BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Allah kucagina almayi nasip etsin canım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mecburen bekleyecegiz raporu 4700 ciddi bir rakam bizim icin

slm kızlar maalesef 9.gün negatif hastaoldum.barış be y de gidiyormuş.bakalım ne zman olcak .dondurulmuşlarım var.onlarla denicem.ama ne zman

slm kızlar maalesef 9.gün negatif hastaoldum.barış be y de gidiyormuş.bakalım ne zman olcak .dondurulmuşlarım var.onlarla denicem.ama ne zman

çok geçmiş olsun değerin 0 mı çıktı ???
barış hoca buhaftadan sonra gidiyor 14 nisandan sonra yok, beni histerskopi yapıcak nasipse bu hafta

Hadi yaa üzüldüm
Bakalim gelen doktor nasil olcak hemen gelir insallah

aaa bu yazını görmemişim çok sevindim senin adına canım negüzel atlatmışsın...
benim malesef olmadı yarın barış bey gitmeden histerskopi çekicek bakalım nediycek.yeni dr. nezaman gelir onuda bilmiyoruz açıkçası biraz karamsar düşünmeye başladım(

bu arada barış bey koç üniversitesine gidiyor kızlar.... eşi de bi süre sonra istanbula gidecekmiş..... kendisi eski doktorum ona devam eden arkadaşıma o şekilde söylemiiş....

hadi yaaaa demek öyle oldu..
zaten 15 teki randevuna 17:00 de girmen bilem iyi..
kızım sabah 8:30 da olan randevuyaaa
öğleden sonra girdiğimi biliyorum..
barış hoca da artık çok sıkılmıştı gitmesi iyi olcak..zorla da olmuyor iştee.
gelcek doktor da umarım sıkılıpta gitmez..
yada gelir mi acaba onu düşünmek lazım önce....
raporsuz da baya pahalıymış fakülte hee..gidipte stresini çektiğimize değmez yani

tebrikler canım..

çok geçmiş olsun değerin 0 mı çıktı ???
barış hoca buhaftadan sonra gidiyor 14 nisandan sonra yok, beni histerskopi yapıcak nasipse bu hafta

karar verdın demek barış hoca yapacak he
hadi hayırlısı canım

Arkadaşlar uzun zamandır giremedim özelden mesajlaları şimdi gördüm kusura bakmayın. benim rapor 3 ayda çıktı doktor bey bana araştırma hastası olurmusun dediğinde kabul etmiştik ama sağlık bakanlığı ilaçlara izin vermeyince 3 ay da öyle bekledim ve şubatta ben daha fazla beklemek istemiyorum deyip tedaviye başladık anlıyacağınız nerdeyse 1 yıl sürdü sabretmek çok zor ama iş olacağına varıyor nasip kısmet.

evet karar verdim canım gitmeden yapsın dedik, hem bi kaç ayda dinlenirz öyle başları tüpe ama tabiki bu bizim düşüncemiz, hayırlsı artık

teşekkür ederim canım ümidini hiç yitirme vardır bunda bir hikmet inşellah tez zamanda tedavine cevap alırsın.hepinize dua ediyorum Rabbim bu duyguları sizede tattırsın diye

demek gürkan uncu kesinleşti ozamn kararnamesi çıktığına göre,,, hayırlsı olsun inşlh yaa ama biraz sert mizaçlı oyüzden ben biraz ondna çekiniyorum açıkçası(
muhtemelen mehkeme; gürkan uncu prof. özelde çalışıyordu sadece derslere giriyor ama yeni çıkan yasa ile artık fakültede tedavi ediyor biliyorsun sadece prof.lar yapabiliyor onun ile ilgili olabilir.

teşekkür ederim canım ümidini hiç yitirme vardır bunda bir hikmet inşellah tez zamanda tedavine cevap alırsın.hepinize dua ediyorum Rabbim bu duyguları sizede tattırsın diye

amin canım inşlh Allah büyüktür diyoruz. ama çok zor bir sınav inşlh hakkıyla çıkarız. bizlerde evlat kokusunu alırz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…