benim eşimde 35 ben 25 :) .. hayırlısı cnım amin....
Eşin keçi boynuzu pekmezi içsin birde kuru incir yesin bunlarin faydasi oluyor hareketlilige ve sayiya canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşin keçi boynuzu pekmezi içsin birde kuru incir yesin bunlarin faydasi oluyor hareketlilige ve sayiya canim
keçiboynuzu kürü yaptım ona.birde konyadan bize bi set geldi herçeşit bitkiler bulunan kullanıyo onları.sayısı iyide hareket az çıktı onda.bende kullandım çok şey ama olmadı daha.içinde ayak banyoları oturma banyoları.hayıt tohumu 40 çeşit bitkisel ürün karışımı polenler arı sütü neler neler var dha.
keçiboynuzu kürü yaptım ona.birde konyadan bize bi set geldi herçeşit bitkiler bulunan kullanıyo onları.sayısı iyide hareket az çıktı onda.bende kullandım çok şey ama olmadı daha.içinde ayak banyoları oturma banyoları.hayıt tohumu 40 çeşit bitkisel ürün karışımı polenler arı sütü neler neler var dha.
Her duydugumuzu yapiyoruz insanoglu iste bir umut deyip vazgecmek yok asla :) umut etmeye devamm
Her duydugumuzu yapiyoruz insanoglu iste bir umut deyip vazgecmek yok asla :) umut etmeye devamm
öyle canım umutar olmasa yaşanmazmış.herşeyde bi hayır vardır mutlaka.doğru zaman değildir belkide...
öyle canım umutar olmasa yaşanmazmış.herşeyde bi hayır vardır mutlaka.doğru zaman değildir belkide...
Doğru.,.
Hiç olmadi yeni evlendim Esim aniden annesini kaybetti 2 sene sonra abisi ansizin kanser oldu 1 sene de gitticocuk dusunmeye zamanimiz olmadi yasadiklarimizdan Allahtan hersey boyle yazilmis Takdiri ilahi Evlendikten 5 sene sonra gittik doktora bende bir sorun cikmadi doktorum esimin tahlil yapmasini istedi eger onunda temiz ciksaydi rahim filmi isteyekti doktor ama ne yazikki problem esimde cikti varikosel cikti sperm sayisi 10 mil.sonra ameliyat oldu ameliyattan 6 ay sonra sayi 0'a indi sonra bitkisel ilaclar kullandik cikti suan yine 12 milyon ama dogal yolla sansimiz yok bir mucize dısinda maddiyatimiz da yok şuanda universiteden tup bebek icin randevu aldim bende 16 nisani bekliyorum bakalim he buarada rahim filminden tirsiyorum :)
Gerçekten çok zormuş yaşadıklarınız. Umarım bundan sonrası güzel olur. Ben geçen sene hsg çektirdim. Tomamar'da. Çok canım yandı diyemem. Ama olayın kendi sıkıcı. Eğimli demir bir masa (bilardo masası kadar var). O masaya dizler kırık vaziyette yatırıyorlar. Bir hemşire bir de doktor vardı. Doktor bey kaslarınızı ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız yanar demişti. Sonra malum alet takılıyor. Ve içeri bir sıvı veriliyor. Sonra tüplere sıvı akıyor mu diye bakılıyor. Yani bir tür ilaçlı röntgen. İşin ilginç yanı küçük tıkanıklıklar varsa bu işlem sırasında açılabiliyormuş. Benim temiz çıkmıştı. Sonra bir daha istenmiyor.
Sonuçları görünce sana rapor çıkacaktır. Lütfen dert etme. Hem şimdiki doktorum; "tüp bebekte erkeğin işlevi sınırlı. Önemli olan kadından toplanan yumurtaları dölleyecek sayıda (8-15 kadar) ve harekette sperm olması yeterli" demişti. Herşey gönlünüzce olsun
Gerçekten çok zormuş yaşadıklarınız. Umarım bundan sonrası güzel olur. Ben geçen sene hsg çektirdim. Tomamar'da. Çok canım yandı diyemem. Ama olayın kendi sıkıcı. Eğimli demir bir masa (bilardo masası kadar var). O masaya dizler kırık vaziyette yatırıyorlar. Bir hemşire bir de doktor vardı. Doktor bey kaslarınızı ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız yanar demişti. Sonra malum alet takılıyor. Ve içeri bir sıvı veriliyor. Sonra tüplere sıvı akıyor mu diye bakılıyor. Yani bir tür ilaçlı röntgen. İşin ilginç yanı küçük tıkanıklıklar varsa bu işlem sırasında açılabiliyormuş. Benim temiz çıkmıştı. Sonra bir daha istenmiyor.
