BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Iyiyim canim sen nasılsın . Sık gelemiyorum artik is guc cocuk yetismiyor evde :)
İnşallah rabbim hayirli zamanda verecektir sabir sabir.. Biz bilemesekte suphesiz rabbim hayirli olani yazmıştır hepimiz icin , , sabirla Hayırli zamani beklemek lazimcok opuyorum seni hep boyle mutlu ol inşallah :)

cnm gözün aydın rabbim sana da ailene de bebeginede uzun sağlıklı ömürler versin sen ne kadar zaman istedin bebiş neler yaptın bize yol gösterir misin

kızlar ya ben randevu icin aradim daha oncede aramistim dedim bugune arayin demistiniz dedim bana yarin tekrar ara dediler uff ya daha randevu alamadim peki yarin aricam da ne zamana verirler randevu tecrübeliler bi zahmet soylermisiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm gözün aydın rabbim sana da ailene de bebeginede uzun sağlıklı ömürler versin sen ne kadar zaman istedin bebiş neler yaptın bize yol gösterir misin

Saolasin canim rabbim ins.her isteyene nasip etsin her zaman dualarimda dilimde inanin.
Ben 28 yasinda evlendim yasimda geregi hemen cocuk istedik cikolata kisti cikti bende.1.5 sene o sekilde denedik başarısız 2 asilamam oldu. Bu tedaviler ünv. Hastanesinde oldu. Ismi cok gecen baris hocamdi dr.um asilamardan sonra oturduk konustuk ben laporoskopi ile alinsin istedim saolsun barış hocam hastanin isteklerine onem veren cok degerli bir hekimdir.kabul etti ameliyatimi yapti 8 cm kist cikarildi sol yumurtaliktan.akabinde bir ay dinlenme sonraki ay ilk denemede doğal yoldan gebe kaldim. Rabbimin ol dediği vakit o zamanmis. Iyikide o zaman olmus cunku babam agir hastalandi hergun ünv . hastanesi ne goturdum getirdim babamı. Nasil bir tevafuktur ki benim ameliyat saatlerimde babam komaya girmis. 18 gun sonra kaybettik. Eger cocugum o zaman olsaydı nasil kosturacaktim ki babam icin.meger rabbimin bildigi hayirli kildigi buymus.son evlatlik gorevimi yapabilmek.ölumunden 50 gun sonra hamile oldugumu ogrendim rabbim bi yerden aliyor bi yerdrn veriyor bu sebebledir ki hep derim rabbim hayirli zamanini bizden iyi bilir sabredin dua etmekten vazgeçmeyin elbet bir gun hayirli zamanda gelecek bebisler.
Su anda benim oglum 14 aylik oldu benim tek gercegim butum dunyam oldu rabbim isteyen herkese versin ins.

Bu arada arkadaşlar baris hocam ile irtibatim halen suruyor arada maillesiyoruz. Saolsun danistigim hicbirseyi cevapsiz bırakmaz. Bu son durumlardan dolayi mail attim. Uzun bir cvp atmis burada paylasmak etik olmaz lakin özet olarak sartlarin ağırlığından, tek dr olmasından, yanina yardimci dr verilmemesinden, sekreterinden hemsiresine kadar buyuk bir ozveri ile calistigindan lakin bu sartlar kolaylasmadigi icin akademik araştırmalarina devam edemedigini, katilmadi gereken mesleki toplantilara seminerlere katilamadigi hatta cocuguyla bile vakit geçiremedigi gibi bir vok sebeble ayrilma karari almak zorunda kalmis.keske sartlarr iyilestirilebiseydi burda kalsaydim bursayida bursalilarida cok sevdigini belirtmis lakin durum bu malesef. Istanbulda koc ünv. Bolum baskani olacak ayni zamanda amerikan hastanesinde gorev yapacakmis.
Belli ki cok Üzgün bende üzüldüm daha kafamda toparlayip bişiler yazamadim. Lakin barış hoca gibi cok degerli bir hekimin kariyer planlamasi icin cok yerinde bir karar olmus. Umarim bahti yolu acik olur. Benim bugune kadar tanıdığım dr lar icinde en insancil insana deger veren, hekim olarak parlak nazik insan ustu bir doktor. Dilerim rabbim gönlüne göre verir...

