BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım çok sevindm çok şükür çağrmışlar, benimde tam 3 ay oldu inşlh biranönce bizide çağırırlar. Hepimiz hayırlısya güzel sonuçları alırız

canım çok sevindm çok şükür çağrmışlar, benimde tam 3 ay oldu inşlh biranönce bizide çağırırlar. Hepimiz hayırlısya güzel sonuçları alırız

Amin arkadaşım evet o zaman 2-3 haftaya kadar seni de çağırırlar Allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hepimize.

kızlar nasılsınız?evlat hasreti yüreğimizi bükerken babamı kaybettimhayat bi kere daha çok yakıyo.toparlanmak çok güç. aşılamalar tutmadı diye üzülmüştüm ama onlardada varmış bi hayır.yaza kadar ertelemeyi düşündüm herşeyi.annem hayırlı bi haberle daha çabuk toparlaırsın diye başla ısrarında..Rabbim inş tez vakitte nasip eder..

bu arada bursa tüp ve art osman hocayla görüşücem.eşimin arkadaşı osman hocayı tavsiye etmiş.kendimden sonra 4 kişi gönderdim 3 ünün evladı var deyince umut işte...betülün aşılama tuttu sanıyodum kendiliğindenmiş,maşallah.Kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.yeni okuduğum sayfalardada osman hocadan bahsetmişsiniz.bursada bilinen bi isimmiş meğer,ben yeni duyuyorum.

****osman hocanın muayenesi 300 ddiye duydum doğru mu?bilgisi olan cvp yazabilirmi?

Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...

canım öncelikşle başın saolsun evet kendiliğnden oldu. muayene 300 tl doğrudr.ayda bi veriliyor

Canımmm başın sağolsun çokk üzüldüm ( Allah babana rahmet, size de sabır versin inşallahhh.. Bende senin durumundayım hep ikilemde kalıyorum hep bocalıyorum kardeşimin hastalığından dolayı hep erteliyorum..

Tatlım Medikal Ahmet bey bana Osman Hocayı tavsiye etti. Art yi arayıp numarasını alabilirsin. muayene 300 tl. Akşamları Osman hoca telefonu açabiliyormuş ben de arayıp görüşmek istediğimi söyleyeceğim. İlk görüşme ücretsiz bildiğim kadarıyla. Yine de hocayla konuşmak lazım.Ahmet bey diğer yerlerden farklı olabilir ücreti ama çok güvenilir bir hocadır dedi. Uzun bir süreç olacak Rabbim yardımcımız olsun.. En azından 3-4 ay bekle derim. Psikolojik olarak toparla kendini biraz. Her yönüyle düşünmek lazım tatlım. Rabbim tez vakitte sağlıkla, hayırlısıyla verir bebişlerimizi inşallahhhh !!!

Basin sagolsun cnm Allah sabir versin tez zamsnda evlat sahibi etsin ins

kızlar merhaba pembe mavi hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşımın ablası orda hamile kalmış bilgisi olan varsa sevinirim.ne yapacağam bilmiyorum kafam karışık.

Başın sağolsun canım.. Allah sabır versin...
Osman hoca en iyi doktorlardan biri.. Bence devam et İnşallah tez zamanda hamile kalırsın...

canım çok sevindim gözün aydın inşALLAH ilk denemende tutarda benim gibi fakülte kapılarında kalmazsın.
tedavin şimdiden hayırlı olsun.

başın sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah... inşallah tez vakitte bebiş haberlerini alırız.

Elabilge Rabbim sabırlar versin,kalbinize selamet versin...Dualarımdasınız...

kızlar merhaba pembe mavi hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşımın ablası orda hamile kalmış bilgisi olan varsa sevinirim.ne yapacağam bilmiyorum kafam karışık.

benm bi yakınım orda sekiz sene sonra hamile kaldı her gidenn çocuğu oluuyo diyo o kadar biliyorm canm

canım çok sevindim gözün aydın inşALLAH ilk denemende tutarda benim gibi fakülte kapılarında kalmazsın.
tedavin şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim arkadaşım, amiiin. Allah bütün bekleyenleri dileklerine kavuştursun inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sen de inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

Cuma günü asilamam oldu kizlar biraz kasiklarimda agrilarim var onun dişinda problem yok yirmi dokuzunda test günüm hadi hayirlisi

Arkadaşlar aralık başı aşılama yaptıracağım..ilaçlar için rapor çıkarttım 5 kutu gonal f 450 ve 5 kutu pregnly iğne ye 617 tl söylendi..sizlerin ne kadar tuttu..bu fiyat normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…