benim 1 adet dondurulmuş var onu transfer etcez demişgürkan .bende dondurulmuşu istemiyorum yeni bir tedavi istiyorum yani yumurta toplama işlemi istiyorum gürkanla özel görüşebilirmiyim acaba
Kimse yazmayinca kaçış:) zor olmaz mı..Zor olacak elbet ama tevekkül edip bi ablamin tavsiyesine uydum.doktorlar vesile.Rabbim ramazan hurmetine isteyen herkese nasip etsin inş.
Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum ve İstanbul'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Siz İstanbul' da nerede yaptıracaksınız?
Bahçeci canım.Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi eylesin inş.Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum ve İstanbul'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Elabilge Siz İstanbul' da nerede yaptıracaksınız?
canım bence de önce dondurulmuşu dene, dondurulmuşla da gebe kalan birçok insan var.... hem de daha zahmetsiz, iğne kullanımı yok, dinlenmiş vucütta tutma şansı yüksek diye normal tedavilerini bile bu şekilde yapan doktorar var... önce yumurtaları döllendiriyo sonra donduruyo 1-2 ay sonra transfer yapıyo....tabi sen bilirsin ama sıfırdan tedavi bir çok iğne ilaç demek artı 1750 tl civarında (son gittiğimde bu rakamdan bahsetmişlerdi raporlu için) masraf demek. dondurulmuşta rapor hakkını kullanmazsın ve 750 tl gibi bir rakama işlem yapılır.... eğer olmazsa ondan sonra yeni tedaviye geçersin....benim 1 adet dondurulmuş var onu transfer etcez demişgürkan .bende dondurulmuşu istemiyorum yeni bir tedavi istiyorum yani yumurta toplama işlemi istiyorum gürkanla özel görüşebilirmiyim acaba
canım nasılsın neler yapıyosun??? başka bir merkezde mi devam edeceksin? rapor hakkın mı bitti?Bilmiyorum ki, sen gittiğinde söyle, donmuşu istemiyorum, ikinci hakkımı kullanmak istiyorum de, bakalım ne diyecekler. Benim ordaki tedavim bitti, Gürkan hoca hakkında bilgim yok, o yüzden bir şey diyemem. Ama donmuşunu deneseydin keşke, hem hakkın yanmıyor, hem daha basit hemde tutabilir belki..
uzun protokol olacak anlaşılan....slm arkadaşlar tüp bebek raporum cıkmış adetın 21. gunune randevu alıcam. çok gec cıktı rporum 6 ay sonra aradılar. şimdiden heyecanlandım ya cumartesı pazara gelıse dıye endışelıyım.21.gunu ıgne tedavısınemı baslıyoruz acaba aşılamada adetın 3. gunu başlanyordu benı neler beklıyo bu asamaları atlatan varmı?
benim 1 adet dondurulmuş var onu transfer etcez demişgürkan .bende dondurulmuşu istemiyorum yeni bir tedavi istiyorum yani yumurta toplama işlemi istiyorum gürkanla özel görüşebilirmiyim acaba
geçmiş olsun tatlımmmm... ben de sevdim gürkan hocayıkızlar bende dün fakültedeydim.histereskopi oldum.acısız bi işlem poliplerim varmış kızlar onlar temizlendi.diyorum ki ben bu zamana kadar boşunamı tedavi gördüm biriside demediki bana önce rahme bakalım diye.. offf offf.şükür bitti.bu arada gürkan hoca ciddi işini yapan biri ama çok ilgili ben çok beğendim açıkçası herşeyi anlatıyo.artık donmuşlarımla devam etcem bidaki aya.hayırlısı artık hepimiz için
canım bence de önce dondurulmuşu dene, dondurulmuşla da gebe kalan birçok insan var.... hem de daha zahmetsiz, iğne kullanımı yok, dinlenmiş vucütta tutma şansı yüksek diye normal tedavilerini bile bu şekilde yapan doktorar var... önce yumurtaları döllendiriyo sonra donduruyo 1-2 ay sonra transfer yapıyo....tabi sen bilirsin ama sıfırdan tedavi bir çok iğne ilaç demek artı 1750 tl civarında (son gittiğimde bu rakamdan bahsetmişlerdi raporlu için) masraf demek. dondurulmuşta rapor hakkını kullanmazsın ve 750 tl gibi bir rakama işlem yapılır.... eğer olmazsa ondan sonra yeni tedaviye geçersin....
sen neden dondurulmuş istemiyosun ki????
canım nasılsın neler yapıyosun??? başka bir merkezde mi devam edeceksin? rapor hakkın mı bitti?
uzun protokol olacak anlaşılan....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402 bunu bi incele istersen
cuma günü gidicem tedavi öncesi takviye yapalım demişti gürkan hoca, onunla ilgili... büyüme hormonu vercez bu iğneyle.... ondan sonra da 18inde regl olucam muhtemelen... 2. günü de tedaviye başlıycaz....Merhaba canım, evet devlet haklarım bitti, 3. hak ne zaman çıkar belli değil, zaten para ile yaptıracak bile olsam 6 ay kadar bir süre verdiler, beklemem için. Malum çok yoğun, daha hiç haklarını kullanmayanlar var, baya uzun bir listeydi gördüm, onları bitirip, ondan sonra hakları bitmiş kişilere başlayacaklarmış,,,beklemedeyiz canım anlayacağın...sen nasılsın?
