merhaba arkadaşlar dün üniversitede randevum vardı gittim rapor için heyete girmem gerekiyormuş
adetimin 3. günü hormon testleri ve 21. günü hormon testleri istedi birde eşimdende sprem testi detaylı ve virüs taraması hıv hepatit gibi ve bazı evlaklar istediler
bunları yaptıktan sonra heyete girecekmişiz
Allah bilir ne zaman rapor onaylanır
barış bey nisanın 15 inde gidiyormuş
biz evrakları teslim ettiğimiz 2 ay oldu hala arayacaklar bilmem artık bende iyi ümidi kestim yeni doktor ne zama gelecekmiş bilgi verdilermi
valla arkadaşlar biz evraklarımızı teslim ettikten sonra tam 3 3 hafta sonra çağırdılar malesef
ama şimd barış hoca gidiyor ve yeni dr. gelecek inşlh erken zamnda gelirde zamn daha fazla uzun sürmez...
valla arkadaşlar biz evraklarımızı teslim ettikten sonra tam 3 3 hafta sonra çağırdılar malesef
ama şimd barış hoca gidiyor ve yeni dr. gelecek inşlh erken zamnda gelirde zamn daha fazla uzun sürmez...
hiç aradınmı ne oldu diyebiz evrakları teslim ettiğimiz 2 ay oldu hala arayacaklar bilmem artık bende iyi ümidi kestim yeni doktor ne zama gelecekmiş bilgi verdilermi
AA 15 İNDE GİDİYO DEMEK HOCA.
canım sen hist.oldun mu
UFFFF çok uzun süreçler yeni dr. gelecek ne zaman gelecek heyet ne zaman toplanacak heyette olumsuz sonuç verirlermi çok uğraştırırlarmı çok uzun iş ya rabbim kolaylık versin
henüz olmadım canım adet bitimi bekliyorum ama açıkçası olmakta istemiyorum çünkü ben hist. olduktan sonra diğer ay hemen başlamak istiyordum ama şimdi yeni hoca nezamn gelicek o bile belli değil yani süreç uzar gibi geldi ama nebiliyim valla(
sen neyapıcaksın gitmeyi düşünüyormusun?
ASLINDA mantıklı canım..
yenı doktor yapsın barı..
valla ben gitmeyi düşünmüyorum canım bakalım belki ağustosta falan giderim..
ilaçlarımın son kullanma tarıhı mart 2015 o zamana kadar 3.denememi yapıcamm inşallah.
kim gelcek acaba merak ediyorum valla..
barış hocanın nereye gideceği belli mi ki?
istanbul diye duymuştum bari hemen yeni dr. gelse iyi olurdu insanlar beklemzdi valla
Bende 16 nisanda randevum kimbilir nezamana cikar raporparayla nekadara yapiliyor fakultede bilen varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla canım ben 2 kere raporlu denedim fakültede ama olmadı.benle beraber 2 arkadaşım daha vardı onların da olmadı..
herşey nasip kısmet tabıkı amaaaa benım canım sıkıldı bu duruma yani.
raporsuz fiyatını bilmiyorum cnm
bu arada barış bey koç üniversitesine gidiyor kızlar.... eşi de bi süre sonra istanbula gidecekmiş..... kendisi eski doktorum ona devam eden arkadaşıma o şekilde söylemiiş....
Selam arkadaşlar HAMİLEYİMçok şükür. beni önceki sayfalardan tanıyacaksınız : ben , alya arkadaşın fakültede hamile kalıp orayı tavsiye etmesiyle ümitlenip fakültede barış beyle tedaviye başladım süreç biraz uzun sürdü ama RABBİME şükürler olsun buna deydi. Öyle anlar oldu ki galiba olmayacak dediğim 3 adet yumurta toplandı 2 sinin içi boş çıktı 1 tanesi döllenip transfer edildi doktor bey yüzde 25 : 30 şansım olduğunu söyledi. Transferin 10. günü adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ve ben ağla ağla Eşim sağolsun hep destek oldu. 12.günü tahlil bile yaptırmadım eşim gebelik test almış onda çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırdık şok olduk hamileyim. Dün kalp atışlarını gördük o zaman evet ben hamileyim dedim. Size bunları anlatıyorum çünkü ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin RABBİMİN OL DEMESİ gerekiyor. ALLAH IM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın (amin)
fakültede raporsuz 4500, raporlu 1500 demişlerdi 15 ocaktaki randevum da, 3 nisan randevumda da biri sordu raporla 1700 dedi... raporsuz da 4700 olabilir bu durumda.....Bende 16 nisanda randevum kimbilir nezamana cikar raporparayla nekadara yapiliyor fakultede bilen varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar HAMİLEYİMçok şükür. beni önceki sayfalardan tanıyacaksınız : ben , alya arkadaşın fakültede hamile kalıp orayı tavsiye etmesiyle ümitlenip fakültede barış beyle tedaviye başladım süreç biraz uzun sürdü ama RABBİME şükürler olsun buna deydi. Öyle anlar oldu ki galiba olmayacak dediğim 3 adet yumurta toplandı 2 sinin içi boş çıktı 1 tanesi döllenip transfer edildi doktor bey yüzde 25 : 30 şansım olduğunu söyledi. Transferin 10. günü adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ve ben ağla ağla Eşim sağolsun hep destek oldu. 12.günü tahlil bile yaptırmadım eşim gebelik test almış onda çizgi silik çıktı kan tahlili yaptırdık şok olduk hamileyim. Dün kalp atışlarını gördük o zaman evet ben hamileyim dedim. Size bunları anlatıyorum çünkü ümidinizi hiç bir zaman yitirmeyin RABBİMİN OL DEMESİ gerekiyor. ALLAH IM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?