Sonuçları görünce sana rapor çıkacaktır. Lütfen dert etme. Hem şimdiki doktorum; "tüp bebekte erkeğin işlevi sınırlı. Önemli olan kadından toplanan yumurtaları dölleyecek sayıda (8-15 kadar) ve harekette sperm olması yeterli" demişti. Herşey gönlünüzce olsun
Çiçekbahce çok teşekkürler...
Seninde gönlünce olsun insallah...
hepimizde var canım yaaaaDün siteye giremedim. Şifremi değiştirmek zorunda kaldım. Avatarım da silinmişti. Sanırım aynı durumda başka kişiler de var.
hepimizde var canım yaaaa
nolur cnm bu kadar umutsuzluga kapılma allah herseyı yaratandır sakın ısyankar olma bnde o kadar cok doktora gttım sadece sol yumurtalıkta ıltıhap var deyıp gecıyolar ve bnmde bebegım olmuyo sadece dua et ve allahtan hıcbırzaman umudunu kesme kuzummbenim hayatım bitti tek umudum tüp bebek ti bütün hayallerim yıkıldı yaşama sevinçim bitti çok büyük bi dert bu kimseye anlatam
arkadaşlar bahar hastanesinde bi doktor var bayanmış.ismini yazsam mı yazmasam mı bilmiyorum.tanıyan varmı.iyi bi doktormu.?? lütfen yardım..
Bahsettiğin doktor kim arkadaşım Nagihan mı yoksa? Çok çok daha iyi doktorlar var. O hastaneye gitme bence yine de sen bilirsin sorun nedir sizdeki?
sorun çocuk sahibi olamamak canım.yumurtalarım çatlamıyo.aslında profesör doktora gitmek istiyorum ben.daha detaylı araştırmalar yapılıyo diye.ama fakültede randevu vermiyo.eşimde sperm hareketliliği düşük çıktı.dediğin doktor doğru evet.bana çok iyi diye tavsiyede bulundularda.bilmiyorum bi fikir ediniyim dedim.
Canım benim fakültede randevular evet uzun süreçli.. Bende ilk eylül ayında aradım. Ocakta arayın şubata randevu vercez dediler.Ocakta aradım şubatta gittim. Nisan için test istediler. Yine nisanda sonuç gösterme var. sonrası raporu bekleme süreci. Bazı arkadaşlar Osman develioğluna gidiyor. kendisi prof. peki sen ilaç kullandın mı kesin tüp bebek mi? Pembe mavide iyi bu konuda ama sen bilirsin.. hayırlısı olsun
ben suat beyde 1 kez tüp denedim negatif ekip yetersiz bence suat hoca iyi güler yüzlü insanı rahatlatır ama ben bir çok yönden memnun kalmadım
Slm Nedenolmuyor bende suat beyde tedavi gördüm 2kez 2side negatif suat hocayı asla suclayamam ama laboratuar kalitesi ve embriyologu için aynı kanıda degilim yaa çok merak ettiğim birşey var negatif sonuçtan sonra seni aradımı? Beni ilkinde aramıstı sakın dert etme dondurulmusların var vs. demisti öyle rahatlamıstımki ama ikincide arayıp sonucumu hemsiresine bildirdim tmm hoca sana geri döner dedi ama dönen falan olmadı en cok yaralayanda bu oldu en azindan bir gecmis olsun veya hayırlısı degilmis diyebilirdi veya bundan sonrası için ne yapmamız gerektiginden konusabilirdik ben bu yolda onlarla devam etme yönünde kararlıydım ama artık degil jimeri bursadaki herhangi bir yeri bile düşünemiyorum yaz gelsin hem tedavimi hem tatilimi planlicam ve istanbula gecis yapicam hic sürünemicem burdaki burnundan kıl aldırmayan doktorlarla:-(
kızlar barış hocanın gideceğini yazmışsınız bu doğrumu benim salı günü laporoskopi tüp ameliyatım vardı barış hoca yapacaktı şimdi kim yapacak acaba?barış hoca ne zaman gidecek bilen varmı yoksa ayrıldımı artık lütfen bilen varsa cevap yazsın?sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?