Arkadaşlar bende Uludağ Üniversitesinde devam ediyorum tedaviye. 2 defa aşılamadan sonra 1 tüp bebek denemesi oldu. Hepsi ne yazık ki sonuçsuz kaldı. Bana konan teşhis de açıklanamayan infertilite idi. Ayrıca ailemde de başta annem-babam olmak üzere açıklanamayan infertilite sık görülen bir durum. Doktorum genetik kaynaklı olabilir sonuçta henüz açıklayamadığımız pek çok gen var insan vicudunda diye bir açıklama getirdi konuya. Doktorumun adı Barış ATA bu arada Uludağ Ünv. Tüp Bebek merkezinde görev yapıyor ve oldukça iligili sevecen bir insan kendisi. 25.11.2013 te tekrar tüp bebek sürecine başlıyoruz. İnşallah Rabbim bizler gibi evlat arayanların yardımcısı olsun.
Not: Tüp bebek merkezinin tel nosu 0224 295 25 25
Sormak istediğiniz herşey için bana mesaj atabilirsiniz.
Arkadaşlar bende Uludağ Üniversitesinde devam ediyorum tedaviye. 2 defa aşılamadan sonra 1 tüp bebek denemesi oldu. Hepsi ne yazık ki sonuçsuz kaldı. Bana konan teşhis de açıklanamayan infertilite idi. Ayrıca ailemde de başta annem-babam olmak üzere açıklanamayan infertilite sık görülen bir durum. Doktorum genetik kaynaklı olabilir sonuçta henüz açıklayamadığımız pek çok gen var insan vicudunda diye bir açıklama getirdi konuya. Doktorumun adı Barış ATA bu arada Uludağ Ünv. Tüp Bebek merkezinde görev yapıyor ve oldukça iligili sevecen bir insan kendisi. 25.11.2013 te tekrar tüp bebek sürecine başlıyoruz. İnşallah Rabbim bizler gibi evlat arayanların yardımcısı olsun.
Kizlar merhaba bende 2 kez tup bebek yaptrdim ikiside tuttu fakat biri dustu. Oburu karnimda oldu. Ben acibadem de sahin beye yaptirdim dusunen arkadaslara tavsiye edebilirim cok iyi bi doktor tecrubeli de.
sonuçlar temız 6-7 tane daha var tahlılım ondan sonra işim beklemeye kalıyorGüzel haberlerle gel inşallahhh :)
hayırlı akşamlar canım dırek tlf la doktora mayene olmadan tüp bölümünden randevu alabılıyomuyuz ben bıkere aşılama yaptırdım olmadı özel biyere gıttım daha öncekı sonuçlara baktı vakıt kaybetme tüp yaptır hemen dedı ilk önce barış beyın görmesımı gerekıyo tüp randevusu ıçin
canımacıbademde fiyatlar nasıl
Canm fakulteye ucret odeniyo mu sadece ilaclar mi ucretli. Bnde 2 kez tup bebek yaptrdim maliyetli oldugu icn 3. Yu orda dusunuyrum yardimci o, ursan sevinirim
hayırlı akşamlar canım dırek tlf la doktora mayene olmadan tüp bölümünden randevu alabılıyomuyuz ben bıkere aşılama yaptırdım olmadı özel biyere gıttım daha öncekı sonuçlara baktı vakıt kaybetme tüp yaptır hemen dedı ilk önce barış beyın görmesımı gerekıyo tüp randevusu ıçin[/QUO
Direk randevu alabilirsin ama oldukça yoğun çalışıyorlar. Sabah 8:00-10:00 arası ısrarla arayın 1-2 ay sonraya randevu verebiliyorlar. Ama doktorlar çok ilgili ve sevecen. Aradığınızda karşınıza sekreterlerden biri çıkacak durumunun aciliyetini belirt ve mümkünse doktorla iletişime geçmeye çalış. Tüp bebek sürecinin en önemli ayağı sabır. Hayırlısı olsun inşallah.
410 Lira ödedik uygulama bedeli olarak. Adetinin 2.günü süreç başlıyor ve ilaç vs. işlemlerinden sonra anestezi altında yumurta toplanıyor ve döllendiriliyor. Transferin yapılacağı gün 410 tl transfer bedelini fakülte veznesine ödüyorsun. Sonrası malum beklemek ve görmek :). Rabbim hayırlar versin İNŞALLAH.
Bu arada ilaç ücreti ilk tüp bebek denememde 300 küsürdü benim. Yumurtalarda istenen sayıya ulaşılamadı. Normalde 7-8 yumurtam olurdu ama belki sürecin stresinden 2-3 tane gelişti. 2.kez farklı bir prosedür izleyelim dedi doktorum bu kez 900 TL tuttu. İşte böyle. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorun zaman buldukça cevaplamaya çalışıcam.
SEVGİLER...
fakültede heyetten raporlar ne kadar zmanda çıkıyor arakadaşlar.tüp yaptıranlar sizin nekadar sürede çıktı.benim 2 ay oldu fakat arayan olmadı henüz.ordaki sekreterler heyet nezamn toplanırsa o zamn dedi.ama zaman vermedi.beklemek zor.
Saol canm aydnlattgin icn ben nisan ayinda gtmistm fakulteye 3.500 fiyat cardilar bu yuzden acibademe dondum tekrar fiyatlr bu kadarsa fakulteye gtmeyi dusunuyorum kurtaj olali 10 gun faln oldu ilk adrtimde yaptrmanin bi sakincasi olur mu bilmiyrum.
merhaba arkadaşım, ben evrakları teslim edip vereli 3 ay 3 hafta olmuşken dün aradılar ve bugün için barışbeyle konuşmak için çağırdılar. bu arada barış bey bir süre yurtdışına gitmiş ondan da biraz uzamış ama 3 ay dolmadan arayacaklarını sanmam. ama napalım geç olsun güç olmasın o arada olacağı olsaydı Allah nasip ederdi. ben de Allah nasip ederse 10 gün içinde adet olup başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah sabır versin hepimize.
hadi hayırlı olsun tedavin canım.bende beklicem demekki dediğin gibi.yapcak bişey yok.hayırlısıyla olur işallh.aşamalarından haberdar et benide nasıl olcak neler yapılcak.adetinle başlıcaksın dimi ilaçlarına da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?