BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaşlar bende Uludağ Üniversitesinde devam ediyorum tedaviye. 2 defa aşılamadan sonra 1 tüp bebek denemesi oldu. Hepsi ne yazık ki sonuçsuz kaldı. Bana konan teşhis de açıklanamayan infertilite idi. Ayrıca ailemde de başta annem-babam olmak üzere açıklanamayan infertilite sık görülen bir durum. Doktorum genetik kaynaklı olabilir sonuçta henüz açıklayamadığımız pek çok gen var insan vicudunda diye bir açıklama getirdi konuya. Doktorumun adı Barış ATA bu arada Uludağ Ünv. Tüp Bebek merkezinde görev yapıyor ve oldukça iligili sevecen bir insan kendisi. 25.11.2013 te tekrar tüp bebek sürecine başlıyoruz. İnşallah Rabbim bizler gibi evlat arayanların yardımcısı olsun.
Not: Tüp bebek merkezinin tel nosu 0224 295 25 25
Sormak istediğiniz herşey için bana mesaj atabilirsiniz.

hayırlı akşamlar canım dırek tlf la doktora mayene olmadan tüp bölümünden randevu alabılıyomuyuz ben bıkere aşılama yaptırdım olmadı özel biyere gıttım daha öncekı sonuçlara baktı vakıt kaybetme tüp yaptır hemen dedı ilk önce barış beyın görmesımı gerekıyo tüp randevusu ıçin

hayırlı akşamlar canım dırek tlf la doktora mayene olmadan tüp bölümünden randevu alabılıyomuyuz ben bıkere aşılama yaptırdım olmadı özel biyere gıttım daha öncekı sonuçlara baktı vakıt kaybetme tüp yaptır hemen dedı ilk önce barış beyın görmesımı gerekıyo tüp randevusu ıçin

Arkadaşlar tüp raporu çıkarmak istıyorum bursada art yı düşünüyorum ama bi tarafdan raporda cıkarayım lazım olur dıyorum rapor için ne yapmam gerek ünversitdekı doktorun benı görmesı gerekıyomu yoksa rapor istedıgımı dile getirerek hangi evrakları götürmem gerekıyo

Arkadaslar merhaba
Arada girip bakıyorum.
Rabbim hepinizin isinizi rast getirsin.rabbim en kısa zamanda evlatlarıniza kavuştursun inşallah.

Bende birçok sıkıntıya rağmen bu gunlere geldim şükürler olsun.
Rabbim ileri haftalarida nasip eder inşallah

Güzel haberlerle gel inşallahhh :)
sonuçlar temız 6-7 tane daha var tahlılım ondan sonra işim beklemeye kalıyor

canım ben dun unıversıtedeydım telefonla arıyosun sekretelerı onlarsana randevu verıyor ayrıca dun kulak mısafırı oldum sekreterler nısanda arayın bız sıze mayısa randevu verıcez dıyordu hastalarra.ayrıca hemen barış beylede görüşmüyrsun stajer dr lar muayene edıyor yapılması gereken tahlıllerı verıyor tabı sonuç göstermek ıcın randevu alıyosun 2 ay sonraya verıyor.ben suanda evraklarımı topluyorum,daha barış beyyı görmedım bılle

Canm fakulteye ucret odeniyo mu sadece ilaclar mi ucretli. Bnde 2 kez tup bebek yaptrdim maliyetli oldugu icn 3. Yu orda dusunuyrum yardimci o, ursan sevinirim

Canm fakulteye ucret odeniyo mu sadece ilaclar mi ucretli. Bnde 2 kez tup bebek yaptrdim maliyetli oldugu icn 3. Yu orda dusunuyrum yardimci o, ursan sevinirim

410 Lira ödedik uygulama bedeli olarak. Adetinin 2.günü süreç başlıyor ve ilaç vs. işlemlerinden sonra anestezi altında yumurta toplanıyor ve döllendiriliyor. Transferin yapılacağı gün 410 tl transfer bedelini fakülte veznesine ödüyorsun. Sonrası malum beklemek ve görmek :). Rabbim hayırlar versin İNŞALLAH.

Bu arada ilaç ücreti ilk tüp bebek denememde 300 küsürdü benim. Yumurtalarda istenen sayıya ulaşılamadı. Normalde 7-8 yumurtam olurdu ama belki sürecin stresinden 2-3 tane gelişti. 2.kez farklı bir prosedür izleyelim dedi doktorum bu kez 900 TL tuttu. İşte böyle. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorun zaman buldukça cevaplamaya çalışıcam.

