cnm adamın özel merkezi var nasıl olur kı? bısey anlamadım valla
herhalde bundan sonra olmıycak, sanırım
Ben hiç sanmıyorum, Gürkan Uncunun geleceğini, adam çok fena biri, öyle hasta ile ilgilenecek, akşama kadar duracak birine benzemiyor. Akşam 4 den sonra özel muayenelerine geçebilme hakları var, başka proflardan dolayı biliyorum.
Bu arada Barış hoca gider ayak çok kötü birisi oldu, sinirleniyor, devamlı etrafına bağırıyor. Ona ne zaman gideceksin diye sorulmasından bile rahatsız, herkesin içinde sekreterlere ben laf anlatacak değilim, söyleyin millete, hesap veremem diye bağırıyordu. Şaşdım kaldım, övdüğümüz, sabırlı, güleryüzlü,ilgili sakin dediğimiz hoca, gider ayak nasıl değişmiş, ilgisiz, tahammülsüz bir olup çıkmış,donup kaldım.
kızımm doktor alışmıştır parayabilmem nasıl olcak yandık valla
valla bende bilmiyorum arkadaşım açıkçası kafam karıştı
Ben hiç sanmıyorum, Gürkan Uncunun geleceğini, adam çok fena biri, öyle hasta ile ilgilenecek, akşama kadar duracak birine benzemiyor. Akşam 4 den sonra özel muayenelerine geçebilme hakları var, başka proflardan dolayı biliyorum.
Bu arada Barış hoca gider ayak çok kötü birisi oldu, sinirleniyor, devamlı etrafına bağırıyor. Ona ne zaman gideceksin diye sorulmasından bile rahatsız, herkesin içinde sekreterlere ben laf anlatacak değilim, söyleyin millete, hesap veremem diye bağırıyordu. Şaşdım kaldım, övdüğümüz, sabırlı, güleryüzlü,ilgili sakin dediğimiz hoca, gider ayak nasıl değişmiş, ilgisiz, tahammülsüz bir olup çıkmış,donup kaldım.
slm arkadaşlr.barış hocanın gitmesi kötü oldu.herkesin ne olacağı belli değil.hocanın kaç aydır gitceği belli ama yenisinin ne zman geleceği belli değil nasıl iştir bu anlamadım zaten.o kadar insan o kadar umut ..bende dün test yaptırdım negatifi aldımdedim 2. için ne zman görüşürüz hoca gidiyo yeniside belli değil dediler mayıs haziran gibi gelirmiş belki....Allahım işallah onlara bırakmadn kendisi verir.AMİNNNNNN
ya arkadaşlar bu rapor almak çok zor ya
ben birazda barış beye kızdım
benim sorunum belli dış gebelik oluyor bende bana raporu vermek bu kadar zormuydu
eşimin sperm tahlilini istedi tamam anladık yaptırdık şimdi hastanede göstermiş ama iş bitmedi yok tekrar kan verecekmiş yok ultrason istemiş ne gerek var bunlara bu kadar saçmalık olurmu
aynı gün gittiğimde bir arkadaş sebebsiz inferlite için gelmiş direkt tüp bebek için iğnesinide vermiş ilacınıda yazmış eşini ürolojiye yollamamış
benim sebebim belli ama işte bizi yolluyor eşimin spermi kötü veya iyi dış gebeliklerimim sebebi benim tüpümle alakalı bunu anlamayacak kadar bilgisiz değilya sadece kendi gidecekya uğraşmak istemedi başından savdı
sinir olmamak imkansız
ya arkadaşlar bursada bu raporu veren başka bi yer yokmu
çok moralim bozuldu ya
canım yazını sımdı gordum...
demek oyle seyler oldu he..
aman aman iyiki ben suan gıtmıyorumm valla..
yenı hoca gelsın hersey otursun oyle denıycem...
kız bu arada sen neler yapıyorsun yoksun ortalıkta..
hadi yaa negatif oldu demek cok uzuldum canım..
kusura bakma amaaaaaaa pozitif cıksa sasardım zaten bız 3 kışı tedavı olduk orda hepimiz negatif aldık.
