- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
hmm peki Gürkan Uncu nasil iyi birimi :)
Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app
dr.olark başarılıdır ama biraz sert mizaçlıdır..
gürkan uncu da genelde iyi bir doktor olarak biliniyor diye biliyorum, olumlu yorumlar okumuşluğum var, hakkımızda hayırlısıııkızlar fakültede barış hocanın yerine söylentiyi söylüyorum kesi değil ama yerine GÜRKAN UNCU gelebilirmiş öyle söyleniyor hastane personelinden duydum bilginize efem
gürkan uncu da genelde iyi bir doktor olarak biliniyor diye biliyorum, olumlu yorumlar okumuşluğum var, hakkımızda hayırlısııı
Embriyoloğumla konuştum psikolojinin öneminden bahsetti bana ve bende beklemeye karar verdim. Biraz ada vericem eşimle de uzun süredir ayrı kaldık. Kendimize zaman ayırıcaz belki kendiliğinden olur bu sürede Rabbim bilir.
arkadaşlar tıp fakültesine prof. gitmek istiyorum.ücret hakkında bilgim yok bilenler yazabilirlermi lütfen..birde hangisi iyidir kadın hastalıkları konusunda.yalçın kimyayı duymuştum oda ayrılmış.özel muayenehaneside 300 tlden başlıyomuş.bana çok fazla geldi oda.
Yalçın kimya'ya ablam gitmisti 400 almisti sorunlu gebelik'lerde gerçekten çok iyi bir doktor ama insani maddi acidan zorluyor gercekten sana önerebilecegim doktorlar da yalçin kimya gibi muayene ücretleri daha önceki sayfalarda var hatta bir arkadas icin yazmistik tavsiye doktorlari..
bi doktora gidiyorum 150 tl oda ama istediğim gibi değl hiç zorla iş yaptırıyorum sanki.ona bakmıcakmıydık he bakalım fln sevmiyorum böyle işini ypmak istemeyenleri.sorunlu gbelik için verlir yinede.gebelik yokken gerek yok o kadar paraya.
Yalçın kimya'ya ablam gitmisti 400 almisti sorunlu gebelik'lerde gerçekten çok iyi bir doktor ama insani maddi acidan zorluyor gercekten sana önerebilecegim doktorlar da yalçin kimya gibi muayene ücretleri daha önceki sayfalarda var hatta bir arkadas icin yazmistik tavsiye doktorlari..
bi doktora gidiyorum 150 tl oda ama istediğim gibi değl hiç zorla iş yaptırıyorum sanki.ona bakmıcakmıydık he bakalım fln sevmiyorum böyle işini ypmak istemeyenleri.sorunlu gbelik için verlir yinede.gebelik yokken gerek yok o kadar paraya.
Senin problem neydi?
Senin problem neydi?
msj atamıyorum 50 olmamış daha :/ ..bnm evlendiğim 1 yıl oldu hiç gebelik oluşmadı hiçte korunmadım şimdiye kadar.bu sebepten gttim bi sorunmu var diye.zorla yumurta takibi yaptı.demesem oda yok yani.en son çatlatma iğnesi oldum işte.gebelik oluşsun oluşmasın ona gitmek istemiyrum.
msj atamıyorum 50 olmamış daha :/ ..bnm evlendiğim 1 yıl oldu hiç gebelik oluşmadı hiçte korunmadım şimdiye kadar.bu sebepten gttim bi sorunmu var diye.zorla yumurta takibi yaptı.demesem oda yok yani.en son çatlatma iğnesi oldum işte.gebelik oluşsun oluşmasın ona gitmek istemiyrum.
İçine sinmiyorsa bencede gitme o doktora insan sinir oluyor ilgisiz doktorlara hem para veriyorsun anliyorum seni olur ya insallah daha yeni evlisin Allahim aratmasin benim 9 sene olduevleneli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İçine sinmiyorsa bencede gitme o doktora insan sinir oluyor ilgisiz doktorlara hem para veriyorsun anliyorum seni olur ya insallah daha yeni evlisin Allahim aratmasin benim 9 sene olduevleneli
zor valla hiç olmadımı seninde.hsg çektilermi peki.
zor valla hiç olmadımı seninde.hsg çektilermi peki.
