kızlar benm yaşım 22 eğer tüp bebek yaptırmak istesem uludağda raporsuz kaç para ödemem gerekiyo yaşımın tutmasını beklemek istemiyormda lütfen acil cevap bekliyorm çok merak ettim
HIMmm anladım canım olsun ya belkı de boylesı hayırlıydı..umarım hamış olursun da bana da destek olursun kız..
valla cnm anlamadım kı neler verdı reçete de yazmıyor cnku.bana kuçuk bı reçete verdıler ustunde numara var eczaneye onu verdım ona gore baktı..
ya eczanede yabancım deıl bılerek fazla çıkarmaz sanırım...
sizin sorun neydi neden tedavi oldunuz . Zaten hsg sonrasındaki aylarda gebelik şansı daha yüksek oluyormuş diye okumuştum. Ne güzel allah hepimize nasıp eder inşllh anneliği ,,,,,,,,,,,
Sebepsiz kısırlıktı yumurtam çoktu ama Yeterince olgunlaşıp çatlamıyorlarmış. Ben soğan suyu kürünü yaptım rahim filmi çekildim ve bol bol dua ettim allahım şimdi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.jimerde cenk aşgalli iyi bir doktor bu arada
evet canım biraz içim buruldu transfer ertelenince ama hep hayırlısını istedim ve istiyorum demekki hayırlısı buymuş şimdi pazartesi kontrole gideceğim belli olur artık ne zaman transfer olacağı,
barış bey bana fostimon 150 lik ve 75 lik verdi 15 er tane falan 6 tane cetrotide , 1 kutu progestan, 1 kutuda folbiol verdi hepsi 320 tuttu işte ilaç raporun yazıldı di mi eczane raporunu görüyodur heralde bi sor istersen.
evet canım jimer ve pembe mavi yi çok iyi diye duyuyorum ama özellerde çok çektiğim için bari fakülteye gideyim çekeceksemde en azından paramla rezil olmam diye düşünüyorum . bide ilk seferde tutacak diye kesin bişeyde yokya her defasın da onca para çöpe gitmesin . Bide benim durumuma berzer yakınım vardı MELİKE OMAK YILIRIMIN muayenehnsine gitti ilk ayda hamile kaldı.... bense aylardr bekliyorum . yaşımda 24 diyemi acele etmiyorum bilmiyorum..ama süreklide beynimi kemiriyor bu durum
4000 - 4500 TL civarı tutuyormuş canım detay bilgiyi verirler sana
canım ben haftaya salı gideceğim randevum o zaman ben hiç hamile kalamadım kistlerim vardı daha önce aldırmıştım 4 defa tüp bebek denedim ama olmadı malesef.ben çok streste yapmıştım neden olmuyo diye bilmiyorum herşeyin hayırlısı hepimiz için.ben bursa merkezde oturuyorum cnmmm
olsun cnm uzulmee valla demek hayırlısı böyleymiş..
tatlım benım raporlu fiyatı bu evett..ben tam ısımlerını bılmıyorum bana e reçete yazdılar sadece ustunde harfler var ılacları bılmıyorum..
ama sanırım gonal f falan varmış bendeee...neyse alcaz artık yapacak bişey yok..
sende adetin 2. günümü başladın ilaçlara tatlım?
bide yumurta toplama işi kaç gün sonra oluyor bilgi verirmisin? QUOTE]
artık hep e reçete veriyolar ama eczaneden ilaçların listesini tek tek fiyatlarıyla görebilirsin çıktısını veriyolar isteyince. fazlasıyla yazmış olabilir o sebeple fazla tutmuş olabilir.
adetin 2. günü başladım iğnelere ve adetin 15. günü yumurta toplama işlemim yapıldı. anestezi ile yapılıyor o sebeple hiç sıkıntı yapma toplamda da 15-20 dakika içinde ayılmış oluyosun zaten. Allah yardımcın olsun, ne zaman adet olacaksın?
olsun cnm uzulmee valla demek hayırlısı böyleymiş..
tatlım benım raporlu fiyatı bu evett..ben tam ısımlerını bılmıyorum bana e reçete yazdılar sadece ustunde harfler var ılacları bılmıyorum..
ama sanırım gonal f falan varmış bendeee...neyse alcaz artık yapacak bişey yok..
sende adetin 2. günümü başladın ilaçlara tatlım?
bide yumurta toplama işi kaç gün sonra oluyor bilgi verirmisin?
cnmm fakülte kalabalık oluyor ama orda bi dene derim.
