Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba, Süper bir dr. valla ben doğum yapalı 50 gün oldu.
medicabil de faruk bey doğum yaptırdı. dr. zaten iyi ona diyecek bi söz yok.
hastane çok güzel. hemşireler olsun, ameliyathanedeki doktorlar vs.. olsun, temizlik personeli hepsi birbirinden iyi ve çokta güler yüzlüler... hiçmi hiç pişman olmazsın. ben 2 gece kaldım valla herkes çok çok iyi ilgilendi. kesinlikle için rahat olsun.
ameliyathanedekilerde çok iyiler epiduralden korkma ya ne korkuyosun küçük bi çimdik kadar acı hissediyosun okadar. benim 2. doğumum 2 sindede epiduralle yaptım doğumu. ama bu seferki spinal,epidural oldu. spinal ayakları tamamen uyuşturuyo,
rahat ol ALLAH ın izniyle herşey güzel olur inşallah. bak resimlerimden koyayım

ben 19 haftalık hamıleyım ve 3 tane dr değiştirdim sımdıden ılk olarak faruk dinçşahine gıttım muayenes bıze cook uzak olduğu ıcın bırakmak zorunda kaldım ama cook ılgılı bı dr.sevket yılmaza gıttım daha sonra orasıda devlet hastanesı malum ılgılnemıyolar daha cınsıyetını bıle solmedıler tam olarak uyuz oldum sımdı bahar hastanesıne gıdıcem cook ıyımıs dr ları guler yıldız ve nagıhan guler hanımı cook ıı dıyolar nagıhan hanım dolu oldugundan guler hanıma gıdıcem bu son olması dılegıyle artık bnde cook sıkıldım

Arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı olsun, benim sorum Cenk Aşkalli mi, Nihat Gök mü tavsiye edersiniz çok kararsızım.., bir de medikabilde doğum yapıp da memnun kalmayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ?

Eki Görüntüle 324120 Eki Görüntüle 324121 bak sanki önceden tanıdığımmış gibi yakınlar. resim bile çekildiler.

ayyyy maşallah allah gule gule buyutmeyı nasıp etsın canım inşşş bende goruruum hayırlısıyla bu gunlerıı konusmaların bana ıyı geldı cokk teşekkur ederım....spınalle nıye dogum oldu hangısı daha ıyı acaba???? doktora verdıgın ucret ne kadardı pazarlık sansı verıyormu faruk beyy....cokkk sagoll...

Arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı olsun, benim sorum Cenk Aşkalli mi, Nihat Gök mü tavsiye edersiniz çok kararsızım.., bir de medikabilde doğum yapıp da memnun kalmayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ?

amin canım hepımıze hayırlı olsun....cenk bey jımerın doktoru ıyı dıyorlar adını duydum bursada bende ılk basta jimere basladım bayan bı doktordu odan hıcc memnun kalmadım ıcın bıraktım hastaneyıı nıhat beyde sevketın doktoru ona bı kac sene once aşılama yaptırmıstım sakın bı doktor ama parayı bıraz fazla seviyor...kararı sen ver canım jimerinde fiyatları ucuk bu arada ıyıce arastır derım hayırlısı olsun:)))))

Canım çok teşekkür ederim, kararsızım ama Cenk bey daha ağır basıyo, İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur, Yine de fikri olup katılmak isteyen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim...

Canım çok teşekkür ederim, kararsızım ama Cenk bey daha ağır basıyo, İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur, Yine de fikri olup katılmak isteyen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim...

merhaba, Cenk Bey kesinlikle çok ilgili, anlayışlı ve insancıl bir doktor. onunla doğum yapmış arkadaşlarım çok överlerdi, benim acabalarım vardı hakkında. düşükle sonuçlanan hamileliğimde acilden giden bir hasta olduğum halde daha ilk andan o kadar iyi ilgilendi, bizim durumumuzu kavrayıp incelikli davrandı ki.. düşük riskinin sürdüğü iki hafta boyunca gün aşırı kontrollerimi yaptı. hala başka doktora gitmeyi aklımdan geçirmiyorum.
her doktorun yaklaşımı her hastanın beklentisini karşılayamayabiliyor. Cenk Bey bu anlamda bizim beklentilerimizi en iyi karşılayan doktor oldu. ben bir kere Cenk Beyle görüşüp ona göre karar vermeni öneririm.

merhaba kızlar. ben hem Bursaya yeniyim hemde bu konuya. şimdi görünce hemen geldim okudum biraz. bende 19+5 ikizlere hamileyim. jimerde Suat bey le basladım. hem dr.umdan hem hastaneden çok memnunum. ama bir sorunum var. ikiz olmaları masraf açısındanda zor oluyor. ve ben jimerin fiyatlarını kaldıramıycam. doğum için 3500 istiyorlar. medikabilde fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisiniz? Faruk beyi duymuştum, düşünebilirim.
megy cenk beyin ismini ve methini gerçekten çk duydum. bende bi kontrlumde ona gitmiştim. ilgili ve iyi bir dr. tavsiye ederim. ama jimerdeki fiyatlar konusunda kaldırabilirsen hemen başla derim.

