Canım benlik dgl ben deli gibi bebek istiyorum neler neler yapmadım ama eşim daha erken dedi ve bana sadece unutmak kaldı
meraba kızlar.bugün fakültedeydim bütün gün.çok kalabalıktı.geçte olsa muayene oldum.iğnelerime başladım .hayırlısı artık işallah kaliteli yumişlerim olur.bu arada purogen 300 kullanıyorum .doktorum onu vermiş.
Ando28 sagol canım ben 27 eşim 36 yasında
Canım benlik dgl ben deli gibi bebek istiyorum neler neler yapmadım ama eşim daha erken dedi ve bana sadece unutmak kaldı
cnm tüp bebek 3 senemiz bitince uygunalacak benim umutsuzluğum her an bekleyişlerden her an eleştirilerden kaynaklanıyo . çevre baskısı acayip fazla her ay kayınvalidemin hastalığımı sormasından bıktım . bide sağda solda gelin yapmıyor demesi öldürüyor beni .eşimde sorun vardı varıkoselden ameliyat oldu yeni yeni spremlerde düzelme varmış dr da olur dedi ama devamlı stres devamlı eleştiri üzüyo beni
ziya çetin kendi muayenesi var, bir de ben kadın doğum akademisi diye bi yere gitmiştim aynur hanıma, o da iyiydi....genelde kadın doğumcularla değilde tüp bebekçilerle muhattap olduğumdan pek kadın doğumcu bilmiyorum canımArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bursadan yazıyorum yenıyım daha bu sehırde bıldıgınız tanıdıgınız guvendiğiniz iy bir kadın doğumcuya ıhtıyacım var rica etsem yardımcı olurmusunuz bu konuda bana
Ben de Queen 21'e katılıyorum. Benim de kayınvalidem ve görümcem çok müdahillerdi . Ancak sanırım eşim konuştu. Zamanla duruldular. Sonuçta istediğimiz ortada çaba sarfettiğimiz de. Yapılacak bir şey yok. Bir de anladığım sorun sadece varikoselse, sadece benim çevremde 3 kişi bu ameliyatı oldu ve aynı yıl içinde çocuk sahibi oldular. Çevre insanı olumsuz etkiliyor ve insanın içine kapanmasına neden oluyor. Ancak gerçekten tüp bebek tedavisinde endişenin bebeğin tutunmasına etkisinin %15 olduğu saptanmış. Yani bu kadar önemli. Normal gebelikte de etkili. Lütfen sıkma canını bu kadar. Bir de burada yazışmak olumlu etkiliyor.
cnm tüp bebek 3 senemiz bitince uygunalacak benim umutsuzluğum her an bekleyişlerden her an eleştirilerden kaynaklanıyo . çevre baskısı acayip fazla her ay kayınvalidemin hastalığımı sormasından bıktım . bide sağda solda gelin yapmıyor demesi öldürüyor beni .eşimde sorun vardı varıkoselden ameliyat oldu yeni yeni spremlerde düzelme varmış dr da olur dedi ama devamlı stres devamlı eleştiri üzüyo beni
Haklısın canım. Eşlere çok iş düşüyor. Kayınvalidem televizyonda gördüğü bitkisel ilaçları hazırlayıp zorla yediriyordu. Bir keresinde de görümcem bir arkadaşının (dış kapının mandalı muhabbetim bile yok) yanında "bizim gelin de yeni bebeğini kaybetti haberin var mı?" diye pat diye söyledi. Benim yanında. Daha yeniydi. Sanki olağan birşeyden bahsediyor. Yani gerçekten anlıyorum seni. Sonuçta Allah vergisi. Ya da hepimiz ne kadar istesek de çaba sarfetsek de Allah'ın takdiri. Bir de ben artık anladım, çevre baskısını sadece çocuk sahibi olmuş olanlar yapıyor. Nedense bir kere doğurunca insanlar kendilerinde "siz düşünmüyor musunuz? bak zaman geçiyor. yapın artık" demeyi hak görüyorlar. Sadece olumsuz herşeye kulak tıkamayı öğrenmek gerekiyor. Çok zor biliyorum ama inan başka yolu yok.cnm tmm haklısın takmayım diyorum oluruna bırakıyım diyorum bu seferde kaynvalidem her ay adet oldunmu diye sorup duruyobide görümcem doğum yaptı yeni 45 yaşında ayy bi nazlar bi hareketler görseniz ben çocuğu sevmek için kucama aldığımda dik dik bakıyo tutmayı biliyonmu diyo siz olsanız naparsınız ve bu olaylar eşimin yanında oluyo ses çıkarmıyor hattaa eşim ablasının hamilelik sürecinde hep yanında oldu karnını sevip durdu beni düşünmeden doğum yaptığındadaa yeğenim oldu diye binbir sevinç benim canım yandı anlamadı bile