SEVGİLER...

Son düzenleme:

Arkadaşlar merhaba;

Bende bebek sahibi olmak istiyorum.. 31 yaşındayım... geçen yıl evlendim... ilk 5-6 ay çocuk düşünmedik..sonrasında korunmayı bıraktık ama bebek sahibi olamadık... 2 ay önce doktora başvurduk... bütün testleri yaptırdım, rahim filmine kadar... en son eşimin testinde eşimin sperm sayısı düşük çıktı, doktor bu durumda size aşılama uygun ama bir test daha yaptırsın eşin dedi... aslında tam da sınırdasınız biraz daha az olsaydı direk tüp bebek derdim dedi... Sonrasında eşim 2.testini yaptırdı sonuç şok bu sefer hiç sperm çıkmadı sadece 2-3 adet motil sperm görüldü yazılmış... Doktor bu durumda bir gariplik olduğunu söyledi ve testi ayın 19 unda yenileteceğiz...
Umarım bu testten sonuç olumlu çıkar... artık ikimizinde yaşı ilerliyor... zaman geçtikçe çocuk sahibi olmamız daha da zorlaşacak...Bu arada tabi birde eşimin psikolojisi ile moral bozukluğuyla uğraşıp ona da moral vermeye çalışıyorum... Sonuçta bunlar nasip kısmet Rabbim dilerse olur..Bizde elimizden geleni yapacağız... İnşallah sonunda mutlu sona ulaşırız..:

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Saol canm aydnlattgin icn ben nisan ayinda gtmistm fakulteye 3.500 fiyat cardilar bu yuzden acibademe dondum tekrar fiyatlr bu kadarsa fakulteye gtmeyi dusunuyorum kurtaj olali 10 gun faln oldu ilk adrtimde yaptrmanin bi sakincasi olur mu bilmiyrum.

fakültede heyetten raporlar ne kadar zmanda çıkıyor arakadaşlar.tüp yaptıranlar sizin nekadar sürede çıktı.benim 2 ay oldu fakat arayan olmadı henüz.ordaki sekreterler heyet nezamn toplanırsa o zamn dedi.ama zaman vermedi.beklemek zor.

merhaba arkadaşım, ben evrakları teslim edip vereli 3 ay 3 hafta olmuşken dün aradılar ve bugün için barışbeyle konuşmak için çağırdılar. bu arada barış bey bir süre yurtdışına gitmiş ondan da biraz uzamış ama 3 ay dolmadan arayacaklarını sanmam. ama napalım geç olsun güç olmasın o arada olacağı olsaydı Allah nasip ederdi. ben de Allah nasip ederse 10 gün içinde adet olup başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah sabır versin hepimize.

Arkadaşlar bu arada bugün tüp bebek için ilaç ve iğnelerim de yazıldı ve doktor bu sefer gonal f yazmadı. benim geçen aşılamadan kalan (eczaneye parası ödendi teslim alınmadı, yani direkt eczaneden alınacak) 1 kutu Gonal-F 450 lik iğnem var. ben de farklı iğneler alacağım için eczaneden aldığım fiyata satmak istiyorum. isteyen veya ilgilenen varsa özelden mesaj atabilir.

Saol canm aydnlattgin icn ben nisan ayinda gtmistm fakulteye 3.500 fiyat cardilar bu yuzden acibademe dondum tekrar fiyatlr bu kadarsa fakulteye gtmeyi dusunuyorum kurtaj olali 10 gun faln oldu ilk adrtimde yaptrmanin bi sakincasi olur mu bilmiyrum.

410 Tl lik fiyat gerekli şartları sağladığın takdirde devlete ödeyeceğin katkı payıdır. Şayet rapora uygun bir hasta değilsen 4500 TL ödeniyor. Gerekli şatları internetten yada 0224 295 25 25 nolu telefondan öğrenebilirsin. Yalnız oldukça yoğun çalışıyorlar telefon bazen defalarca denemeden sonra cevap veriyor.

hadi hayırlı olsun tedavin canım.bende beklicem demekki dediğin gibi.yapcak bişey yok.hayırlısıyla olur işallh.aşamalarından haberdar et benide nasıl olcak neler yapılcak.adetinle başlıcaksın dimi ilaçlarına da.

evet adetin ikinci günü gel dedi, iğnelere başlayacağım inşallah. Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için. Çok heyecanlanıyorum şimdiden. Muhtemelen haftaya cuma gibi başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…