BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

maalesef negatif.bizde 3 kişi aynı gün olduk hepimizin negatif.anlayamıyorum yani hep mi sorun bizde .başarı oranı nı merak ediyorum açıkçası..

geçmiş olsun canım, aynen ya aynı dönemlerde yaptığımız çoğu arkadaş ve ben dahil hep negatif anlamıyrum bende galiba barış hoca gideceği için bi savsaklama oldu hepsinde(

Son düzenleme:

bizimde erkek infertilitesi değil benden kaynaklı. her ikiside olsa üroloji görmeden rapor çıkmaz. biz ürolojide kendimiz dedik dışarda çektirsek diye ordaki bayanda daha ii olur çünkü burda 6 ya bulur deyince. hemen BURTOM a gitti k aynı gün içinde yapıp sonuçları götürdük ve işimiiz kolaylaştı ondan sonra dosyamızı teslim ettik...
burtomda 180 tl ödedik biz

Eşlerde sorun olsun olmasın isteniyor, ben öyle biliyorum. Burtomda yanlış hatırlamıyorsam 180 TL gibi bir şey ödedik. Zaten çok basit bir işlem, hemen sonucunu veriyorlardı. Biz Eylül ayında yaptırmıştık.
Barış hoca kolay kolay hastalarla yüzyüze gelmez, muayene etmez. Ben anca tüp bebekte negatif alınca görüşmüştüm. Şimdi gidiyor, oranın akibeti ne olcak belli değil, zaten ben 2 hakkımıda kullandım, buda tutmazsa, bir daha gidermiyim bilmiyorum.

Son düzenleme:
fakültede dr. kesinleşti Gürkan UNCU kesinleşmiş
bilginize arkadaşlar

evet bugün gitim, ona göre anestezi polk. gittim sordum dr.Aytaş bey söyledi kesin dedi gürkan bey gelicek dedi

evet bende öyle demiştim, hatta kararnamesi çıkmış diyebiliyorum ben.... çok uzun sürmez başlaması demişlerdi bana içerdekiler, 2 haftaya başlayacak demişlerdi..... neyse gıcık olması bi yana ben başarılı diyebiliyorum.... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

aynen, bende laparaskopi için anestezi polk. 17sinde gidicem yani 2 haftaya gelir dediğin gibi

Son düzenleme:
pahalıymış o paralarla raporlu 2 kere denenebilir

rapor şart oldu

aynen canımmm rapor için uğraş yanı yazık günah..

fakültede dr. kesinleşti Gürkan UNCU kesinleşmiş
bilginize arkadaşlar

Netleşmiş öylemi, ayy çok gıcık biri o bakalım ne kadar dayanacak oraya

hayirli olsunda gercekten cok sert birine benziyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohoooooo işimiz zor gibi..
sert birine benziyor gürkan bey hakkımızda hayırlısı kızlar...

ohoooooo işimiz zor gibi..
sert birine benziyor gürkan bey hakkımızda hayırlısı kızlar...

bende başarılı olduğunu duydum çok kez.... önemli olan da bu aslında tatlım :))) bu değişim hayırlı olur bize de gürgan bey vesile olur inşallahhh

canım 1 raporlu hakkım kaldı zaten gene üniv.tede denicez napalm..

kuzum ya, raporu kullanmak için belli bir süre varmı? bir de 1 raporla kaç kez deneyebiliyorsun?

canımm ınsallah ya...
bızımle ılgılensın de o yeter..başarılı olmasıda onemlı tabıkı..artık son sansımı da burda deniycem en azından doktor farkılı
kuzucumm eğer dondurulmuşun olursa biraz fazla para verıp onu da deneyebılırsın hakkın yanmıyor.
ben ılk denemem olduktan sonra dondurulmuşlarım vardı ya onlar ıcın rapor hakkım yanmasın dıe 750 tl yatırmıştım transferde

bir rapor 2 kez mi tedavi yapılıyor...

bir rapor 2 kez mi tedavi yapılıyor...

canım ıkı kere tedavı olmuyorsun.
bak smdı ben 1 kere denedım olmadı ya..
dondurulmuşlarım vardı ya onun transferını rapordan düşmediler..
dediler kı 400 küsür tam hatırlayamadım işte o kadar para verirsen transfer ıcın rapordan düşüyoruz ama 750 tl verirsen dondurulmuş transfer ıcın rapor hakkın yanmaz dediler.bizde 400 yerine 750 tl verdık 2.rapor hakkım yanmadı yani.

Arkadaşlar bugünki ilk randevuma gittik esimle istedikleri evraklari verdik dosya actirdik genç erkek asistan doktordu sanırım iceriye cagirdi sorular sordu esimle bana benim adetimin 4.gunuydu hormon testi istedi hemen yaptirdim onu birde adetin 21.gunu olan progestoran testini istedi kan sekeri aclik tokluk ve son olarak esimden spermiogram istedi burdada yaptirabilirsiniz özeldede yaptirabilirsiniz dedi bütün tahlillerle birlikte 12 hazirana gün verdiler beni muayene falan da yapmadi ama ilgiliydi 12 haziranda doktor karar verecek nasil bi tedavi uygulayacagimizi diye aciklama yapti ciktik bakalim hakkimizda hayirlisi bi bayanla tanistim transferi yapilacakmis baris bey yapacakmis yani hastalarini yari yolda birakmamis hastalari bittikten sonra ayriliyormus yeni doktorda geliyormus zaten bakalim hayirlisi herseyin...

hayırlı uğurlu olsun tatlım.... inşallah tez zamanda çıkar raporun ve tedavinin de sonu bebişli olur. barış beyin hastalarını yarı yolda bırakmamasına da sevindim onun da yolu da bahtı da çık olsun

Amayaa Amin canım inşallah :) hepimiz için aynı dilekleri bende diliyorum...

Kizlar oncelikle hepinize gecmis olsun
Bugun bursali arkadasimla tlfda konusurken sorunumu anlattim
Ben pcoluyum.esimde de hem sperm hizinda hemde morfolojide bozukluk var.
Bursada meshur bir aktar varmis.tukuruk ornegi alip ona gore bitki karisimlari veriyormus.arkadasim o kadar cok ovdu ki cevresinde 3 kisi yillar sonra bitkilerle hamile kalmis
Bu aktari taniyan bilen gidip de tecrube edinen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…