BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

benim bi tanıdığımın da pralaktin yüksekti fakültede prof. gürkan uncuya giitti . normal yolla hamele kaldı .hatta geçen gün kkonuştuk banada tavsiye ediyo. kendisi 6 yıl önce gitmişti 2 3 ay lık tedaviyle norman gebe kalmış

Bursa genetik ve tanı merkezinde yaptırdım canım ben 15 günde sonuç çıkıyor.. Fakültede yapılıyor fakat sonuç 2 ayda çıkabiliyor..

altıparmakta varmış orada mı yaptırdınız ? siz ne zaman yaptırmıştınız gitmeden randevu almak gerekiyor mu. ücreti nedir vb........

kızlar ameliyat olucam demiştim oldum tüpüm aslında açıkmış inş kalırım bundan sonra tek tüp var ama nasip işte

kızlar ameliyat olucam demiştim oldum tüpüm aslında açıkmış inş kalırım bundan sonra tek tüp var ama nasip işte

canım çok geçmiş olsun ameliyatı atlattın inşallah bundan sonrası güzel olur,hayırlı haberler alırsın.bişey sorucam canım ameliyat olucan günmü yattın hastaaneye yoksa bi gün önceden mi yatırıyolar birde ameliyattan sonra kaç gün kaldın hastanede çok ağrın oldumu kaç günde ayağı kalktın.

Bursa'da ikinci tüp bebek girişimimiz için doktor arıyoruz. ART'de Osman Develioğlu, Uludağ Üni.de Barış Ata, Jimer'de Suat Hazer önerildi. Üniversitede çok sıra beklenildiği için son tercihim. Bir de araştırma ve uygulama hastahanesi olması düşündürüyor.

Ama Osman Develioğlu mu Suat Hazer mi karar veremiyorum. İkisi de çok iyi diyorlar. Çevremde giden bebek sahibi olan kişilerden aldığım tavsiyeler bunlar. Osman Develioğlu bu sitede bir kaç yerde olumlu şekilde anlatılmış. Ama Suat Hazer'le ilgili internette pek yorum bulamadım. Bir de sadece doktorla kalmıyor. Embriyolog da önemliymiş. Yani laboratuvarda çalışan uzman. Jimer bu açıdan nasıl acaba? Bu doktoralara giden varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Benim de sebepsiz infertilite, bir aşılama, bir tüp bebek deneyimimiz oldu. Dikkatimi çekti de, Gürkan Uncu da Yalçın Kimya da Bursa'nın tanınmış ve çok iyi doktorları olmakla birlikte ikisi de infertilite uzmanı değil. Normal yolla gebelik sağlanamıyorsa bir başka uzmana gitmek gerekiyor diye biliyorum.
Bir de ben bu konuyu bayağı araştırdım, aşılamada başarı şansı çok düşükmüş (%6-7), hatta artık "tarih olmak üzere olan bir yöntem" olarak geçiyor.

Son düzenleme:

2 kez aşılama olmuş biri olarak aşılamanın normal bi ilişkiden hiçbir farkı yok nerdeyse. 1. Si dış gebelik 2. Şinde gebelik oluşmadı. Herşeyim vakti zamnı varmış aşılma sonrası doktora gitmeden hamile kaldım çok şükür. 1 senelik tedavinin ardından.

sağol canm ameliyat olacağım sabah yattım sabah 8:30 girdim ameliyata 11 00 de çıktım akşamda 16:00 taburcu oldm ertesi gün kalktım sayılır ayağa ben anesteziden çok etkilendim başım çok döndü midem bulandı birazda gaz sancısı oldu ama olacak o kadar çok rahatım dikişlerim alınmadı ama ben iş bile yapıyorum hiç para vermedim sadece 18 liraydı galiba yatak parası var o kadar çok güzel ilgilendiler zaten tuvalet oda içindeydi çok memnun kaldım canm hiç korkma basit bi ameliyat geçti bile

osman hocayı bende duydum canım ıyı bır doktor..
ama ben tercihimi barış hocadan yana kullandım evet sıra bekliyorsun ama ben araştırma hastanesı olduğu için de güveniyorum oraya..
hayırlısı olsun

Teşekkür ederim canım. Hepimiz için hayırlısı. Barış Ata hakkında hiç bir olumsuzluk duymadım. Osman Develioğlu ve ekibi için çok profesyoneller diyorlar. Yalnız çoğu kişi Osman Bey'in mizacının biraz garip olduğunu söylemiş. Bakalım artık göreceğiz.

arkadaşlar ben çanakkalede oturuyorum Bursada aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Bursa tüp bebek suat özeri önerdiler,jimer suat hazeri,araştırıyorum sizin önerileriniz var mı ?

arkadaşlar suat özer değil yanlış yazdım özer kutlu ya

Mrb arkadaşım.. Ben Medikal Ahmet Yılmaz'da aşılama yaptırdım. Eşimin sperm hareketliliği düşük olduğu için bizde tutmadı. Kendisi 500 TL ye yaptı. Osman Develioğlu, Acıbadem-Şahin Bey ve Bursa tüp bebek-Özer bey Ahmet beyin bize önerdiği doktorlardı. Hepsi için çok iyi demişti. hakkında hayırlısı olsun inşallah..

herkese merhaba hep okuyodum sizleri pek yazamıyorum.iki negatif aşılama iki negatif tüp bebk denemem var bugün test günümdü dün yaptırdm 10 çıktı bence negatif bugün tekrar istedi dr ama umudum yok.geçen tüptede aynı şey oldu 8.gün 12ydi sonra düştü.ilkinde blast embriyo iki tane koyldu yaşım 28 dra göre ikiz riskliydi.ama biri bile tutmadı.histeroskopi oldum bu ayda donmuş yine 1.kalite çift koyuldu değer yine 10...neden bilmiyorum içimde bi üzüntü yok eşimde de bende de hiçbi sorun yok bikere doğal yolla gebeliğim de var ama kalbi durmuştu.allah nasip etmeyince olmuyor.eşim artık tüp bebek istemiyo okadar çok ilaç kullandm ki ve okadar çok para harcadıkki...kararsızım ben fakülteye başvursammı diye? başvurunca tekrar aşılamaylamı başlarlar.sadece rapor çıkarsammı ya da üfff karmakarışığımmm bu konuda hiç bir bilgim de yok

Suat Hazer çok iyi bir doktormuş, bir yakınımız gitmişti. Jimer'i ise bilmiyorum.

cevabın için teşekkürler arkadaşım bizdede sperm hareketsizliği var benim ilk aşılamam tutmuştu şuan 3 yaşında kızım var onu ist gatada yaptırmıştk şükür.Şimdi 2. düşünüyoruz çanakkalede oturuyorum özer kutluda deneyeceğim heralde ilaç hariç 600 dediler telefonda geneldede alanında iyi diyorlar.Sende ümitsizliğe kapılma nasip işi bizimde hareketsizdi ileri hızlı %0 bazen 5 çıkıyordu tututu işte.Allahtan ümit kesilmez.

Suat Hazer çok iyi bir doktormuş, bir yakınımız gitmişti. Jimer'i ise bilmiyorum.

teşekkürler cevabın için biraz yanlış yazmışım orda jimerde çalışan suat hazer,bursa tüp bebekt çalışan özer kutlu ikisini önerenler oldu ama Özer Bey ağır bastı sanki onu düşnüyorum nerde olumlu sonuç alacaksak oraya yönelelim inşallah hepimize Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…