Hiç olmadi yeni evlendim Esim aniden annesini kaybetti 2 sene sonra abisi ansizin kanser oldu 1 sene de gitticocuk dusunmeye zamanimiz olmadi yasadiklarimizdan Allahtan hersey boyle yazilmis Takdiri ilahi Evlendikten 5 sene sonra gittik doktora bende bir sorun cikmadi doktorum esimin tahlil yapmasini istedi eger onunda temiz ciksaydi rahim filmi isteyekti doktor ama ne yazikki problem esimde cikti varikosel cikti sperm sayisi 10 mil.sonra ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra sayi 0'a indi sonra bitkisel ilaclar kullandik cikti suan yine 12 milyon ama dogal yolla sansimiz yok bir mucize dısinda maddiyatimiz da yok şuanda universiteden tup bebek icin randevu aldim bende 16 nisani bekliyorum bakalim he buarada rahim filminden tirsiyorum :)
Hiç olmadi yeni evlendim Esim aniden annesini kaybetti 2 sene sonra abisi ansizin kanser oldu 1 sene de gitticocuk dusunmeye zamanimiz oldu yasadiklarimizdan Allahtan hersey boyle yazilmis Takdiri ilahi Evlendikten 5 sene sonra gittik doktora bende bir sorun cikmadi doktorum esimin tahlik yapmasini istedi eger onunda temiz ciksaydi rahim filmi isteyekti doktor ama ne yazikki problem esimde cikti varikosel cikti sperm sayisi 10 mil.sonra ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra sayi 0'a indi sonra bitkisel ilaclar kullandik cikti suan yine 12 milyon ama dogal yolla sansimiz yok bir mucize dısinda maddiyatimiz da yok sunda universiteden tup bebek icin randevu aldim bende 16 nisani bekliyorum bakalim he buarada rahim filminden tirsiyorum :
baya zor geçmiş valla allah rahmet eylesin kaybettiklerin için öncelikle.bende baya bi tırsıyorum acıyo fln diyolar doktorda çok az yakar demişti.nisana bişey kalmadı inşallah olur bu kez.bnmde eşimin haeketini az buldu doktor bilmiyorum artk sorun ne.allah yardımcımız olsun.tüp bebeği devlet hçmi karşılamıyo yarısını bile.
Hiç olmadi yeni evlendim Esim aniden annesini kaybetti 2 sene sonra abisi ansizin kanser oldu 1 sene de gitticocuk dusunmeye zamanimiz oldu yasadiklarimizdan Allahtan hersey boyle yazilmis Takdiri ilahi Evlendikten 5 sene sonra gittik doktora bende bir sorun cikmadi doktorum esimin tahlik yapmasini istedi eger onunda temiz ciksaydi rahim filmi isteyekti doktor ama ne yazikki problem esimde cikti varikosel cikti sperm sayisi 10 mil.sonra ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra sayi 0'a indi sonra bitkisel ilaclar kullandik cikti suan yine 12 milyon ama dogal yolla sansimiz yok bir mucize dısinda maddiyatimiz da yok sunda universiteden tup bebek icin randevu aldim bende 16 nisani bekliyorum bakalim he buarada rahim filminden tirsiyorum :
baya zor geçmiş valla allah rahmet eylesin kaybettiklerin için öncelikle.bende baya bi tırsıyorum acıyo fln diyolar doktorda çok az yakar demişti.nisana bişey kalmadı inşallah olur bu kez.bnmde eşimin haeketini az buldu doktor bilmiyorum artk sorun ne.allah yardımcımız olsun.tüp bebeği devlet hçmi karşılamıyo yarısını bile.
Sağol Canım Amin..
Üniversitede tüp bebek maliyet nekadarsa %20 sini ödüyormuşsun tabi önce saglik raporu çikartman gerekiyor 3 senelik evli olman sart raporun erken çikip çikmamasi kadin faktörü ve erkek faktörünede bagli bakalim ilk randevuyu aldim ya insallah geriside gelir Allahim isteyenlere versin önce bizlere insallah sanada nur :) versin insallahhh
Rahim filmi icinde bazilarinin tupleri tikali oluyormus oyuzden cok agri yapiyormus ama kisiden kisiye gore degisir bence ama 2 dakikalik islem okadar agriya dayanamayacaksak nasil dogum yapacagiz :)
Sağol Canım Amin..
Üniversitede tüp bebek maliyet nekadarsa %20 sini ödüyormuşsun tabi önce saglik raporu çikartman gerekiyor 3 senelik evli olman sart raporun erken çikip çikmamasi kadin faktörü ve erkek faktörünede bagli bakalim ilk randevuyu aldim ya insallah geriside gelir Allahim isteyenlere versin önce bizlere insallah sanada nur :) versin insallahhh
amin canım inşallah bnm eşimin yaşı var bn onun için çok istiorum.allah yardımcımız olsun inşallah :)
Sağol Canım Amin..
amin canım inşallah bnm eşimin yaşı var bn onun için çok istiorum.allah yardımcımız olsun inşallah :)
benimde esim 39 yas benim 28 olsunda napalim yeterki olsun hayirlisiyla...
benimde esim 39 yas benim 28 olsunda napalim yeterki olsun hayirlisiyla...
benim eşimde 35 ben 25 :) .. hayırlısı cnım amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?