Bursa hamişleri buraya :)

nuraycım kızın çok şeker,kıyafetleriylede çok güzel olmuş.zıbınların içinden çıkmış artık.verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.bende metroyla rahat gidebileceğim bi hastaneden çocuk doktoruna başlamak istiyorum.bahar hast.anadolu hast. medikalprk olabilir.tavsiye edebileceğiniz bir dr. varmı arkadaşlar?

slm arkadaşlar
bende artık oğlumu kucağıma aldım çok şükür annmlerdeyim sizlere de bi bakayım dedim
çocuk dr u olarak anadolu hastanesinde orhan dengiz e götürüyorum çocuklarımı çok memnunum istersen ona götürebilirsin dün oğlumun ilk muaynesi için götürdük çok güzel ilgilendi sağolsun kızımıda ona götürüyordum memnun olduğum için oğlumuda ona götürüyorum

evet canım özel hastaneler verem aşısını yapıyo 2. ay aşıları 2 bacaktan karma aşı birde koldan verem aşısı oluyo ama verem aşısından sonra 3 ggün bebeği yıkamamk gerekiyo o yüzden banyo yapıpta gidin birde verem aşısı açıldığı zaman bilmem kaç çocuğa vuruluyo aynı aşı şimdi sayısını hatırlamıyorum o yüzden hastanelerin de aşı günleri var doktorun verdiği tarihte git biz bi gün sonra gitmiştik bacaktan karmaları vurdu veremi vuramadı sağlık ocağına gittim onlarda dündü dedi ve haftaya vurdular gecikmesi çok önemli değil ama tekrar tekrar canı yanmamış olur

teşekkürler verdiğin bilgiler için yıkayıp götürmek çok mantıklı... önce doktoruna genel kontrolunu ve asılarını yaptırıp sonra kalca ultrosonunu çektırmeyı dusunuyorum.
kızın çok tatlı allah sana bagıslasın.

yarın oglumun 40 çıkıyor ....

Son düzenleme:

medicabil hastanesi faruk fidan ben memnunum :)

merhaba kızlar bende 6+3 haftalık bursalı bir hamişim :) geçen hafta osmangazi tıp merkezine gittim bu haftada kontrola gidicem fakat bahar hastanesi nagihan hanımdam randevu aldım 2 şubata verdiler bu ne böle ozamana kadar 15 haftalık olcam napcam bilmem şaşırdım kaldım

bursalılar bende bursanın ilçesindeyim eylülde bebeğimi kaybettim bana riskli gebelikle ilgili doktor kiimler hangi hastane ne olur yardım edin bana sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım

cnm hayırlı olsun bebişin ilk önce bende nagihana hanıma gidiyordum ama hiç memnum kalmadım 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlar ve nagihan hanım çok kalabalık randevuyada zaten tam saatinde giremiyorsun 1 saat bekliyorsun kesin

bursalılar bende bursanın ilçesindeyim eylülde bebeğimi kaybettim bana riskli gebelikle ilgili doktor kiimler hangi hastane ne olur yardım edin bana sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım

Eger riskli bi gebeligin varsa ziya Çetin süper bi doktor önceden dogum evine bagliydi ama simdi ayrildi sadece ofisinde bakiyor hangi hastanaye istersen dogumunu orada yaptiriyor Çok memnun kalirsin

Eger riskli bi gebeligin varsa ziya Çetin süper bi doktor önceden dogum evine bagliydi ama simdi ayrildi sadece ofisinde bakiyor hangi hastanaye istersen dogumunu orada yaptiriyor Çok memnun kalirsin

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar,rabbi hepimizin evlatlarını bağışlasın,çocuk doktoru soruyorsanız ben anadolu hastanesinde orhan dengiz diyorum nagehan hanıma gelincede bence artık tercih edilemez durumda çünkü bu yoğunluğunda hatalara bakım kalitesi mutlak süretle düşmüştür... Ben yıldırım dorukta gizem yıldırımda doğurdum çooooook memnunum allah razı olsun... Maviiş çok şükür bebeğinlesin artık çok sevindim adına alışveriş yapmakisteyen güzel hamiş,yap gönlünden nasıl geçiyorsa öyle laışveriş yap geçi erkenimi olurmuş heves bu heves:) aramıza yeni katılan göbüşleri tebrik ederim oşgeldiniz....

BU ARADA SEVGİLİ DORUK SEDANIN YORUMUNA AYNEN KATILIYORUM

Son düzenleme:

canım ben çektirtmedim kalça ultrasonu bir fikrim yok yani.bizim bu hafta 2. aşımız inşallah bir sorun olmadan atlatırız.benim bebişlerin arası 3 yaş olduğu için çokta zorlamadı daha rahay etmemiştim pek,ama küçüğümüz huysuz biraz.yani ağlamaya başlayınca ortalığı katıyor birbirine.abisi daha sakin büyüdü.sağlığı yerinde ya çok şükür,bugünlerde geçecek.herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin rabbim inşallah..

ya kızlar ben çok evhamlıyım devamlı bebeğimle ilgili kötü şeyler düşünüyorum sonrada çok üzülüyorum normal mi bu sizce

merhaba canım yaklaşık 3 ay önce doğum yaptığım hayat hastanesini ve doktorum sami kalaycı yı tek geçerim ben çok memnun kaldım çoğu randevu almadan gittim 10dk bile beklemedim 70 yaşında tonton bir doktor benim gebeliğim riskliydi bir de 5.aydan sonra başladım bu hastaneye rahat bir gebelik ve doğum yaşadım çok şükür..

aranıza yeni katılıyorum 13 haftalık gebeyim ilk bebeğimiz.bursada oturuyorum ve bursadaki hastaneler ve doktorlar hakkında bi bilgim yok.hangi doktoru tavsiye edebilirsiniz acaba ??? özel de olabilir ama muayne fiyatları nasıl oluyo ....arkadaşlar cevap bekliyorum kafam çok karışık ve eşimle de çelişkilere düşüyoruz hep bu yüzden ((((

cnm hayırlı olsun önce ben medical parkta özlem hanıma gidiyorum çok ilgileniyo sağolsun kafama bişey takıldığında arıyorum herşeye cevap veriyor ücret 40 tl veriyorum

cnm hayırlı olsun önce ben medical parkta özlem hanıma gidiyorum çok ilgileniyo sağolsun kafama bişey takıldığında arıyorum herşeye cevap veriyor ücret 40 tl veriyorum

amin canm naslsn teşkkr edrm cvp yazdğn için medical parka bi kere gitmştm ama bebek için değldi bahar hanımdı sanırım tesadüf ona gittm çok anlatıyo açıklıyo ama samimi gelmedi bide medical bize çok pahalıya malolmuştu hiç unutmuyorum..:) bahar hastanesi yada doruk nasl acaba ??? ayyy yaa şu doktor işini bi çözseydk normal hastaneye de pek gitmek istemiyorum ilgi alaka nasll olur bilemiyorum bide sıra bekle falan ( zormuş bu işler yaa

cnm ben önce baharda nagihan hanıma gitmiştim ama hiç memnun kalmadım çok kalabalık bide istediğin zaman ulaşamıyorsun doruğa giden çok var yorumlara bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…