BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

sağol canım benim, ben ekimde dondurulmuşumda çözülmeyip ikinci tedaviye karar verildiğinde aradım, aralıkta arayın marta randevu verelim demişlerdi zaten.... ama aralık ayına kadar beklemek istemediğimden zaman sıkıntısı olduğundan ikinci tedaviye başladım, oda malesef ki ameliyat dolayısıyla yarım kaldı. hatta rapor şartlarından biri 3 yıl evli olmak olduğundan ben dondurulmuş çözülmeyince ayşe hanıma rapor çıkarmak istediğimi ama bu şart yüzünden çıkarabilir miyim bilemiyorum dediğimde ayşe hanım fakülteyi aradı, benim gibi zaman sıkıntısı çekenlerde bu şartın aranmadı söylendi onun üzerine ben aradım randevu için ancak o zaman aralık da aramamı söylediler. bi yarın olsun da bakalım arayacağım inşallah sorun olmaz, olursa da ayşe hanıma bi danışacağım ne yapabilirim diye

kızlar benm yaşım 22 eğer tüp bebek yaptırmak istesem uludağda raporsuz kaç para ödemem gerekiyo yaşımın tutmasını beklemek istemiyormda lütfen acil cevap bekliyorm çok merak ettim

hala buraya yazıyomusunuz bilmiyorm ama üniversitede tüp bebek kaç para ben 3 yıllık evliyim ama yaşım tutmuyo rapor alamıyorum yani bende üniversitede yaptırabilir miyim

merhaba arkadaşlar bu BARIŞ bey kim nerde.............. banada yalovada doktorum aşılama önerdi ama 4 aydır bişey yapmıyoruz bekliyoruz boş boş . nereye gidelim ne yapalım diye düşünüyorum YaRdımcı olursanız sevinirim

uludağ üniversitesi tıp fakültesinin tek doktoru tüp bebek bölümünde şekerim.....

hayır canım henüz adet olmadım inşlh hayırlısı canım nasip Mevlam nasip ettiyse olucaktır.

canım senn daha önceki yazılarını okudum sende tüplerin için ameliyat olmuşsun biraz bilgi verir misin neden hamile kalamadın sence tüpler sorunlumu acaba bende haftaya olucağım için korkuyorm zaten bi tüpüm varda

hayır canm ben ameliyat olucam haftaya pazartesi tüp kapalılığı benm sorunum senn neydi sorunun

inşallah güzel geçer ameliyatın. benim sorunum yumurtalarım gelişmiyor klomen kullandım aylarca ama pek etkisi olmadı doktor aşılama dedi biz hala bekliyoruz bursada oturmadığım içinde pek dr lara gidemiyorum çalıştığım için işi bırakınca her yerden şanşımı denemek istiyorum aşı öncesi

anladım canım ama bildiğim kadarıyla belli günlerde aramanı söylemişlerdir, şu tarihte arayın aramıştık deyin, diyorlar, sana söyledikleri günde aramalısın o günlerde randevu sistemi açılıyormuş. orda beklerken arayan birine bugün randevu günü değil size söylediğimz günde aryın dediler. birde ayşe hn. vasıtasıyla hocanın kendisinden randevu alabileceğini düşünüyorum tedavi geçmişin sebebiyle bence bi dene.

canım benim tüplerde Hidorsalpenks var yani sosis gibi yer yer yapışıklık var sol tüpü daha iyi sağ kötü durumda Laparaskopi oldum ama bi gelişme olmadı hamile kalamadım hamile kalanlar varmış ama nasip olmadı bende

amayaa arkadaşımız yazmış ama bende söyliyimi, barış bey fakültenin tüp bebek doktoru

bana aralığın 15inden sonra ara demişlerdi. kesin bi gün vermediler. yarın 16sı, deniycem bi şansımı bakalım.... inşallah sorun çıkarmazlar tatlım

ınsallah cnm yaaa..benım işlerim çabucak ılerledı cok sevındımm..umarım ilkinde hamiş kalırım..

bana aralığın 15inden sonra ara demişlerdi. kesin bi gün vermediler. yarın 16sı, deniycem bi şansımı bakalım.... inşallah sorun çıkarmazlar tatlım

canım yenı hastalar randevu almak ıcın baya uğraşıyor..cnku cok yoğun bı merkezz bundan 1 yıl once bu kadar değildi.adı duyuldukça kalabalık arttı maşallah..
işin kötüsü ne cok sorunu olan arkadaş varmış üzüldüm onları görünce
bugun arayacakmışsın ne oldu aradın mı canım ?

açıldığı halde mi hamile kalamadın yoksa yapışıklıkdan dolayı mı üzüldüm ya boşuna ameliyat acısı çekmiş oldun yani bendende şüphelendiler vardır belki diye ama ne ultrasonda ne rahim filminde nede histeroskopide bşy gözükmedi hidroselpenks olsa gözükürdü diye düşünüyorm ama rahim filminde yapışıklık olabilir yazdığı için ameliyat olcam inş benm açılır ya

amayaa arkadaşımız yazmış ama bende söyliyimi, barış bey fakültenin tüp bebek doktoru

bu tüp bebek dr fakültenin kadın doğum doktorlarının yönlendirmesiyle mi gidebiliyoruz yoksa direk bana normal kdn dğm uzmanlarının tedavisi yeterli değil deyip barış beyden mi sıra alabiliyoruz

aradım canım aradım, kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım aralığın 15inden sonra arayın demiştiniz dedim ama yarın tekrar aramamı söyledi. bugün randevu veremiyorlarmış. yarın ve çarşamba randevu verme günleriymiş. anlamadım valla... yarın tekrar aıycam... belki başından savdı... belki hakikati söyledi. yarın anlıycaz artık :)

Son düzenleme:

aynen dediğim gibi olmuş canım neyseki şu gün ara demişler, hadi hayırlısı olsun yeni bi başlangıç yapıyosun, Allah yardımcın olsun.

aynen dediğim gibi olmuş canım neyseki şu gün ara demişler, hadi hayırlısı olsun yeni bi başlangıç yapıyosun, Allah yardımcın olsun.
ben ilk denememin sonucunda negatif alıp dondurulmuşumda çözülmeyince ayşe hanıma dert yndım açıkcası birazcık, bu evlilik şartı varya, 3 yıl olması gerekiyor. o zaman benim yumurtam kalmaz benim için de yeni tedavi külfetli dedim oda sağolsun fakülteyi arayıp ordan bilgi aldı, benim gibi olanlar için bu şart aranmıyormuş. tabi ben bunu duyunca ertesi gün aradım fakülteyi, açmadılar. sonraki gün ancak ulaşabildim, o zaman da sadece aralığın 15inden sonra ara dediler... valla şimdi de mayısa atarlarsa, bilemiyorum naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…