BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

tatlım no doğru, sabah 9 da ara ve ısrarla ara.... açmıyolar hemen. ben 4. aramamda sonuç almıştım

çok teşekkür ederim canım...hastaneye gidip alsakda olurmu illa telden mi veriyolar randevuyu acaba zor olmaz benim için yarın sabah gideyim en iyisi görüklede oturuyorum çünkü...

çok teşekkür ederim canım...hastaneye gidip alsakda olurmu illa telden mi veriyolar randevuyu acaba zor olmaz benim için yarın sabah gideyim en iyisi görüklede oturuyorum çünkü...

onu bilmiyorum tatlım bende ilk kez randevu alabildim, bide ben ilçede oturduğumdan, daha önce de sadece aramıştım.... bi dene şansını olmazsa.... salı ve çarşamba randevu günleriymiş, bana öyle demişlerdi

Merhaba canım, dün internette sorun vardı, yeni geldi internet. Kusura bakma görmedim yazını. Ben beklemedeyim canım, arayan soran yok. Ararlarsa zaten ocak ayının 2. haftası ararlar, yoksa şubat ayına kalmış gibi görünür. Ne güzel senin yaklaşmış, heyecan artmıştır, hadi bakalım, inşallah bu sefer olur canım ya. Anestezi için istenen şeyler hemen bir günde tamamlandımı, röntgen vs gibi.

Merhaba canım, sen beni belki hatırlayamabilirsin seninle 1 seneyi aşkın bir zaman öncesinde konuşmuştuk. İnşallah bu sefer olur ve bebeğine kavuşursun. Sana uzunca bir mail yazdım fakat posta kutun doluymuş gitmedi haberin olsun. Bu arada arkadaşında söylediği gibi salı ve çarşambaları randevu veriyorlar.

saol canım Allah razı olsun duan için inşlh seninde olur, üniversitenin teli: 295 25 25 sabah erkenden ısrarla devam et aramaya bırakmadan ara düşürecesin ben 2 gün uğraşmıştım ilk olrak martta aradım mayısa gün verdieler ondan sonra süreç başladı tabi fakülte yoğun talep .ok olunca yoğun günlük sayı ile bakıyolar. Bne rapor işlerini hallettim şuan ilaç alma aşamasındayım bu hafta tedaviye başlıycaz nasipse..
ha bide sana tüyo veriyim hastaneyi aradığında deki daha önce aramıştım diye söyle şimdi tekrardan arıyorum randevu alabilirmiyim söyle

inşlh çok beklemden send başlarsın tedavine inşlh, valla heycandan çok karışık duygular var ( yine olmazsa diye anestezi için işlemler yapılmadı canım yarın gidicez bakalım yarın söylerler herhalde...

Seni çok iyi anlıyorum ben şuan böyle sakinim, düşünmemeye gayret ediyorum,hiç bir şey belli değil felan. Ama düşününce hem heyecan olur hemde stres. Ya olmazsa fikri beynimi kemiriyor. Aslında elden hiç bir şeyde gelmiyor, anca üzülürüz o kadar.
İnşallah Allahım bu kez yüzlerimizi güldürsün, orası bize iyi gelsin. Seninde son olur ve güzel haberlerini alırız canım.
Benide söylediğin gibi inşallah şubata sarkıtmazlar ya, bakalım, bekleyeceğiz, sabır sabır..

bana martın 27 sine verdiler çok uzak tarih değil mi

aslında şöyle önceside var benim ilk olarak ocakta aradım ve bana nisanda arayıp mayıs için gün vericeklerini söylediler ama ben martta aradım ve mayısa gün verdiler

mayısa gün verdiler ve ilaçlara yeni mi başlıyosun, aralık ayının sonunda ((( çok uzun zaman

mayısa gün verdiler ve ilaçlara yeni mi başlıyosun, aralık ayının sonunda ((( çok uzun zaman

evet mayısta ilk başlama oldu daha sonra süreç başladı ve iki ayda bir kan üroloji işlemleri ve kontrole gitme oldu ve aralık adeti ile başladık çok şükür.inşlh Rabbim hayırla sonuçlandırır.

merhaba canım nasılsın neler yapıyosun sende mi üni.'de deneyeceksin hayırlısı olsun inşallah neticesini alırsın kocamannn gülümsemeyle dualarımdasınız hepiniz....posta kutumu boşalttım ama gelmedi mesajın canım..

ne yaptınız canım ne aşamadasın gittin mi .anestezi için neler yapıldı.onada ayrı mı randevu aldın.

selam arkadaşlar nasılsınız.kaç gündür giremedim nete. siz genetik test yaptırdınız mı ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız çokkkkkk sevinirim. geçen hafta 6 ay aradan sonra başka bi doktora daha gittim normal yoldan olmaması için bi sebep görün mmüyo dedi genetik test yaptır iyice bakılsın için rahat olsun dedi........... bu test nerde nasıl yapılır bilen varsa cvp bekliyorum

Bursa genetik ve tanı merkezinde yaptırdım canım ben 15 günde sonuç çıkıyor.. Fakültede yapılıyor fakat sonuç 2 ayda çıkabiliyor..

Kizlar merhabalar size bişey sormak istiyorum.ben bir yıldır tedavi görüyorum pko luym.4yıl önce ameliyat olmuştum birada tekrarlamadı şükür. Eşimde sorun yok ama bende prolaktinim yüksekti.dostineks kullanıyorum rahim filmi çektirdim hiçbir problem çıkmadı 3 ay önce.doktor olarak Yalçın kimyaya gidiyorum.rahim filminden sonra doktor normal yolla olabilir dedi 3 ay beklicz dedi film normal çıktığı için eğer olmazsa aşılama sonra tüp bebek dedi,size sorum Bursa'da hangi doktordan memnunsunuz?3 ayım doldu ve hamile kalamadım.tek doktorlar kalmak istemiyorum başka hangi doktorları tavsiye edersiniz sonuçta artl aşılama veya tüp bebek denicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…