Açıklayıcı anlatımın için çok teşekkür ederim, kafamdaki acabalar yerini daha net düşünmeme bıraktı, bizler için belki de hayatımızda en önemli olan o zamanları gerçekten, doktorumuza güvenerek ve inanarak geçirmek en önemlisi, herkes için hayırlısı olsun...

Teşekkür ederim liman, ben fiyatlar konusunda araştırmadım hiç, öncelikle uygun doktor araştırıyorum bilgim olursa yazarım hayırlısı olsun..

kızlar bugün medicabile gittim. Fiyatları öğreneyim dedim. ama tam bir muamma çıktı herşey.
üst katta yatış kısmında biriyle görüştüm. ikiz olduğu için küvez varmı dedim. bana 34 haftası öncesi kabul etmiyoruz dedi.
nasıl yani dedim. 34 hafta öncesi çok küçük oluyorlar kabul etmiyoruz felan dedi. fiyat konusundada bişey diyemem mayısa kadar değişebilir 1500 tl yi geçmez ama felan dedi. çok şaşırdım.
Dr.faruk bey için dışardan yatan hasta bölümünle konuştum. o kıza yeni doğan ünitesini sordum. oda burada ünite yok. başka hast. gönderiyoruz dedi.fiyat içinde bişey diyemem. henüz yeni açıldığımız için belli değil dedi. velhasıl hastaneden dolayı medicana işi yattı. Hafta sonu medikal parkta Ahmet beye gidicem bakalım ne olacak. Rabbim Hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 41 yaşında 3. bebeğine hamile biri olarak sizleri takipteyim. Bu gece kendime - eee artık yazma vaktin geldi dedim :) Şevket Yılmaz da Reşat Şaya hamilelik takibimi yapıyor. Tesadüf randevu aldım ama memnun kaldım. Çok ilgili bir Hekim. En son 3'lü test yaptırdı 1: 58 riskli çıktı. Amniyosentez yaptıracağım. Tüm dileğim sonucun çok güzel çıkması. Allah bana bu yaşta çok güzel bir hediye verdi, geri çevirmek istemedim, ama test sonucuyla çok canım sıkıldı. Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin, sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.

meraba ilk önce benim de ikizlerim var 30 haftalık doğdular jimerde ydim fiyatlar yüzünden bıraktım medikalpark ta ahmet yılmaza başladım ve suyum geldiğinde beni kabul ETMEDİ SKK DAN CEZALI OLDUKLARINA DAİR BİLGİ VERMİŞ EŞİME VE BEN ŞEVKET YILMAZIN DOĞUMHANESİNDE BEKLEDİM ONCA SAAT BÜTÜN BURSADA KÜVEZ ARANDI BULANAMADI YANİ 3 CANLA ORTADA KALDIM VE TANIDIKLAR SAYESİNDE BAHAR HASTANESİNDE DOĞUM YAPTIM KIZIM 43 GÜN OĞLUMDA 84 GÜN KÜVEZDE KALDI ÇOK BADİRELER ATLATTIK DOĞUM HİKAYEM YİNE BU SAYFADA YAZAR GEÇMİŞİ OKURSAN İNANKİ VAKTİM OLSA O ADAMI MAHVEDERDİM AMA DEĞMEZ PARAMI YEDİ OKADAR ÜNLÜ Bİ DOKTOR HİÇMİ YARDIMCI OLMAZ YAAAA DAHA UZUN YAZMAK İSTERDİM AMA VAKTİM YOK EN BASİT HALİNİ YAZDIM VE TAVSİYEM KESİNLİKLE CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNENİ OL VE KÜVEZ BULUNAN İYİ BİR HASTANEDE KONTROLLERİNİ YAPTIR EN BAŞINDA ANLAŞ Kİ AÇIKTA KALMA DORUK ÇEKİRGE BURSADA EN İYİ KÜVEZDE DAHA YARDIMCI OLMAK İSTERDİM...

Merhaba, yazdığın bilgiler için çok teşekkür ederim. geçmişini okudum. Baya zor zamanlar geçirmişsiniz. Rabbim Evlatlarını size bağışlasın.Umarım şuanda her şey yolundadır. Bende aynen senin gibiyim. doğum fiyatları yüzünden jimerden ayrılmak zorundayım. hastane ve dr. araştırırken medikal park Ahmet Beye cumartesiye randevu aldım. bu gece Şevket yılmaza kasılmalardan dolayı acile gittim ama gitmez olaydım çok pişman oldum. ilgi sıfırın altında. iğne veya rahatlatıcı serum yada nts ye bile bağlamadı.
medikal parka özellikle küvezi sorucam. ssk cezasınıda araştırıcam. olmadı jimere gidicem. Ne yapabilirim sağlıkları daha önemli. İlk zamanlar odaları olmaz, toparlanınca biraz büyüdüklerinde alırız İnşallah. Rabbim Hepimizin Yardımcısı olsun.

