bende aranıza katılabilirmiyim acaba?
sırf bu bölüm için siteye üye oldum...
beklemek yok ama çok pahalı... ben devlet memuruyum ve merkezde oturmuyorum. o yüzden benim fakülteye gidip gelme durumum olmuyor, hani gideyim tüm gün bekleyeyim falan benim için malesef ki pek mümkün değil. rapor çıkarmam da çok zor. sürekli izin alamam doğal olarak. hem de zaten çok ileri tarihlere veriliyor randevular da. bana ekim ayında aralık da arayın marta randevu verelim demişlerdi.işte ilk tedavimi 5250 tl verdim, ikinci için 4500 verecektim ama tedavi yarım kaldı ameliyat olup 2500 tl ona verdim. daha düğün kredileri varken oldukça külfetli oldu, bilezikler gitti ama sağlık olsun onlara çok takılmıyorum. barış beyi bende çok duydum ama işte yumurta rezervim sınırda bitti bitiyo, o yüzden ne zamana randevu verilecek rezervim biter mi diye korkuyorum
Hoş geldin canım, inşallah sende, bizde bebeklerimize kavuşuruz. Barış hoca iyi bir insan, iyi bir doktor. Oranın tek kötü yanı çok yoğun olması. Biraz beklemen gerekecek, tabi en başta sabır olacak. İnşallah bu sabırların sonunda, yüzümüz gülecek. Ben 2 aşılama oldum, şimdi raporumun çıkmasını bekliyorum.Eşinde sorun olduğundan direkt rapor aşamasına geçersiniz söylediğin gibi. Sekreterlere takılma bazen bende çok gıcık oluyorum, ama hemşireler, doktorlar çok iyi.
hımm anladım canım seni.. gerçi bende çalışıyorum ama müdürüme söyledim durumu ve gerektiğinde izin alacağım..hem içerde 6 hafta iznim var (senelik izin yani) onlardan kullanırım yinede alırım izin..
ama devlet memuru olunca sıkıntı oluyor sanırım..
hakkımızda hayırlısı olsun napalım cnm.alnımıza yazıldıysa hangi merkezde olursak olalım bebişimiz olur..
hoşbuldum tatlım saoll..evet yaa umarım raporum hemen çıkarda biran önce başlarım bide umarım tese de eşimde sperm bulunur..
barış beyi herkes tavsiye ediyo zaten ona gözüm kapalı giderimm ama hastanenın yoğun olması baya sıkıcı..rapor için hangi evrakları istediler cnm ?
Rapor için benden yani bayandan fazla bir şey istemiyorlar. Çünkü zaten tahlillerimim hepsini yaptırmıştım. Hormon tahlili, rahim filmi felan önceden dosyamda vardı. Eşimden istediler. Ürologa yönlendirdiler, ürolog bir sperm örneği ve birde renkli dooper dedikleri bir röntgen istiyor, ondan sonra raporu veriyor. Bu tahlilleri biz özelde bir günde yaptırdık. Fakültede yaptıralım dersen 1 ay gibi bir zamana randevu vermişlerdi. Bunların yanında sgk hizmet dökümü, kimlik ve evlilk cüzdanı fotokopisi gibi evraklarla beraber teslim ettik.
Eşine tese gerekecekse, belki yanında başka tahlil isterlerse onu bilemem. Allah yardımcın olsun canım.
canım ya ben rahim filmi falan çektirmedim hem korkuyorum o zor bir işlem mi ki...?
ayrıca sorması ayıp özelde fiyatlar nasıl acaba ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımmm
beklemek yok ama çok pahalı... ben devlet memuruyum ve merkezde oturmuyorum. o yüzden benim fakülteye gidip gelme durumum olmuyor, hani gideyim tüm gün bekleyeyim falan benim için malesef ki pek mümkün değil. rapor çıkarmam da çok zor. sürekli izin alamam doğal olarak. hem de zaten çok ileri tarihlere veriliyor randevular da. bana ekim ayında aralık da arayın marta randevu verelim demişlerdi.işte ilk tedavimi 5250 tl verdim, ikinci için 4500 verecektim ama tedavi yarım kaldı ameliyat olup 2500 tl ona verdim. daha düğün kredileri varken oldukça külfetli oldu, bilezikler gitti ama sağlık olsun onlara çok takılmıyorum. barış beyi bende çok duydum ama işte yumurta rezervim sınırda bitti bitiyo, o yüzden ne zamana randevu verilecek rezervim biter mi diye korkuyorum
kızlar merhaba ben oğlumu kucağıma aldım çok şükür 28 günlük oldu oğlum BATU ve çok güzel bir duygu. Bende Barış hocanın hastasıyım tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk denemede Rabbim sizlerede nasip eder inşallah sakın ümitsizliğe kapılmayın Barış hoca ve ekibi bu konuda çok deneyimliler :))) doğuma kadar hatta doğum yaptığım gün bile Barış hocayla görüştük doğumdan sonra ziyaretime geldi inanın her anınızda yanınızda olan biri) haa bide Arzu var takılmayın ona iyi kızdır benim aram iyiydi yada ama kafalarsınız Arzu yu )) Rabbim yar ve yardımcınız olsun sizleri evlatlarınıza kavuştursun.
