sağol canım benim, ben ekimde dondurulmuşumda çözülmeyip ikinci tedaviye karar verildiğinde aradım, aralıkta arayın marta randevu verelim demişlerdi zaten.... ama aralık ayına kadar beklemek istemediğimden zaman sıkıntısı olduğundan ikinci tedaviye başladım, oda malesef ki ameliyat dolayısıyla yarım kaldı. hatta rapor şartlarından biri 3 yıl evli olmak olduğundan ben dondurulmuş çözülmeyince ayşe hanıma rapor çıkarmak istediğimi ama bu şart yüzünden çıkarabilir miyim bilemiyorum dediğimde ayşe hanım fakülteyi aradı, benim gibi zaman sıkıntısı çekenlerde bu şartın aranmadı söylendi onun üzerine ben aradım randevu için ancak o zaman aralık da aramamı söylediler. bi yarın olsun da bakalım arayacağım inşallah sorun olmaz, olursa da ayşe hanıma bi danışacağım ne yapabilirim diyemerhaba amaya, ben de tıp fakültesinde tüp bebek tedavisi görüyorum dün bütün gün hastanedeydim mesela :) öncelikle şuan ilk kez arayanlara mayısta arayım hazirana randevu verelim diyorlarmalesef ilk başlangıcı çoook ileri tarihte oluyo, ama sanırım barış hocanın eşiyle tedaviye devam ediyordun, olur mu bilmiyorum ama bir şekilde hocanın kendisiyle görüşebilir durumunu anlatırsan erken randevu alabilirsin, sonuçta ameliyat durumları da geçirdin ve rezervinde çok yüksek değil, bu şartlarda sana yardımcı olacağını düşübüyorum. ama haziranda randevu alırsan çoook geç olur. süreçleri anlat dersen anlatırım ama ilk randevu kısmını inşallah bir an evvel çözersin. hoca çok iyi maşallah tavsiye de ederim. Allah yardımcımız olsun inşallah.
canım hayırlısı olsun hakkında, denemekte fayda var eskiden benimde önyargım vardı sırf tahlil için gitmiştim sonradan baktım ki öle bir durum yok, randevusuz bile gittiğim zaman girebiliyorum tel.le ulaşabiliyorum yada dr. beni arayabiliyor gerekiyorsa, ben özel dr.uma istediğim anda ulaşamıyordum yada randevusuz girmek mümkün değildi,sana şunu söylemek isyorum ilk gideceğin zaman 1.5 ay sonrasına falan veriyorlar randevuyu o yüzden gitmek istediğin tarihten 2 ay öncesinde ara sonra zaten öyle bir sıkıntı çekmezsin
canım Rabbim en kısa zamanda emeklerinin karşılığını versin inşlh. yazını görünce yazmak istedim. Bende devlet memuruyum ve senin düşüncen ile 5 yıl önce bende yapıtım özele gidiyim çok bekleyemem uzun randevular veriyolar diye özele gittik ve senin merkezine gittim soranüs tüpe, 3 kere denedik ama olmadı serbülent bey iyibir insandır babacandır, elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bir yerde kilitleniyor kesinlikle kötülemem canım yanlış anlama.ve biz de orda nasip olmadı ama şuan keşke ilk önce Barış beye gitseydim diyorum, ha sonuç henüz belli değil belki yine nasip değildir ama hiç pişman değil daha şimdiden...İnşlh Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
uludağ üniversitesi tıp fakültesinin tek doktoru tüp bebek bölümünde şekerim.....merhaba arkadaşlar bu BARIŞ bey kim nerde.............. banada yalovada doktorum aşılama önerdi ama 4 aydır bişey yapmıyoruz bekliyoruz boş boş . nereye gidelim ne yapalım diye düşünüyorum YaRdımcı olursanız sevinirim
hala buraya yazıyomusunuz bilmiyorm ama üniversitede tüp bebek kaç para ben 3 yıllık evliyim ama yaşım tutmuyo rapor alamıyorum yani bende üniversitede yaptırabilir miyim
canım sen rahim filmi çektircektin galiba ne oldu
hayır canım henüz adet olmadım inşlh hayırlısı canım nasip Mevlam nasip ettiyse olucaktır.