üzüldüm dogrusu inşallah yerine gelecek olan doktor en az onun kadar ilgili biri olur..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar; kendimi hatırlatayım 25 yaşında 4,5 yıllık evliyim. 1.si mol , 2.si anensefali fetüs 12 haftalık öldü kürtaj oldum. 2yıldır hamile kalamıyorum. onaltı ay önce tedaviye başladık yumurtlamam yetersizdi klomen , çatlatma iğnesi vs... olmadı. rahim filmi çektik temiz çıktı. dr um aşılama dedi ben işim gereği bunu yapamazdım o iki gebelik döneminde çok acılar çektim tekrar hamile kalırsam onuda kaybetmek beni iyice yıkardı (zaten olanları işime bağlıyordum düşük tehlikem vardı ve ben azıcık iyileşince çalışıyordum kendi işim ve gününde teslimat yapmak zorundaydım )....... Neyse biraz ara verdik ve 2 aydır fakültede profesör ŞAKİR k.kömürcü'ye gidiyoruz bayağı tahliller falan her şey normal dedi yumurtlaman oluyo ama 2 tane normal kaldığın gebelik var ve iki senedir hamile kalamaman normal değil dedi . kürtaj oldun muhtemelen rahim filmiyle göremediğimiz yapışıklık olabilir dedi ... ve laparoskopi yapmamız gerekirki herhangi bi yapışıklık var mı varsa açacağız dedi... Eşini ara karar ver işlemleri başlatalım dedi ben hemen olur dedi başlattık tahlilleri verdim neyse dün akşam eve geldim eşim önce sessiz kaldı ben nette araştırıyorum tabi gözlerim doldu ... Eşim napıyorsun boşuna araştırma izin vermiyorum dedii. YA aslında hoca anlatınca ben durumun ciddiyetini idrak edemedim demekki ameliyat diyo narkoz alacaksın diyo ben olsun daha önce iki kere daha almıştım diye kolay sanıyorum İŞİN zor kısmı ameliyatta karnımız bikaç yeri kesik olacak... dün akşam çok ağladım ağladım durdum... EŞİM '' sen o ameliyatlara girerken benim sorumluluğu alıyorum diye o imzayı atmam ne kadar zor bişey biliyor musun ''dedi '' olmaz kesinlikle olmaz izin vermiyorum'' dedi '' daha yaşımız küçük insanların yıllarca olmuyor dedi bizim olmasada gebeliklerin oldu en azından dedi ........ yani laparoskopi işi iptal .. . en kısa zamanda tekrar gitcez hocaya bakalım başka ne önercek .... tek çare o ise bir iki yıl daha askıya alınır bbebek işi o sırada iyice alternatif tıp , kocakarı ilaçları vb... şeyler deneriz RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLANI NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE... .. ARKADAŞLAR LAPAROSKOPİ HAKKINDA TECRUBESİ OLANLAR Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . .. . ... . . .. . . . .. .

Öncelikle gecmis olsun arkadasim bu formda laparoskopi olan bir kac kisi var elbet sana yardimci olurlar ama esinin korktugu kadar degil diye biliyorum ben bu islemi tabiki sonucta ameliyat her ameliyatin riskleri vardir elbet farzetki bu ameliyati mecbur olmak zorundasin ozaman yapacak birsey olmayacak kotu düsunmeyin sakin bakin suanda tum dunyada insanlar ne ameliyatlar geciriyorlar risk konusunda endiselenmesin esin o masum minicik sevimli bebis icin deymezmi? :) Rabbim bir dert verdiyse bunun dermanini elbet aramaliyiz oyle degilmi ? Allah yardimciniz olsun.

umudum.,.

