nuraycım kızın çok şeker,kıyafetleriylede çok güzel olmuş.zıbınların içinden çıkmış artık.verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.bende metroyla rahat gidebileceğim bi hastaneden çocuk doktoruna başlamak istiyorum.bahar hast.anadolu hast. medikalprk olabilir.tavsiye edebileceğiniz bir dr. varmı arkadaşlar?
nuraycım kızın çok şeker,kıyafetleriylede çok güzel olmuş.zıbınların içinden çıkmış artık.verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.bende metroyla rahat gidebileceğim bi hastaneden çocuk doktoruna başlamak istiyorum.bahar hast.anadolu hast. medikalprk olabilir.tavsiye edebileceğiniz bir dr. varmı arkadaşlar?
cnm hayırlı olsun bebişin ilk önce bende nagihana hanıma gidiyordum ama hiç memnum kalmadım 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlar ve nagihan hanım çok kalabalık randevuyada zaten tam saatinde giremiyorsun 1 saat bekliyorsun kesinmerhaba kızlar bende 6+3 haftalık bursalı bir hamişim :) geçen hafta osmangazi tıp merkezine gittim bu haftada kontrola gidicem fakat bahar hastanesi nagihan hanımdam randevu aldım 2 şubata verdiler bu ne böle ozamana kadar 15 haftalık olcam napcam bilmem şaşırdım kaldım
bursalılar bende bursanın ilçesindeyim eylülde bebeğimi kaybettim bana riskli gebelikle ilgili doktor kiimler hangi hastane ne olur yardım edin bana sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım
bursalılar bende bursanın ilçesindeyim eylülde bebeğimi kaybettim bana riskli gebelikle ilgili doktor kiimler hangi hastane ne olur yardım edin bana sezeryan olduğum için korunma aşamasındayım
merhaba arkadaşlar,bende uğrayamaz oldum,bebeklerini kaybadenlere çok üzüldüm,allah sabır versin.gönülirem bebeğin çok tatlımavişş güle güle büyüt bebeğini.nursena sanada benim gibi zor geldimi 2. bebek.rahata alışmışım galiba.arkadaşlar ben kızıma ilk aşısını sağlık ocağında yaptırdım.bidaha dr.a götürmedim.kalça ultrasonu için götürmek istiyorum.onun için ayrı gün mü veriyorlar.eziyetli bişeymi?aşıda katıldı ağlamaktan kızım.ikinci aşıda napıcaz bilmiyorum,3 taneymiş hemde.:18:
merhaba kızlar bende 6+3 haftalık bursalı bir hamişim :) geçen hafta osmangazi tıp merkezine gittim bu haftada kontrola gidicem fakat bahar hastanesi nagihan hanımdam randevu aldım 2 şubata verdiler bu ne böle ozamana kadar 15 haftalık olcam napcam bilmem şaşırdım kaldım
nuraycım kızın çok şeker,kıyafetleriylede çok güzel olmuş.zıbınların içinden çıkmış artık.verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.bende metroyla rahat gidebileceğim bi hastaneden çocuk doktoruna başlamak istiyorum.bahar hast.anadolu hast. medikalprk olabilir.tavsiye edebileceğiniz bir dr. varmı arkadaşlar?[/QUOTEcanım ben esentepe tıp merkezinde cemil tüzüner e götürüyoum medikabildeki faruk fidanı pek beğenmedim adam konuşmaya üşeniyo cemil beyden ben memnun kaldım tabi herkese göre değişir esentepe tıp merkezini biliyosundur heralde medikabile gelmeden metroda önünden geçiyo esentepe durağında ineceksin az bi yürüceksin bebek araban varsa rahat olur
aranıza yeni katılıyorum 13 haftalık gebeyim ilk bebeğimiz.bursada oturuyorum ve bursadaki hastaneler ve doktorlar hakkında bi bilgim yok.hangi doktoru tavsiye edebilirsiniz acaba ??? özel de olabilir ama muayne fiyatları nasıl oluyo ....arkadaşlar cevap bekliyorum kafam çok karışık ve eşimle de çelişkilere düşüyoruz hep bu yüzden((((
cnm hayırlı olsun önce ben medical parkta özlem hanıma gidiyorum çok ilgileniyo sağolsun kafama bişey takıldığında arıyorum herşeye cevap veriyor ücret 40 tl veriyorum
amin canm naslsn teşkkr edrm cvp yazdğn için medical parka bi kere gitmştm ama bebek için değldi bahar hanımdı sanırım tesadüf ona gittm çok anlatıyo açıklıyo ama samimi gelmedi bide medical bize çok pahalıya malolmuştu hiç unutmuyorum..:) bahar hastanesi yada doruk nasl acaba ??? ayyy yaa şu doktor işini bi çözseydk normal hastaneye de pek gitmek istemiyorum ilgi alaka nasll olur bilemiyorum bide sıra bekle falan( zormuş bu işler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?