- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
maalesef negatif.bizde 3 kişi aynı gün olduk hepimizin negatif.anlayamıyorum yani hep mi sorun bizde .başarı oranı nı merak ediyorum açıkçası..
evet randevuyu aldık 7 mayıs hayırlı olsun
bizim erkek inferlite değilde neden bunlara gerek gördüler anlamıyorum barış bey resmen başından savdı kendisiyle görüşemedim bile asistanı söyledi
burtomda ne kadara çektirdiniz
evet randevuyu aldık 7 mayıs hayırlı olsun
bizim erkek inferlite değilde neden bunlara gerek gördüler anlamıyorum barış bey resmen başından savdı kendisiyle görüşemedim bile asistanı söyledi
burtomda ne kadara çektirdiniz
fakültede dr. kesinleşti Gürkan UNCU kesinleşmiş
bilginize arkadaşlar
Netleşmiş öylemi, ayy çok gıcık biri obakalım ne kadar dayanacak oraya
evet bugün gitim, ona göre anestezi polk. gittim sordum dr.Aytaş bey söyledi kesin dedi gürkan bey gelicek dedi
evet bende öyle demiştim, hatta kararnamesi çıkmış diyebiliyorum ben.... çok uzun sürmez başlaması demişlerdi bana içerdekiler, 2 haftaya başlayacak demişlerdi..... neyse gıcık olması bi yana ben başarılı diyebiliyorum.... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....
pahalıymış o paralarla raporlu 2 kere denenebilir
rapor şart oldu
fakültede dr. kesinleşti Gürkan UNCU kesinleşmiş
bilginize arkadaşlar
evet bende öyle demiştim, hatta kararnamesi çıkmış diyebiliyorum ben.... çok uzun sürmez başlaması demişlerdi bana içerdekiler, 2 haftaya başlayacak demişlerdi..... neyse gıcık olması bi yana ben başarılı diyebiliyorum.... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....
hayirli olsunda gercekten cok sert birine benziyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canımmm rapor için uğraş yanı yazık günah..
ohoooooo işimiz zor gibi..
sert birine benziyor gürkan bey hakkımızda hayırlısı kızlar...
hayırlsı canım, ama başrılı prof.
ohoooooo işimiz zor gibi..
sert birine benziyor gürkan bey hakkımızda hayırlısı kızlar...
canım 1 raporlu hakkım kaldı zaten gene üniv.tede denicez napalm..
bende başarılı olduğunu duydum çok kez.... önemli olan da bu aslında tatlım :))) bu değişim hayırlı olur bize de gürgan bey vesile olur inşallahhh
kuzum ya, raporu kullanmak için belli bir süre varmı? bir de 1 raporla kaç kez deneyebiliyorsun?
canımm ınsallah ya...
bızımle ılgılensın de o yeter..başarılı olmasıda onemlı tabıkı..artık son sansımı da burda deniycem en azından doktor farkılı
kuzucumm eğer dondurulmuşun olursa biraz fazla para verıp onu da deneyebılırsın hakkın yanmıyor.
ben ılk denemem olduktan sonra dondurulmuşlarım vardı ya onlar ıcın rapor hakkım yanmasın dıe 750 tl yatırmıştım transferde
bir rapor 2 kez mi tedavi yapılıyor...
Arkadaşlar bugünki ilk randevuma gittik esimle istedikleri evraklari verdik dosya actirdik genç erkek asistan doktordu sanırım iceriye cagirdi sorular sordu esimle bana benim adetimin 4.gunuydu hormon testi istedi hemen yaptirdim onu birde adetin 21.gunu olan progestoran testini istedi kan sekeri aclik tokluk ve son olarak esimden spermiogram istedi burdada yaptirabilirsiniz özeldede yaptirabilirsiniz dedi bütün tahlillerle birlikte 12 hazirana gün verdiler beni muayene falan da yapmadi ama ilgiliydi 12 haziranda doktor karar verecek nasil bi tedavi uygulayacagimizi diye aciklama yapti ciktik bakalim hakkimizda hayirlisi bi bayanla tanistim transferi yapilacakmis baris bey yapacakmis yani hastalarini yari yolda birakmamis hastalari bittikten sonra ayriliyormus yeni doktorda geliyormus zaten bakalim hayirlisi herseyin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun tatlım.... inşallah tez zamanda çıkar raporun ve tedavinin de sonu bebişli olur. barış beyin hastalarını yarı yolda bırakmamasına da sevindimonun da yolu da bahtı da çık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?