hayır canm ben ameliyat olucam haftaya pazartesi tüp kapalılığı benm sorunum senn neydi sorunun
anladım canım ama bildiğim kadarıyla belli günlerde aramanı söylemişlerdir, şu tarihte arayın aramıştık deyin, diyorlar, sana söyledikleri günde aramalısın o günlerde randevu sistemi açılıyormuş. orda beklerken arayan birine bugün randevu günü değil size söylediğimz günde aryın dediler. birde ayşe hn. vasıtasıyla hocanın kendisinden randevu alabileceğini düşünüyorum tedavi geçmişin sebebiyle bence bi dene.sağol canım benim, ben ekimde dondurulmuşumda çözülmeyip ikinci tedaviye karar verildiğinde aradım, aralıkta arayın marta randevu verelim demişlerdi zaten.... ama aralık ayına kadar beklemek istemediğimden zaman sıkıntısı olduğundan ikinci tedaviye başladım, oda malesef ki ameliyat dolayısıyla yarım kaldı. hatta rapor şartlarından biri 3 yıl evli olmak olduğundan ben dondurulmuş çözülmeyince ayşe hanıma rapor çıkarmak istediğimi ama bu şart yüzünden çıkarabilir miyim bilemiyorum dediğimde ayşe hanım fakülteyi aradı, benim gibi zaman sıkıntısı çekenlerde bu şartın aranmadı söylendi onun üzerine ben aradım randevu için ancak o zaman aralık da aramamı söylediler. bi yarın olsun da bakalım arayacağım inşallah sorun olmaz, olursa da ayşe hanıma bi danışacağım ne yapabilirim diye
canım senn daha önceki yazılarını okudum sende tüplerin için ameliyat olmuşsun biraz bilgi verir misin neden hamile kalamadın sence tüpler sorunlumu acaba bende haftaya olucağım için korkuyorm zaten bi tüpüm varda
merhaba arkadaşlar bu BARIŞ bey kim nerde.............. banada yalovada doktorum aşılama önerdi ama 4 aydır bişey yapmıyoruz bekliyoruz boş boş . nereye gidelim ne yapalım diye düşünüyorum YaRdımcı olursanız sevinirim
bana aralığın 15inden sonra ara demişlerdi. kesin bi gün vermediler. yarın 16sı, deniycem bi şansımı bakalım.... inşallah sorun çıkarmazlar tatlımanladım canım ama bildiğim kadarıyla belli günlerde aramanı söylemişlerdir, şu tarihte arayın aramıştık deyin, diyorlar, sana söyledikleri günde aramalısın o günlerde randevu sistemi açılıyormuş. orda beklerken arayan birine bugün randevu günü değil size söylediğimz günde aryın dediler. birde ayşe hn. vasıtasıyla hocanın kendisinden randevu alabileceğini düşünüyorum tedavi geçmişin sebebiyle bence bi dene.
Ben yeni 37 oldum, yaşıma göre yumurta rezevlerim çok iyi durumda, o yüzden pek ciddiye alınmadım. Eşimdede sorun yok, her iki tarafta sorun olmayınca, rapor biraz geç çıkıyor maalesef. Hocaya yaşımı söylemiştim, oda rezevlerin çok iyi, acele etme daha vaktin var dedi. Bekliyoruz, inşallah beklediğimize değer. Ama orası için hep olumlu şeyler duydum, tüp bebekte çok başarılı. İnşallah hepimiz anne olacağız canım
ben merkezde oturmuyorum. benim en büyük sorunlarımdan biri o. soranustan ve ayşe hanımdan memnunum ama 1 kez denedik sadece, negatifti.... bende senin gibi belki de; bu işlerin birazda nasip olduğunu düşünüyorum. ekim ayında aslında bayaaa bi fakülteye gitmeyi planladım ama işlerim malesef buna elvermedi :) şimdi devletin işi mi biter yada yapcak başka kimse mi yok diye düşünülebilir tabi ama öyle olmuyor işte bazen malesef. şimdi de miyomumu aldırdıktan sonra yeniden kontrole gitmem gerekiyor. ama akşam eşimle de konuştum bir yandan da rapor çıkarmaya çalışıcam. benim sorunum erken menopoz riski. ve değerlerimde oldukça yüksek olduğundan beklemeye pek nasıl desem, zamanım yok malesef. o kısım daha çok korkutuyor beni. bi arkadaş da demiş soranus da 3 kez denedim 10 bin param gitti diye.... ya henüz 1 yıllık evliyim ve malesef ki böyle bir sorunum var. ben fakülteyi aradığımda bana 3 ay sonraya randevu verecek olmaları beni en çok korkutan bölüm. ama şansımı denemeyi düşünüyorum. fakültede işlemlere nasıl başlanıyor, adım adım neler yapmam gerekiyor? yardımcı olabilecek biri var mı acaba aranızda? bildiğim kadarıyla benim durumumda olanlarda 3 yıl evli olma şartı aranmıyor.
