herkese merhaba hep okuyodum sizleri pek yazamıyorum.iki negatif aşılama iki negatif tüp bebk denemem var bugün test günümdü dün yaptırdm 10 çıktı bence negatif bugün tekrar istedi dr ama umudum yok.geçen tüptede aynı şey oldu 8.gün 12ydi sonra düştü.ilkinde blast embriyo iki tane koyldu yaşım 28 dra göre ikiz riskliydi.ama biri bile tutmadı.histeroskopi oldum bu ayda donmuş yine 1.kalite çift koyuldu değer yine 10...neden bilmiyorum içimde bi üzüntü yok eşimde de bende de hiçbi sorun yok bikere doğal yolla gebeliğim de var ama kalbi durmuştu.allah nasip etmeyince olmuyor.eşim artık tüp bebek istemiyo okadar çok ilaç kullandm ki ve okadar çok para harcadıkki...kararsızım ben fakülteye başvursammı diye? başvurunca tekrar aşılamaylamı başlarlar.sadece rapor çıkarsammı ya da üfff karmakarışığımmm bu konuda hiç bir bilgim de yok
arkadaşlar suat özer değil yanlış yazdım özer kutlu ya
Bence de jimere bulaşma derim çok pahalı herşeyden para kesiyolar. Ne fiş ne fatura var.
aşılama jimerde 900 dediler, bursa tüp bebekte 600,jinemed 1000,acıbadem 1300,osman develioğlunda 1350,pembe mavi 650,aralarında baya farklar var.
aşılama jimerde 900 dediler, bursa tüp bebekte 600,jinemed 1000,acıbadem 1300,osman develioğlunda 1350,pembe mavi 650,aralarında baya farklar var.
Geçmiş olsun canım . Aşılama yaptırmış biri olarak öncelik bence Osman develioğlu olmalı. Her hastane yumurtalama zamanında 1 kere aşılama yaparken hoca 2 kere yapıyo. Gereksiz olan ilaçlardan uzak tutuyo ne gerekirse onu verir. Ben yaptırdığımda Haziran ve Ağustos'ta yaptırdım 1000 tl aşılama ve 300 muayenedi. Muayene artmış olabilir.
jimerde 800 yaptırdm iki negatif.ilaçlarda 300 tuttu.Pembe maviyi ve bursa tüp bebeği öneriyolar bana.iyi karar ver nerede başlıyosan sonra değiştirmek zor oluyo.ben değiştirmek istedim sonradan ama donmuşlarım olduğu için değiştiremedim.hakkında hayırlısı olsun canım
Mrb,belki yardımcı olabilirim bende 1,5 yıldır tedavi görüyorum eşimde de bende sorun yok 2 doktor değiştirdim şuan kadın doğum akademisi aynur şendemir e gidiyorum muayenesi 200 tl fakat bana özel sigorta yaptırabilirsin dedi yaptırdım da şuan 40 tl ödüyorum 4 gün önce aşılama yaptı osman develioğlunun yerinde art üreme merkezi doktora 350 tl verdik hastaneye de 150 tami gonal f te var oda 360 tl bide ovitrelle yani 1000 tl yi buluyo ama sizin dediğiniz tutarların içinde iğnelerde varsa iyi olabilir tabiki ben şuan doktorumdan çok memnunum erkek doktor istemediğim için erkek düşünseydim acıbadem şahin zeteroğlu na giderdim onunda aşılamada başarılı olduğunu duymuştum ben beklemedeyim umarım rabbim her isteyene annelik duygusunu yaşatır .
Yarın kandil hepimiz birbirimize dua edelim kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller
İnşanın kafası karışıyor evet 2 kere aşılama yapması iyiymiş hastanesi çok kalabalık heralde.Ya karar vermek çok zor marta kadar kendi kendime baya hastane değiştireceğim heralde en sonunda inşallah iyi bir karar olur.Cevabın içinde teşekkür ederim.
Bu arada çoğu Dr aşılama da direk iğne diyo. Osman hoca gerek görmediklerin iğne kullanmaz.cok hormon Alman'ı istemez. Zar zor büyüttüğümüz halde iğneye geçmedi alternatif haplar var onu kullandırttı bide ovitrella o kadar. İnşallah hakkında hayırlısı olur
Teşekkür ederim,sen Osman Hocada mı hamile kaldın bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.Evet haplarlada yumurtalar büyütülüyormuş onu duymuştum.Benim ilk aşılamam ist Gatada olmuştu 3 yaşında kızım var şimdi 2.istiyoruz söylediklerini değerlendiriyorm.
Dua ediyorum hepimize ve dua istiyorum.. Rabbım istediğimiz ne varsa çok bekletmeden her birimize verir inşallah! Sağlıkla Kalın.. Allah yardımcımız Olsun..
Pembemavi'de Ağustos ayı gibi aşılama yaptırmıştım. 650 deseler de 1000 liraya çıkmıştı
Toplam maliyet (ilaçlar, aşılama hepsi) 1000 lira. Aşılamam tutmadı. Burada okuduklarımdan 3-4 gün içinde iki denemenin yapılabildiği yazıyordu. Doktorumuz bir deneme yaptı. Doktorumuz: Lale Erbil.
Pembemavi ve aşılama hakkındaki yorumlarımı daha önce yazmıştım. Pembemavi temiz,personeli iyi bir yer. Ama biz artık başka bir yere gitmemiz gerektiğini düşünüyoruz.
Eğer orayı düşünüyorsanız Dr. Nevin Hanım'ı çok seven var.
Umarım herşey gönlünüze göre olur
Osman Develioğlu şu anda önde. Bir de Ankara'da Anatolia Tüp Bebek Merkezi çok iyiymiş. H. Yaralı diye bir doktoru çok öneriyorlar. Ben başka şehre gitmek istemediğim için eledim ama belki siz düşünürsünüz.Teşekkürler hepimiz için en iyisi olur inşallah.Aynı aşılama döneminde 2 kere yapan Osman Develioğlu var heralde okuduklarımda öyle yazıyor.Ben karar vermedim daha nerye gideceğime sürekli fikir değiştiriyorum siz nereyi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?