- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
ben ilk denememin sonucunda negatif alıp dondurulmuşumda çözülmeyince ayşe hanıma dert yndım açıkcası birazcık, bu evlilik şartı varya, 3 yıl olması gerekiyor. o zaman benim yumurtam kalmaz benim için de yeni tedavi külfetli dedim oda sağolsun fakülteyi arayıp ordan bilgi aldı, benim gibi olanlar için bu şart aranmıyormuş. tabi ben bunu duyunca ertesi gün aradım fakülteyi, açmadılar. sonraki gün ancak ulaşabildim, o zaman da sadece aralığın 15inden sonra ara dediler... valla şimdi de mayısa atarlarsa, bilemiyorum naparım
inşallah canım ya, ocak çok uzak bi tarih değil, ocağın 15 gibi regl olurum muhtemelen...hadi hayırlısı olsun, genellikle şu tarihte arayın dediklerinde gelecek aya randevu veriyorlar ben hep öyle duydum. muhtemelen ocak ayına randevu verirler, inşallah erken tarihe alabilirsin.
açıldığı halde mi hamile kalamadın yoksa yapışıklıkdan dolayı mı üzüldüm ya boşuna ameliyat acısı çekmiş oldun yani bendende şüphelendiler vardır belki diye ama ne ultrasonda ne rahim filminde nede histeroskopide bşy gözükmedi hidroselpenks olsa gözükürdü diye düşünüyorm ama rahim filminde yapışıklık olabilir yazdığı için ameliyat olcam inş benm açılır ya
bu tüp bebek dr fakültenin kadın doğum doktorlarının yönlendirmesiyle mi gidebiliyoruz yoksa direk bana normal kdn dğm uzmanlarının tedavisi yeterli değil deyip barış beyden mi sıra alabiliyoruz
günaydın kızlarr..... sonunda alabildim randevumu. ocak 15 :))) ay çok heyecanlandım...
günaydın kızlarr..... sonunda alabildim randevumu. ocak 15 :))) ay çok heyecanlandım...
iyi hadi cnm hayırlısı olsun.. :)
rapor çıkartmayı dusunuyormusun?
benım suan raporlu olduğım halde ilaçlarımmmm 900 tl tuttu
aradım canım aradım, kadının konuşmasına fırsat vermeden ekimde aramıştım aralığın 15inden sonra arayın demiştiniz dedim ama yarın tekrar aramamı söyledi. bugün randevu veremiyorlarmış. yarın ve çarşamba randevu verme günleriymiş. anlamadım valla... yarın tekrar aıycam... belki başından savdı... belki hakikati söyledi. yarın anlıycaz artık :)
peki sadece ilaçlar bukadarmıymış yine alıcakmısın? bide opu da ödeme var...
ooo hadi hayırlı olsun yakın bi tarihe vermişler inşallah bi daha ki adetine yetişir. gözün aydıngünaydın kızlarr..... sonunda alabildim randevumu. ocak 15 :))) ay çok heyecanlandım...
opu da ne kadar ücret veriliyor bilmiyorum valla tatlımmmm...
ooo hadi hayırlı olsun yakın bi tarihe vermişler inşallah bi daha ki adetine yetişir. gözün aydın
opu da 409 tl ödeniyor arkadaşım 2 hafta önce ödedim :)
arkadaşlar benim anlamadığım bişey var sizlerin ssk falan yokmu fakültede tedavi ücretlimi .sanırım öyleymiş. bide baya ücretli gibi gözüküyor . üstelik randevü bile geç tarihe . çok kararsız kaldım özele mi gitsen fakülteye mi . desenize benim bu tedavilere koştura bilmem için işi bırakmam şart gibi . zaten hep erteliyip duruyoruz
arkadaşlar benim anlamadığım bişey var sizlerin ssk falan yokmu fakültede tedavi ücretlimi .sanırım öyleymiş. bide baya ücretli gibi gözüküyor . üstelik randevü bile geç tarihe . çok kararsız kaldım özele mi gitsen fakülteye mi . desenize benim bu tedavilere koştura bilmem için işi bırakmam şart gibi . zaten hep erteliyip duruyoruz
Arkadaşlar aylarca bu sayfaları okudum bazen moral oldu bqzen takıntı kendimi fazla dinledim ne zaman doktora tedaviden vazgeçtim yoruldum dedim ve rahim filmi çektirdim o ay hsmile kaldım şuan anneyim.ve annelik çok güzel bir evlilik bir annelik yaşanılmadan anlaşılmaz:)allahım her isteyene hakedene verir inşalah
ssk lı olduğumuz halde evet bi miktar para ödüyoruz ve zaman biraz daha fazla gidiyor, rapor çıkartılınca toplamda bir tüp bebek ilaçlar dahil 1500 civarı tutuyormuş. ben şuan 320 lira ilaçlara 410 lira opu ya verdim sanırım bir bu kadarda transferde ödeyeceğim. ama dışarda sadece ilaçlar 2000 civarı tutuyormuş gerisini bilmiyorum ama yine de uygun. zaman olarakta her gittiğimde yarım günüm kesin gidiyor durumuna ona göre karar verirsin arkadaşım, yine de memnunum ama. Allah yardımcımız olsun.
