BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bence biraz ara verin vücudun toparlansın,kafanız rahatlasın o arada rapor çıkartın her tahlilin vardır zaten.bence aşılama yapmazlar tüp bebek denerler neden sizi tekrar yıpratsınlarki aşılamayla denemişsin olmamış.bende bursalı değilim fakülteyi bilmiyoum.Yaşın 30 u geçmediyse biraz dinlenin diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin.

aşılama jimerde 900 dediler, bursa tüp bebekte 600,jinemed 1000,acıbadem 1300,osman develioğlunda 1350,pembe mavi 650,aralarında baya farklar var.

Geçmiş olsun canım . Aşılama yaptırmış biri olarak öncelik bence Osman develioğlu olmalı. Her hastane yumurtalama zamanında 1 kere aşılama yaparken hoca 2 kere yapıyo. Gereksiz olan ilaçlardan uzak tutuyo ne gerekirse onu verir. Ben yaptırdığımda Haziran ve Ağustos'ta yaptırdım 1000 tl aşılama ve 300 muayenedi. Muayene artmış olabilir.

aşılama jimerde 900 dediler, bursa tüp bebekte 600,jinemed 1000,acıbadem 1300,osman develioğlunda 1350,pembe mavi 650,aralarında baya farklar var.

jimerde 800 yaptırdm iki negatif.ilaçlarda 300 tuttu.Pembe maviyi ve bursa tüp bebeği öneriyolar bana.iyi karar ver nerede başlıyosan sonra değiştirmek zor oluyo.ben değiştirmek istedim sonradan ama donmuşlarım olduğu için değiştiremedim.hakkında hayırlısı olsun canım

İnşanın kafası karışıyor evet 2 kere aşılama yapması iyiymiş hastanesi çok kalabalık heralde.Ya karar vermek çok zor marta kadar kendi kendime baya hastane değiştireceğim heralde en sonunda inşallah iyi bir karar olur.Cevabın içinde teşekkür ederim.

Bursa büyük olunca çok alternatif var karar veremiyorum iyi doktorlarda çok ama nasip işi işte çok donanımlı bir yere yaptıranın tutmaz daha sıradan bir yerde yaptıranınki tutabilir işte bilemiyoruz.Rabbim güzel sonuç alacağımız yerlere yönlendirilsin.iki hastaninde memnun kalınan doktorları var ben özer beyden yanayım biraz zaman var bakalım sonuç ne olacak.

Mrb,belki yardımcı olabilirim bende 1,5 yıldır tedavi görüyorum eşimde de bende sorun yok 2 doktor değiştirdim şuan kadın doğum akademisi aynur şendemir e gidiyorum muayenesi 200 tl fakat bana özel sigorta yaptırabilirsin dedi yaptırdım da şuan 40 tl ödüyorum 4 gün önce aşılama yaptı osman develioğlunun yerinde art üreme merkezi doktora 350 tl verdik hastaneye de 150 tami gonal f te var oda 360 tl bide ovitrelle yani 1000 tl yi buluyo ama sizin dediğiniz tutarların içinde iğnelerde varsa iyi olabilir tabiki ben şuan doktorumdan çok memnunum erkek doktor istemediğim için erkek düşünseydim acıbadem şahin zeteroğlu na giderdim onunda aşılamada başarılı olduğunu duymuştum ben beklemedeyim umarım rabbim her isteyene annelik duygusunu yaşatır .
Yarın kandil hepimiz birbirimize dua edelim kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller

İnşallah bebeğiniz size tutunur güzel haberler alırsınız,bizede bilgi verirsiniz,söylediğim fiyatlar ilaç hariç.Evet Şahin Beyi bende duydum başarılı olduğunu bakalım kararsızım daha. Biz martta düşünüyoruz aşılamayı şubatın sonu adet olunca işte hayırlısı hepimiz için.Evet dua edelim.

Bu arada çoğu Dr aşılama da direk iğne diyo. Osman hoca gerek görmediklerin iğne kullanmaz.cok hormon Alman'ı istemez. Zar zor büyüttüğümüz halde iğneye geçmedi alternatif haplar var onu kullandırttı bide ovitrella o kadar. İnşallah hakkında hayırlısı olur

Teşekkür ederim,sen Osman Hocada mı hamile kaldın bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Evet haplarlada yumurtalar büyütülüyormuş onu duymuştum.Benim ilk aşılamam ist Gatada olmuştu 3 yaşında kızım var şimdi 2.istiyoruz söylediklerini değerlendiriyorm.

Ilk aşılamada dış gebelik geçirdim 2. Sinde gebelik oluşmadı. Aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalanlardanım.

Dua ediyorum hepimize ve dua istiyorum.. Rabbım istediğimiz ne varsa çok bekletmeden her birimize verir inşallah! Sağlıkla Kalın.. Allah yardımcımız Olsun..

amin dualarımız kabul olur inşallah herkesin mevlit kandili mübarek olsun.Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Toplam maliyet (ilaçlar, aşılama hepsi) 1000 lira. Aşılamam tutmadı. Burada okuduklarımdan 3-4 gün içinde iki denemenin yapılabildiği yazıyordu. Doktorumuz bir deneme yaptı. Doktorumuz: Lale Erbil.
Pembemavi ve aşılama hakkındaki yorumlarımı daha önce yazmıştım. Pembemavi temiz,personeli iyi bir yer. Ama biz artık başka bir yere gitmemiz gerektiğini düşünüyoruz.
Eğer orayı düşünüyorsanız Dr. Nevin Hanım'ı çok seven var.
Umarım herşey gönlünüze göre olur

Teşekkürler hepimiz için en iyisi olur inşallah.Aynı aşılama döneminde 2 kere yapan Osman Develioğlu var heralde okuduklarımda öyle yazıyor.Ben karar vermedim daha nerye gideceğime sürekli fikir değiştiriyorum siz nereyi düşünüyorsunuz?

Osman Develioğlu şu anda önde. Bir de Ankara'da Anatolia Tüp Bebek Merkezi çok iyiymiş. H. Yaralı diye bir doktoru çok öneriyorlar. Ben başka şehre gitmek istemediğim için eledim ama belki siz düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…