bitmş ikizmş bebeği biri kız biri erkek çarşamba günü sezeryan olacakmş...muayne ücreti de 60 mış...bilgin olsn canm..
ben kararsızım arkadaşlar. mart sonu doğum görünüyor. şevket yımaz mı orası mı bilmiyorum. bir keresinde mayeneye zübeyde hanıma gittim orada çalışan görevli kızlar çok ilgilenmişti. bilmiyorum kararsızım
Zübeyde hanım ve şevket yılmazı karşılaştırırsak en yeni ve donanıma sahip olan hastane Şevket Yılmaz.Bzim eve uzak olduğu içn tercih etmedim ve bahara devam ediyorum ben.Sağlıkla bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle.
Ahmet Ylmaz son zamanlarda bursada ismi cok anılan bir dr ve her giden cok memnun.ama bende sürekli sezeryan yaptırıyormus kanısı uyandırdı hiç normal doğum yapanı duymadım onu hastası olupda
merhaba
Nihat Gök özel hastanede doğuma gidebiliyor mu? biliyor musunuz?
Ben Jimer'e g,d,yorum Cenk Aşkali doktorum çok çok memnunum ama doğum ücreti abartı yüksek. 3500 TL
Acaba iyi bir başka doktor hastane bulabilir miyim diye araştırıyorum.
Bu arada yeni yıl her kese beklediğini gönlüne göre getirsin dilerim.
Merhaba, ben ilk doğumumu jimerde dr.faruk dinçşahinle yapmıştım.2. olunca yine oraya gitttim ama fiyatı yüzünden bıraktım. madicabil hastanesine gittim. 8 aylıkken dr.lar ayrıldı.bende drum faruk dinçşahinle anlaşıp medicabilde doğum yaptım.
drum çok iyi ALLAH ondan binkere razı olsun.benim sezeryandı.epiduralle sezeryan oldum.toplamda 1600tl ödedik.
benim drum özel olduğu için 1600 ama o hastanedeki dr.lara gidersen sezeryan 1000tl.
hastane ve personeli mükemmel hele ameliyathanedekiler sanki arkadaşın önceden tanıdığın insanlarmış gibi rahat oluyosun.
tavsiye ederim.muayne ücretide 32tl tahlillerde uygun. jimerle aralarında fiyat konusunda dünya kadar fark var.
merhaba
Nihat Gök özel hastanede doğuma gidebiliyor mu? biliyor musunuz?
Ben Jimer'e g,d,yorum Cenk Aşkali doktorum çok çok memnunum ama doğum ücreti abartı yüksek. 3500 TL
Acaba iyi bir başka doktor hastane bulabilir miyim diye araştırıyorum.
Bu arada yeni yıl her kese beklediğini gönlüne göre getirsin dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?