liman merhaba beni hatırlarmısın bilmiyorum aşılama sayfasında tanışmıştık aylar önce:)allahım hayırlısıyla bize de nasibetti bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza da alabiliriz.ben şuanda pembe maviye devam ediyorum ama doğumumu orada yapmayı düşünmüyorum araştırıyorum şuanda.dorukla medicabil arasındayım.ama medicabil hakkında olumsuz şeyler duymaya başladım bu aralar.sanırsam doruğu seçicem.eşim devlettten bi farkı yok diyo doruk için ama en iyi yeni doğan yoğun bakımlarından birine sahip riske atmamak lazım sonuçta.özellikle sen ikiz bebek beklediğin için doruk mantıklı olabilir senin için de.jimeri fiyat açıısından ben hiç düşünmüyorum çok abartmış.bide yeni doğan yoğun bakımı var mı nasıl pek bilmiyorum açıkçası.neyse çok yazdım.nacizane fikirlerim paylaşmak istedim.hakımızda hayırlısı

ALLAH a şükür herşey yolunda ama hastane değiştirme derim ben hata yaptım o konuda doktorumdan çok memnundum jimerin yoğun bakımı iyi değil diye duydum en iyisi doruk çekirge yaşadıklarımdan sonra çok deneyimim oldu hangi doktor iyi veya değil oğlum beyin kanaması geçirdi eve fizyoterapist geliyo herşey yolunda olsun diye bişey kaçırmak istemedik sonradan neden erken başlamayalım diye gelen doktor uludağ üni.fizyoterapisti ve onun eşide ikiz doğurmuş gittiği bi doktor var çok memnun kalmışlar çoğul gebelikte hiç erken doğumum yok demiş ve eşi 36,5 haftalık doğum yapmış 31.haftada risk başlamış pre par adlı bi ilaç kullanmış bu akşam gelince sorarım zübeyde hanımın doktoru demişti keşke daha önce tanışsaydık dedi ama olan olmuştu bence bi o doktora git derim ve alışveriş konusunda oda konusunda hiç acele etme banada çok söylediler sonra al falan diye çok kızdım çok meraklıydım çünkü aldıklarımın hangisini kullandın veya kullanıyosun diye sor hiçbirini küvezde kaldılar olmadı kısmet değilmiş yinede sen bilirsin herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye bişey yok ama çoğul gebelik erken doğumun başlıca nedeni benim hiçbir şikayetim yoktu üstelik herşey yolundaydı sen kanedin karar ver korkma desem korkarsın haklısında İNŞALLAH herşey gönlünce olur herkesin yani...

Evet canım hatırladım. Tebrik ederim. Rabbim Sağlıkla kucağında görmeyi de nasib etdin İnşallah. medicabil güzel bir hastane. Sadece tek sorunu yeni olduğu için sistemi oturmamış. Birde benim için küvez şart o yüzden ben orayı düşünmüyorum. Yoksa oradaki bayan dr. için iyi yorumlar okudum. Hastanede ilerde medikal parka rakip bence. bu hafta sonu dorukla görüşücez bakalım. sonucunu yazarım. Oradada küvez varmış diye duydumda gidip bir bakalım bakalım.
Pembe mavide ücretler nasıl ve orada küvez varmı canım?
Jimerin ben hastane olarak çok iyi olduğunu biliyorum. Ameliyathane sinden, lavabosuna kadar heryer gerçekten çok steril. Ve bursanın tek kadın doğum ve yeni doğan ünitesinin en iyi örneği. ben sadece maddi yönden çok sıkıştığım için başka çareler bakıyorum. Ama bebeklerimden önemlide değil. dorukla bir görüşelim bakalım olmadı Jimere devam edicem. alışveriş konusunda kendimi frenlemeye çalışıyorum. çok bir şey almadım zaten. şimdilik iki tulum iki atlet ikide şapkaları var. Birde denk geldi bakmaya gittik ama uygun diye arabalarını aldım.
Rabbim Hepimize ve bebeklerimize Sağlık versin.

Son düzenleme:
AMİN CANIM CÜMLEMİZİN şimdi o zor günler geçermi diyodum amma velakin gülmeye başladıklarında herşeyi unutuyosun bir anlık İNŞALLAH daha iyi olcaklar benim oğlan beyin kanaması geçirdiği için gelişimi geri olabilir demişlerdi AMA ALLAH bilir nasıl olacağını şuan iyi durumda çok şükür elimizden geleni yapacağız izik tedavi en öncelik şuan başını bile tutamaz demişlerdi ama tutuyo çok şükür zaten doktorlar en kötüsünü söylüyor herzaman ağlamadığım gün yoktu sinir krizleri geçirdim şuan işbaşı yaptım psikolojim azda olsa yerine geldi burda herşey maddiyata dayalı 2 günde 1 mama bitiyo 2 tane olunca zaten sütüm kesildi 2 ay geldi sadece stress üzüntüden jimerden bende çok memnundum üzüldümde baya bırakırken nasip değilmişşş....

medikabil hastanesı hakkında bılgısı olan arkadaslar varmı zuhal hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama kımseden bır bılgı alamadımiyimi kötümü diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…