BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

transferin gerçekleştimi canım .nasıl geçti.transferden sonra dinlenme veriyomu doktor.sonucun da güzel olur işallah

Gerçekleşmedi canım, transferim iptal oldu. yumurtalar toplandıktan sonra dondurabiliriz demişlerdi zaten hazırladım o ara kendimi. yumurta toplamadan önceki progesteron hormunum yükselmeye başladı o sebeple iptal edildi. inşallah bi kaç gün sonra adet olup gidicem inşallah bu ay sadece transferim olacak. sen ne durumdasın?

canım geçmiş olsun OHSS mu oldun yoksa progesteron hormonu yüskelmesi ayrımı ?

canım geçmiş olsun OHSS mu oldun yoksa progesteron hormonu yüskelmesi ayrımı ?

hayır canım ohss değil hergüün kan veriyorduk zaten gittiğimizde oradaki progesteron değerim gün gün arttı, artmaması gerekiyormuş, o durumda transfer olması durumunda ihtimal çok düşük oluyomuş, o sebeple bi kaç gün sonra adetliyken gidicem, heyecanlaadetimi bekliyorum bu sefer :)

hayırlısı olsun canım.işallah bu ay olur.ben beklemedeyim.artık benide çağırırlar herhalde.ocak yada şubatta başlarım diye düşünüyorum.nasip

bende aranıza katılabilirmiyim acaba?
sırf bu bölüm için siteye üye oldum...

hoşgeldin aramıza :) tabiki katılabilirsin, tedavinde hayırlı olsun ozamn daha önceden gittin herhlade şubatta tüp bebeğemi başlıycaksınız..

hoşgeldin aramıza :) tabiki katılabilirsin, tedavinde hayırlı olsun ozamn daha önceden gittin herhlade şubatta tüp bebeğemi başlıycaksınız..

merhaba canım barış beyle daha önce görüşmem olmuştu evet ama tedaviye hiç başlamamıştık.geçen hafta aradım randevumu tee şubatın sonuna verdiler..
rapor çıkartmak istiyoruz ama nasıl oluyor bilmiyorum

hayırlısı olsun canım.işallah bu ay olur.ben beklemedeyim.artık benide çağırırlar herhalde.ocak yada şubatta başlarım diye düşünüyorum.nasip
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda haber gelir.

bende aranıza katılabilirmiyim acaba?
sırf bu bölüm için siteye üye oldum...

uludağ üniv. barış hoca da tedaviye başlıcam 25 şubatta....

hoş geldin arkadaşım, hayırlı olsun ben de barış hocayla tüp bebek tedavisi görüyorum. inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah yardımcın olsun.

hımm ilkdefa gidiceksin ozzamn şubatta gittiğinde barış bey muayne edicek bakıcak dosyanıza değerlendirek ve eğer tüp bebeğe karar veirse başlıycaksınız rapor almak için önce zaten gittiğin gibi dosya açıyorlar, istenen tahliller varsa istiyorlar hakkınızda hayırlısı olsun canım

aa ne güzell cnmm...ee sen ne zaman başladın tedaviye ne durumdasın?

canım benım eşim azopserm o yüzden dırek tup bebek yapıcaz biz aşılama falan yapmadan barış bey ile öyle konuşmuştuk o zaman.
ama aradan zaman geçti eşim kendini hazır hissetmedi falan şimdi karar verdik tedaviye..
orasıda çok yoğunn yaa...hele bi bayan var telefona çıkan arzu hanımm sınır oldum nasıl bırı bılmem

ben geçen sene ocakta başladım ve negatif 2 yumurta takibi, 2 aşılama yapıldı sonrada heyet raporunu bekledim işte bu ay tüp bebeğe başladık yumurtalar toplandı hormonlardan dolayı iptal edildi donduruldu. bi kaç gün sonra adetle birlikte tekrar gidicem transferim olacak sonrada. hayırlısı artık bundan sonrası. Allah yardımcımız olsun.

evet çok yoğun bi servis, ama arzu iyidir :) sabırlı ve anlayışlıdır. belki kötü bi anına denk gelmiştir. :)

Son düzenleme:

belkide kötü anına gelmiştir cnm olabilir...
aa demek bu kadar denemen oldu demek hayırlısı boyleymış canım..
umarım bu son olurrr yaaa..
inşallah hamiş haberini alırızz

belkide kötü anına gelmiştir cnm olabilir...
aa demek bu kadar denemen oldu demek hayırlısı boyleymış canım..
umarım bu son olurrr yaaa..
inşallah hamiş haberini alırızz

inşallah canım inşallah hepimiz hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırız.

canım evet yoğundur ama ilgileri iyidir yani ben memnun kaldım, inşlh sende memnun kalırsın inşlh bu son denememiz olur

inşallah yeni yıla yeni gebiş haberleri ile gireriz... sizleri de okuyorum sürekli. ben beklemedeyim henüz. ben barış hocanın eşi Ayşe Seyhan ATA'nın hastasıyım, soranusta tedavi görüyorum. kasımın 20 sinde miyom ameliyatı oldum ve tedavim iptal edildi. şimdi regl olunca yeniden kontrole gidicem.... inşallah hepimiz önce gebiş kalalım, sonra sağlıkla kucağımıza alalım ve hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirelim uzunnnnn yılllarrrrr

Hoşgeldin canım.. Tedavinde hayırlı olur inşalahh!

amin canım saoll..hoşbuldum..
inşalah bu sene bizim senemiz olurrr....

hayırlısı olsun canım senın ıcındeee..Özel merkezlerde bu kadar beklemek yok dımı ne güzel..
bende barış beye çok güvendiğim için onun bulunduğu merkezde olmak istiyorum..hakkımızda hayırlısı

beklemek yok ama çok pahalı... ben devlet memuruyum ve merkezde oturmuyorum. o yüzden benim fakülteye gidip gelme durumum olmuyor, hani gideyim tüm gün bekleyeyim falan benim için malesef ki pek mümkün değil. rapor çıkarmam da çok zor. sürekli izin alamam doğal olarak. hem de zaten çok ileri tarihlere veriliyor randevular da. bana ekim ayında aralık da arayın marta randevu verelim demişlerdi.işte ilk tedavimi 5250 tl verdim, ikinci için 4500 verecektim ama tedavi yarım kaldı ameliyat olup 2500 tl ona verdim. daha düğün kredileri varken oldukça külfetli oldu, bilezikler gitti ama sağlık olsun onlara çok takılmıyorum. barış beyi bende çok duydum ama işte yumurta rezervim sınırda bitti bitiyo, o yüzden ne zamana randevu verilecek rezervim biter mi diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…