elbette rabbımın bıleceği iş ama insan düşünüyor tabiki bize mı denk geliyor diye.
canımm maalesef rapor alınacak başka yer yok..
rapor alsan da bursa da raporlu yapan başka merkez yok..
mecbur orda tedavı olcan
slm arkadaşlr.barış hocanın gitmesi kötü oldu.herkesin ne olacağı belli değil.hocanın kaç aydır gitceği belli ama yenisinin ne zman geleceği belli değil nasıl iştir bu anlamadım zaten.o kadar insan o kadar umut ..bende dün test yaptırdım negatifi aldımdedim 2. için ne zman görüşürüz hoca gidiyo yeniside belli değil dediler mayıs haziran gibi gelirmiş belki....Allahım işallah onlara bırakmadn kendisi verir.AMİNNNNNN
ya arkadaşlar bu rapor almak çok zor ya
ben birazda barış beye kızdım
benim sorunum belli dış gebelik oluyor bende bana raporu vermek bu kadar zormuydu
eşimin sperm tahlilini istedi tamam anladık yaptırdık şimdi hastanede göstermiş ama iş bitmedi yok tekrar kan verecekmiş yok ultrason istemiş ne gerek var bunlara bu kadar saçmalık olurmu
aynı gün gittiğimde bir arkadaş sebebsiz inferlite için gelmiş direkt tüp bebek için iğnesinide vermiş ilacınıda yazmış eşini ürolojiye yollamamış
benim sebebim belli ama işte bizi yolluyor eşimin spermi kötü veya iyi dış gebeliklerimim sebebi benim tüpümle alakalı bunu anlamayacak kadar bilgisiz değilya sadece kendi gidecekya uğraşmak istemedi başından savdı
sinir olmamak imkansız
canım yazını sımdı gordum...
demek oyle seyler oldu he..
aman aman iyiki ben suan gıtmıyorumm valla..
yenı hoca gelsın hersey otursun oyle denıycem...
kız bu arada sen neler yapıyorsun yoksun ortalıkta..
hadi yaa negatif oldu demek cok uzuldum canım..
kusura bakma amaaaaaaa pozitif cıksa sasardım zaten bız 3 kışı tedavı olduk orda hepimiz negatif aldık.
elbette rabbımın bıleceği iş ama insan düşünüyor tabiki bize mı denk geliyor diye.
canımm maalesef rapor alınacak başka yer yok..
rapor alsan da bursa da raporlu yapan başka merkez yok..
mecbur orda tedavı olcan
ürolojiye gittim randevu verdi dediki sperm tahlilini yapıp gelsin bizde bakacak sadece sanıyoz yok kan tahlili yok usg burda yapılacak demiş heyet içinMaalesef başka yer yok arkadaşım, bizde aynı yollardan geçtik. İnsanda ne sabır kalıyor bazen, nede moral. Eşinden istenen testleri özelde yaptırın, hemde bir günde çıkıyor, ürologtan randevuyu aldıysanız eğer, işlemleriniz hızlanır. Ben 3,5 ay kadar beklemiştim. Şimdi oranın durumu malum, siz teslim edin, belki doktor gelince sıranızda gelmiş olur..
ürolojiye gittim randevu verdi dediki sperm tahlilini yapıp gelsin bizde bakacak sadece sanıyoz yok kan tahlili yok usg burda yapılacak demiş heyet için
anladım canım
bursadaki tüp bebek merkezlerindeki maliyetlerden haberin varmı
maalesef negatif.bizde 3 kişi aynı gün olduk hepimizin negatif.anlayamıyorum yani hep mi sorun bizde .başarı oranı nı merak ediyorum açıkçası..
evet randevuyu aldık 7 mayıs hayırlı olsunBaştan söyleselerdi ya, bize baştan söylendi, bizde özelde yaptırmıştık, zamanı hızlandırmak için. Çünkü renkli usg için 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlardı. Bizde ordan çıktık aynı gün burtomda çektirdik, ertesi günde teslim ettik. Rabbim yardımcınız olsun canım.
pahalıymış o paralarla raporlu 2 kere denenebilircanımcım 5-6 bin yada 7-8 bin arası..
aslında merkezden merkeze değişiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?