cuma günü gidicem tedavi öncesi takviye yapalım demişti gürkan hoca, onunla ilgili... büyüme hormonu vercez bu iğneyle.... ondan sonra da 18inde regl olucam muhtemelen... 2. günü de tedaviye başlıycaz....
sağol canım, inşallah her birimiz güzel haberler ile dönebiliriz....Amayaacım hakkında hayırlısı olsun inşallahh.. güzel haberler alalım senden burdaki bütün arkadaşlarımdan inşallah..
malesef canım fakültede beklemek gerekiyor rapor çıkana kadar... sonrası daha kolay ilerliyor... özele gidip elbette ki deneyebiirsin... sorununuz neydi tatlım senin?daha önce de sormuş olabilirim kusuruma bakma.... biçok yerde biçok kişiyle konuşuyorum ve unutuyorum malesef....Günaydın kızlar benim için pek aydın bir gün olmasa daaz önce fakülteyi aradım. evrakları teslim edeli bir ay oldu ama bir sorgulayalım dedim.. rapor çıkınca arayacağız sizi dedi kız.. peki tahmini bir süre var mı ne kadar bekleyeceğiz dedim.. dediği şu ; şuan için 2013 yılı kasım aralık ayında evrakları teslim edilenlerin raporları çıktı dedi siz ne zaman teslim ettiniz dedi. geçen ay dedim.. bekleyeceksiniz dedi..
Ne yani ben şimdi 5-6 ay mı bekleyeceğim?çok moralim bozuk.. bir taraftan da o zamana bekleyene kadar özelde gidip denesem mi diyorum.. zaman çok uzun olacak yoksa. Allah göstermesin bir de olmazsa süreç daha da uzayacak.. ne yapacağımı bilemedim. eşime de söylemedim daha bir dünya söylenecek zaten hiç tahammülü yok böyle beklemeye.. Sizce ne yapmalıyım:18:
sağol canım, inşallah her birimiz güzel haberler ile dönebiliriz....
malesef canım fakültede beklemek gerekiyor rapor çıkana kadar... sonrası daha kolay ilerliyor... özele gidip elbette ki deneyebiirsin... sorununuz neydi tatlım senin?daha önce de sormuş olabilirim kusuruma bakma.... biçok yerde biçok kişiyle konuşuyorum ve unutuyorum malesef....
önemli değil canım ne kusuru.. Eşimde problem var maalesef.. Oliastenoazosperm gibi birşey yazamadım tam ama.. yani sayı çok az yapısal bozukluk hareket azlığı ne arasan var yani
totalde 4 milyon ama canlı sayısı 300binlerdeydi en son düşmediyse o da ramazandan dolayı kürleri bıraktı. daha söylemedim eşime bakalım bu akşam konuşacağız..
bence canım önce dondurlmuşunu dene .olmazsa devam edersin gene .sana bi külfeti yok zaten dinlenmiş hormon almamış vücut.tutma şansı daha çok olabalir00000 dondurulmş transferi kaç. gün sonra yapılıyor
[/
canım çok tesekkur ederım yardımın için gercekten yardımcı oldu sayfa bna sen ne zamn baslıysun tedavıyecanım bence de önce dondurulmuşu dene, dondurulmuşla da gebe kalan birçok insan var.... hem de daha zahmetsiz, iğne kullanımı yok, dinlenmiş vucütta tutma şansı yüksek diye normal tedavilerini bile bu şekilde yapan doktorar var... önce yumurtaları döllendiriyo sonra donduruyo 1-2 ay sonra transfer yapıyo....tabi sen bilirsin ama sıfırdan tedavi bir çok iğne ilaç demek artı 1750 tl civarında (son gittiğimde bu rakamdan bahsetmişlerdi raporlu için) masraf demek. dondurulmuşta rapor hakkını kullanmazsın ve 750 tl gibi bir rakama işlem yapılır.... eğer olmazsa ondan sonra yeni tedaviye geçersin....
sen neden dondurulmuş istemiyosun ki????
canım nasılsın neler yapıyosun??? başka bir merkezde mi devam edeceksin? rapor hakkın mı bitti?
uzun protokol olacak anlaşılan....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402 bunu bi incele istersen
bugün fakültedeydim... saizen diye bi iğnem vardı, değişik bi bkullanım şekli vardı "gel biz yapalım" demişlerdi onu vuruldum geldim. ama bu tedavi öncesi takviye gibi bi şey. muhtemelen haftaya cuma regl olucam ve eğer cuma-cumartesi olursam aynı gün pazartesi olursam salı günü gidicem ve tedaviye başlayacağız....canım çok tesekkur ederım yardımın için gercekten yardımcı oldu sayfa bna sen ne zamn baslıysun tedavıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?