BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

aynı gün benim de kontrolüm var, ben fakültedeyim, sen osman hocanın hastası mısın tatlım????

inşallah güzel haberler alırsınnnn, sonuna kadar da rahat bi gebelik geçirirsin

Amin cnm Sağol. Sende başlıyorsun degilmi.hayırlı olsun.ben bursa tüp bebek özer kutluya gidiyorum

Yok bana vermedi onu. Progestan 200 varya onu kullanıyorum vajinadan. estrofem içiyorum. clexan iğnelerim var bi de göbüşten. Doktorumu aradım akşam sordum. Ağrılar normal dedi.. Kanama gelmediği sürece sorun yok dedi..

İğne ilaç görmeye tahammülüm kalmadı artık vallahi.bende kapsül yerine jeli kullanıyorum işte.estrofem elevit 4 günde bir proluton depot igne birde pıhtılaşma için hibor 3500 igne hergün

aynı gün benim de kontrolüm var, ben fakültedeyim, sen osman hocanın hastası mısın tatlım????

inşallah güzel haberler alırsınnnn, sonuna kadar da rahat bi gebelik geçirirsin

Amayaa geldin mi tatilden. Özlettin kendini. Ben prş günü fakülteye adetin ikinci günü gittim. Rapor evraklarını 12 haziran da verdi eşim. ilk adetle gelsin demişler. Düşük rezerv ya bizimki hemen başlayacak hadi dedim. Neyse ultrason muayenesi sonrası hoca ile görüştüler. Hoca miyomları alalım demiş. 4.5 cm olmuş biri. Daha önce sorun yaratmaz demişlerdi halbuki. Bi tanesi rahim içine doğru mu ne büyümeye başlamış. Hamilelikte de büyür düşüğe neden olur falan dediler. Sen de olmuştun laporoskopi ile miydi senin. Gerçi benim daha belli değil nasıl olacağı. Gürkan hoca önce tedavi ile embriyo oluştuktan sonra donduralım sonra miyomları alalım transferi sonra yapalım demiş. Amma çok sonra dedim yaa. :) velhasıl tedavi başlıyor benim anladığım kadarı ile transfer sonra olacak. 1 tane folikül var bu arada. İnş. Yumi oluşurda embriyo ve ameliyat aşamasına bir an önce geçeriz. Adetin 21. Günü büyütme iğnesi varmış ona başlanacaktı. Geçen ay 19. Gün adet olduğum için daha erken başlayacaklar. 4 temmuzda iğnelerle gideceğim. Devamını henüz bende bilmiyorum.
Amayaa bak tatile gittin ama inş. Başlayacak bu ay senin. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Bu arada soğan kürü işe yaramamış miyom büyümüş. İncir kürü kullandım 1 tane folikül var. Hayıt ile aslanpençesi fayda etti mi bilmem hormanlara bakmadılar . Tsh prolaktin yükselişte yıllar sonra. Bi de endokrinolojiye gideceğim. Tefor doz ayarlaması yapılsın dediler. 2.5 üstüne çıkmaması gerekiyor. Hep 1 civarı idi o da artışa geçti.

Dualarınızı eksik etmeyin ne olur yine bir bekleme ve bilinmezlik var.
Uzun oldu kusura bakmayın.

Cep telefonumdan gönderildi.

Son düzenleme:

geldim canım tatilden, malesef ((

bana baktığında da 2 işimize yarar folikül var demişlerdi, diğerleri çok küçükmüş... neyse buna şükür diycez, yapcak bi şey yok.... ben de miyomlarımı geçen yıl kasım da aldırdım, aynen senin dediğin gibi önce etkisi yoktu ama tüp bebek tedavisine başladık 10 gün iğne kullandım aniden büyüyüverdi, 3,5tu benimkinin boyu, normal şartlarda o boyuttakiler alınmıyormuş ama nası becerdiyse rahme baskı yapmaya başlamıştı, benimki rahmin dışında tam kasın içindeydi.... normal ameliyat şeklinde oldu benimki bayaa bildiğin karnımda bi çiziğim var.... hatta doktorum inşallah sezeryan için kesicez bi dahakine dedi ancak ben orada devam etmedim, hem kafamdaki soru işaretleri hem de maddi yetememezlik sebebiyle....

