BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaşım nasılsın? tedaviye başladınmı ilaçlar falan? ne aşamadın merak ettim seni...

merhaba arkadaşım teşekkürler ilgine. :) bugün adet oldum yarın için randevumu aldım. Allahın izniyle yarın ilk adımımızı atıyoruz. ilaçlarımı aldım ve yarına hazırım. Allah hepimizi istediğimize kavuştursun hayırlısıyla inşallah.

e hadi hayırlı ve uğurlu olsun canım.İnşlh herşey güzel gider hamile haberini alırız Allahın izni ile

kızlar bursa tüp ve osman hocayla görüştüm.osman hocada tüp bebek tedavime başlıyorum.kan tahlillerimi yaptırdım,bekliyorum.Rabbim bizleri evlatsızlıkla sınamasın..dileyen isteyen herkese nasip etsin..

kızlar bursa tüp ve osman hocayla görüştüm.osman hocada tüp bebek tedavime başlıyorum.kan tahlillerimi yaptırdım,bekliyorum.Rabbim bizleri evlatsızlıkla sınamasın..dileyen isteyen herkese nasip etsin..

ElaBilgecim hayırlısı olsun canım.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Hayırlı haberlerini bekliyor olacağız. Fiyat konusunda Osman Hoca ne dedi süreç nasıl ilerleyecek. Bildiğim kadarıyla uzun ve kısa protokol olarak ayırıyorlar.. Ben gidemedim görüşmeye henüz. Biraz bilgilendirirsen sevinirim.. Allaha emanet ol arkadaşım..

ElaBilgecim hayırlısı olsun canım.. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Hayırlı haberlerini bekliyor olacağız. Fiyat konusunda Osman Hoca ne dedi süreç nasıl ilerleyecek. Bildiğim kadarıyla uzun ve kısa protokol olarak ayırıyorlar.. Ben gidemedim görüşmeye henüz. Biraz bilgilendirirsen sevinirim.. Allaha emanet ol arkadaşım..

hayırlı olsun canımm nekadar tutucak tüp bebek masrafı canım. inş güzel sonuçlarla bebeklerını alırsın kucağınna

Çok sağolasın.Amin Rabbim bu yollarda ümitsizliğe düşürmesin kimseyi.İnşallah ii sonuçlanır.muayene sonrası i şeyler söyledi.fiyat 5000.ama uzun yada kısa diye ayırmadı.bende sormadım.bi sorun olmadığını adet sonrası başlayabiliriz tedaviye dedi.istediği tahlilleri açıkladı.süreci anlattı.

Hep dua ettim iz,inş orası hayırlıdır bizim içinde.içimde gerçekten çok büyük bir umut var.İnş Allah bizlerede Osman hocayı vesile kılar.Diyecek tek bir söz yok aslında..yalnızca nasip..meryem suresini okuyorum her gün.Duaya sığınıyorum.

bi de gitmeden önce tüm tahlillerini getir dedi.rahim filmi ve eşimin sonuçlarınıda götürdüm..değerlere göre aşılamanın çok altındaymışız.ama bunda da vardır bi hayır diyorum.böyle işte..

Canımm çıktığın bu yolda Rabbim inşallah yüzünü güldürür. İnşallah hamiş haberlerini alırız arkadaşım ben de dua ederken hepimiz için dua ediyorum inan ki.. Rabbim kimseyi evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın.. Çok yıpratıcı bir süreç ama ben inanıyorum güzel haberler alacaksın ve bizlere umut olacaksın tatlım :) Kendine çok dikkat et moralini de yüksek tut..

AsilamA Tutmadi maalesef bu ay ara verdik bir daha ki ay tekrar asilama yapcaz sözlerde yok mu güzel bir haberrr

nasılsınız uzun zamandan beri yazmıyordum ama fırsat buldukça hep okuyorum.betüle çok sevindim inşallah rabbim kucağına almayıda nasip eder.feryal fidanal siz neler yapıyorsunuz bebişler ne zaman geliyor anneleri.melek, gülisay , keroessa siz neler yapıyorsunuz bi gelişme yada tedavi var mı? papatya üzülme birgün elbet olacak bizimde kucağımız dolacak inşallah tüm evlat hasreti çekenlerin.
yeni arkadaşlarda var topik kalabalık ama hiç ilerlemiyor gelin el birliğiyle toparlayalım.bu bizim topiğe yakışmıyor.
hatta buluşalım çok uzun zaman oldu görüşmeyeli
bende bi değişiklik yok şu an.fakülteye gitmeye başladım barış bey ilgileniyor.2 ay önce bi pozitif gördüm diye sevindim ama kimyasalla sonuçlandı.çok yıpratıcı süreçler.kimyasal sonrası barış bey ofis histeroskopi yaptı tüplere bakmak için.sonuç temiz.önümüzdeki ay gel aşılama yapalım dedi ama bayrama denk geldi o ay kaldı.bu ayda incir kürü denemk için gitmedim bi ay yaptım sıkıldım bıraktım.şu aralar ne yapacağım bilmiyorum.kafamı biraz toparlarsam gidip bi kez daha aşılama düşünüyorum bakalım hayırlısı.çalışıyorum iş yerimizde benden haberler böyle...
hepinizi öpüyorum bu mubarek cuma vakti inşallah tez vakitte rabbim hepimize güzel haberler aldırsın amin

Aminn canım.. İnşallah görüşürüz.. Bende okuyorum ama fırsat buldukça yazabiliyorum..!!

Yook be canım hepp aynı..

Canın sağolsun inşallah 2.de!!

hayırlısı olsun papatya..sıkma canını..Rabbim inş bi gün bizlerinde yüzünü güldürecek..

Hayırlısı olsun arkadaşım...Ben iyiyim şükür,biraz suyum azalmış;o yüzden haftalık gidiyorum kontrollere.29. hafta içindeyim..

teşekkür ederim kızlar sıkmıyorum canlarım iyiyim şükür. hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz inşallah eşim tayin istedi o sonuçlanacak 1-2 haftaya dua edin bana olur mu? hepinizi çok özledim muhabbetimizi bir gün ayarlayalım görüşelim inşallah
fidanalım az kaldı. inşallah gününü dolduracak bebiş :)

çok şükür 3 ay 3 hafta sonra üniversiteden çağırıldık :) hayırlsıyla başlıycaz bakalım ne diycek barış bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…