BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Allah gönlümüzün muradını versin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun. Ben ilk tüp bebek tedavimde çok endişeliydim. Hatta sürekli ağlıyordum. Sen öyle yapma olur mu? Olumlu düşünmeye çalış.

Kızlar kimyasal gebelik geçirdim (( moralim çok bozuk 2. İçin ara vermeden tekrar denesem mi yok şa kendime zaman mı tanısam kararsızım!!!! Bu kadar hormon yüklüyken devam mı etsem

Kızlar kimyasal gebelik geçirdim (( moralim çok bozuk 2. İçin ara vermeden tekrar denesem mi yok şa kendime zaman mı tanısam kararsızım!!!! Bu kadar hormon yüklüyken devam mı etsem

hadi yaa ayy cok uzuldum canini sıkma doktorun ne diyor?

hadi yaa ayy cok uzuldum canini sıkma doktorun ne diyor?

Kuzukusum, Çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin. Dondurulmuşların var iyi ki. Gerçi bu bir teselli mi bilmiyorum. İnsan o kadar umur doluyor ki. Senin BETA HCG kaç çıkmıştı?
Bir de benim kürtajdan sonraki ilk adetimde ikinci tedaviye başladık. Böylece iki tedavi arası tam iki ay aralık oldu.

Son düzenleme:
Kuzukusum, tekrar Allah sabır versin. Bu konuda doktor ne diyor? Bir de o önemli. Sanırım hemen yapalım demiştir. Yalnız galiba dondurulmuş transferinde de yumurtlamayı durdurmak için ilaç veriliyor.

arkadaşlar forumda yeniyim, ee birazda acemiyim .benim size bi sorum olucaktı zübeyde hanım doğum evinde DR.MEHMET KARABULUT hakkında bilgisi olan varmı acaba? şimdiden teşekkürler cevaplar için

Sağolun kızlar değerim 7,8 doktor eğer rahmin uygunsa diğerini hemen koyabilirim dedi. Ama daha adetimin başlamasını beklicez ya da adet olmam için hap falan verecek herhalde bilmiyorum

mrb kızlar bursada hangi hastaneye gidiyorsunuz ve hangi doktoru tavsiye edersiniz

Maddi durumun varsa Acıbademde şahin bey var arkadasim cok memnun kaldi cok iyi bir doktor birde Fsm de Art merkezinde Osman develioglu var

Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app

Maddi durumun varsa Acıbademde şahin bey var arkadasim cok memnun kaldi cok iyi bir doktor birde Fsm de Art merkezinde Osman develioglu var

Ben fakülteye başliycam insallah :)

ne kadar ki ücretler acaba şevket yılmaza gidiyorum reşat beye belki duymuşsundur ama sıktı artık 5 aydır aynı ilaçları veriyo

Sağolun kızlar değerim 7,8 doktor eğer rahmin uygunsa diğerini hemen koyabilirim dedi. Ama daha adetimin başlamasını beklicez ya da adet olmam için hap falan verecek herhalde bilmiyorum
Benim de dondurulmuş transferi hakkında hiç bilgim yok canım. Yalnız bir sitede şu bilgileri buldum:
"Dondurulmuş embryoların kullanıldığı uygulamalar öncesinde ilaç kullanımı, yumurtalık uyarılması ve yumurta toplanması işlemleri gerekmediğinden çifte daha az maddi ve manevi yük getirir. Dondurulmuş embryo sikluslarında hasta sadece rahim içi zarının embryo ile uyumunu sağlayacak östrojen içeren tabletler alır veya östrojen salgılayan cilde yapışan bantları uygular. Rahim içi zarı uygun kalınlığa ulaştığında embryolar çözülerek transfer edilir".

Tüm iyi dileklerimiz seninle

Son düzenleme:
ne kadar ki ücretler acaba şevket yılmaza gidiyorum reşat beye belki duymuşsundur ama sıktı artık 5 aydır aynı ilaçları veriyo

şahin zeteroglunun bilmiyorum ögrenince yazarim sana Osman beyin 350 muayene ucreti ama şuda var senin sorun neydi?

mrb kızlar bursada hangi hastaneye gidiyorsunuz ve hangi doktoru tavsiye edersiniz
Bu sitede herkes farklı yerlere gidiyor. Hangisi iyi diye de yine bu forumda bayağı konuştuk. Uludağ Üniversitesi tüp bebek birimi (doktor ismi şu an için belirsiz), Osman Develioğlu (Bursa ART), Şahin Zeteroğlu (Acıbadem) ve bir de Nevin Özsaraç (Pembemavi) en öne çıkanlar . Zübeyde Hanım'da Ziya Çetin de sevilen bir doktor sanırım. Yalnız aşılama yaptığını duydum da tüp bebek tedavisi yapıp yapmadığını bilmiyorum.
Ben Osman Develioğlu'na gidiyorum. Şimdiye kadar bana güven verdi. Ama daha bir şey de yaşamadım. Doktor kötü günde belli oluyor. Diğer taraftan mizacına katlanmak bazı kadınlar için bayağı zor oluyor, belirteyim. Tersliyor. İletişim kurmak zor. İstediğin vakit arayamıyorsun. Randevularını kendi veriyor. Sadece akşam 20:00-20:30arasında telefon edebiliyorsun.
Yani şimdilik fikrim olumlu olmakla birlikte " kesin memnun kalırsınız" diyemiyorum.

Çiçekbahçe arkadaşım çok güzel anlatmış :) gerçekten dedigin dogru bana iyi gelen sana iyi gelmeyebiliyor artik birazda şans ve kısmet meselesi Allahım çekemeyecegimiz dertlerle sınamasin bizleri..

Embriyoloğumla konuştum psikolojinin öneminden bahsetti bana ve bende beklemeye karar verdim. Biraz ada vericem eşimle de uzun süredir ayrı kaldık. Kendimize zaman ayırıcaz belki kendiliğinden olur bu sürede Rabbim bilir.

kızlar fakültede barış hocanın yerine söylentiyi söylüyorum kesi değil ama yerine GÜRKAN UNCU gelebilirmiş öyle söyleniyor hastane personelinden duydum bilginize efem

kızlar fakültede barış hocanın yerine söylentiyi söylüyorum kesi değil ama yerine GÜRKAN UNCU gelebilirmiş öyle söyleniyor hastane personelinden duydum bilginize efem

hmm peki Gürkan Uncu nasil iyi birimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…