barış hoca gerçekten iyi bi doktor.Tabi karar senin
sen gittinmi canm hastaneye? fiyat sorup yazıcaktın cevap yazmadın buraya bşy mi oldu merak ettim doktor ne dedi merak ettim
yok canım yine gidemedim ayın 9 da aaradım barış bey oradamı diye tahlil göstermek için gidicem çünkü bana yok dediler bende randevum vardı dedim baktılar bilgisayara randevunuz görünmüyor dediler tekrar ocak 16 sına verdiler randevu çok sinirlendim daha erkene vermediler.bir türlü görüşemedim barış beyle bende nasıl bir şans var anlamadım.şimdi senin dediğin gibi kadın doğumdanda randevu alıcam 16 sına alabilirsem.bişey sorucam sana kadın doğumcuyada muayene oluyomusun yoksa ameliyat için günmü istiyorsun?birde ayın 27 sinde ameliyat olucaksın ya aynı günmü olucan ameliyatı bi gün önceden mi yatıcaksın hastaneye sen çok şanslısın ki barış beyle hemen görüşebilmişsin.
artık hep e reçete veriyolar ama eczaneden ilaçların listesini tek tek fiyatlarıyla görebilirsin çıktısını veriyolar isteyince. fazlasıyla yazmış olabilir o sebeple fazla tutmuş olabilir.
adetin 2. günü başladım iğnelere ve adetin 15. günü yumurta toplama işlemim yapıldı. anestezi ile yapılıyor o sebeple hiç sıkıntı yapma toplamda da 15-20 dakika içinde ayılmış oluyosun zaten. Allah yardımcın olsun, ne zaman adet olacaksın?
nasıl yaparlar böyle bşy ya üzüldüm canım zaten sinirlerimiz bozuk bide onlar yüzünden iyice geriliyoruzama vardr bundada bi hayır Allah yardımcımız olsun sadece ameliyat için gün isticeksin kadın doğumcudan muayene etmiyo ama barış beye gidince sana hemen ameliyat günü al demezse kadın doğum randevuna gidemezsin böyle gidilmeyen randevular için daha sonra sigorta 18 lira para cezası veriyo ddiye duymuştum haberin olsun kararı sen ver canm üzme kendini bende geçen ay kontrol randevuma gidemedim tam yola çıktık arabamız bozuldu yolda kaldık arayıp haber verdik Allah dan bir hafta sonraya verdiler randevuyu çok ağladım gidemedim diye kendimi çok hazırlamıştım çünkü ben bu pazartesi ameliyat olucam Allah izin verirse inş para istemezler bana dua et lütfen ameliyatım iyi geçsin
anladım canımm..
fazla da yazmış olabılırr ilaçları..
aynen benımde senın gıbı olcak o zaman..anladığım kadarıyla barış hoca artık kısa protokol uyguluyor sanırım yoğun ılgı var dıye..
normalde ben daha once başlayacağım zaman fakültede uzun protokol yapacaktı çünkü..
neyse hayırlısı bakalımm..
ben ocağın 7 sınde falan adet görmeyi bekliyorum cnm tabi gecikmezse..
saoll cevpladığın için
tatlım merhaba:)
umarım ameliyatın iyi geçerr.Allah yardımcın olsun
nasıl yaparlar böyle bşy ya üzüldüm canım zaten sinirlerimiz bozuk bide onlar yüzünden iyice geriliyoruzama vardr bundada bi hayır Allah yardımcımız olsun sadece ameliyat için gün isticeksin kadın doğumcudan muayene etmiyo ama barış beye gidince sana hemen ameliyat günü al demezse kadın doğum randevuna gidemezsin böyle gidilmeyen randevular için daha sonra sigorta 18 lira para cezası veriyo ddiye duymuştum haberin olsun kararı sen ver canm üzme kendini bende geçen ay kontrol randevuma gidemedim tam yola çıktık arabamız bozuldu yolda kaldık arayıp haber verdik Allah dan bir hafta sonraya verdiler randevuyu çok ağladım gidemedim diye kendimi çok hazırlamıştım çünkü ben bu pazartesi ameliyat olucam Allah izin verirse inş para istemezler bana dua et lütfen ameliyatım iyi geçsin
hadi bakalım canım inşallah çok bekletmeden kavuşursun bebeğine görüşürüz.
Sevgili arkadaşlar Ben Bursa'da yaşamıyorum , internetten araştırdığım kadarıyla az çok bilgim var..Bana önerebileceğiniz bir merkez ve doktor varsa , bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Bursa ART de Osman Hoca ya gittim , bir denemem oldu ve negatif. Ne yapacağımı bilemiyorum ? Osman hocayla devam mı etmeliyim yada alternatifler mi aramalıyım?
canım nasılsın? TÜP BEBEK topiğinde gördüm seni yazdım ama çıktın herhaşde göremedin. nasıl gidiyor tedavi ne aşamada aradılarmı? bende çok şükür ilaç aşamasındayım ilaçlarımı alma durumundayım. adetimi bekliyorum nasipse başlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?