kızlar üniversitenin tel numarası ne 295 25 25'i arıyorum cevap vermiyo
tatlım no doğru, sabah 9 da ara ve ısrarla ara.... açmıyolar hemen. ben 4. aramamda sonuç almıştım
çok teşekkür ederim canım...hastaneye gidip alsakda olurmu illa telden mi veriyolar randevuyu acaba zor olmaz benim için yarın sabah gideyim en iyisi görüklede oturuyorum çünkü...
canım nasılsın? TÜP BEBEK topiğinde gördüm seni yazdım ama çıktın herhaşde göremedin. nasıl gidiyor tedavi ne aşamada aradılarmı? bende çok şükür ilaç aşamasındayım ilaçlarımı alma durumundayım. adetimi bekliyorum nasipse başlıycaz
çok teşekkür ederim canım...hastaneye gidip alsakda olurmu illa telden mi veriyolar randevuyu acaba zor olmaz benim için yarın sabah gideyim en iyisi görüklede oturuyorum çünkü...
hayırlısı olsun çok sevindim arkadaşım....inşallahhh bu sefer RABBİM ol der...içimden geçen ilk his olacağı inşallah yanılmam dualarımdasın canım çok sevindim...bende üni. karar verdim arayayım dedim ama malesef cevap veren yok hayırlısı yanlış nomu aradım acaba ne zaman aramıştın canım ne zaman çağırdılar seni çok zaman geçtimi bide rapor felan işleri nasıl oluyo biraz bilgi verirmisin canım
Merhaba canım, dün internette sorun vardı, yeni geldi internet. Kusura bakma görmedim yazını. Ben beklemedeyim canım, arayan soran yok. Ararlarsa zaten ocak ayının 2. haftası ararlar, yoksa şubat ayına kalmış gibi görünür. Ne güzel senin yaklaşmış, heyecan artmıştır, hadi bakalım, inşallah bu sefer olur canım ya. Anestezi için istenen şeyler hemen bir günde tamamlandımı, röntgen vs gibi.
inşlh çok beklemden send başlarsın tedavine inşlh, valla heycandan çok karışık duygular var( yine olmazsa diye anestezi için işlemler yapılmadı canım yarın gidicez bakalım yarın söylerler herhalde...
saol canım Allah razı olsun duan için inşlh seninde olur, üniversitenin teli: 295 25 25 sabah erkenden ısrarla devam et aramaya bırakmadan ara düşürecesin ben 2 gün uğraşmıştım ilk olrak martta aradım mayısa gün verdieler ondan sonra süreç başladı tabi fakülte yoğun talep .ok olunca yoğun günlük sayı ile bakıyolar. Bne rapor işlerini hallettim şuan ilaç alma aşamasındayım bu hafta tedaviye başlıycaz nasipse..
ha bide sana tüyo veriyim hastaneyi aradığında deki daha önce aramıştım diye söyle şimdi tekrardan arıyorum randevu alabilirmiyim söyle
bana martın 27 sine verdiler çok uzak tarih değil mi
bana martın 27 sine verdiler çok uzak tarih değil mi
nezamn aradın canım?
aslında şöyle önceside var benim ilk olarak ocakta aradım ve bana nisanda arayıp mayıs için gün vericeklerini söylediler ama ben martta aradım ve mayısa gün verdiler
mayısa gün verdiler ve ilaçlara yeni mi başlıyosun, aralık ayının sonunda((( çok uzun zaman
Merhaba canım, sen beni belki hatırlayamabilirsin seninle 1 seneyi aşkın bir zaman öncesinde konuşmuştuk. İnşallah bu sefer olur ve bebeğine kavuşursun. Sana uzunca bir mail yazdım fakat posta kutun doluymuş gitmedihaberin olsun. Bu arada arkadaşında söylediği gibi salı ve çarşambaları randevu veriyorlar.
inşlh çok beklemden send başlarsın tedavine inşlh, valla heycandan çok karışık duygular var( yine olmazsa diye anestezi için işlemler yapılmadı canım yarın gidicez bakalım yarın söylerler herhalde...
selam arkadaşlar nasılsınız.kaç gündür giremedim nete. siz genetik test yaptırdınız mı ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız çokkkkkk sevinirim. geçen hafta 6 ay aradan sonra başka bi doktora daha gittim normal yoldan olmaması için bi sebep görün mmüyo dedi genetik test yaptır iyice bakılsın için rahat olsun dedi........... bu test nerde nasıl yapılır bilen varsa cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?