Selam kızlar daha önceleri yazmıştım belki hatırlayan vardır.Soranustan vazgeçip Barış Bey'e başladım. Ekim ayında ilk muayenemi oldum tahlilerim yapıldı ve eşim içinde sperm tahlili istendi yazılarınızı okudumda Ürologa eşimi yollamadılar ve biz daha önce Soranusta tüp bebek yaptırdık 10 milyara yakın para harcadım. Bu sefer gitseydim 3 milyar istedi ama Barış beyi çok duydum burdan belki nasipimiz diye denemek istedim 19 Aralıkta ikinci randevum var merak ettiğim ogün gittiğimizde napıcaklar rapormu çıkarılacak ne olacak yardımcı olabilirmisinz... iyi akşamlar...
Rahim filmini biraz abartıyorlar, tamam ağrı oluyor ama işlem çok kısa sürüyor, hemen bitiyor. Rahim filmi olmadan evrakların tamamlanmaz. İşlemlerin çabuk sürmesini istiyorsan gitmeden önce çektir bence. Zaten randevuları geç tarihe veriyorlar, birde bunlar içinde bekleme. Özelde sperm testine 80 TL verdik, röntgenede yanlış hatırlamıyorsam 120-140 civarıydı. Röntgeni tam hatırlayamadım o civardaydı.
canım Rabbim en kısa zamanda emeklerinin karşılığını versin inşlh. yazını görünce yazmak istedim. Bende devlet memuruyum ve senin düşüncen ile 5 yıl önce bende yapıtım özele gidiyim çok bekleyemem uzun randevular veriyolar diye özele gittik ve senin merkezine gittim soranüs tüpe, 3 kere denedik ama olmadı serbülent bey iyibir insandır babacandır, elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bir yerde kilitleniyor kesinlikle kötülemem canım yanlış anlama.ve biz de orda nasip olmadı ama şuan keşke ilk önce Barış beye gitseydim diyorum, ha sonuç henüz belli değil belki yine nasip değildir ama hiç pişman değil daha şimdiden...İnşlh Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
canım ya ben rahim filmi falan çektirmedim hem korkuyorum o zor bir işlem mi ki...?
ayrıca sorması ayıp özelde fiyatlar nasıl acaba ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımmm
Allahım sizlere uzun ömürler versin canım Allah analı babalı büyütsün..
bize umut oldun çok ama çok teşekkürler..
Arzu da haklı yani orası o kadar yoğun ki ne yapsın kızz :))
canım rapor hemen çıkmıyor öylee..gerçi benim sansım mı vardı bilmiyorum ama...benden rahim filmi falan istemediler hiç..
eşim ürolaga gitti sperm testi için zaten azosperm..
bana gelince kan testi istediler ciğer filmi istediler 1 resim nüfus cüzdan fotokopisi,evlılık cüzdanı fotokopisi,ssk dökümü falan istediler..
tatlım benden rahim filmi istemediler ne bilim vala.dün görüşmeye gittim bazı testler yaptırdım bugun de ciğer filmi ekg falan çektirdim evraklarımı verdim 1 hafta sonra rapor çıkar dediler..
kullanacağım ilaç reçetesini bile verdiler.
hiç korkma adet ağrısı bile daha fazla ağrı yapıyo bittiğini anlamazsın bile ben haziranda yaptırdım burtomda 380 di sanırım yada 480 hatırlayamıyorm hafızam zayıfladı iyice
Şanslıymışsın canım ya, ne güzel beklemeyeceksin. İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Acil olanlara öncelik verildiğini söylemişti hoca, eşinin durumundan dolayı bekletmemiş, ne güzel. Bende yaşımdan dolayı yırtarım snamıştımyumurta rezevrlerim çok iyi, o yüzden acelesi yok demişti hoca bekliyoruz artık, geç olsun, güç olmasında
canım saol bılgıler ıcın :)
benım çektirmeme gerek kalmadı saoll yinede :)
evet cnm smdılık sansım güzel gıdıyor umarıım sonuda güzel biter...hepimiz çocuk sahıbı olalım ınsallah..
sorması ayıp yas kaçtı cnm senın?