beni de öyle hemen başlatacaklardı tatilim olmasa, belki denk geliriz muayeneler sırasında :) bende onca zaman bitkisel kürler uyguladım çok değişen birşey olmadı.... bu defa bende ne korku var, ne merak nede heyecan... tuhaf ama hiç bi şey hissetmiyorum ve haddinden fazla "olağan bi süreç işte" modundayım.... biosteron kullanıyorum ben günde 3 defa geçen ay 20. gün regl oldum, bu ay 28.günü bekledi.... gidince söyliycem durumu bakalım.... biosteronun böyle bir etkisi olduğunu biliyorum kullanan diğer arkadaşlardan, bazen geciktiriyor bazen de erkene çekiyor..... bana da geçen muayene de 14. gün ve 21. gün büyütme için iğne sonrasında da normal tedavi dedi gürkan hoca ama ne iğnesi, normal tedaviden kastı ne uzun protokol mü kısa mı hiç bi şey bilmiyorummmm.....

Rabbim senin de benim de bizler gibi evlat hasreti çeken herkesin de yar ve yardımcısı olsun tatlımmmm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM
Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına..
Perşembe yani 26 sıydı test günüm. Dayanamadım bugün erken yaptım 8.günde.
Dondurulmuş 1 embriyom vardı onu transfer etmiştik...
46,2 çıktı değerim çok mutluyum çokkkkk. Heyecandan ölücem...
İnş Rabbim size de göstersin bu günleri..
Şimdi değerimin yükselmesi gerekiyormuşşş, heyecan devam ediyor....
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN....

Nisanin 16 sinda basladim canim sali gunu 5 randevuma gidicem butun tetkiklerim yapildi bakalim nezaman yapacaklar asilamayi hayirlisi diyorum.

Amin canım:)
Okadar seviniyorumki böyle haberler duyunca bizler kader arkadaşıyız insallah degerlerin kat kat artar saglikli bir gebeligin olur kucagina almak nasip olur insallahh :)
Hayirli olsun.

Okadar seviniyorumki böyle haberler duyunca bizler kader arkadaşıyız insallah degerlerin kat kat artar saglikli bir gebeligin olur kucagina almak nasip olur insallahh :)
Hayirli olsun.

Başkaları hamileyim diye yazarken, bir gün ben de yazabilecek miyim diyordum. Çok şükür yazdım. Siz de yazacaksınız canım... Çok sağol güzel dileklerin için..

Canımmm merhaba gözün aydın maşallahhhhhh çok sevindimmm İnşallah değerin kat kat artarak devam etsin sağlıkla büyüt meleğini hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah çok seviniyorum bu haberlere yaa Rabbim bütün arkadaşlarıma, bana da nasip etsin inşallah

Amin canımmmmm..
Ben hamilemiyim şimdii inanamıyorum hala yaaa
Rabbim size de versin en kısa zamanda isteyen herkese

Ne güzel bir haber böyle çok sevindim canım, inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

baharcım çok sevindim yaa böyle oldum valla, bak Rabbim mucizeni nasip etti sen evlat edincektin ama Rabbim mükafatını verdi.Allahım banada nasip etsin inşlh

Kızlar çok üzgünüm hevesim kursağımda kaldı...

Değerim 8.gün 42,60 idi. Bugün 10.gün 52,57 olmuş sadece. Bildiğim kadarıyla 2 kat artması gerekiyor.. Kimyasal gebelik mi acaba?
Rabbim ne olur yavrum benimle kalsın..
Var mı aranızda değeri böyle yavaş yavaş ilerleyen arkadaşlar? 12.gün yani perşembe tekrarlıcam testi.

canım bılmıyorum amaa az yükselmiş :18:

Hayirli olsun.

hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza inşAllaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…