Yasmin genç de eşin yaşı da önemli. Eşlerin de aynı olmasa da yaş aldıkça sperm kaliteleri düşebiliyor. Bir de biz de ilk tedaviye 29 yaşında başladık. 4 yıl oldu halen uğraşıyoruz. Ama tarafların ikisi de olumlu düşünmezse olmaz tabii. Hayırlısı olsun:) gençsin arkadasim
ozaman takma
Haklısın canım. Eşlere çok iş düşüyor. Kayınvalidem televizyonda gördüğü bitkisel ilaçları hazırlayıp zorla yediriyordu. Bir keresinde de görümcem bir arkadaşının (dış kapının mandalı muhabbetim bile yok) yanında "bizim gelin de yeni bebeğini kaybetti haberin var mı?" diye pat diye söyledi. Benim yanında. Daha yeniydi. Sanki olağan birşeyden bahsediyor. Yani gerçekten anlıyorum seni. Sonuçta Allah vergisi. Ya da hepimiz ne kadar istesek de çaba sarfetsek de Allah'ın takdiri. Bir de ben artık anladım, çevre baskısını sadece çocuk sahibi olmuş olanlar yapıyor. Nedense bir kere doğurunca insanlar kendilerinde "siz düşünmüyor musunuz? bak zaman geçiyor. yapın artık" demeyi hak görüyorlar. Sadece olumsuz herşeye kulak tıkamayı öğrenmek gerekiyor. Çok zor biliyorum ama inan başka yolu yok.
Çalışıyor musun? Yani kendinle vakit geçirebileceğin kafanı dağıtabileceğin zamanlar oluyor mu?
Haklısın canım. Eşlere çok iş düşüyor. Kayınvalidem televizyonda gördüğü bitkisel ilaçları hazırlayıp zorla yediriyordu. Bir keresinde de görümcem bir arkadaşının (dış kapının mandalı muhabbetim bile yok) yanında "bizim gelin de yeni bebeğini kaybetti haberin var mı?" diye pat diye söyledi. Benim yanında. Daha yeniydi. Sanki olağan birşeyden bahsediyor. Yani gerçekten anlıyorum seni. Sonuçta Allah vergisi. Ya da hepimiz ne kadar istesek de çaba sarfetsek de Allah'ın takdiri. Bir de ben artık anladım, çevre baskısını sadece çocuk sahibi olmuş olanlar yapıyor. Nedense bir kere doğurunca insanlar kendilerinde "siz düşünmüyor musunuz? bak zaman geçiyor. yapın artık" demeyi hak görüyorlar. Sadece olumsuz herşeye kulak tıkamayı öğrenmek gerekiyor. Çok zor biliyorum ama inan başka yolu yok.
Çalışıyor musun? Yani kendinle vakit geçirebileceğin kafanı dağıtabileceğin zamanlar oluyor mu?
:) gençsin arkadasim
ozaman takma
Tedavin hayırlı olsun. İnşallah herşey yolunda gider.meraba kızlar.bugün fakültedeydim bütün gün.çok kalabalıktı.geçte olsa muayene oldum.iğnelerime başladım .hayırlısı artık işallah kaliteli yumişlerim olur.bu arada purogen 300 kullanıyorum .doktorum onu vermiş.
Acıbademde şahin zeteroglundan çok memnun kalan arkadaslar var maliyet nekadar bilgim yok ama ne zormus ya bu isler Allah sabir versin herbirimize
Hadi yaa, çok üzüldümPeki şimdi ne yapıyosun? İnşaallah bir an önce meleğine kavuşursun..
aman cnm bu erkekler kadınların isteklerinden hiç anlamıyobebek istemek bizim en doğal hakkımız amaa bunların bu kadar duyarsız olmasındaki gerekçeyi anlamıyomm yaa benim eşimde aynen senin ki gibi olursadaa hoşş olmasa da hoş
evet canım maalesef ben bebek istiyorum yaşım genç değil biran önce üç kişilik bi ailem olsun istiyorum allahım inş tez zamanda benim ve benim gibi olan bütün arkadaşların yüzünü güldürür :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?