ben 25 yasındayım
canım Rabbim en kısa zamanda emeklerinin karşılığını versin inşlh. yazını görünce yazmak istedim. Bende devlet memuruyum ve senin düşüncen ile 5 yıl önce bende yapıtım özele gidiyim çok bekleyemem uzun randevular veriyolar diye özele gittik ve senin merkezine gittim soranüs tüpe, 3 kere denedik ama olmadı serbülent bey iyibir insandır babacandır, elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bir yerde kilitleniyor kesinlikle kötülemem canım yanlış anlama.ve biz de orda nasip olmadı ama şuan keşke ilk önce Barış beye gitseydim diyorum, ha sonuç henüz belli değil belki yine nasip değildir ama hiç pişman değil daha şimdiden...İnşlh Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar merhaba ben oğlumu kucağıma aldım çok şükür 28 günlük oldu oğlum BATU ve çok güzel bir duygu. Bende Barış hocanın hastasıyım tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk denemede Rabbim sizlerede nasip eder inşallah sakın ümitsizliğe kapılmayın Barış hoca ve ekibi bu konuda çok deneyimliler :))) doğuma kadar hatta doğum yaptığım gün bile Barış hocayla görüştük doğumdan sonra ziyaretime geldi inanın her anınızda yanınızda olan biri) haa bide Arzu var takılmayın ona iyi kızdır benim aram iyiydi yada ama kafalarsınız Arzu yu )) Rabbim yar ve yardımcınız olsun sizleri evlatlarınıza kavuştursun.
ben merkezde oturmuyorum. benim en büyük sorunlarımdan biri o. soranustan ve ayşe hanımdan memnunum ama 1 kez denedik sadece, negatifti.... bende senin gibi belki de; bu işlerin birazda nasip olduğunu düşünüyorum. ekim ayında aslında bayaaa bi fakülteye gitmeyi planladım ama işlerim malesef buna elvermedi :) şimdi devletin işi mi biter yada yapcak başka kimse mi yok diye düşünülebilir tabi ama öyle olmuyor işte bazen malesef. şimdi de miyomumu aldırdıktan sonra yeniden kontrole gitmem gerekiyor. ama akşam eşimle de konuştum bir yandan da rapor çıkarmaya çalışıcam. benim sorunum erken menopoz riski. ve değerlerimde oldukça yüksek olduğundan beklemeye pek nasıl desem, zamanım yok malesef. o kısım daha çok korkutuyor beni. bi arkadaş da demiş soranus da 3 kez denedim 10 bin param gitti diye.... ya henüz 1 yıllık evliyim ve malesef ki böyle bir sorunum var. ben fakülteyi aradığımda bana 3 ay sonraya randevu verecek olmaları beni en çok korkutan bölüm. ama şansımı denemeyi düşünüyorum. fakültede işlemlere nasıl başlanıyor, adım adım neler yapmam gerekiyor? yardımcı olabilecek biri var mı acaba aranızda? bildiğim kadarıyla benim durumumda olanlarda 3 yıl evli olma şartı aranmıyor.
mesela osman develioğlu adı da sık sık ve memnun şekilde anılmasına rağmen, benimle aynı sorunda olup orada başlayanlarda negatif aldı, aynı dönemlerde... mevzu birazda nasip diye o yüzden söylüyorum. neyse, biri bana fakültenin telefon numarasından başlayarak anlatırsa çok sevinirim gerçekten. Mevlam inşallah bu defa pozitif sonuç alıp sonuna kadar sağlıkla gitmeyi ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat dünyaya getirmeyi, sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
ben merkezde oturmuyorum. benim en büyük sorunlarımdan biri o. soranustan ve ayşe hanımdan memnunum ama 1 kez denedik sadece, negatifti.... bende senin gibi belki de; bu işlerin birazda nasip olduğunu düşünüyorum. ekim ayında aslında bayaaa bi fakülteye gitmeyi planladım ama işlerim malesef buna elvermedi :) şimdi devletin işi mi biter yada yapcak başka kimse mi yok diye düşünülebilir tabi ama öyle olmuyor işte bazen malesef. şimdi de miyomumu aldırdıktan sonra yeniden kontrole gitmem gerekiyor. ama akşam eşimle de konuştum bir yandan da rapor çıkarmaya çalışıcam. benim sorunum erken menopoz riski. ve değerlerimde oldukça yüksek olduğundan beklemeye pek nasıl desem, zamanım yok malesef. o kısım daha çok korkutuyor beni. bi arkadaş da demiş soranus da 3 kez denedim 10 bin param gitti diye.... ya henüz 1 yıllık evliyim ve malesef ki böyle bir sorunum var. ben fakülteyi aradığımda bana 3 ay sonraya randevu verecek olmaları beni en çok korkutan bölüm. ama şansımı denemeyi düşünüyorum. fakültede işlemlere nasıl başlanıyor, adım adım neler yapmam gerekiyor? yardımcı olabilecek biri var mı acaba aranızda? bildiğim kadarıyla benim durumumda olanlarda 3 yıl evli olma şartı aranmıyor.
mesela osman develioğlu adı da sık sık ve memnun şekilde anılmasına rağmen, benimle aynı sorunda olup orada başlayanlarda negatif aldı, aynı dönemlerde... mevzu birazda nasip diye o yüzden söylüyorum. neyse, biri bana fakültenin telefon numarasından başlayarak anlatırsa çok sevinirim gerçekten. Mevlam inşallah bu defa pozitif sonuç alıp sonuna kadar sağlıkla gitmeyi ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat dünyaya getirmeyi, sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
nasılsın canm adet olmadınmı hala tedaviye başla da bir an öncekal inş bizede umut ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?