Arkadasim gecmis olsun. Siz laporoskopiyi gozunuzde cok buyutmussunuz acik kalp ameliyatı degil ki bu adı ustunde kapali ameliyat.kesi dedigimuz sey 1 cm 3 kesi. Ben oldum .oglen 3 te girdim 5 gibi ciktim heralde ayilma vs süresi ile.gece 11 de eve gittim yuruyerek ciktim hastaneden. .gece 3 e kadar oturdum cay bile demledim o derece biri gobekten ikisi sol taraftan 1 cm lik nir dikişlik 2 kesi sadece. Sonrasindada hrmen hamile kaldim benim sorunum kistti kist alindi. Prosedür geregi anestezi verilen her durumda imza verilir. Laporoskopi kapali uygulandigi icin, hastanin konforu için tercih edilir zaten. Hic korkulacak birsey yok gecmis olsun.

geçmiş olsun arkadaşım öncelikle, tabiki her ameliyat bir risktir sonuçta narkoz alınıyor ama çok kafanızda sorular oluşturark kendinize vesvese verdirmeyin Allah büyüktür deyip yolunuza bakın. Bende oldum laparaskopi 2 saat sürdü tüpler kapalı ve hidrosalpens var işlem yapıldı çıkınca ilk gün biraz ağrıların oluyor ama ertesi gün gittikçe azlıyor, gaz ağrıları oluyor sıkıntı etmeyin kendinize. benim eşimde öyle ameliyat olmamı hiç istemiyor ömrümden ömür gidiyor diyor ama neyapalım yapacak başka çare yok zamn hergeçengün alehimize işliyor. valla bende 5 yıl heryolu denedim kocakarı ilaçları, alternatip tıp adına nevarsa ama olmayınca yattık amaeliyat masasına, ve çok yakın zamnda 2. defa laparaskopi olucam hayırlsıyla

çok tşkler:) şuan fakültede tedavi görüyorum, sen ne aşamadasın?

bende bu ay kısmetse tüp bebek tedavisine başlıyorum. 1,5 yıllık evliyim, doğal yollarla olmadı, başarısız bir de aşılamam var, aşılama şansı çok düşük zaten tekrar onu denemek istemiyorum o yüzden tüp bebeğe karar verdik, inşaallah olur diye umut ediyorum ama tabi nasip.

Allah yolunuz açık etsin canım inşlh tedavinizin sonucu bu olucak

Arkadaşlar fakülteden ilk randevumu aldım 16 nisan'a verdiler inşallah zorlukları kolay aşarım gözümü korkutan tek sey raporun uzun sürede çıkmasi insallah hemen çikar

umudum.,.

Allah yolunuz açık etsin canım inşlh tedavinizin sonucu bu olucak

aminn aminn aminn canım inşaallah cümlemizin..

Arkadaşlar fakülteden ilk randevumu aldım 16 nisan'a verdiler inşallah zorlukları kolay aşarım gözümü korkutan tek sey raporun uzun sürede çıkmasi insallah hemen çikar umudum.,.

inşaallah canım. Allah yardımcın olsun, işlerini kolaylaştırsınn, bir an önce raporun çıksın..

Bir pozitiflik var üzerimde, inşaallah bu sonuçlarımıza yansısınn

Çok teşekkürler canım Amin :) Allah cümlemizin işlerini kolaylaştirsin inşallah

umudum.,.

sağol canım; ah o bebişler için neler çekmiyoruz ki zaten (hani kimi çocuklar çok kıymetli olur ya şimdi anlıyorum , yani artık bizim de olsa eminim oda çok kıymetli olur) Ya ben aslında hocanın yanında çok basit olarak düşündüm bide oraya giderken sonuna kadar gitçez yarım bırakmak yok diye başladık tedaviye . araştırınca azıcık tırstım:18: Tabiki başka çare yoksa yaptıracağız 5 ay sonra inşallah

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. YA benim kvalidem böbreğini aldırmıştı aynı onunda öyle kesikleri vardı çok zor toparlandı bir hafta gezemedi bile doğru dürüst ben direk onu hatırladım. Şuan işlerimin en yoğun zamanı olduğu için bi kaç gün istirahat etmem çok zor. herşeyin hayırlısı :26: şimdi korkmuyorum yeter ki artık anne olayım sağol canım desteğin için..............

sağol arkadaşım; sana da geçmiş olsun 2.defa neden olacaksın inşallah onu da başarılı bir şekilde atlatırsın. Yani sağlam kafayla düşününce bi an önce olmaya karar verdik ....N'apalım canım ya buda bizlerin sınavı elimizden geleni yapacağız tabii ki ... hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…