mesela osman develioğlu adı da sık sık ve memnun şekilde anılmasına rağmen, benimle aynı sorunda olup orada başlayanlarda negatif aldı, aynı dönemlerde... mevzu birazda nasip diye o yüzden söylüyorum. neyse, biri bana fakültenin telefon numarasından başlayarak anlatırsa çok sevinirim gerçekten. Mevlam inşallah bu defa pozitif sonuç alıp sonuna kadar sağlıkla gitmeyi ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat dünyaya getirmeyi, sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
bana aralığın 15inden sonra ara demişlerdi. kesin bi gün vermediler. yarın 16sı, deniycem bi şansımı bakalım.... inşallah sorun çıkarmazlar tatlım
canım benim tüplerde Hidorsalpenks var yani sosis gibi yer yer yapışıklık var sol tüpü daha iyi sağ kötü durumda Laparaskopi oldum ama bi gelişme olmadı hamile kalamadım hamile kalanlar varmış ama nasip olmadı bende
amayaa arkadaşımız yazmış ama bende söyliyimi, barış bey fakültenin tüp bebek doktoru
aradım canım aradım, kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım aralığın 15inden sonra arayın demiştiniz dedim ama yarın tekrar aramamı söyledi. bugün randevu veremiyorlarmış. yarın ve çarşamba randevu verme günleriymiş. anlamadım valla... yarın tekrar aıycam... belki başından savdı... belki hakikati söyledi. yarın anlıycaz artık :)ınsallah cnm yaaa..benım işlerim çabucak ılerledı cok sevındımm..umarım ilkinde hamiş kalırım..
canım yenı hastalar randevu almak ıcın baya uğraşıyor..cnku cok yoğun bı merkezz bundan 1 yıl once bu kadar değildi.adı duyuldukça kalabalık arttı maşallah..
işin kötüsü ne cok sorunu olan arkadaş varmış üzüldüm onları görünce
bugun arayacakmışsın ne oldu aradın mı canım ?
aradım canım aradım, kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım aralığın 15inden sonra arayın demiştiniz dedim ama yarın tekrar aramamı söyledi. bugün randevu veremiyorlarmış. yarın ve çarşamba randevu verme günleriymiş. anlamadım valla... yarın tekrar aıycam... belki başından savdı... belki hakikati söyledi. yarın anlıycaz artık :)
ben ilk denememin sonucunda negatif alıp dondurulmuşumda çözülmeyince ayşe hanıma dert yndım açıkcası birazcık, bu evlilik şartı varya, 3 yıl olması gerekiyor. o zaman benim yumurtam kalmaz benim için de yeni tedavi külfetli dedim oda sağolsun fakülteyi arayıp ordan bilgi aldı, benim gibi olanlar için bu şart aranmıyormuş. tabi ben bunu duyunca ertesi gün aradım fakülteyi, açmadılar. sonraki gün ancak ulaşabildim, o zaman da sadece aralığın 15inden sonra ara dediler... valla şimdi de mayısa atarlarsa, bilemiyorum naparımaynen dediğim gibi olmuş canım neyseki şu gün ara demişler, hadi hayırlısı olsun yeni bi başlangıç yapıyosun, Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?