BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar fakültede barış hocanın yerine söylentiyi söylüyorum kesi değil ama yerine GÜRKAN UNCU gelebilirmiş öyle söyleniyor hastane personelinden duydum bilginize efem
gürkan uncu da genelde iyi bir doktor olarak biliniyor diye biliyorum, olumlu yorumlar okumuşluğum var, hakkımızda hayırlısııı

gürkan uncu da genelde iyi bir doktor olarak biliniyor diye biliyorum, olumlu yorumlar okumuşluğum var, hakkımızda hayırlısııı

evet canım başarılıdır gerçekten ama barış hoca gibi sakin değil biraz daha sert mizaçlı... hayırlsı tabiki ksein de değil

]ben BARIŞ Hocayı tanımıyorum ama gürkan uncunun başarısını duymuştum. Önemli olan işinin ehli olması (tabi daha yumuşak olsa da fena olmaz).................

arkadaşlar tıp fakültesine prof. gitmek istiyorum.ücret hakkında bilgim yok bilenler yazabilirlermi lütfen..birde hangisi iyidir kadın hastalıkları konusunda.yalçın kimyayı duymuştum oda ayrılmış.özel muayenehaneside 300 tlden başlıyomuş.bana çok fazla geldi oda.

Yalçın kimya'ya ablam gitmisti 400 almisti sorunlu gebelik'lerde gerçekten çok iyi bir doktor ama insani maddi acidan zorluyor gercekten sana önerebilecegim doktorlar da yalçin kimya gibi muayene ücretleri daha önceki sayfalarda var hatta bir arkadas icin yazmistik tavsiye doktorlari..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…