ooo hadi hayırlı olsun yakın bi tarihe vermişler inşallah bi daha ki adetine yetişir. gözün aydın
opu da 409 tl ödeniyor arkadaşım 2 hafta önce ödedim :)
ssk lı olduğumuz halde evet bi miktar para ödüyoruz ve zaman biraz daha fazla gidiyor, rapor çıkartılınca toplamda bir tüp bebek ilaçlar dahil 1500 civarı tutuyormuş. ben şuan 320 lira ilaçlara 410 lira opu ya verdim sanırım bir bu kadarda transferde ödeyeceğim. ama dışarda sadece ilaçlar 2000 civarı tutuyormuş gerisini bilmiyorum ama yine de uygun. zaman olarakta her gittiğimde yarım günüm kesin gidiyor durumuna ona göre karar verirsin arkadaşım, yine de memnunum ama. Allah yardımcımız olsun.
Sgk var canım Sgklı fiyatı böyle özelde ilk yapmaya başladığında 5 milyarı buluyor. Benim öyle oldu.Tabiki dondurulmuşlarında varsa onlarda kullanılıyor. Benim 10 milyarı geçti yani Tekrar özele gidicektim 3 milyar dedi Dr Barış Ata denemek istedim hayırlısı bakalım..
Arkadaşlar aylarca bu sayfaları okudum bazen moral oldu bqzen takıntı kendimi fazla dinledim ne zaman doktora tedaviden vazgeçtim yoruldum dedim ve rahim filmi çektirdim o ay hsmile kaldım şuan anneyim.ve annelik çok güzel bir evlilik bir annelik yaşanılmadan anlaşılmaz:)allahım her isteyene hakedene verir inşalah
canım ne raporu çıkartırıyorsunuz . bide ben bişey daha sorucam tüp bebek denemek için belli bi zaman geçmeli mi evli olunca 5 6 7 yıl gibi
tüp bebek yaptırmak için heyet raporu gerekiyo, kadın ve kocasından testler tahliller isteniyo sonra heyet bekleniyo, evet canım 3 yıl evli olmak şartı var ama hastalık vs. durumlarına göre herzaman çok önemsenmiyo durumun ne bilmiyorum ama,canım ne raporu çıkartırıyorsunuz . bide ben bişey daha sorucam tüp bebek denemek için belli bi zaman geçmeli mi evli olunca 5 6 7 yıl gibi
aa anladım canım..saol ilgine..
ee senın transferin de olmuştur ozaman cnm?
canım ssk olduğu halde bu kadar ödüyoruz işte düşün...
iş yerine durumu anlat canım anlayış gösterirlerse çıkmana gerek yok..ben müdürüme söyledim saolsun izin verdi..çünkü yüzde yüz hamile kalcaz diye bi durum yok maalesef..neden işinden çıkasın ki?
sen biran önce randevu tarihi al bence..1 ay önce aramıştım aralıkta arayın demiştiniz dersin
canım senın ılaçların iyi hadi az tutmuş..
benımm 900 tl bide kısa protokol olduğu haldee...acaba başka yere de mi sordursam :44:
canım bence de bu sefer fakültede denee..barış hoca iyi bi doktor :))
allahım kucağına almayı nasip etsin cnm..
tatlım benım eşim azosperm olduğu için rapor çıkartırken çok zorlanmadık.aşılama falan denemeden dırek tup bebek yapılması kararını verdi doktorlar..
bildiğim kadarıyla 3 yıl evli olma şartı var.ama tam emın deılım.
netten bi bak istersen tüp bebek raporu için şartlar nelerdir diye?
tüp bebek yaptırmak için heyet raporu gerekiyo, kadın ve kocasından testler tahliller isteniyo sonra heyet bekleniyo, evet canım 3 yıl evli olmak şartı var ama hastalık vs. durumlarına göre herzaman çok önemsenmiyo durumun ne bilmiyorum ama,
hayır canım transferim olmadı, yumurta toplandıktan sonra oluşan embriyolar donduruldu, progesteron hormonum yükselmişti, şimdi tekrar başşladık haftaya kontrole gidicem rahim kalınlığına bakılıyo inşallah haftaya olsabilir. ilaçlar raporlu fiyatları 320 tuttu sana ne yazdılar ki o kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?